left-image right-image
5. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

10% lisäalennus jauhetulle kahville
Alennuskoodilla TASTE10
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

U.K.K.

Milloin saan hyvityksen palautuksesta?

Kun tuote on palautettu meille, siirrämme maksetun rahan sinulle 14 työpäivän sisällä. Tarvitsemme tilinumerosi, nimesi ja tilauksen numeron. On tärkeää, että palautetut tuotteet maksetaan sinun valitsemallesi tilille. Rahan palautus käteisenä ei ole valitettavasti mahdollista.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Palautin tilaukseni. Mistä tiedän onko palautukseni saapunut?

Heti kun tuotteesi ovat vastaanotettu varastolla ja olemme tutkineet niiden kunnnon, lähetämme hyvityksestä vahvistussähköpostin.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Hyväksyttekö palautuksia?

Tarjoamme 14 päivän palautuskäytäntöä asiakkaillemme, mutta palautettavat tuotteet tulee olla alkuperäisessä/käyttämättömässä kunnossa. Voit tutustua tuotteisiin, mutta saadaksesi täyden hyvityksen, et voi käyttää niitä, asentaa niitä tai yhdistää tuotteisiin mahdollisia varaosia. Hyvityksen saat, kun tuote on tullut takaisin varastollemme ja olemme arvioineet sen kunnon (alkuperäisessä pakkauksessa, jossa on mukana kaikki osat ja lisäosat). Jos haluat pyytää palautuslomakkeen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse [email protected] tai soittamalla +358 753 257 553.

Sen jälkeen kun olet saanut palautuslomakkeen, palautettavat tuotteet tulisi lähettää KahviKaverille 7 päivän sisällä. Harvinaisissa tapauksissa, jos meille palautettu tuote on kelvottomassa kunnossa, saatamme vähentää hyvityksen määrää vaurioituneiden tuotteiden osalta.

 

 • Voit täyttää palutuslomakkeen tästä.
 • Voit täyttää vaihtolomakkeen tästä.
Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Et löydä vastausta? Ota meihin yhteyttä

Lähetä viesti asiakaspalvelijalle

Arkisin klo 10-19, vastaamme heti

Soita meille

Arkisin klo 10-19, vastaamme heti +358 753 257 553