2+2

Kahviautomaatit työpaikalle

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa kahviautomaateista työpaikalle

Kahviautomaatit työpaikalle mahdollistavat laadukkaista kahvielämyksistä nauttimisen työpaikalla. Nämä laitteet erottuvat muista kahvikoneista suurella kapasiteetillaan ja tasaisella laadullaan. Kahvikone työpaikalle vastaa kiireisen ympäristön vaatimuksiin ja varmistaa, että laadukasta kahvia on jatkuvasti saatavilla – sillä mikäpä kohottaisi työilmapiiriä ja tehokkuutta paremmin kuin hyvä kahvi!

Löydä paras kahvikone toimistoon

Millainen on hyvä kahviautomaatti työpaikalle? Se riippuu siitä, millaisesta työpaikasta on kyse: kuinka paljon työpaikalla on henkilöstöä ja millaisia kahvimieltymyksiä työntekijöillä on?

Pohdi kahviautomaatin kokoa

Kun tavoitteenasi on löytää kahviautomaatti työpaikalle, kartoita heti alkuun kuinka paljon potentiaalisia käyttäjiä kahvikoneella on. Jos kyse on pienemmästä, esimerkiksi 15 työntekijän tiimistä, et välttämättä tarvitse markkinoiden suurinta ja tehokkainta kahviautomaattia – myös pienemmät kahviautomaatit toimistoon tarjoavat laatua ja käytännöllisyyttä, kompaktimmassa koossa. Pienemmät kahviautomaatit työpaikalle pystyvät tyypillisesti tuottamaan kerralla noin 2050 kupillista kahvia, joten ne sopivat erinomaisesti pienempiin toimistoihin. Lisäksi ne ovat yleensä hyvin helppokäyttöisiä, mutta mahdollistavat silti yleisimpien asetusten, kuten kahvin vahvuuden ja annoskoon mukauttamisen.

Suurempiin toimistoihin tarkoitetut kahviautomaatit ovat kestäviä ja tuottavat vaivatta suuria määriä kahvia isommankin työntekijämäärän tarpeisiin. Tällaisilla kahviautomaateilla voi valmistaa useita kahviannoksia peräkkäin, tai jopa useamman pannullisen kahvia samalla kertaa. Esimerkiksi Dr. Coffee -kahviautomaatit sopivat hyvin suurten toimistojen tarpeisiin – osa tuotemerkin malleista pystyy valmistamaan jopa 300 kupillista kahvia päivässä! Dr. Coffeen suuremmat kahviautomaatit toimistoon tarjoavat tehokkuuden lisäksi myös useita erilaisia edistyksellisiä ominaisuuksia, mukaan lukien integroitu kahvimylly, useampi maidonvaahdotusjärjestelmä, automaattiset puhdistusohjelmat ja mahdollisuus uuton räätälöintiin. Tehokaskin kahviautomaatti voi siis tarjota mahdollisuuksia mukauttaa kahvijuomia erilaisiin mieltymyksiin sopiviksi. Jos tavoitteenasi on löytää suuri kahviautomaatti toimistoon, suosittelemme tutustumaan myös WMF– ja Franke-tuotemerkkien laitteisiin.

Kahviautomaatti työpaikalle – hinta

Pienempiin toimistoihin soveltuvat Saeco-kahviautomaatit työpaikalle ovat saatavilla 500 eurosta ylöspäin. JURA-kahviautomaatit työpaikalle tarjoavat vaihtoehtoja suurempiin toimistoihin – tuotemerkin laitteet valmistavat mallista riippuen 70, 80, 120 tai jopa 150 kupillista kahvia päivässä.

Kartoita henkilöstön toiveet

Selvitä millaisia toiveita työntekijöillä on kahviautomaatin suhteen. Millaisista juomista he pitävät: juodaanko työpaikalla mieluiten vahvoja, mietoja vai makeita kahvijuomia, vai kenties kofeiinittomia vaihtoehtoja? Hyvä kahviautomaatti työpaikalle valmistaa jokaiseen makuun sopivia juomia!

Jopa aivan tavallinen kahvikone toimistolle mahdollistaa erilaisten kahvijuomien, kuten perinteisen mustan kahvin ja espresson valmistuksen. Jos tiimin jäsenet nauttivat mieluiten lattea tai cappuccinoa, hyvä kahviautomaatti työpaikalle sisältää myös tehokkaan maitojärjestelmän, joka takaa laadukkaat cappuccinot, latte macchiatot ja muut maitopohjaiset juomat kuohkealla maitovaahdolla. Kannattaa huomioida, että moni nauttii maitopohjaisia kahveja mielellään esimerkiksi lounaan tai välipalojen kanssa. Edistyksellisimmät kahviautomaatit työpaikalle vaahdottavat maidon automaattisesti, jolloin laitteen käyttö sujuu intuitiivisesti ja vaivattomasti.

