2+2

Lelit espressokeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Lelit -espressokeittimistä

Täydellisen espresson valmistaminen vaatii useiden erilaisten asetusten hienosäätöä, mutta useimmat laitevalmistajat eivät tee siitä mahdollista. Lelit-espressokeittimet tarjoavat poikkeuksen sääntöön ja erottuvat siten joukosta. Näillä laitteilla voit säätää pienimpiäkin yksityiskohtia: lämpötilaa, veden määrää ja painetta ja jopa papujen jauhatuskarkeutta.

Lelit-espressokeittimet – ominaisuudet

Lelit-espressokone on italialainen kahvinkeitin, kaikilla perinteisillä elementeillä, sisältäen myös uutta innovatiivista teknologiaa. Alla voit tutustua näiden laitteiden tärkeimpiin ominaisuuksiin:

Ammattitason maidonvaahdotin. Jokainen Lelit-kahvikone on varustettu höyrysuuttimella, jolla valmistat täyteläistä maitovaahtoa. Maitovaahdon valmistuksessa harjoitus tekee mestarin ennen kuin huomaatkaan, koko perhe odottaa malttamattomana latteluomuksiasi.

Italialaista kestävyyttä. Lelit-espressokoneet tunnetaan kestävyydestä, johon voi luottaa. Laitteen komponentit, kuten portafilter ja tampperi, toimivat niin mutkattomasti, että rakastut espressokeittimeesi uudelleen kerta toisensa jälkeen.

Kahvilalaatuista kahvia. Espressokulttuurin nykyisestä suosiosta on kiittäminen italialaisia. Kotimaataan kunnioittaen Lelit-espressokeitin valmistaa aitoa espressoa, mustaa kahvia, americanoa, lattea sekä cappuccinoa.

Ajatonta muotoilua. Lelit-espressokeittimet sopivat osaksi millaista sisustustyyliä tahansa, ja ajattomalla muotoilullaan ne ihastuttavat koko elinikänsä ajan. Jokainen yksityiskohta on merkityksellinen ja palvelee omaa tehtäväänsä.

P.S. Voit aloittaa matkasi espresson maailmaan myös muilla merkeillä. Katso kaikki espressokoneet!

Lelit-espressokeittimet – mallit

Jokainen Lelit-espressokone on laadukas, mutta aivan erityistä käsityötaidon huippua edustavat Lelit 50s-, VIP- ja Professional-sarjat. Jokainen niistä on omanlaisensa, mutta yhteistä sarjoille on se, että ne tuovat perinteen ja nykyajan yhteen ja kuvastavat tuotemerkin sitoutumista laatuun, innovaatioihin ja täydelliseen kahviin. Seuraavaksi tarkastelemme kutakin sarjaa hieman tarkemmin erikseen.

Lelit-espressokeittimet kotikäyttöön

Lelit on soveltanut ammattikäyttöön kehitetyissä laitteissaan hyväksi havaitsemaansa teknologiaa myös kotikäyttöön tarkoitetuissa malleissaan. Tiesitkö muuten, että kaikki Lelit-kahvikoneet on nimetty kuuluisan naisen mukaan? Alla voit tutustua eri mallien eroihin:

Lelit Anna

Lelit Anna on erinomainen valinta aloittelijoille. Sen avulla voit valmistaa espressoa tai mustaa kahvia, vaahdottaa maitoa sekä valmistaa kuumaa vettä teetä varten. PID-säätimen avulla voit tehdä erilaisia kokeiluja veden lämpötilaa muuttamalla. Vaikka tämä Lelit-kahvikone näyttää tavalliselta, siinä on monia innovatiivisia ominaisuuksia: Lelit Anna lämpiää vain kolmessa minuutissa, ja Anti-drop-järjestelmän ansiosta voit valmistaa useita juomia peräkkäin.

Lelit Anita

Lelit Anita on helppokäyttöinen ja erittäin kompakti. Integroidun PID-säätimen ansiosta saat kahveista esille laajemman valikoiman erilaisia makuja. Integroidun tampperin ansiosta kahvin tamppaus käy kätevästi, ja ammattitason suuttimella vaahdotat maidon kuohkeaksi vaahdoksi. Tämä Lelit-espressokeitin sisältää myös integroidun myllyn, joka on monelle se kaikkein tärkein kriteeri kahvikonetta valitessa!

Lelit Glenda

Lelit Glenda erottuu muista suurella boilerillaan. Lisäksi sisäänrakennettu mekanismi takaa veden vakaan lämpötilan myös silloin, kun vedenpinta laskee. Lelit-espressokoneet tarjoavat tilavan vesisäiliön, jonka ansiosta säiliötä ei tarvitse täyttää uudelleen, vaikka valmistaisit useita annoksia peräkkäin!

Puoliammattimaiset Lelit-espressokeittimet

Lelit VIP -sarja on suunniteltu heille, jotka haluavat nauttia paitsi valmistamiensa juomien erinomaisesta mausta, myös laitteiden tyylikkäästä ulkonäöstä. Lelit-kahvikoneet täyttävät nämä kriteerit vaivatta. Niiden runko on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, ja laitteet on nimetty prinsessojen tai kuningatarten mukaan.

Lelit Grace

Kompakti ja tyylikäs Lelit Grace on tarpeeksi tehokas valmistamaan täydellisen espresson, ja sen höyrysauvalla valmistat silkkisen maitovaahdon. Muiden VIP-mallien tavoin laitteessa on kaksi näyttöä, joista voit tarkkailla veden lämpötilaa ja painetta kahvin valmistuksen aikana.

