Termoskahvinkeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa termoskahvinkeittimistä

Jos juot kahvisi mieluiten hitaasti nautiskellen ja otat ehkä santsikupillisenkin, termoskahvinkeittimet sopivat keittiöösi täydellisesti. Nämä innovatiiviset kahvinkeittimet valmistavat herkullista kahvia, joka pysyy termoskannussa lämpimänä tuntien ajan. Olipa kiikarissasi sitten pieni tai suuri termoskahvinkeitin lisäominaisuuksilla (esimerkiksi ajastimella) tai ilman, meiltä löydät tarvitsemasi laitteen. Lue lisää alta ja löydä itsellesi paras kahvinkeitin termoskannulla!

Termoskahvinkeittimet tarjolla on useita malleja eri valmistajilta

Kahvinkeittimet termoskannulla sopivat erinomaisesti heille, jotka nautiskelevat mielellään laadukasta suodatinkahvia hitaasti ja hartaudella, töissä tai kotona. Muuntyyppiset kahvinkeittimet ovat hyviä nekin, mutta eivät pidä kahvia lämpimänä yhtä pitkään. Termoskahvinkeittimen ruostumattomasta teräksestä valmistettu termoskannu pitää kahvin lämpimänä ja takaa täydellisen aromikkuuden, joka syntyy optimaalisen uuttolämpötilan avulla. Tuotevalikoimastamme löydät useiden tunnettujen tuotemerkkien laitteita, joten jokaiseen makuun löytyy taatusti sopiva termoskahvinkeitin. Alta voit lukea lisää eri merkkien ominaisuuksista.

Ratio-termoskahvinkeitin

Ratio tunnetaan sitoutumisestaan kestävyyteen ja laatuun ja merkin termoskahvinkeittimet ilmentävät tätä ajatusmaailmaa täydellisesti. Oregonin Portlandissa suunnitellut ja valmistetut Ratio-kahvinkeittimet ovat sekä tyylikkäitä että toiminnallisia. Yhdellä painikkeella toimiva keitin takaa yksinkertaisen ja vaivattoman kahvinvalmistuskokemuksen, jonka aikana Bloom-, Brew- ja Ready-vaiheet seuraavat toisiaan. Termoskannu, johon voi halutessaan yhdistää myös lämpösuojan, takaa että kahvi pysyy kuumana. Ration laitteet täyttävät myös alan yleiset uuttostandardit.

Bosch-termoskahvinkeitin

Bosch on tunnettu ja luotettu nimi kodinkonemarkkinoilla ja myös merkin termoskahvinkeittimet ovat hyvässä maineessa. Bosch-kahvinkeittimet yhdistävät tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian ja tarjoavat poikkeuksellista suorituskykyä ja käytännöllisyyttä. Irrotettava vesisäiliö mahdollistaa säiliön helpon täyttämisen ja puhdistuksen ja kaikin puolin vaivattoman käytön. Integroidun ajastimen avulla voit herätä vastakeitetyn kahvin tuoksuun ja aloittaa päiväsi tuoreella kahvilla. Jos tavoitteenasi on löytää hyvä termoskahvinkeitin, Bosch on takuuvarma ja luotettava valinta.

De’Longhi-termoskahvinkeitin

De’Longhi tunnetaan laadukkaista laitteistaan, joihin kuuluu myös termoskannullisia kahvinkeittimiä. Käyttäjäystävällisen suunnittelun ja edistyksellisen uuttoteknologian ansiosta De’Longhi-kahvinkeittimet tarjoavat ylivoimaisen kahvinvalmistuskokemuksen. Integroidun Aroma-toiminnon avulla voit mukauttaa kahvin vahvuutta ja aromikkuutta, jolloin lopputulos on joka kerta yksilöllinen. Automaattinen virrankatkaisu taas tuo mielenrauhaa, sillä termoskahvinkeitin sammuu automaattisesti oltuaan tietyn aikaa käyttämättömänä.

