KANSAINVÄLINEN KAHVIPÄIVÄ
KANSAINVÄLINEN KAHVIPÄIVÄ

Lelit espressokeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Information about Lelit coffee machines

Lelit is an Italian company that manufactures semi-automatic coffee machines designed for use both at home and in cafes. As with most Italian companies, Lelit’s special feature is that it is run by one family. This creates loyalty and respect for Italian coffee traditions. In design and customer service, Lelit adheres to particularly high standards, paying special attention to even the smallest details. In its products, the company expertly combines the traditional elements of Italian coffee machines with the latest, most modern technology.

Lelit’s criteria

When designing and manufacturing semi-automatic coffee machines, Lelit follows these 6 criteria:

A coffee machine must consist of essential components – all of them must be functional.
The internal parts of the machine must be systematic, reliable and hidden from the user’s view.
Instead of chasing fleeting fashion trends, the company designs timeless machines.
The experience gained from creating restaurant-style coffee machines must be transferred to the design of coffee machines for home use.
Just like the coffee made with Lelit coffee machines, the device itself has to be prepared by hand.
Italian heart, European soul.

Coffee made with your own hands

Lelit-kahvikoneiden parissa pääset toteuttamaan luovuuttasi. Jokainen kahvia rakastava tietää, että täydellisen espresson valmistamiseksi on säädettävä lukemattomia asetuksia – mutta suurin osa valmistajista kieltäytyy antamasta käyttäjälle hallintaa näihin tärkeisiin yksityiskohtiin. Tässä Lelit eroaa. Lelit-koneissa voit hallita kaikkea: veden lämpötilaa, veden määrää, veden painetta ja integroidulla myllyllä varustetuissa koneissa jopa jauhatuskarkeutta. Kun etsit täydellistä makujen tasapainoa ja ihanteellisen paksua cremaa, voit säätää useita parametreja, jotta valmistettu kahvi pääsee paljastamaan koko potentiaalinsa. Jokainen Lelit-kone on varustettu höyrysauvalla, jolla pystyy vaahdottamaan silkkisen sileää maitovaahtoa latte- tai cappuccino-juomille. Kun hiot taitojasi, tunnet olevasi todellinen kotibarista ja läheisesi ovat valmiita jonottamaan saadakseen siemailla sinun valmistamaa kahvia. Aivan yhtä yllättävää kuin valmistetun kahvin laatu on Lelitin valmistamien koneiden jämäkkyys. Tämä jämäkkyys luo käyttäjille täyden luottamuksen näihin laitteisiin, kun taas kahvia valmistettaessa pidettävien komponenttien (kuten portafilter ja tampperi) helppokäyttöisyys saa heidät rakastumaan kahvikoneeseen kerta toisensa jälkeen. On sanomattakin selvää, että sekä kahvin että kahvinkoneiden laatu ei merkitsisi mitään, jos näitä laitteita olisi vaikea ylläpitää ja jos siivoaminen veisi kauemmin kuin itse kahvin valmistaminen. Onneksi Lelit-koneiden ylläpito ei voisi olla yksinkertaisempaa, ja niiden pinta voidaan puhdistaa helposti. Näillä koneilla pystyt itse hallitsemaan kaikkea – Lelit-laitteen ostaminen antaa sinun olla oman kahvikupillisesi “kapteeni”.

Espresso, joka on valmistettu Lelit-kahvikoneella

Kun kyse on espressosta, kukaan ei voi valmistaa sitä paremmin kuin sinä omien mieltymyksiesi mukaan, joten mahdollisuus säätää jokainen ominaisuus täsmäämään omia makumieltymyksiä ja valmistaa laadukasta espressoa kotona on todellinen ilo jokaiselle kahvifanille. Aloita valitsemalla jauhatuskarkeus integroidusta myllystä tai erillisestä Lelit-kahvimyllystä. Kun olet löytänyt oikean karkeuden, tamppaa kahvi portafiltteriin, aloita veden annostelu ja lopeta se, kun haluttu määrä on saavutettu. Espresson keittämisen aikana vedenpaineen on oltava noin 9 baaria, kun taas suositellun valmistusajan tulisi olla noin 20–25 sekuntia. Paksu crema, joka liukenee hitaasti kupilliseen täyteläistä kahvia, on merkki siitä, että kaikki on tehty oikein.

