TOP-kahvitarjous

Kahvikoneet yrityksille

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoja kahvikoneista yrityksille

Kahvikoneet yrityksille -kategoria sisältää erilaisia kahviloiden, ravintoloiden ja muiden kaupallisten toimijoiden tarpeisiin suunniteltuja tehokkaita laitteita. Yrityskäyttöön tarkoitetut kahvikoneet ovat kestäviä ja niillä voi valmistaa suuria määriä korkealaatuista kahvia täydellisestä espressosta täyteläiseen cappuccinoon ja kuumana höyryävään suodatinkahviin. Saatavilla on erityyppisiä laitteita useassa koossa, joten kahvikoneet ammattikäyttöön sopivat monenlaisiin tarpeisiin, esimerkiksi pieniin kahviloihin ja vilkkaisiin toimistotiloihin.

Kahvikone yritykselle – millainen laite kannattaa valita?

Kahvikoneet yrityksille jaetaan kahteen eri luokkaan toimintaperiaatteensa perusteella: valitse espressokone ammattikäyttöön tai kahviautomaatti yritykselle. Ensimmäinen vaihtoehto vaatii ammattitaitoisen baristan, kun taas jälkimmäinen on helppokäyttöisempi, eikä vaadi erikoisosaamista.

Espressokone ammattikäyttöön

Espressokone kahvilaan ja ravintolaan vaatii ammattitaitoisen baristan erikoisosaamista. Jos laadukas kahvi on yritystoimintasi kannalta keskeinen asia, espressokeitin ammattikäyttöön on ehdottomasti suositeltava hankinta. Vaihtoehtoja pohtiessa kannattaa huomioida seuraavat asiat:

Yrityksen koko

Pohdi tarkkaan, montako annosta kaupallinen kahvikone tulee yrityksessäsi valmistamaan kaikkein kiireisimpinä ruuhkahuippuina ja varmista, että valitsemassasi laitteessa on sopivan kokoinen boileri ja riittävästi höyrysauvoja ja uuttoryhmiä.

Espressokone ammattikäyttöön lämmittää kahvin valmistukseen tarvittavan veden lämmityselementin avulla. Laitteen on lämmitettävä vettä uudelleen jokaisen kahviannoksen jälkeen, kun kahviin käytetty vesi korvautuu kylmällä vedellä. Jos valitsemasi espressokeitin ammattikäyttöön sisältää yhden uuttoryhmän ja pienen boilerin, veden lämmitykseen kuluu enemmän aikaa. Siksi pienemmät kahvikoneet sopivat paremmin yrityksiin, joissa kahvia kuluu kohtalaisia määriä (noin 100–150 kupillista päivässä). Kun tavoitteenasi on löytää pienehkö kahvikone yritykselle yhdellä tai kahdella uuttoryhmällä, tutustu esimerkiksi Ascason, Lelitin, La Marzoccon, Rocket Espresson, Elektran ja Rancilion laitteisiin.

Jos kahvia tarjoillaan päivittäin huomattavan suuria määriä (150–400 kupillista tai enemmän), valitse useammalla uuttoryhmällä varustettu ammattimainen kahvikone. Silloin baristat voivat valmistaa suuria määriä kahvia huomattavasti tehokkaammin. Esimerkiksi kolmella uuttoryhmällä varustettu espressokeitin mahdollistaa jopa kuuden kahviannoksen samanaikaisen valmistuksen, jolloin useampi annos kahvia valmistuu vain muutamassa minuutissa. Valikoimastamme löydät La Marzocco -tuotemerkin espressokoneet ammattikäyttöön kolmella tai useammalla uuttoryhmällä.

Vesiliitäntä

Yrityksen pyörittäminen vie paljon aikaa, joten tehokkuuden optimointi on tärkeää. Ammattimainen kahvikone on usein mahdollista liittää suoraan vesijohtoverkkoon, jolloin vesisäiliötä ei tarvitse olla jatkuvasti täyttämässä. Esimerkiksi La Marzocco GS3, Rancilion mallit CLASSE 5:stä CLASSE 11:een sekä Rancilio Leva, Elektra Verve, Ascaso Baby T Plus ja Sanremo Café Racer Naked -kahvikoneet tarjoavat tämän mahdollisuuden.

Hinta

Pohdi tarkkaan myös sitä, kuinka paljon uusi espressokeitin yritykselle saa maksaa. Käytettävissäsi oleva budjetti ohjaa valintaasi joko keskitason tai premium-mallien suuntaan. Laadukkaammat laitteet tarjoavat laajemman valikoiman erilaisia käytännöllisyyttä lisääviä ominaisuuksia (esimerkiksi erilaiset näyttö- ja ohjelmointimahdollisuudet) ja toimintoja, joiden avulla uuttoprosessin jokaista vaihetta (esimerkiksi esiuuttoa, uuton painetta ja veden lämpötilaa jne.) voi ohjata mahdollisimman tarkasti. Lisäksi laadukkaammat mallit tarjoavat usein erilaisia automatisoituja puhdistus- ja huolto-ohjelmia. Premiumlaatuiset kahvikoneet ammattikäyttöön erottuvat yleensä myös ylellisemmällä muotoilullaan, minkä ansiosta ne kiinnittävät katseen ja tuovat lisämaustetta sisustukseen.

