ERIKOISTARJOUS
ERIKOISTARJOUS |
Jopa -40 % CAPRISETTE Belgique -kahvipavuista
Mitä enemmän OSTAT, sitä enemmän SÄÄSTÄT
Tietoa CAPRISETTE Belgique -kahvipavuista
Tutustu KahviKaverin myydyimpiin lukeutuvaan tuotteeseen! Tämä Belgiassa paahdettu, brasilialaisten ja hondurasilaisten kahvipapujen sekoitus erottuu joukosta voimakkailla aromeillaan ja vahvarunkoisuudellaan. Valmis kahvi täyttää huoneen tumman suklaan, makean kinuskin ja herkullisen toffeen houkuttelevilla tuoksuilla.
ALKUPERÄ: Brasilia, Honduras
KAHVITYYPPI: Kahvisekoitus (80 % arabica / 20 % robusta)
PAAHTOASTE: Vaalea-keskipaahto
MAKUMAAILMA: Tumma suklaa, kinuski, toffee
AROMIKKUUS ●●●●●●●●○○
VOIMAKKUUS ●●●●●●●○○○
HEDELMÄISYYS ●●●○○○○○○○
Usein kysytyt kysymykset
Mikäli vielä mietit, kannattaako sinun ostaa kahvisettiä, vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin saattavat auttaa.
Kahvisetti on tilaisuutesi ostaa enemmän kahvia edullisemmin, ja nauttia siitä pidempään.
Toisin kuin suurin osa ruuista, kahvi ei oikeastaan pilaannu. Valmistajat ilmoittavat kuitenkin yleensä suositellun parasta ennen päivämäärän – siihen asti kahvi säilyttää täyden aromin ja maun. Yleensä parasta ennen päivämäärä on noin 12–18 kuukautta paahtamisen jälkeen.
Kahvia tulisi säilyttää kuivassa, viileässä paikassa, suojattuna suoralta auringonvalolta. Erityisen tyhjiösäiliön käyttäminen on myös hyvä idea – se suojaa kahviasi auringon, kosteuden ja ilman vaikutuksilta, pitäen kahvin pidempään tuoreena.
Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon kahvia käytät yhden kupillisen valmistamiseen. Yleensä tarvitset noin 10 g kahvia yhden annoksen valmistamiseen. Siten, 1 kg pavuista saat 100 annosta. Jos laitat juomiisi tupla-annoksen kahvia, saat annoksia puolet sadasta.
Kahvia valitessa harkitse näitä:
1. Kahvin tyyppi. Jos etsit hienovaraisia makuja, valitse 100 % arabica-sekoitus. Jos olet intensiivisen maun ystävä, valitse arabican ja robustan sekoituksia. Mikäli etsit oikein erityisiä makuelämyksiä, voisit kokeilla single-origin -kahvia.
2. Kahvin kasvatusalue. Jos tykkäät eniten perinteisistä kahvin mauista, Etelä-Amerikan tai Aasian lajikkeet ovat sinulle parhaita. Hedelmäisten, marjaisten ja eksoottisten vivahteiden ystävät eivät pety Afrikasta ja Keski-Amerikasta peräisin oleviin kahveihin.
3. Käsittelymenetelmä. Jos olet päättänyt ostaa single-origin -kahvia, älä unohda tutustua käsittelymenetelmään: kuivakäsitelty kahvi on makeampaa ja mehukkaampaa, kun taas pesumenetelmä (washed) antaa kahvipavuille hedelmäisyyttä, vivahteikkuutta ja makujen puhtautta.
4. Paahtoaste. Mitä tummempi paahto, sitä enemmän papujen maku muistuttaa Italia-tyylistä kahvia, jolle on ominaista intensiivisyys ja pehmeys. Mitä vaaleampi kahvi, sitä marjaisempi ja kitkerämpi siitä tulee.
5. Makuvivahteet. Kahvin valitseminen on helpointa dominoivien makuvivahteiden perusteella. Mikä yhdistelmä kuulostaa kiehtovimmalta: suklaa, kaakao ja karamelli, vai mustikat, mustaherukat ja vanilja?
Kahvipavut Caprisette Royale, 1 kg
Specialty kahvipavut Brazil Santa Luzia, 1 kg
Kahvipavut Parallel 17, 1 kg
Kahvipavut Parallel 12, 1 kg
Kahvipavut Parallel 36, 1 kg
You can select which cookies you agree to use. Some of them are essential and cannot be turned off.