Etiopia ja Uganda ovat todellisia kahviparatiiseja, joissa tuotetaan poikkeuksellisen laadukasta kahvia. Näillä alueilla viljelty Black Crow White Pigeon -kahvi tarjoaa ainutlaatuisia kahvielämyksiä – nauti mehevän hedelmäisestä ja kukkaisesta makuprofiilista sekä teetä ja viiniä muistuttavista vivahteista!
Aasialainen kahvi on nyt suositumpaa kuin koskaan, ja Myanmarin ja Vietnamin kaltaisten maiden kahvimarkkinat ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosina, kun Aasiassa on keskitytty erityisesti korkealaatuisten kahvien viljelyyn. Tältä alueelta peräisin olevat Black Crow White Pigeon -erikoiskahvit tunnetaan omaleimaisesta maustaan, jota kuvaillaan usein karvaaksi, ja jossa on mausteisuutta sekä suklaan, tupakan, punaviinin ja puun vivahteita.
Eteläamerikkalainen specialty coffee -kahvi tarjoaa herkullisia makunautintoja – jos olet kokeilemassa specialty-kahveja ensimmäistä kertaa, aloita Etelä-Amerikasta! Suosittelemme tutustumaan etenkin brasilialaisiin ja kolumbialaisiin kahveihin, jotka hurmaavat tasapainoisilla mauillaan, luontaisella makeudellaan ja herkullisilla suklaan, pähkinöiden ja hedelmien vivahteillaan. Etelä-Amerikasta peräisin olevat Black Crow White Pigeon -kahvit ovat yleisesti ottaen vähemmän hapokkaita kuin afrikkalaiset, ja miedompia kuin aasialaiset kahvit.
Nauti herkullisista kahveista: keskiamerikkalaiset kahvit Guatemalasta Nicaraguaan ovat maultaan monipuolisia, ja voivat sisältää niin trooppisen hedelmäisiä kuin pähkinäisiäkin makuvivahteita. Yhteistä kaikille Keski-Amerikan kahveille on niiden ainutlaatuinen makuprofiili ja omaleimainen luonne.
Nämä Parallel-kahvipavut ovat peräisin Etiopiasta ja Tansaniasta. Makuvivahteiltaan monitahoiset afrikkalaiset arabica-pavut tuovat kahviin keveyttä ja trooppisen marjaisia, hedelmäisiä ja kukkaisia sekä teetä muistuttavia sävyjä, joihin yhdistyy myös hienovaraisia viinin vivahteita.
Tutustu intialaisista ja papua-uusiguinealaisista arabica-pavuista valmistettuun kahvisekoitukseen! Tämä maukas Parallel-erikoiskahvi on omaleimaisen makuinen – mukana on makeita kaakaon, neilikoiden ja kuivattujen hedelmien vivahteita.
Parallel 36 on herkullinen sekoitus väli- ja eteläamerikkalaisia arabica-papuja El Salvadorista ja Brasiliasta! Tässä kahvissa voi havaita upean suklaisia, maapähkinäisiä ja kukkaisia vivahteita, sekä puun sävyjä!
Kahvimakuja on erilaisia ja moni kahvinystävä maistelee mielellään eri tavoin valmistettuja kahveja. Osa taas tietää tarkalleen, mitä kahviltaan toivoo – pour over -kahvi vie helposti mennessään herkän hienovaraisilla ja rohkeilla, mutta hieman espressoa miedommilla mauillaan. Kiinnostuitko? Kannustamme kokeilemaan rohkeasti erilaisia pour over -kahvisuodattimia ja -suodatinsuppiloita sekä muita käsikäyttöisiä kahvinvalmistusvälineitä.
Tästä tekstistä löydät vinkit siihen, miten varmistat pour over -kahvin parhaan maun. Lue millainen on paras kahvi suodatinsuppilolle ja pour over -kahvisuodattimelle ja poimi vinkit pour over -kahvin valmistukseen!
