Rajoitetun ajan tarjous:
 • 00

  P.

 • 00

  T.

 • 00

  Min.

 • 00

  Sek.

1+1 CAPRISETTE- & PARALLEL-kahvit
Toinen samanlainen pakkaus lahjaksi.

Kahvityynykoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa kahvityynykoneista

Kahvityynykone on helppokäyttöinen kahvinkeitin, jonka raaka-aineena toimivat Senseo-kahvityynyt. Kahvityynyt on täytetty mittatarkasti kahvijauheella, mikä mahdollistaa tasalaatuisen ja vaivattoman valmistusprosessin. Kahvityynykoneet valmistavat juoman puhkaisemalla kahvityynyn ja valuttamalla kuumaa vettä kahvin läpi uuttaen tehokkaasti kaikki kahvin maut ja aromit. Kahvinystävät, jotka suosivat nopeaa ja sotkutonta valmistusprosessia suosivat usein juuri tämän tyyppisiä keittimiä.

Mikä olisi paras kahvityynykone sinun kotiisi?

Erityisesti Philips Senseon kaltaisten ympäristötietoisten brändien kahvityynykoneet erottuvat joukosta ympäristönäkökulmista tarkasteltaessa. Toisin kuin muovikapseleilla toimivat kapselikeittimet, kahvityynykoneet käyttävät tyynyjä, jotka on valmistettu ensisijaisesti biohajoavista paperi- tai kangasmateriaaleista, mikä vähentää muovijätteen määrää. Tämä ympäristöystävällinen lähestymistapa tukee nykyisiä kansallisia ympäristötavoitteita, jonka myötä kahvityynykoneet ovat erinomainen valinta käyttäjille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyden lisäksi myös ympäristövastuuta. Senseo on malliesimerkki sitoutumisesta uuteen ympäristöpolitiikkaan.

Philips Senseo -kahvikoneet

Philips Senseo kahvikoneet perustuvat yhdistelmään helppokäyttöisyyttä, laatua ja ympäristötietoisuutta. Ympäristön kestävyyteen panostamisesta huolimatta Senseo-kahvinkeitin tarjoaa käyttäjälleen runsaasti vaikuttavia ominaisuuksia täydellisen kahvielämyksen saavuttamiseksi.

Coffee Boost-teknologia

Integroidun Coffee Boost-teknologian ansiosta vesi kulkee kahvityynyn läpi äärimmäisen tasaisesti 45 tarkasti mitoitetun suuttimen avulla. Tämä takaa kahvin aromaattisen ja täyteläisen maun.

Kuohkea kermakuorrute

Philips Senseon Crema Plus-teknologia takaa kuohkean kermakuorrutteen poikkeuksetta jokaiseen kahvikupposeen.

Monipuolinen makuvalikoima

Philips Senseo -kahvityynykone erottuu edukseen monipuolisuudellaan. Valitsemalla erilaisia kahvityynyt voit nauttia monenlaisista kahvisekoituksista ja mauista mieltymystesi mukaan. Muista kuitenkin varmistua laitekohtaisesta sopivuudesta tyynyjä ostaessasi. Valikoimastamme löydät myös nimenomaan Senseo-laitteille valmistetut Senseo® kahvityynyt.

Direct Start-toiminto

Direct Start-toiminto mahdollistaa uuttoprosessin viiveettömän käynnistyksen heti, kun laite on lämmennyt. Tämän ansiosta voit nauttia kahvistasi arjen kiireessä ilman tarpeettomia viivytyksiä.

Automaattinen sammutus energian säästämiseksi

Energiatehokkuuden ja ympäristövastuun edistämiseksi Philips Senseo -kahvityynykoneet on ohjelmoitu sammumaan automaattisesti heti valmistusprosessin jälkeen. Tämä ominaisuus ei ainoastaan säästä energiaa, vaan edistää myös kestävämpää kahvielämystä.

Ympäristöystävällinen muotoilu

Kahvityynykoneet ja yleisestikin pienet kahvikoneet ovat suosittu valinta ahtaisiin tiloihin niiden kompaktin koon vuoksi, jolloin niiden valmistus on teollisesti vähemmän kuormittavaa. Huomionarvoinen näkökohta on, että kyseisissä laitteissa on ominaisuuksia, jotka laskevat energiankulutusta ja niiden osat sisältävät lisäksi entistä enemmän kierrätettyä muovia. Tämän vuoksi keittimet ovat ympäristöystävällisiä paitsi käytön aikana, mutta myös niitä valmistettaessa sekä niiden elämänkaaren päätyttyä.

Philips Senseo sitoutuu tarjoamaan käyttäjälleen ensiluokkaisen kahvinautinnon, jota tehostetaan innovatiivisilla ominaisuuksilla ja ympäristöystävällisyydellä, jonka myötä kyseisen brändin kahvityynykone on erinomaisen valinta ympäristötietoisille kahvin ystäville. Riippumatta siitä, himoitsetko kupillista vai kahta, Philips Senseo valmistaa herkullista kahvia alle minuutissa ja varmistaa, että päivittäinen piristys saavutetaan vaivattomasti ja ympäristöystävällisesti.

Voimmeko olla avuksi?

Kahvityynykoneet tarjoavat monipuolisen ja ympäristötietoisen lähestymistavan suosikkikahvien valmistamiseen. Philips Senseo on malliesimerkki sitoutumisesta laadukkuuteen ja kestävyyteen kahvin aromikkuudesta tinkimättä. Jos mieleesi juolahti kysymyksiä Senseon kaltaisista laitteista tai haluat tutustua tarkemmin myös muihin kahvikoneisiin, ota yhteyttä KahviKaverin asiakaspalveluun. Autamme sinua mielellämme tarjoten asiantuntevaa opastusta sekä toiveisiisi pohjautuvia suosituksia. On aika valita itsellesi parhaiten sopiva kahvikone! Autamme selvittämään olisiko tämä nimenomaan kahvityynykone vai kenties jokin muu keitintyyppi.

Lue lisää