Maitopohjaiset kahvijuomat

Kun olet tottunut maitoa vaahdottavaan höyrysauvaan, sinusta tulee todellinen maitopohjaisten kahvijuomien mestari. Saadaksesi täydellisen silkkisen maitovaahdon, muista käyttää aina kylmää maitoa. Täytä puolet metallikannusta, upota höyrysauva maitoon ja käännä höyrynuppia niin pitkälle kuin pystyt. Pidä sauvan aukkoja maidon pinnalla ja aloita maitovaahdon valmistaminen. Työnnä höyrysauva jonkin ajan kuluttua syvemmälle maitoon ja pidä sitä kulmassa, joka pakottaa maidon kääntyilemään pyörremyrskymäisesti – näin voit sekoittaa maitovaahdon nestemäiseen maitoon, mikä johtaa lopulta lämpimään maitoon, joka on pehmeä kuin pilvi sopien erinomaisesti sekä latten että cappuccinon valmistukseen. Nämä maitopohjaiset kahvijuomat ovat espressopohjaisia, ja suurin ero niiden välillä on vaahdon määrässä. Latte vaatii vähemmän maitovaahtoa, kun taas cappuccino sisältää sitä enemmän.

Ravintolalaatuista kahvia

Ei ole mikään salaisuus, että italialaisia on kiitettävä espressokulttuurin nykyisestä suosiosta. Kunnioittaen Italian “misisota”, Lelit tarjoaa kaikille mahdollisuuden kehittää kahvikulttuuria kotonaan. Mikä tahansa Lelit-kone antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa espressoa, mustaa kahvia, americanoa, lattea tai cappuccinoa. Vaikuttavin asia ei kuitenkaan ole reseptien määrä, vaan pikemminkin niiden poikkeuksellinen laatu. Lelit-kotisarjan kahvinkeittimissä käytetään tekniikoita, jotka on jo testattu ravintolasarjan malleissa, joten näiden laitteiden avulla valmistettu kahvi on yhtä herkullinen kuin kunnon ravintolassa nautittu kahvi – ellei jopa herkullisempi!

Ajaton muotoilu

Kauniin kahvinkoneen luominen ei ole suuri haaste yritykselle, joka tunnetaan yksityiskohtien tarkkuudesta – mutta se ei riitä. Ne, jotka valitsevat Lelitin, eivät voi vain olla varmoja siitä, että heidän kahvikone sopii jokaiseen sisustukseen, mutta he voivat myös olla varmoja siitä, että se pysyy muodissa niin kauan kuin se on käytössä. Tämä ei tietenkään tapahdu itsestään – valtava italialaisten suunnittelijoiden tiimi työskentelee jokaisen Lelit-laitteen parissa. Suunnittelutiimin kanssa myös teknologiakehitysosasto tekee päätöksiä varmistaen, että jokaisella suunnittelun yksityiskohdalla on merkitys ja että sillä on tietty tehtävä. Tämän työn tuloksena valmistuvat Lelit-kahvikoneet, jotka ovat yhtä ajattoman kauniita kuin toimivia.

Lelit ja ekologisuus

Lelitille kestävä kehitys on muutakin kuin pelkkä muotisana – se on heidän perimmäinen tavoite. Kaikki Lelit-tehtaat käyttävät uusiutuvista lähteistä saatua energiaa. Kuljetuskumppaneita valitessaan yritys soveltaa erityisen tiukkoja kriteerejä ja pyrkii siihen, että kumppanit sijaitsevat mahdollisimman lähellä Lelitin pääkonttoria. Tämä antaa yritykselle mahdollisuuden polttaa vähemmän polttoainetta. Lisäksi monet prosessit ja asiakirjat digitalisoidaan, mikä johtaa paperin käytön minimoinnin. Lopuksi Lelit käyttää tuotteidensa valmistuksessa kierrätettäviä materiaaleja. Lelit kehittää jatkuvasti omien kestävän kehityksen standardeja ja on myös esimerkki muille yrityksille.

