VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Sage kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Papusäiliön koko
Ohjaustyyppi
Smart app
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Sisäänrakennettu mylly
Annosten määrä
Mutteripannun kapasiteetti
Säilyttää lämmön
Annoksen säätö maitokahville
Annoksen mustalle kahville
Kofeiininpoistomenetelmä
Tilavuus
Käyttäjän luomat reseptit
Suklaa laji
Tyyppi
Tyyppi
Arabica lajike
Juoman resepti
PID lämpötilansäädin
Suklaan tyyppi
Sykliät
Painemittari
Maitojuomat
Annoskoko
Näyttö
Toiminnot
Papusäiliöiden lukumäärä
Tarjoukset

Tietoa Sage kahvikoneista

Meidän valikoimasta löydät monia puoliautomaattisia Sage kahvikoneita. Yritys on ollut kahvinvalmistuksen alalla vuosia, tämä on muodostanut vahvat perinteet ja ainutlaatuisen suhtautumisen – viimeisen ohjaamana, Sage jatkaa kahvikoneiden valmistamista nykyäänkin. Yritys uskoo, että täydellisen kahvikupillisen valmistamiseksi, pitää arvioida ja huolellisesta hallita neljää tärkeintä seikkaa.

Näistä ensimmäinen on jauhatus ja kahvin määrä. Suurin osa Sage puoliautomaattisista koneista ovat varustettu integroidulla myllyllä, joka takaa, että kahvinvalmistuksen ensimmäinen vaihe suoritetaan sujuvasti ja vaivattomasti – vaikka käyttäisit kahvikonetta ihan ensimmäistä kertaa. Myllyn avulla voit helposti valita halutun jauhatusasteen ja jauhetun kahvin annoksen koon.

Toinen seikka on veden lämpötila. Täydellistä kahvia valmistaessa 9296 °C veden lämpötila on paras. Jos haluat hieman happamampaa kahvia, valitse lämpötila joka on lähempänä 92 °C, mutta mikäli tykkäät enemmän kitkerämmästä kahvista, valitse korkeampi lämpötila. Tämän muistaminen auttaa sinua käyttämään Sage konetta kallistaaksesi kahvipapujen makua suuntaan tai toiseen. 

Kolmas seikka on oikea veden paine. Oikeanlaisen espresson valmistamiseksi, veden paine tulisi pitää 9 baarin paikkeilla. Sage antaa sinun seurata tätä kriteeriä erityisen mittarin avulla.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, on oikea maitovaahto. Jokaisella Sage koneella on höyrysauva, joka antaa sinun vaahdottaa silkkistä vaahtoa kupillista lattea tai cappuccinoa varten. Koska tulet tekemään tätä manuaalisesti, olet itse vastuussa tämän prosessin pienimmistäkin nyansseista – joka siten antaa sinun myös muokata juomaa makusi mukaan, ilman valmistajan asettamia asetusten limiittejä. 

Yrityksen kompromissiton asenne näitä kriteerejä kohtaan takaa, ettet eksy kahvinvalmistusprosessissa ja pystyt monitoroimaan jokaista elementtiä joka vaikuttaa juomasi lopulliseen makuun. Sagen tuottamalla kahvikoneella tunnet itsesi kuin todellinen kolmannen aallon barista!

Kolmas kahviaalto

Kolmas kahviaalto alkoi vuonna 2002 Oslossa. Tämä termi kuvailee liikettä, joka julistaa, että kahvinvalmistus ei ole vain seuraava baarissa seisovan ihmisen toiminta – se on paitsi taiteenlaji. Tämä liike muuttui lopulta aikakaudeksi, jossa olemme eläneet viimeiset 20 vuotta. Tämän aallon ansiosta, kun menemme kahvilaan, meidät ottavat vastaan baristat, ketkä tekevät työtään vastuullisesti ja taidokkaasti. He eivät ainoastaan tiedä, mitkä pavut sopivat parhaiten valitsemaasi juomaan, mutta he myös valitsevat pavut huolekkaasti ja ostavat niitä, joista saa laadukkaimman kahvin. Juuri tämä liike johti mikropaahtimojen kehittämiseen, kahvin maistelua koskeviin käsitteisiin ja baristoihin kohdistuvaan korkeampaan kunnioitukseen. Haluten saada myös kotona valmistetun kahvin samalle tasolle, Sage alkoi valmistaa koneita tavalla, joka ei ainoastaan anna sinun tuntea itseäsi todellisena kotibaristana, mutta sinulla on kaikki tarvittavat tarvikkeet jotta voisit todella olla sellainen. Käyttämällä Sage kahvikonetta pystyt paljastamaan minkä tahansa kahvipavun maun. Se antaa sinun muuttaa helposti asetuksia ja löytää lempikahvillesi parhaan reseptin.