Melitta-termoskahvinkeitin

Kahvimaailmassa Melitta on monelle tuttu nimi, ja Melitta-kahvinkeittimet todistavat tuotemerkin sitoutumisesta ensiluokkaiseen laatuun. Jos tavoitteenasi on löytää kahvinkeitin ajastimella ja termoskannulla, olet löytänyt etsimäsi. Tämä termoskahvinkeitin on varustettu ohjelmoitavalla ajastimella ja tarjoaa siten mahdollisuuden herätä joka aamu vastakeitetyn kahvin houkuttelevaan tuoksuun. Särkymätön, ruostumattomasta teräksestä valmistettu termoskannu on kestävä ja käytännöllinen ja sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön. Lisäksi integroitu Aroma Premium -teknologia takaa aromien virheettömän uuttumisen.

Moccamaster-termoskahvinkeitin

Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa yksityiskohtiin huolellisesti paneutuen. Nämä kahvinkeittimet termoskannulla täyttävät kansainvälisten kahviorganisaatioiden asettamat tiukat vaatimukset ja valmistavat kahvia, jonka laatu ja maku ovat vertaansa vailla. Kuparinen lämmityselementti takaa vakaana pysyvän valmistuslämpötilan, jolloin kahvi maistuu aina herkulliselta. Annoskoon voi valita kuuden ja kymmenen kupillisen väliltä, joten Moccamaster-kahvinkeitin termoskannulla tarjoaa myös joustavuutta ja vastaa erilaisten kahvinjuojien tarpeisiin.

Termoskahvinkeittimet tärkeimmät hyödyt

Jos et ole vielä ihan varma, ovatko kahvinkeittimet termoskannulla itsellesi sopivin valinta, päätöstäsi voi helpottaa näiden kahvinkeitinten kolmeen keskeisimpään hyötyyn tutustuminen. Lue lisää alta ja päätä sitten, onko termoskahvinkeitin itsellesi paras vaihtoehto.

Tasainen uuttolämpötila ja kuumana pysyvä kahvi

Termoskahvinkeittimet tunnetaan kyvystään ylläpitää optimaalista uuttolämpötilaa. Nämä laitteet varmistavat, että kahvisi uuttuu juuri kuten pitääkin, eli noin 9296 °C:n lämpötilassa. Termoskannu pitää keitetyn kahvin pitkään kuumana.

Aromikkuus, joka säilyy pitkään

Oletko koskaan keittänyt itsellesi pannullisen kahvia vain huomataksesi, että muutaman minuutin kuluttua aromit ovat jo haihtuneet? Termoskannu-kahvinkeitin säilyttää kahvin täyteläiset maut pitkään, sillä termoskannu vangitsee aromit ja maut tehokkaasti sisäänsä. Jokainen kupillinen on aromikas ja maistuva ja tarjoaa aisteja hellivän kahvielämyksen.

Käytännöllisyys

Kahvinkeittimet termoskannulla tarjoavat vertaansa vailla olevaa käytännöllisyyttä, mikä on erityisen tärkeää kiireisille kahvinystäville tai kotitalouksille, joissa on useita kahvinjuojia. Sen sijaan, että joudut jatkuvasti lämmittämään kahvia uudelleen tai keittämään uutta kahvia päivän mittaan, termoskannu pitää kahvin kuumana, jotta voit nauttia kupillisen milloin tahansa.

Voimmeko olla avuksi?

Vaikka termoskahvinkeittimet tarjoavatkin useita ainutlaatuisia etuja, myös muunlaiset kahvikoneet ovat tutustumisen arvoisia. Piditpä sitten kätevistä kapselikeittimistä (esim. Nespresso) tai monipuolisista espressokeittimistä, valikoimistamme löydät itsellesi sopivimman laitteen. Itselle paras kahvinkeitin termoskannulla voi löytyä myös KahviKaverin ammattilaisten avulla – ota reippaasti yhteyttä!

Lue lisää