Lelit Elizabeth

Lelit Elizabeth -malli sijoittuu täsmälleen puoliväliin, kun kahvikoneet kotikäyttöön ja ammattikäyttöön asetetaan asteikolle. Tämän mallin vahvan rakenteen ja kahden suuren boilerin ansiosta voit valmistaa monta annosta peräkkäin ilman, että veden lämpenemistä tarvitsee välissä odotella. Kompakti koko taas mahdollistaa laitteen sijoittamisen pieneenkin keittiöön, ja pienestä koostaan huolimatta tämä espressokone on erittäin tehokas. Sen minimalistinen tyyli sulautuu millaiseen sisustukseen tahansa, ja mikä tärkeintä, sen ajaton ilme pitää laitteen aina muodikkaan näköisenä.

Lelit Victoria

Lelit Victoria on kompakti mutta tehokas espressokone aidon espresson ystäville. Vaikka laitteen runko on kooltaan pieni, sen boileri on riittävän suuri usean peräkkäisen espresson ja maitovaahdon valmistukseen. Voit siis valmistaa espressot ja cappuccinot peräkkäin ilman taukoja. Laitteessa on myös integroitu 58 mm:n keitinryhmä, jollaista käytetään ammattimaisissa, kahviloihin ja ravintoloihin tarkoitetuissa laitteissa – voit siis valmistaa kahvilatasoista kahvia kotona!

Lelit Kate

Lelit Kate on yksi uudemmista Lelit-malleista. Se on varustettu LCC (Lelit Control Center) -järjestelmällä, ja siinä on kätevä LCD-näyttö. Uutta on myös LWC (Lelit Water Control) -järjestelmä, jonka anturi täyttää boilerin automaattisesti ja antaa mahdollisuuden tehdä helposti muutoksia lämpötilaan. Tämä Lelit-espressokeitin on varustettu myös Coffee Slide -toiminnolla, jonka ansiosta voit valmistaa kaksi annosta kerralla. Huomaa myös käytännöllinen integroitu mylly!

Lelit-espressokeittimet ammattikäyttöön

Nämä Lelit-espressokeittimet sopivat sekä kahviloihin että kotiin, eli jokaiselle, joka arvostaa korkealaatuista kahvia ja haluaa kehittää omia baristataitojaan. Kaikkein kestävimmistäkin materiaaleista valmistetut laitteet ovat tyylikkäitä ja ajattomia, sillä niiden takana on joukko eleganssia ymmärtäviä suunnittelijoita.

Lelit Mara

Lelit Mara on täydellinen todiste siitä, ettei koko kerro kaikkea. Tämä Lelit-espressokeitin valmistaa täydellisen laadukasta kahvia, olipa se sitten kotikoneena tai kahvilakäytössä. Laitteen integroitujen barometrien avulla voit seurata laitteen keräämää dataa parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Lelit Mara saa sinut tuntemaan itsesi ammattilaiseksi, sillä sen avulla valmistat täydellistä kahvia ja opit samalla muuttamaan tarvittavia asetuksia.

Lelit Bianca

Lelit Bianca on rajoja rikkova espressokeitin, joka uudistaa kahvinvalmistuksen normit. Tämän laitteen integroidun paineenvaihtomekanismin avulla voit säätää haluamasi vedenpaineen ja löytää näin kahvillesi parhaan maun ja tasapainon. Lelit Bianca pystyy valmistamaan jauhetun kahvin matalalla paineella ja jakamaan veden tasaisesti koko kahviannokseen. Tämä laite soveltuu sekä ravintola- että kotikäyttöön.

Lelit Giulietta

Lelit Giulietta on täydellinen valinta baariin tai kahvilaan. Siinä on kaksi keitinryhmää, ja se sopii loistavasti niihin hetkiin, kun asiakkaat odottavat kahvia malttamattomana jonossa. Lelit-kahvikoneet tunnetaan edistyksellisistä ominaisuuksistaan – tämän laitteen avulla voit ohjelmoida jauhetulle kahville haluamasi esikostutuksen, olitpa valmistamassa minkä kokoista annosta tahansa. Valmistamasi kahvin tyypistä ja annoskoosta riippumatta lopputulos on siis aina yhtä hyvä. Laitteessa on 10 litran boileri, joka täyttyy automaattisesti hanasta, joten pitkätkin jonot purkautuvat nopeasti, kun vettä ei tarvitse lisätä tai sen lämpiämistä odotella.

Lelit-espressokeittimet – huolto

Sanomattakin on selvää, että kahvin tai kahvikoneen laadukkuus ei juuri ilahduttaisi, jos Lelit-espressokoneet olisivat vaikeasti huollettavia. Onneksi huolto on helppoa, ja Lelit-laitteiden kiiltävä pintakin puhdistuu vaivattomasti. Muista huoltaa keitinryhmä päivittäin ja puhdistaa portafilter, tampperi ja höyrysuutin. Juomien raikkaus ja herkullisuus kannattaa varmistaa hankkimalla laitteeseen suodatin. Lue lisää artikkelista ”Miten huolletaan espressokeittimet?”.

Voimmeko olla avuksi?

Jos haluat nauttia laadukkaasta kahvista ja kehittää baristataitojasi, Lelit-espressokeittimet ovat sopivia sinulle! Jos itselle sopivan kahvikoneen valinta tuottaa vaikeuksia, ota reippaasti yhteyttä autamme mielellämme!

Lue lisää