Jos toiveenasi on löytää edullisempi kaupallinen kahvikone, kannattaa tutustua Ascason ja Elektran laitteisiin. La Marzoccon laitteet edustavat hintahaitarin kalliimpaa päätä, hintojen alkaessa 5200 eurosta, mutta valikoima on laaja ja tarjoaa vaihtoehtoja yhdellä tai jopa neljällä uuttoryhmällä. Rocket Espresson mallit taas alkavat 1200 eurosta, mutta hinnat voivat nousta jopa 19600 euroon, kun kyseessä on merkin laadukkain ammattimainen kahvikone kolmella uuttoryhmällä.

Kahviautomaatti yritykselle

Kahviautomaatit työpaikalle -kategoriasta löydät esimerkiksi hotelleihin, huoltoasemille, pikaruokaravintoloihin ja erilaisiin yritystiloihin sopivia laitteita, jotka valmistavat suuria määriä herkullista kahvia nopeasti yhdellä napin painalluksella. Kahviautomaatti yritykselle kannattaa valita huolella, jotta löydät juuri oman yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivimman vaihtoehdon. Kiinnitä huomiota ainakin seuraaviin asioihin:

Kahviautomaatin kapasiteetti

Samalla tavoin kuin puoliautomaattiset kahvikoneet yrityksille, myös kahviautomaatit ovat kapasiteetiltaan erilaisia mallista riippuen. Pohdi siis tarkkaan, montako kupillista kahvia automaatin pitää päivittäin pystyä valmistamaan ja valitse tarkoitukseen sopivin kahviautomaatti ammattikäyttöön. Laitteen kuvauksesta tai teknisistä tiedoista löydät tiedon siitä, montako annosta laite voi yhden päivän aikana valmistaa.

Esimerkiksi pienehkössä yrityksessä kahvia voidaan tarvita noin 20–30 kupillista päivässä, jolloin sopiva kahvikone voisi olla vaikkapa Saeco Royal, Saeco Lirika tai Dr. Coffee F10 tai H2. Keskisuuriin yrityksiin sopivat paremmin esimerkiksi Saeco Aulika, Dr. Coffee F11 ja erilaiset JURA-kahvikoneet, jotka valmistavat vaivatta 70–100 kupillista kahvia päivässä. Jos taas kyse on suuremmasta yrityksestä, jossa on päivittäin tarve esimerkiksi 150–300 kupilliselle kahvia, kannattaa hankkia tehokkaampi kahvikone yritykselle.

Juomavalikoima

Pohdi myös sitä, millaisia kahvijuomia työntekijät ja asiakkaat mieluiten nauttivat. Riittääkö valikoima erilaisia mustia kahveja (onko toimisto täynnä esimerkiksi espresson ystäviä?) vai tuleeko kahvikoneen valmistaa myös maitopohjaisia juomia? Jos toiveena on, että kahvikone ammattikäyttöön valmistaa ennen kaikkea laadukasta mustaa kahvia, harkitse, Saeco Royalin, Saeco Lirikan, JURA E4:n tai JURA ENA4:n hankkimista. Jos haluat laajentaa valikoimaa myös maitopohjaisiin kahvijuomiin, valitse ammattimainen kahvikone maidonvaahdottimella. Erilaisia maitopohjaisia kahvijuomia valmistavia täysautomaattisia kahvikoneita on olemassa laaja valikoima, joten kiinnitä huomiota laitteen tarjoamaan juomavalikoimaan ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin vaihtoehto.

Vesiliitäntä

Aivan kuten espressokeitin ammattikäyttöön, myös kahviautomaatti voi sisältää erillisen vesisäiliön, tai mahdollisuuden liittää laite suoraan vesijohtoverkkoon. Jotkin kahviautomaatit yrityksille tarjoavat samaa mallia eri vaihtoehdoin, joten tarkista huolellisesti, onko harkitsemassasi laitteessa vesiliitäntä vai tuleeko sen vesisäiliö täyttää itse. Valikoimastamme löydät JURA-, Dr. Coffee- ja Saeco-tuotemerkkien malleja, joista useimmat sisältävät vesiliitännän.

