2+2

Moccamaster kahvinkeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Moccamaster-kahvinkeittimistä

Moccamaster-kahvinkeittimet ovat ympäri maailmaa niin suosittuja ja tunnettuja, että tuotemerkin nimeä käytetään nykyään synonyyminä kaikille suodatinkahvinkeittimille. Moccamaster-kahvinkeitinten elegantti muotoilu ja huippuluokan suorituskyky ovat tehneet niistä vertaansa vailla olevan valinnan kahviharrastajien keskuudessa.

Miksi Moccamaster on hyvä?

Moccamasterin lämmitysvastus on aivan omaa luokkaansa, kuten kerta toisensa jälkeen täydellinen uuton kestokin. Moccamaster KBG Select -kahvinkeittimet sekä merkin muut mallit, kuten esimerkiksi Moccamaster Optio, Moccamaster Cup-One ja Moccamaster Automatic sisältävät myös muita erinomaisia ominaisuuksia:

Viralliset ECBC- ja SCA-standardit

Moccamaster-kahvinkeittimet on virallisesti sertifioitu kahdessa tunnetussa kansainvälisessä kahvialan järjestössä, ECBC:ssä (European Coffee Brewing Centre) ja SCA:ssa (Specialty Coffee Association). Nämä sertifikaatit myönnetään laitteille, jotka täyttävät Golden Cup -kahvistandardit.

Kestävät materiaalit

Moccamaster-kahvinkeitin on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Kahvinkeitintä voidaan korjata ja sen osat voi kierrättää. Moccamaster-keittimet eivät sisällä ftalaatteja ja ne ovat BPA/BPS/BPF-vapaita.

Hiljaisuus

Moccamaster-kahvinkeittimet toimivat erittäin hiljaisesti. Jos olet perheesi aamuvirkku, näillä kahvinkeittimillä valmistat herkullista kahvia herättämättä muita perheenjäseniä!

Valmistettu käsin

Ainutlaatuisesta muotoilustaan ja laajasta värivalikoimastaan tunnettu Moccamaster-kahvinkeitin kootaan käsin Alankomaissa – siksi Moccamaster kiinnostaa laatua ja ainutlaatuisuutta arvostavia kahvin ystäviä. Moccamaster-värit ovat monipuolisia ja valikoima sisältää niin klassisia kuin rohkeitakin sävyjä. Väriskaala on laaja: valkoinen Moccamaster, musta Moccamaster, punainen Moccamaster, keltainen Moccamaster… näiden lisäksi saatavilla on myös esimerkiksi vaaleanpunainen Moccamaster ja monia muitakin vaihtoehtoja!

Mikä on paras Moccamaster-kahvinkeitin?

Tutustutaan seuraavaksi hieman tarkemmin erilaisiin tarjolla oleviin malleihin. Moccamaster-kahvinkeittimet tarjoavat jokaiselle sopivan vaihtoehdon – tee valintasi esimerkiksi kahvinkeittimen kannun, kerralla valmistuvan annoskoon tai muiden ominaisuuksien perusteella. Paras Moccamaster Technivorm on yksi suosituimmista malleista, ja alta löydät tarkempaa tietoa myös siitä!

Moccamaster Automatic -kahvinkeitin

Tämä Moccamaster-kahvinkeitin on varustettu sisäänrakennetulla tippalukolla ja automaattisella virrankatkaisulla, ja siinä on kätevä 1,25 litran vesisäiliö. Moccamaster Automatic valmistaa nopeasti jopa 10 kupillista tuoretta kahvia (1,25 litraa) alle kuudessa minuutissa ja on siksi täydellinen valinta vilkkaaseen toimistoon tai suuremmille perheille. Tippalukko kytkeytyy päälle automaattisesti kun kannua siirretään, mikä helpottaa käyttöä. Tämä Moccamaster-kahvinkeitin säästää myös sähköä sammumalla automaattisesti, kun se on ollut käyttämättä 40 minuutin ajan.

