VIIKON TARJOUS

Kahvi ja kahvikoneet yrityksellesi

Älä kuluta turhaan aikaasi miettimällä, mikä kahvikone sopisi parhaiten sinun yrityksellesi. Ota meihin yhteyttä ja me autamme pohtimaan!

  • Valitaan paras kahvikone yrityksellesi
  • Tarjotaan erikoishintaa kahvitilauksillesi
  • Takaamme nopean tuotteiden toimituksen ajoissa
  • Annamme kaiken tarvittavan tiedon palveluistamme
Soita meille:
+358 401 260 764
Tai täytä lomake

Kahvikoneet toimistoihin

Erilaisia kahvikoneita jotka täyttävät kaikki toimistosi tarpeet. Ne valmistavat kupillisen toisensa jälkeen nopeasti ja helposti, samalla yllättäen huoltamisen helppoudella.

Kahvikoneet kahviloihin

Valikoimastamme löytyy erikokoisia kahvikoneita, joissa on erilaisia toimintoja ja sopivat sekä pieniin kahviloihin että yleellisiin ravintoloihin. Ne eivät ainoastaan auta valmistamaan laadukkainta kahvia, mutta tekevät kahvilasta tai muusta kahviyrityksestä kotoisan oloisen.

Vending kahvikoneet

Vending kahvikoneet sopivat mahtavasti erilaisille itsepalvelualueille.Meidän suosittelemat vending koneet ovat laadukkaita, helppokäyttöisiä ja moitteettoman käytännöllisiä.

Ammattimaiset kahvimyllyt

Autetaan valitsemaan ammattimaisen myllyn, joka pystyy jauhamaan ison määrän papuja lyhyessä ajassa..

Neuvomme ja autamme aina
Enemmän palveluita yritykselle
Valitse laajasta valikoimastamme
Laaja valikoima parhailta valmistajilta

Tarjoamme laajaa valikoimaa yrityksille tarkoitettuja kahvikoneita, joten voit valita suosituimmista kahvikonemerkeistä. Laadukkaimmat kahvikoneet voi mukauttaa tarpeitesi mukaan, kuten isompi tai pienempi määrä asiakkaita, tai sen mukaan tykkätkö mustista kahvijuomista vai maitopohjaisista.