DeLonghi kahvinkeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa De’Longhi-kahvinkeittimistä

Vaikka De’Longhi perustettiinkin Italiassa, joka tunnetaan Espresson synnyinkotina, yritys on aina pyrkinyt vastaamaan kaikentyyppisten kahvinyst√§vien tarpeisiin. Esimerkkin√§ t√§st√§ toimivat perinteiset De’Longhi-kahvinkeittimet, jotka on suunnattu tippakahvin yst√§ville. √Ą√§rimm√§isen helppok√§ytt√∂iset, kooltaan kompaktit ja muotoilultaan klassiset keittimet ilahduttavat nyt tuhansia kahvinnauttijoita sek√§ kodeissa ett√§ toimistoilla.

De’Longhi Suodatinkeitinten ominaisuudet

Kaikki De’Longhi-kahvikoneet on varustettu √§lykk√§ill√§ ominaisuuksilla, joiden avulla k√§ytt√§j√§t voivat hallinnoida valmistusprosessia ja mukauttaa kahvijuoman lopullista makua. T√§m√§ koskee tietysti my√∂s suodatinkeittimi√§: niiden ominaisuudet varmistavat, ett√§ voit paikasta riippumatta nauttia aromaattisesta sek√§ laadukkaasta suodatinkahvista.

Suurikokoinen vesisäiliö

Vaikka De’Longhi-kahvinkeitin onkin kooltaan varsin vaatimaton, sen 1,25 litran vesisäiliön myötä voidaan valmistaa jopa 10 kupillista kahvia kerralla. Keitin on siis täydellinen valinta myös suuremmille perheille tai kahvia rakastaville pariskunnille.

Aroma-toiminto

De’Longhi-kahvinkeittimet on varustettu Aroma-toiminnolla, joka perustuu suodatusprosessin hidastamiseen. Kahvijauhosta imeytyy t√§m√§n my√∂t√§ kaikki mahdolliset maut ja aromit, mik√§ ter√§st√§√§ lopputulosta.

Termospannu

De’Longhi-kahvinkeitin toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kaksikerroksisella termospannulla, joka pitää kahvin kuumana. Tsekkaa myös valikoimamme muut termoskahvinkeittimet!

Tippalukko

De’Longhi-kahvinkeittimet on varustettu tippalukolla, joka aktivoituu heti, kun pannu irrotetaan keittimest√§. Haudutusprosessi pys√§htyy v√§litt√∂m√§sti, jolloin kahvia ei en√§√§ annostella. N√§in v√§ltyt√§√§n sotkulta keitti√∂tasoilla.

Kalkinpoisto

De’Longhi-kahvinkeitin ilmoittaa käyttäjälleen heti, kun laitteen huoltoväli tulee täyteen kalkinpoiston osalta.

Voimmeko olla avuksi?

De’Longhi-kahvinkeitin on loistava hankinta, jota tulet varmasti arvostamaan. Laadukas suodatinkahvi ja aromien intensiivinen tuoksu ovat valloittaneet jo tuhansien ihmisten sydämet.

Vaikka De’Longhin suodatinkeittimet ovatkin laadukkaita ja suosittuja, niitä ei ole saatavilla ominaisuuksiensa puolesta erityisen monipuolisesti. Jos etsit jotain tiettyä ominaisuutta tai ulkomuotoa laitteen suhteen, tutustu muihin valikoimamme kahvinkeittimiin tai ota yhteyttä KahviKaverin asiakaspalveluun! Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme sinua valitsemaan parhaiten omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan mallin.

Lue lisää