Pour over -kahvisuodattimia ja -suodatinsuppiloita löytyy useita erilaisia: AeroPress, Chemex, Hario V60… Vaikka näiden keitinten ulkomuodossa on eroavaisuuksia, niillä valmistuu hyvin samantyyppistä suodatinkahvia – puhdasta, eläväistä, monivivahteista ja voimakkaan aromikasta. Pour over -kahvi valmistuu helposti ja nopeasti, mutta se vaatii onnistuakseen oikeanlaisen kahvin. Löytyypä kotoasi sitten ikoninen Hario V60 -suodatin, tyylikäs Chemex-keitin tai mikä tahansa muu väline pour over -kahvin valmistukseen, kahvin valintaan pätevät täsmälleen samat kriteerit.
Kahvin suodatinsuppilot ja pour over -kahvisuodattimet sopivat kaikkein parhaiten yhteen korkealaatuisten specialty-kahvien kanssa. Pour over -menetelmä tuo erityisen upealla tavalla esiin kahviin kätkeytyvät makuvivahteet ja aromit, ja specialty-kahveista löytyy tunnetusti kahvimaailman rohkeimpia ja monitahoisimpia makuja – pour over -menetelmällä nostat specialty-kahvielämykset uudelle tasolle! Parhaat kahvit suodatinsuppilolle ovat vaalea- tai keskipaahtoisia, sillä hyvä pour over -kahvi on puhdasta, koostumukseltaan kevyttä ja makuvivahteiltaan eläväistä ja voimakasta, ja vaaleammat paahdot sopivat mainiosti juuri tällaisen kahvin valmistukseen. Valikoimistamme löydät erilaisia varteenotettavia vaihtoehtoja: valitse esimerkiksi kahvipavut, specialty-kahvi, jauhettu kahvi tai kofeiiniton kahvi.
Kun valmistat kahvia pour over -kahvisuodattimella tai jollain muulla käsikäyttöisellä kahvinvalmistusvälineellä, valitse valmistukseen aina mahdollisimman tuore ja laadukas kahvi. Kahvipavut ovat kaikkein paras vaihtoehto, etenkin jos jauhat ne juuri ennen kahvin valmistusta. Kiinnitä huomiota myös kahvin paahtoon: jos haluat herkemmän makuista, täyteläistä ja kevytrunkoista pour-over-kahvia, valitse vaalea- tai keskipaahtoiset specialty-kahvipavut. Keskipaahtoinen kahvi suodatinsuppiloille tuo kahviin makeutta ja tasapainoista hapokkuutta, vaalea paahto taas mahdollistaa hedelmäisen raikkaan kahvin valmistuksen.
Kun haluat valmistaa parasta mahdollista pour-over-kahvia, tutustu Black Crow White Pigeon -tuotesarjaamme, jonka kahvipavut sopivat hyvin kaikkiin käsikäyttöisiin suodatinkahvin valmistusvälineisiin ja tuovat kahviin ainutlaatuista makua ja aromikkuutta.
Olemmekin jo käyneet läpi, kuinka pour over -kahvisuodattimet ja muut käsikäyttöiset suodatinkahvinkeittimet sopivat parhaiten yhteen laadukkaan specialty- eli erikoiskahvin kanssa. Omaan makuun paras kahvi pour over -kahvisuodattimelle löytyy tuotepakkauksessa mainittuihin makuvivahteisiin tutustumalla: jos olet hedelmäisten ja sitruksisten makuvivahteiden ystävä, etsi tuotepakkauksesta niihin viittaavia mainintoja, jos taas pidät hieman makeammasta kahvista, etsimäsi makuvivahteet ovat karamelli, suklaa tai pähkinät.
Specialty-kahvista valmistettu pour over -kahvi on upean maukasta ja aromikasta, sillä pour over -keittimet tuovat esiin erikoiskahvien parhaat puolet. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö myös muista kahveista voisi valmistaa herkullista pour over -kahvia!
Manuaaliset kahvinvalmistusvälineet, kuten Hario V60 tai Chemex, vaativat toimiakseen jauhettua kahvia. Paras vaihtoehto on ostaa kokonaisia kahvipapuja ja jauhaa ne juuri ennen kahvin valmistusta, mutta laadukas pour over -kahvi on toki mahdollista valmistaa myös valmiiksi jauhetusta kahvista. Erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluat säästää aikaa, tai kun kahvimylly ei kuulu keittiösi varustukseen! Valitse jauhettu kahvi kuitenkin huolella ja muista, että paras kahvi pour over -kahvisuodattimille on jauhatukseltaan keskikarkeaa, jolloin kahvista tulee mahdollisimman tasapainoista.