Moccamaster-kahvinkeitin pitää kahvin täydellisen lämpöisenä. Kaksi lämmityselementtiä toimivat saumattomasti yhteen: toinen varmistaa ihanteellisen 92–96 asteen uuttolämpötilan ja toinen pitää keitetyn kahvin tasaisen lämpimänä optimaalisessa 80–85 asteen lämpötilassa. Moccamasterin avulla voit luottaa siihen, että kahvisi on aina täydellisen lämpöistä!

Moccamaster Optio -kahvinkeitin

Tämä Moccamaster-kahvinkeitin tarjoaa paitsi korkeatasoisia kahvielämyksiä, myös vertaansa vailla olevaa joustavuutta. Innovatiivinen Optio-toiminto antaa mahdollisuuden valita valmistatko täyden vai puolikkaan pannullisen kahvia kerralla, eikä mausta tarvitse koskaan tinkiä. Keittolevyn vastuksella on ratkaiseva rooli optimaalisen säilytyslämpötilan ylläpitämisessä ja täyteläisen maun takaamisessa. 

Täysi pannullinen kahvia valmistuu alle kuudessa minuutissa ja mukavuuden lisäämiseksi Moccamaster Optio -keittimessä on automaattinen virrankatkaisu ja tippalukko, joka varmistaa, että keittiö pysyy siistinä.

Moccamaster Cup-One -kahvinkeitin

Tämä Moccamaster-kahvinkeitin takaa nopean ja tehokkaan kahvinkeittokokemuksen, sillä se valmistaa jopa 330 ml kahvia ihanteellisessa 92–96 °C:n lämpötilassa vain neljässä minuutissa. Moccamaster Cup-One -kahvinkeittimen mukana toimitettavaan Cream-settiin kuuluu kaksi kahvimukia. Valkoiseen posliinimukiin mahtuu 300 ml kahvia ja siinä on kaksinkertainen silikonieristys, joka takaa turvallisen otteen ja suojaa palovammoilta. Tämä kahvinkeitin valmistaa kahvin suoraan mukiin – voit käyttää mitä tahansa mukia, jonka korkeus on enintään 11 cm ja halkaisija enintään 6,3 cm.

Moccamaster Manual -kahvinkeitin

Moccamaster Manual lukeutuu tuotemerkin klassikoihin ja tarjoaa mahdollisuuden hallita kahvin valmistusta manuaalisesti aina tippalukkoa myöten. Tämä Moccamaster-kahvinkeitin valmistaa 10 kupillista kahvia (1,25 litraa) vain kuudessa minuutissa, ja suodatinsuppilon aukko on joustavasti säädettävissä. Kokonaan suljettuna se toimii tippalukkona, puoliksi avattu asento hidastaa kahvin tippumista, jolloin pienemmät annokset uuttuvat laadukkaammin, ja kokonaan avoimella asennolla kahvi pääsee tippumaan normaalinopeudella.

Moccamaster Manual -kahvinkeittimessä, kuten Moccamaster Automatic -keittimessäkin, on kaksi lämmityselementtiä. Toinen varmistaa, että kahvi uuttuu 92–96 asteessa ja toinen pitää keitetyn kahvin ihanteellisessa 80–85 asteen lämpötilassa. Lisäksi keittimessä on automaattinen virrankatkaisu, joka aktivoituu, kun keitin on ollut käyttämättä 40 minuutin ajan.

Moccamaster Technivorm KBG 741 Select -kahvinkeitin

Moccamaster Technivorm Select on paranneltu versio Moccamaster KBG -perusmallista. Tämä uudempi Moccamaster-kahvinkeitin antaa mahdollisuuden valmistaa täyden tai puolikkaan pannullisen kahvia. Kun keität kuusi kupillista, eli 750 ml kahvia, veden virtaus on hitaampaa, mutta kahvin maku ja aromi ovat silti erinomaiset.

Moccamaster KBG 741 Select -mallissa taas on kannellinen kahvikannu ja 9-reikäinen juoksuputki, joka varmistaa kahvijauheen tasaisen kastumisen. Keittiö pysyy siistinä, sillä suodatinpidikkeessä on automaattinen tippalukko, joka lukittuu aina kun kannu nostetaan pois keittimestä.