Suosituimmat Sage -kahvinkeittimet

Sage “The Bambino” 

Tämä on tämän valmistajan pienin puoliautomaattinen kahvikone. Sen vaatimattomasta koosta huolimatta, 54 mm portafiltteriin mahtuu 19 grammaa kahvia – juuri oikea määrä täyteläistä vahvaa espressoa varten. Vielä täyteläisempää kahvia varten, kone kosteuttaa jauhetun kahvin ennen valmistusta, siten kutsuen esiin sen parhaat ominaisuudet kun vesi alkaa virrata (muuten uutettaisiin vain keskimmäisen kerroksen maut). Tämä kompakti kone antaa sinun myös vaahdottaa maitoa, mikä tarkoittaa, että pystyt valmistamaan kaikkia klassisia kahvijuomia. 

Sage “The Duo-Temp”

Tämän koneen suurin etu on kaksi ruostumattomasta teräksestä boileria: yksi kahvia ja toinen höyryä varten. Ne antavat sinun valmistaa monta annosta peräkkäin ja vaahdottaa maitoa niitä varten ilman tarvetta täyttää konetta uudestaan ja kadottamatta tarvittavaa lämpötilaa. Koneen edistyneen järjestelmän ansiosta se ei ainoastaan säilytä tarvittavaa lämpötilaa hämmästyttävällä tarkkuudella, mutta auttaa vettä saavuttamaan tarvittavan lämpötilan sekunneissa.

Sage “The Barista Express” 

Tämä malli on varustettu integroidulla kartiomaisella myllyllä joka antaa sinun jauhaa pavut juuri ennen jokaista juoman valmistamista. Mitä hienompi jauhatus, sitä intensiivisempi ja kitkerämpi kahvisi maku on, muuta mitä karkeampi jauhatus, sitä vetisempi ja happamampi juomasta tulee. Tämä ei tarkoita, että yksi näistä jauhatuksista olisi oikea – paras kahvi on täydellisen tasapainoinen ja tämä mylly auttaa sinua löytämään tämän tasapainon helposti. Sen lisäksi kone automaattisesti tiivistää kahvin portafiltteriin, siten muodostaen jauhetun kahvin tabletin. Kun espresso on uutettu, voit heti vaahdottaa maidon ja valmistaa maukkaan latten. Ajan säästämisen lisäksi hallitset jokaista valmistettavan juoman aspektia.

Sage “The Barista Pro”

Mikäli et ole vielä ammattimainen barista, Barista Pro malli saattaa tehdä sinusta sellaisen! Et ainoastaan pysty muuttamaan suurinta osaa asetuksista, mutta kone antaa sinun myös seurata kahvinvalmistuksen prosessia laajalta LCD näytöltä. Heti kun espresso on uutettu, voit aloittaa maidon vaahdottamisen – modernin ”ThermoJet” teknologian ansiosta, höyry saavuttaa tarvittavan lämpötilan vain 3 sekunnissa. Jos se ei vielä riitä, vesiboilerissa olevat sensorit seuraavat veden lämpötilaa ja takaavat, että juomasi valmistetaan tasaisella lämpötilalla, mitä se tarvitsee ja haluaa. Tämän laitteen höyrysauva on erittäin voimakas, joten maidon voi vaahdottaa äärimmäisellä tarkkuudella ja mahtavalla nopeudella. Tämän koneen toiminnot todistavat, että sitä ei sanota Barista-ksi ilman syytä – ja sellaista laitetta käyttämällä tulet tuntemaan itsesi myös todellisena baristana. 

Lue lisää