Käytetyt ja kunnostetut kahvikoneet ja kahvinkeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa kunnostetuista kahvikoneista ja kahvinkeittimistä

Käytetyt kahvikoneet ovat sekä ympäristö- että lompakkoystävällinen valinta. Ennen kuin käytetty laite myydään käyttäjälle, se huolletaan pitkän kaavan mukaisesti. Laitteisiin tehdään muun muassa kuntotarkastus, mahdollisia korjauksia sekä laatutarkastus suorituskyvyn ja erilaisten standardien saavuttamiseksi. Valitsemalla käytetyn kahvikoneen nautit laadukkaiden juomien lisäksi kyvystä edistää ympäristöystävällistä kulutusta.

Valikoimassamme olevat käytetyt kahvikoneet

Kunnostetut kahvikoneet löydät valikoimastamme erilaisilla kokoonpanoilla. Jotkut myymämme käytetyt kahvikoneet on suunnattu kotikäyttöön, kun taas toiset soveltuvat paremmin suurten yritysten tiloihin tai kahvilakäyttöön. Laitteiden erilaisten ominaisuuksien perusteella voit valita omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin:

Käytetty kahviautomaatti

Täysautomaattiset kahvikoneet tarjoavat käyttäjälleen vaivatta yhden napautuksen taktiikalla keitetyn kupin kahvia ja tuoreiden kahvipapujen takaaman makunautinnon. Himositpa runsaan täyteläistä espressoa tai vaahtoavaa cappuccinoa, käytetyt kahviautomaatit palvelevat tarpeitasi. Erinomainen valinta käyttäjille, jotka etsivät täydellistä tasapainoa automaation, perinteikkäiden reseptien ja kestävän, ympäristöystävällisen lähestymistavan välillä.

Käytetty integroitu kahvikone

Käytetyt integroidut kahvinkeittimet ovat erinomainen valinta käyttäjille, joiden toiveena on integroida kahvikone saumattomasti omaan keittiöönsä. Kyseiset laitteet on suunniteltu asennettaviksi suoraan keittiön kalusteisiin, mikä tarjoaa tyylikkään ja tilaa säästävän ratkaisun. Integroiduilla keittimillä voidaan tavallisten mallien tapaan valmistaa erilaisia juomia rikkaista espressoista vaahtoaviin lattejuomiin, jotka kaikki valmistetaan vaivattomasti napin painalluksella.

Käytetty espressokone

Vannoutuneen espresson ystävän valinta tulee luonnollisestikin olemaan käytetty espressokeitin. Nämä laitteet tarjoavat täydellisen tasapainon edullisuuden ja laadukkaan lopputuloksen väliltä, jonka myötä ne ovat loistava valinta sekä kotikäyttöön että pienille yrityksille. Käytetty espressokone on kaikin puolin loistava valinta, sillä sen avulla voidaan säästää rahaa ja tukea ympäristöä antamalla laitteelle uusi elämä. Riippumatta siitä, oletko hankkimassa laitettasi kotikäyttöön vai perustamaasi kahvilaan, käytetyt tuotteemme tarjoavat kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen tavan valmistaa suosikkikahviasi, eli espressoa.

Käytetty kahvinkeitin

Käytetty kahvinkeitin tarjoaa perinteikkään, yksinkertaisen ja luotettavan tavan nauttia jokapäiväinen kahvikupponen. Alkuperäiskuntoon palautetut käytetyt kahvinkeittimet tekevät kahvin keittämisestä tehokasta ja vaivatonta. Yksinkertainen valmistusprosessi takaa sen, että pystytään keittämään suuria määriä kerralla, jonka myötä nämä laitteet sopivat ihanteellisesti sosiaalisiin tapahtumiin tai perheen kiireisiin arkiaamuihin.

Käytetty kapselikone

Kun aikeissa on hankkia kunnostettu kapselikeittin, varmistutaan välittömästä lopputuloksesta ja helppokäyttöisyydestä. Kahviannoksia ei tarvitse mitata ja omaan laitteeseen parhaiten soveltuvaa jauhatusta ei ole tarvetta etsiä, tarvitset vain kapselin ja sinulla on kaikki mitä tarvitset. Näiden laitteiden merkittävänä etuna toimii lisäksi makujen monipuolisuus. Kyseisen tyyppinen käytetty kahvikone valmistaa poikkeuksellisen laadukasta kahvia, mutta sillä voi valmistaa myös teetä tai kaakaota.

Käytetty kahvikone yrityksille

Kaupalliset kahvinkeittimet, kuten Bean to cup-keittimet ja espressokeittimet ovat kahvialan sydän. Ne on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille huippuluokan juomia kahviloiden, ravintoloiden ja yritysten tiloissa. Riippumatta siitä, minkä tyyppistä laitetta havittelet, yrityskäyttöön suunnatut laitteet takaavat huippuluokan suorituskyvyn ja luotettavuuden. Kunnostetun laitteen valitseminen ei ole yritykselle ainoastaan kustannustehokasta, vaan se toimii myös todisteena sitoutumisesta kestävään kehitykseen.

Mitä etuja havaitaan kun kuluttajalle myydään käytetty kahvikone uuteen laitteeseen verrattuna?

Kun tarkoituksena on hankkia käytetty kahvikone, valintaa puoltaa sekä käytännöllisyys että ympäristöystävällisyys. Aikana, jolloin kulutuksen ympäristövaikutusten havainnointi on yhä tärkeämpää, kunnostetun kodinkoneen valinta tarjoaa lukuisia etuja.

Kustannustehokkuus

Kunnostetut kahvikoneet tarjoavat kuluttajille merkittäviä kustannussäästöjä uusiin malleihin verrattuna. Kun valitaan kunnostettu vaihtoehto, voidaan nauttia uuteen laitteeseen verrattavissa olevasta laadukkuudesta ja suorituskyvystä murto-osalla sen hinnasta. Kunnostetut laitteet ovat yleensä peräisin palautuksista tai myymälöissä esillä olleista tuotteista. Kaikki laitteet on korjattu, huollettu ja testattu huolellisesti varmistaen uusia laitteita koskevat laatustandardit.

Ympäristöystävällisyys

Kunnostettu kahvikone on ympäristöystävällinen valinta. Kun valitset kunnostetun laitteen, autat vähentämään tuotannossa syntyvän jätteen määrää. Sen sijaan, että ympäristö kuormittuisi entisestään elektroniikkajätteen määrän kasautuessa, annat käytetylle laitteelle uuden elämän kahvinkeittimenä, joka olisi muuten päätynyt kaatopaikalle. Tämä edistää kestävää kehitystä ja vihertää planeettaamme.

Takuu ja laadunvarmistus

KahviKaveri antaa käytetyille tuotteille jopa 24 kuukauden takuun. Voit nauttia mielenrauhasta tietäen, että kahvinkeittimesi on suojattu takuulla ja mahdolliset ilmenevät ongelmat ratkaistaan. Käytetyt laitteet testataan ja korjataan huolellisesti valtuutetuissa huoltokeskuksissamme, mikä takaa käytetyllekin laitteelle erinomaisen kunnon.

Voimmeko olla avuksi?

Kunnostetut kahvikoneet ovat edullinen ja ympäristöystävällinen tapa nauttia suosikkijuomista. Jos et kuitenkaan ole vielä löytänyt etsimääsi mallia käytettyjen joukosta, voit tutustua omatoimisesti myös muihin valikoimamme kahvikoneisiin tai pyytää tukea valintaasi KahviKaverin asiakaspalvelusta. Autamme sinua mielellämme löytämään parhaiten omaan käyttöösi sopivan vaihtoehdon.

Lue lisää