Kahvinkeittimiä on saatavilla lukuisilla erilaisilla ominaisuuksilla – osa muiden tuotemerkkien malleista sisältää jopa enemmän toimintoja kuin Moccamaster. Tarvitsetko esimerkiksi termoskannun tai integroidun kahvimyllyn? Tutustu kaikkiin valikoimissamme oleviin kahvinkeittimiin!

Miten puhdistaa Moccamaster-kahvinkeitin?

Muista säännöllinen Moccamaster-puhdistus pitääksesi kahvinkeittimesi huippukunnossa. Kahvinkeitin valmistaa herkullista kahvia ja palvelee vuosien ajan vain, jos sitä huolletaan hyvin.

Säännöllinen Moccamaster-huolto. Puhdista kahvinkeittimen pinta säännöllisesti kostealla liinalla ja kuivaa laite. Lasikannu ja Moccamaster-suodatinsuppilo pestään käsin jokaisen käytön jälkeen. Valitse pesua varten hellävarainen astianpesuaine ja muista huuhdella lasikannu ja suppilo pesun jälkeen huolellisesti. Muistathan, että lasikannu ei kestä konepesua.

Kahviöljyjen poistaminen. Kahvi sisältää runsaasti öljyjä, jotka voivat päivittäisessä käytössä kertyä lasikannuun ja Moccamasterin suodatinsuppiloon. Suosittelemme puhdistamaan kahvinkeittimen mahdollisten öljyjäämien poistamiseksi vähintään kerran kuussa puhdistukseen tarkoitetuilla puhdistustableteilla. Lasikannu ja suodatinsuppilo puhdistetaan seuraavasti: lisää puhdistustabletti kannuun/suodatinsuppiloon, lisää kannuun/suodatinsuppiloon vettä, anna vaikuttaa 10–20 minuuttia ja huuhtele huolellisesti vedellä.

Moccamasterin kalkinpoisto. Kahvinkeittimen säännöllinen kalkinpoisto tulisi suorittaa sadan kahvinvalmistuskerran välein, tai kun suodatinpaperit loppuvat (suodatinpaperipakkaukset ovat yleensä 100 kpl pakkauksia), tai vähintään kerran kolmessa kuukaudessa. Käytä aina kahvinkeittimille tarkoitettua kalkinpoistoainetta, sillä muut tuotteet saattavat vahingoittaa laitetta tai olla tehokkuudeltaan riittämättömiä kalkkisaostumien poistamiseen. Huuhtele Moccamaster-kahvinkeitin kalkinpoiston päätteeksi valuttamalla keittimen läpi kaksi täyttä säiliöllistä vettä poistaaksesi mahdolliset kalkinpoistoainejäämät.

Tärkeää! Kalkkisaostumat ovat yleisin syy kahvinkeittimen toimintahäiriöihin. Jos järjestelmään on muodostunut kalkkikertymiä, ne voivat hidastaa veden virtausta (ja joskus jopa estää veden virtauksen kokonaan) tai laskea veden lämpötilaa, jolloin valmistusprosessi ei pääse toimimaan tarkoitetulla tavalla.

Valikoimastamme löydät kahvikoneen puhdistusaineet ammattimaiseen puhdistukseen.

Voimmeko olla avuksi?

Moccamaster-kahvinkeittimet tunnetaan laadustaan ja innovaatioistaan ja ne tarjoavat erinomaisia kahvielämyksiä. Kahvimaailmasta löytyy suodatinkahvin lisäksi kuitenkin muitakin upeita kahvityyppejä, kuten espresso. Kahvinkeitinten ohella kannattaakin tutustua myös kahvikoneiden monipuoliseen valikoimaan. Muistathan myös, että KahviKaverin ammattilaisilta saat tarvittaessa asiantuntevaa apua sopivan tuotteen valintaan.

Lue lisää