Sage kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Sage-kahvikoneista

Oslosta vuonna 2002 liikkeelle lähteneen kahvivallankumouksen myötä kahvijuomien valmistukseen alettiin ympäri maailman suhtautua käsityöläisammatin tavoin. Samalla korostuivat vastuullisen toiminnan ja asiantuntemuksen tärkeys. Tämän reilut kaksi vuosikymmentä sitten alkaneen muutoksen myötä niin ammattitaitoisen kahvilahenkilökunnan, mikropaahtimoiden kuin ammattibaristojenkin arvostus on noussut uudelle tasolle. Sage-kahvikoneet kunnioittavat tätä modernia suhtautumista kahviin ja antavat käyttäjälle mahdollisuuden tutustua kahvin maailmaan uudella tavalla niin, että kahvipapujen laaja makujen kirjo pääsee parhaalla tavalla esiin. Asetusten säätäminen ja suosikkikahvien valmistus on tehty helpoksi – tuo kahvilalaatuinen kahvi kotiisi!

Miksi Sage-kahvikone on niin erityinen?

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman Sage-kahvikoneita. Tuotemerkin kertoman mukaan jokainen Sage-kahvinkeitin sisältää neljä ratkaisevan tärkeää avaintekijää, jotka mahdollistavat täydellisen kahvin valmistuksen:

Ensimmäinen avaintekijä – oikeanlainen jauhatus ja sopiva määrä kahvia. Sage-kahvikoneet on joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta varustettu integroidulla myllyllä, jonka ansiosta kahvin valmistus sujuu helposti, vaikka valmistaisit koneella kahvia ensimmäistä kertaa. Sage-kahvikoneiden avulla voit helposti valita jauhetulle kahville haluamasi jauhatuskarkeuden ja annoskoon.

Toinen avaintekijä – veden lämpötila. Täydellistä kahvia varten veden lämpötilan tulisi olla 92–96 astetta. Sage-kahvikone valmistaa suosikkipavuistasi kahvia, jonka maut ovat tasapainossa aivan uudenlaisella tavalla.

Kolmas avaintekijä – oikeanlainen vedenpaine. Aidon espresson valmistamiseksi vedenpaineen tulisi olla 9 baaria. Sage-kahvikone mahdollistaa paineen tarkkailun tarkoitukseen luodun paneelin avulla.

Neljäs avaintekijä – laadukas maitovaahto. Jokainen Sage-kahvikone on varustettu höyrysauvalla, jolla vaahdotat täyteläisen maitovaahdon lattea tai cappuccinoa varten. Höyrysauva mahdollistaa maitovaahdon manuaalisen valmistuksen, jonka ansiosta voit tehdä juomastasi juuri sellaisen kuin haluat.

Sage-kahvikone suosituimmat mallit

Sage-kahvikoneet ovat valloittaneet kahviharrastajien sydämet ympäri maailmaa poikkeuksellisten ominaisuuksiensa ja äärimmäisen tarkkaan mietittyjen yksityiskohtiensa ansiosta. Nämä laitteet erottuvat muista edistyneellä lämpötilan säädöllä, integroidulla kartiomyllyllä, automaattisella maidon teksturointi- ja vaahdotusmahdollisuudella, intuitiivisella kosketusnäytöllä ja tyylikkäällä muotoilulla. Lisäksi ne lämpenevät nopeasti ja mahdollistavat siten kahvin valmistuksen ilman ylimääräistä odottelua. Sage-kahvikoneet määrittelevät laadukkaan espressoelämyksen kokonaan uudella tavalla!