Eivätkä vaihtoehdot vielä siihen loppuneet! Kahviautomaatit työpaikalle voivat tarjota vieläkin monipuolisemman ja kiinnostavamman juomavalikoiman. Miten olisi esimerkiksi kaakaokone? Kannattaa kuitenkin muistaa, että kahvi ja kaakao eivät välttämättä maistu kaikille. Kahviautomaatti toimistoon voi annostella myös kuumaa vettä, jolloin se paitsi nopeuttaa kahvin valmistusta, toimii myös käytännöllisenä vaihtoehtona perinteiselle vedenkeittimelle ja tekee teen valmistuksesta helppoa.

Hyvä kahvikone toimistolle sisältää myös mahdollisuuden mukauttaa juomien asetuksia omaan makuun sopivaksi. Moni säätää mielellään esimerkiksi kahvin vahvuutta, annoskokoa ja lämpötilaa. Kun juomien asetuksia voi muokata, jokainen pääsee nauttimaan juuri omaan makuun sopivasta kahvista.

Varmista, että kahvikone on mahdollisimman helppokäyttöinen

Paras kahvikone toimistoon on sellainen, joka tuottaa iloa, eikä ongelmia. Kahvikone intuitiivisella käyttöliittymällä, selkeillä painikkeilla ja valikoilla sekä käyttöä helpottavalla LCD-näytöllä tai kosketusnäytöllä on yleensä takuuvarma valinta. Jos työntekijöillä on kovin erilaisia mieltymyksiä kahvin suhteen, hyvä kahvikone toimistoon mahdollistaa kahvijuomien asetusten mukauttamisen. Tällöin työntekijät voivat vaivatta säätää esimerkiksi kahvin vahvuutta, jauhatuskarkeutta ja maitovaahdon koostumusta mieltymystensä mukaan. Myös huollon tulisi olla vaivatonta. Automaattinen maitojärjestelmän huuhtelu ja irrotettava uutinyksikkö, sekä muut automaattiset puhdistustoiminnot minimoivat puhdistukseen tarvittavan ajan ja vaivannäön.

Pohdi millaisia lisäominaisuuksia kahviautomaatilta vaaditaan

Laaja juomavalikoima, suuri säiliökapasiteetti ja intuitiivinen käyttöliittymä ovat olennaisia ominaisuuksia, jotka jokainen hyvä kahviautomaatti työpaikalle sisältää. Jos haluat hemmotella työntekijöitäsi, harkitse erilaisia lisäominaisuuksia. Sellaisia voivat olla esimerkiksi mahdollisuus valmistaa kaksi annosta kahvia samanaikaisesti, kupinlämmitystoiminto ja mahdollisuus hyödyntää kahta erillistä kahvimyllyä. Kahviautomaatti voi sisältää yhden sijaan myös kaksi boileria nopeamman ja tasaisemman tuottavuuden takaamiseksi. Yksityiskohtaiset tiedot mahdollisista lisäominaisuuksista löydät kahviautomaatti työpaikalle -kategorian laitteiden kuvauksista.

Jos haluat tutustua muihin tehokkaisiin vaihtoehtoihin, mukaan lukien ammattikäyttöön tarkoitettuihin espressokoneisiin, tutustu kahvikoneet yrityksille -kategoriaan, josta löydät erilaisia yrityskäyttöön tarkoitettuja vaihtoehtoja.

Kahviautomaatti työpaikalle – huolto ja puhdistus

Kahviautomaatti toimistoon on yleensä isompi ja tehokkaampi kuin kotikäyttöön tarkoitettu kahvikone. Siksi myös sen puhdistaminen ja huolto vaatii hieman erilaista lähestymistapaa. Tärkeintä on tutustua valmistajan käyttöoppaassa oleviin puhdistusta koskeviin ohjeisiin, sillä tarvittavat puhdistustoimenpiteet ja niiden suoritustapa voi vaihdella eri merkkien ja mallien välillä.

Kahvikone toimistolle tarvitsee säännöllisiä huoltotoimenpiteitä, joihin lukeutuvat esimerkiksi tippakaukalon ja kahvinporosäiliön tyhjentäminen, pintojen pyyhkiminen ja irrotettavien osien, kuten tippakaukalon ja höyrysauvan huuhtelu. Onneksi kahviautomaatit toimistoon sisältävät useimmiten myös automaattisia puhdistusohjelmia ja suuremman jäteastian, joka mahdollistaa suurten kahvimäärien peräkkäisen valmistuksen. Täydellinen puhdistus ja kalkinpoisto ovat siksi yleensä tarpeen vain kerran päivässä (tai jopa harvemmin), ja kone ilmoittaa kun se tarvitsee puhdistusta. Puhdistukseen tarkoitetut kahvikoneen puhdistusaineet helpottavat ja nopeuttavat työtä.

Voimmeko olla avuksi?

Huolella valittu kahvikone toimistolle voi parantaa toimiston viihtyisyyttä ja tuottavuutta merkittävästi. KahviKaverin ammattilaisilta saat apua omalle työpaikallesi parhaiten sopivan laitteen valintaan. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, etsitpä sitten kotikäyttöön sopivaa kahvikonetta tai kun tavoitteenasi on löytää kahviautomaatti toimistoon. Tutustu kahvikoneet-kategoriaan ja anna meidän auttaa täydellisen kahvin valmistuksessa, nautitpa kahvisi sitten kotona tai toimistolla!

Lue lisää