Lelit 50s -linja

Tämä kahvikonesarja on saanut inspiraationsa 1950-luvun hengestä. Silloin luotiin italialaisen suunnittelun olennaiset symbolit, joista kaksi olivat Fiat 500 ja Vespa-skootteri. Nykypäivän muodin mukaisesti Lelit 50s -sarjalle on ominaista erityisen suuri määrä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja komponentteja, minimalistinen muotoilu ja tietysti toiminnallisuus, joka toimii todisteena italialaisesta perfektionismista. Kaikki tämän sarjan mallit on nimetty tunnettujen naisten – näyttelijöiden tai tunnettujen elokuvahahmojen mukaan.

Anna

Ensimmäinen vuorossa oleva Anna-kahvikone on erittäin pienikokoinen ja varustettu vain tärkeimmillä toiminnoilla. Jos päätät käyttää tätä laitetta, et kadota itseäsi lukemattomien asetusten ja vipujen joukkoon, mutta silti pystyt valmistamaan minkä tahansa juoman espressosta cappuccinoon, kuten todellinen, ammattitaitoinen barista. Niiden, jotka haluavat kokea kaiken mitä tällä kahvikoneella on tarjottavana, on suositeltavaa ostaa erillinen kahvimylly Annan kaveriksi.

Anita

Tämä on parannettu versio Anna-mallista, joka on varustettu integroidulla kahvimyllyllä – minkä vuoksi löydät lisäpainikkeita, jotka liittyvät jauhatuskarkeuden säätöön. Ne ovat ehdottoman hyödyllisiä, kun haluat valmistaa täydellisen espresson! Aivan kuten Annalla, kompaktilla Anitalla on tehokas höyrysauva, jonka avulla voit vaahdottaa silkkistä maitovaahtoa kupilliseen herkullista latte- tai cappuccino-kahvia.

Glenda

Tämän mallin isoin etu on suuri boileri, jonka avulla voit valmistaa useita kupillisia kahvia peräkkäin. Lisäksi kone on varustettu integroidulla mekanismilla, joka varmistaa vakaan veden lämpötilan myös vesitason laskiessa. Suuren boilerikapasiteetin ansiosta sinun ei tarvitse jatkuvasti olla täyttämässä vesisäiliötä valmistaessasi useita espresso-annoksia peräkkäin!

Diana

Diana on suunniteltu kotitalouksille, joihin kuuluu sekä espresson että maitopohjaisten juomien ystäviä. Tämän koneen sisällä on kaksi boileria – yksi kahvia ja toinen höyryä varten – joten jos haluat valmistaa espressoa ja vaahdottaa maitovaahtoa samanaikaisesti,niin se onnistuu. Integroidun lisäkuumavesiputken ansiosta Diana-mallia arvostavat myös teen ystävät. Voit valmistaa teetä odottamatta vedenkeittimen kiehumista!

Lelit VIP -linja

Tämä on Lelitin uusin linja. Se on suunniteltu niille, jotka haluavat iloita näiden kahvikoneiden täydellisyydestä paitsi kahvin valmistamisen lisäksi myös yksinkertaisesti katsomalla niitä ja niiden sulautumista sisustuksen muotoihin. Jotta nämä laitteet olisivat vieläkin houkuttelevampia, niiden runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kuten kaikille muille Lelit-linjoille, linjalle on ominaista äärimmäinen huomio yksityiskohtiin, joten tyylikkyys ja toimivuus tekevät varmasti vaikutuksen. Kahvikoneet on nimetty prinsessojen tai kuningattarien mukaan.

Grace

Tämä on VIP-sarjan lähtötason kone. Kone on varustettu kaikella, mitä Lelit VIP -laitteelta voidaan odottaa. Pienikokoinen ja tyylikäs, riittävän tehokas keittämään täysin tasapainoista espressoa ja höyrysauvan avulla voit vaahdottaa silkkistä maitovaahtoa. Aivan kuten muissa VIP-malleissa, Gracessa on kaksi näyttöä, jotka näyttävät veden lämpötilan ja paineen kahvin valmistuksen aikana.

Victoria

Tämä on kompakti, mutta erittäin tehokas kone, joka on suunniteltu todellisille espresson ystäville. Sen pienessä rungossa on boileri, joka on riittävän suuri useiden espresso-annosten valmistamiseen peräkkäin sekä maidon vaahdotukseen – ilman taukoja! Victoria käyttää 58 mm: portafiltteriä, jota tavallisesti esiintyy ammattimaisissa, kaupallisessa käytössä olevissa kahvinkoneissa.

Kate

Tämä kone on yhtä tehokas kuin yllä mainittu Victoria-malli – mutta mikä tekee siitä erilaisen on integroitu kahvimylly. Sen avulla voit jauhaa kahvipavut tuoreena joka kerta ja valita jauhatuskarkeuden, joka sopii parhaiten täydellisen espresson valmistamiseen.

Elizabeth

Tukeva rakenne ja kaksi boileria antavat sinun valmistaa useita kupillisia kahvia peräkkäin odottamatta veden lämpenemistä. Elizabethin kompaktin koon ansiosta löydät sille sopivan paikan, vaikka keittiösi ei olisi erityisen tilava. Minimalistinen tyyli sopii jokaiseen sisustukseen.

Lelit Pro -linja

Suunniteltu niille, jotka arvostavat korkealaatuista kahvia ja haluavat tulla todellisiksi kotibaristoiksi, tämä linja sisältää sekä ravintola-tyylisiä koneita sekä malleja, jotka sopivat täydellisesti kotona käytettäväksi. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät korkean käyttötaajuuden. Kokenut suunnittelutiimi on varmistanut, että kaikkein kestävimmätkin ovat ajattoman tyylikkäitä.

Mara

Mara-kone on osoitus siitä, että hyviä asioita voi todella tulla pienissä pakkauksissa. Tämän koneen avulla voit valmistaa kahvia erittäin tarkasti sekä kotona että pienessä kahvilassa. Integroitujen painemittareiden avulla voit seurata painetta ja saavuttamaa parhaat mahdolliset tulokset. Kun valmistat kahvia Maralla, tunnet olevasi todellinen ammattilainen, joka pystyy säätämään kaikki asetukset haluamallaan tavalla.

Bianca

Bianca on kone, joka määrittelee kahvin valmistusprosessin uudelleen. Integroitu paineen säätövipu antaa sinun valita haluamasi vedenpaineen parhaan mahdollisen maun ja täydellisen tasapainon saavuttamiseksi. Tämän ansiosta kahvin ystävät voivat kostuttaa jauhetun kahvin matalalla paineella varmistaen, että vesi jakautuu tasaisesti. Tämä kone sopii täydellisesti sekä ravintoloihin että kotitalouskäyttöön. Upea muotoilu ilahduttaa myös koneen ollessa sammutettuna. Jopa ne, jotka eivät juo kahvia, ovat houkuttuneita valmistamaan kupillisen kahvia tällä kahvikoneella – Bianca näyttää kuinka jännittävä, kiehtova ja mielenkiintoinen kahvinvalmistusprosessi voi olla.

Giulietta

The Giulietta machine is sure to become one of the most desired machines in cafes! It is equipped with two groups and is designed to serve long customer queues – this device emphasizes the quality and balance of the prepared coffee. The model is equipped with a 10-liter boiler – when the device is connected to the water connection, the boiler fills automatically, which means that customers do not have to wait for the tank to be filled or the water to be heated again. A great choice for a bar or cafe that strives to offer coffee of the highest standards.

Lue lisää