Kahvimylly ja papusäiliöiden määrä

Kaupallinen kahvikone sisältää usein kahvimyllyn ja jopa kaksi erillistä papusäiliötä, jolloin jokainen laitteen käyttäjä voi valmistaa kahvinsa itselleen mieluisimmista pavuista. Jokainen kahvikone ammattikäyttöön ei kuitenkaan sisällä kahta papusäiliötä, mutta jos haluat laitteeseesi tämän ominaisuuden, tutustu Dr. Coffee F3, JURA Giga X8 tai JURA GIGA 10 -malleihin. Voit lajitella tällä ominaisuudella varustetut laitteet näkyviin myös verkkokauppamme suodatustoiminnon avulla.

Huollon helppous

Sekä puoliautomaattiset että täysautomaattiset kahvikoneet yrityksille sisältävät huoltoa helpottavia ominaisuuksia, kuten irrotettavat, konepesun kestävät osat, automaattiset puhdistusohjelmat ja ilmoitukset huollon tarpeesta. Siksi näiden laitteiden puhdistus ja ylläpito on yksinkertaista, ja laitteet toimivat aina tehokkaasti ja valmistavat laadultaan tasaista kahvia. Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat kahvikoneen puhdistusaineet, joiden avulla suoritat laitteen ohjeissa kuvaillut huoltotoimenpiteet vaivattomasti. Puhdista laite säännöllisesti, jotta se toimii moitteettomasti, eikä kahvin maku kärsi.

Nitro dispenser

Valikoimastamme löydät perinteisempien kahvikoneiden lisäksi myös yhden aivan erityisen mielenkiintoisen vaihtoehdon: nitro dispenser -laitteen. Se on täydellinen yrityksiin, jotka haluavat nostaa kahvielämykset uudelle tasolle. Näitä laitteita suositaan erityisesti trendikkäissä ja tasokkaissa kahviloissa. Nitrokahvikoneet ammattikäyttöön lisäävät kylmäuutettuun kahviin typpikaasua, jolloin tuloksena on pehmeä, kermainen ja aavistuksen kuohuva kahvi. Valikoimastamme löydät Brood- ja Rocket Espresso -nitrokahvikoneet, jotka tunnetaan laadukkuudestaan ja erinomaisesta kahvistaan. Nämä laitteet paineistavat kylmäuutetun kahvin typpikaasun avulla (joka on yleensä varastoitu erilliseen säiliöön), ja annostelevat kahvin sitten erityisen hanajärjestelmän kautta. Nitrokahvikone tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat tarjota ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia kahvielämyksiä.

Kahvikone ammattikäyttöön – parhaat tuotemerkit 

Monen tunnetun tuotemerkin valikoimista löytyy oma kahvikoneet yrityksille -kategoria, ja jokainen tuotemerkki tekee jatkuvasti töitä voidakseen täyttää kaupallisten toimijoiden vaatimukset parhaalla mahdollisella tavalla.

Kun tavoitteenasi on löytää espressokone ammattikäyttöön, KahviKaverin valikoimassa on tarjolla sekä edullisia vaihtoehtoja (esimerkiksi Lelit-, Ascaso-, ECM-, Bezzera- ja Rocket-tuotemerkeiltä) että ylellisyyttä tarjoavia tuotemerkkejä, joista mainittakoon Rancilio, La Marzocco ja Sanremo. Kalliimmat vaihtoehdot sisältävät yleensä useamman uuttoryhmän, suuremman boilerin ja laajemman valikoiman erilaisia edistyksellisiä toimintoja, ja laitteiden materiaalit ovat usein laadukkaampia. Jokaisesta hintaryhmästä löytyy kuitenkin varteenotettavia vaihtoehtoja!

Espressokeittimen sijaan myös kahvikone ammattikäyttöön sopii moneen tarkoitukseen – valitse esimerkiksi Saeco-, JURA-, Franke- tai Dr. Coffee -tuotemerkkien malleista. Nämä brändit tunnetaan laajasta juomavalikoimastaan ja monipuolisista ominaisuuksistaan, kuten esimerkiksi innovatiivisista maitojärjestelmistään, kosketusnäytöistään ja muista toiminnoistaan.

Kahvikone yritykselle – hinta: valikoimassamme olevien mallien hinta alkaa 600 eurosta. Suosittelemme hyödyntämään verkkokauppamme suodatustoimintoa, jonka avulla voit rajata hakutuloksia käytettävissäsi olevan budjetin mukaan.

Voimmeko olla avuksi?

KahviKaverin valikoimasta löydät kahvikoneet yrityksille useammasta hintaluokasta. Kun tavoitteenasi on löytää täydellinen ammattimainen kahvikone, asiantuntevat ammattilaisemme neuvovat mielellään ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiisi. Laajasta kahvikoneet-kategoriastamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia vaihtoehtoja niin yrityskäyttöön kuin kotiin!

Lue lisää