Jos etsit täyteläistä ja tuoksuvaa kahvia, jossa saa olla eksoottisiakin vivahteita, kokeile Black Crow White Pigeon -tuotesarjan jauhettuja specialty-kahveja, jotka tutustuttavat sinut erikoiskahvien laajaan makujen kirjoon!
Meiltä kysytään yhä useammin suosituksia herkullisista ja laadukkaista kofeiinittomista kahveista. Jos suosit kofeiinittomia vaihtoehtoja, mietit parhaillaan ehkä sitä, voiko pour over -menetelmällä valmistaa hyvää kofeiinitonta kahvia. Ehdottomasti voi! Noudata kahvin valinnassa aiemmin antamiamme ohjeita: paras kahvi suodatinsuppilolle on vaalea- tai keskipaahtoista ja jauhatukseltaan keskikarkeaa – sekä tietysti mahdollisimman tuoretta ja laadukasta.
Jos et halua käyttää kahvin etsintään ylimääräistä aikaa, kokeile Black Crow White Pigeon Colombia Decaf -specialty-kahvia. Tässä upeassa kofeiinittomassa kahvissa on herkullisia omenan ja karamellin vivahteita sekä hurmaavaa sitruksisuutta!
Pour over -kahvi vie helposti mennessään – pian huomaat, kuinka kaipaat kokeiltavaksi uusia makuja tai entistä laadukkaampia kahveja. Onneksi meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kahvilajitelmia ja monipakkauksia! Kahvin monipakkaukset sisältävät useamman pakkauksen samaa kahvia, kahvin maistelupakkaukset taas erilaisia kahveja (täydellinen valinta heille, jotka kokeilevat mielellään uusia makuja!). Molemmat sopivat erinomaisesti myös lahjaksi. Kun tutustut saatavilla oleviin vaihtoehtoihin, muista pitää mielessä pour over -kahville sopiva paahtoaste ja jauhatuskarkeus, niin löydät tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.
Hario V60 -suodattimille, Chemex-keittimille ja muille käsikäyttöisille kahvinvalmistusvälineille kannattaa valita specialty-kahvipavut, jotka ovat 100-prosenttisesti arabicaa. Pour over -kahvi sopii erinomaisesti hienovaraisten kahvien valmistukseen, ja arabica on siksi täydellinen valinta, sillä se on yleisesti ottaen miedomman makuista ja vähemmän karvasta ja sisältää maltillisemmin kofeiinia. Jos haluat kokeilla makumaailmaltaan täyteläisemmän ja intensiivisemmän kahvin valmistusta, valitse arabica-robusta-kahvisekoitus. Robusta tuo kahviin voimakkaampaa ja maanläheisempää makua.
Voimmeko olla avuksi?
Jos omaan makuun sopivimman kahvin valinta tuntuu yhä hankalalta tai haluaisit tietää lisää muista kahvityypeistä, ota reippaasti yhteyttä! Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään vaihtoehdon, joka sopii täydellisesti kotoasi löytyvään keittimeen. Olet tervetullut piipahtamaan myös myymälässämme – tarjoamme kupillisen herkullista kahvia hyödyllisten vinkkien kera!
Voit valita, mitä evästeitä haluat meidän käyttävän. Osa niistä ovat välttämättömiä, eikä niitä siksi voi kytkeä pois päältä.
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustomme toimisi oikein, eikä niitä voi kytkeä pois päältä. Ne eivät kerää käyttäjän tunnistetietoja.
Näiden evästeiden avulla voimme optimoida verkkosivustoamme ja nähdä sivuston liikenteen lähteet. Käytämme tähän tarkoitukseen Google Analytics -alustaa. Kerätyistä tiedoista ei voi tunnistaa sinua, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Näiden evästeiden salliminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää live chat -toimintoa ja vastaanottaa siten apua konsulteiltamme.
Kukaan ei pidä mainoksista internetissä – varsinkaan täysin epäolennaisista mainoksista. Näiden evästeiden avulla pystymme tunnistamaan tarpeesi ja tuomaan esille vain olennaisimmat tarjoukset. Näet mainoksia, vaikka et ottaisi näitä evästeitä käyttöön, mutta silloin niitä ei ole räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.