Sage-espressokoneet

Sage-espressokoneet ovat tutkimisen arvoisia ylipäätään. Edistyksellisellä PID-teknologialla varustetut Sage-kahvikoneet takaavat optimaalisen uuttolämpötilan, jonka ansiosta jokaisen kupillisen maut ja aromit ovat täydellisessä tasapainossa. Joistakin malleista, kuten Sage Barista Express ja Sage Oracle -kahvikoneista löytyy erityisen laadukas mylly, joka mahdollistaa jauhatuskarkeuden ja annoskoon valinnan. Barista Express -mallissa on 16 erilaista jauhatusvaihtoehtoa, kun taas Sage Barista Pro tarjoaa niitä jopa 30! Tässä mallissa on lisäksi myös sotkua vähentävä Dosing Funnel- lisäosa sekä ThermoJet-lämmitysjärjestelmä.

Sage Barista Touch -malli puolestaan teksturoi maidon automaattisesti ja tekee kahvilalaatuisten cappuccinojen ja lattejuomien valmistamisesta helppoa. Sage Barista Touch ja Sage Oracle Touch on varustettu intuitiivisella kosketusnäytöllä, joka tuo laitteisiin tyylikästä ja modernia estetiikkaa ja mahdollistaa täydellisen espresson valmistamisen vaivattomasti.

Sage-espressokeittimet ovat suosittuja myös siksi, että ne lämpenevät nopeasti ja ovat korkealaatuisia. Osa malleista, kuten Sage Duo Temp Pro ja Sage Bambino, on suunniteltu saavuttamaan ihanteellinen uuttolämpötila erityisen nopeasti, jotta voit nauttia kahvisi ilman odottelua.

Sage-kahvinkeittimet

Jos Sage-kahvikone ei ole sitä, mitä etsit, älä huoli! Tuotemerkin valikoimaan sisältyy paljon muitakin vaihtoehtoja! Miten olisi esimerkiksi verkkokaupastamme löytyvä Sage-kahvinkeitin Sage Precision Brewer? Sage-kahvikoneet sisältävät paljon upeita ominaisuuksia, kuten lämpötilan säätö sekä uuton keston ja vesimäärän säätömahdollisuus, jotka löytyvät myös tuotemerkin kahvinkeittimistä. Tässä mallissa on lisäksi kuusi erilaista uuttovaihtoehtoa ja sillä voi valmistaa kerralla jopa 1,7 litraa, eli 12 kupillista kahvia! Suodatinvaihtoehtojakin löytyy kaksi erilaista.

Sage-kahvikoneet – huolto

Asianmukainen huolto ja puhdistus ovat olennaisen tärkeitä, jotta Sage-kahvikone säilyttää optimaalisen suorituskykynsä ja on käytössä pitkäikäinen. Ulkopintojen säännöllinen pyyhkiminen ja käytettyjen kahvinporojen poistaminen portafilteristä ja uuttoryhmästä auttavat ehkäisemään epäpuhtauksien kertymistä ja ylläpitämään puhtautta. Sage-laitteille tulee suorittaa myös säännöllinen kalkinpoisto valmistajan suositusten mukaisesti, jotta laitteeseen ei pääse muodostumaan mineraalikerrostumia, jotka voivat vaikuttaa kahvin makuun ja laitteen toimivuuteen. Lisäksi kuluneiden osien ja lisävarusteiden, esimerkiksi tiivisteiden ja suodattimien, vaihtaminen auttaa ylläpitämään kahvin laadukkuutta ja pidentämään koneen käyttöikää.

Säännöllisesti toistuvaa huoltorutiinia noudattamalla ja asianmukaisia Sage-puhdistustarvikkeita käyttämällä varmistat, että Sage-kahvikone valmistaa erinomaista kahvia vuosien ajan.

Voimmeko olla avuksi?

Sage-kahvikoneet tarjoavat edistynyttä teknologiaa ja muotoilua – nämä laitteet on valmistettu intohimosta hyvään kahviin! Oletko valmis nostamaan kotona valmistamasi kahvin uudelle tasolle? Tutustu kahvikoneet-valikoimaamme ja katso myös muiden tuotemerkkien tarjontaa. Jos mieleesi herää kysymyksiä tai tarvitset neuvoja itsellesi sopivan laitteen valintaan, ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan. Ota reippaasti yhteyttä – varmistetaan yhdessä, että matkasi kahvin maailmaan alkaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää