TOP-kahvitarjous

Näytetään 1-24 tulosta 25 tuloksesta

Näytä:

Tietoa JURA-kahvikoneista kotikäyttöön

JURA-kahvikoneet lukeutuvat arvostetuimpien täysautomaattisten kahvikoneiden joukkoon, kysytpä keneltä tahansa kahvikoneisiin perehtyneeltä kahvin ystävältä. Tämä sveitsiläinen yritys valmistaa ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja laitteita muun muassa hotellien ja toimistojen tarpeisiin. Yrityksen valikoima kattaa näiden lisäksi myös JURA-kahvikoneet kotiin. Juuri kotitalouksille myytävät kahvikoneet ovat nostaneet yrityksen maineen sen nykyiselle tasolle.

JURA-kahvikoneet kotiin – laitteiden ominaisuudet

Markkinoiden monista vaihtoehdoista JURA kahvikoneet kotikäyttöön erottuvat edukseen poikkeuksellisen laadun, innovaation ja vertaansa vailla olevan maun synonyymeinä. Mutta ovatko nämä koneet todella hintansa arvoisia?

Laadukkaat kahvimyllyt

JURA-kahvikoneet hyödyntävät edistyksellistä teknologiaa, joka takaa täydellisen jauhatuksen ja kahville tunnusomaisten makujen ja aromien säilymisen. Olitpa sitten intohimoinen kahvin ystävä tai nautit kupillisen vain silloin tällöin, JURA-kahvikone myllyillä on viisas valinta. JURA ENA -sarjassa on kuusitasoinen Aroma G3 -mylly, kun taas JURA E ja JURA S -sarjoissa on ammattikäyttöön tarkoitettu Aroma-mylly. JURA Z10 -sarjan laitteissa kahvimylly valitsee kullekin reseptille sopivimman jauhatuskarkeuden ja JURA GIGA 10 taas sisältää Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) -ominaisuuden ja sisältää kaksi keraamista myllyä, sekä mahdollisuuden lisätä koneeseen erilaisia kahvipapuja.

Innovatiiviset teknologiat

Älykäs esilämmitys takaa ihanteellisen lämpötilan ja patentoitu uutinyksikkö, joka sopeutuu erilaisille kahviannoksille, takaa moitteettoman hygienian. 3D-uuttoteknologia ja P.E.P.-teknologia varmistavat, että kahvikiekon pinta kastuu tasaisesti, jolloin lopputuloksena on täyteläisempi ja aromikkaampi kahvijuoma. Cold Extraction Process on ihanteellinen cold brew -kahvien ystäville. One-Touch Lungo ja Extra-Shot -ominaisuudet taas palvelevat heitä, jotka haluavat kerralla suuremman kahviannoksen tai pitävät voimakkaammasta kahvista. Fine foam -teknologian ansiosta JURA-kahvikoneet maidonvaahdottimella luovat ammattilaistason maitovaahtoa, ja asetuksen vaihtaminen kuumasta maidosta maitovaahtoon käy helposti. Maidon/maitovaahdon lämpötilaa on myös mahdollista muuttaa omaan makuun sopivaksi. Edellä mainitut teknologiat löytyvät laajalti erilaisista JURA-malleista, pois lukien JURA E6 ja JURA S8.

Helppokäyttöisyys

JURA-kahvikoneet kotiin tarjoavat intuitiivisen käyttöliittymän ja minimalistiset valikot; ominaisuuksia, jotka tekevät laitteista helppokäyttöisiä. Kaikissa malleissa on kätevät näytöt ja joissakin malleissa on kosketusnäyttö (JURA ENA 8 Touch, JURA S8, JURA Z10 ja JURA GIGA 10). JURA Ena 8 Touch, JURA E8 ja JURA Z10 -mallit tarjoavat smart mode -ominaisuuden, joka tuo näkyville useimmin valitut juomat. JURA S8, JURA Z10 ja JURA GIGA 10 -malleissa on mahdollisuus lisätä ja muokata juomia. J.O.E.®-teknologian avulla voit ohjata kahvikonettasi älylaitteesi avulla. Tämä ominaisuus on saatavilla malleihin, joissa on sisäänrakennettu Wi-Fi-ominaisuus, kuten JURA Z10 ja JURA GIGA 10 -malleissa, tai Smart Connect -lähetin, joka sisältyy JURA S8 -malliin ja on ostettavissa erikseen myös muihin malleihin.

Yksinkertaisia huoltaa

JURA-kahviautomaatit sisältävät TÜV Rheinlandin mukaan automaattiset huolto-ohjelmat ja niitä varten on kehitetty ainutlaatuiset huoltotuotteet, jotka takaavat poikkeuksellisen hyvän hygieniatason. Intelligent Water System (I.W.S.) -ominaisuus tunnistaa Claris Smart -vedensuodattimen asennuksen automaattisesti. Uutinyksikkö ei vaadi manuaalista puhdistusta, vaan puhdistus tapahtuu automaattisesti puhdistustablettien avulla. Maitojärjestelmä voidaan puhdistaa helposti kätevien puhdistusohjelmien ja tarkoitukseen luotujen minikokoisten puhdistustablettien avulla. Joissakin malleissa (JURA E8 ja JURA Z10) on yhdellä napin painalluksella toimiva maitojärjestelmän puhdistustoiminto.

Ylellinen ulkonäkö

JURA-kahvikoneet tunnetaan palkitusta muotoilustaan, jota voisi kuvailla ilmaisulla “Cool Nordic”. Materiaalit ovat poikkeuksetta laadukkaita. Monissa malleissa, (mm. JURA ENA 8 Touch, JURA E8, JURA S8) kahvisuuttimen alue on kauniisti valaistu. JURA Z10 -sarjassa on myös upea, sinisellä valolla valaistu vesisäiliö. Useimmat JURA-mallit ovat saatavilla myös eri väreissä, jotta löydät omaan keittiöösi sopivimman vaihtoehdon.

JURA-kahvikone kotiin – sarjat ja mallit

JURA ENA

JURA ENA -laitteet ovat erityisen kompakteja. Niissä on yksi kahvisuutin ja niillä voi valmistaa vain yhden annoksen kahvia kerrallaan, minkä vuoksi niitä kutsutaan usein “single serve” -laitteiksi. Ne voivat jauhaa kerralla jopa 10 grammaa kahvipapuja, joten ne sopivat erinomaisesti heille, jotka juovat mieluiten voimakkuudeltaan keskitasoista, kevyempää kahvia. Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, tutustu JURA ENA 4 ja JURA ENA 8 Touch -malleihin (valkoinen tai musta). JURA ENA 4 on suunniteltu espresson ja mustan kahvin ystäville, kun taas JURA ENA 8 Touch tarjoilee myös maitopohjaisia juomia.

JURA E

Kaikista JURA-sarjoista JURA E on epäilemättä suosituin. Sen säiliöiden tilavuus on kaksi kertaa suurempi kuin JURA ENA -malleissa. Näissä kahvikoneissa on myös suuremmat uutinyksiköt, mikä tarkoittaa, että ne pystyvät valmistamaan kaksi kupillista kahvia samalla kertaa tai jauhamaan jopa 16 grammaa kahvipapuja yhtä annosta varten. Klassinen muotoilu tekee näistä kahvikoneista myös esteettisesti erityisen houkuttelevia. Valitse JURA E6 ja JURA E8 -malleista (värivaihtoehtoina inox, valkoinen ja hopea). Vaikka JURA E6 kykeneekin valmistamaan herkullista maitovaahtoa, se on kuitenkin suunnattu ensisijaisesti espresson ja mustan kahvin ystäville. JURA E8 -mallit sen sijaan palvelevat monenlaisilla juomilla, jotka valmistuvat yhdellä napin painalluksella.

JURA S

Suosittu JURA S8 -malli kuuluu tähän sarjaan. Mukana on useita sellaisia ominaisuuksia, joita ei löydy aiemmista JURA E -malleista, muun muassa leveämpi ja ylellisen tuntuinen kosketusherkkä näyttö, mukana tuleva Smart Connect -lähetin, valmis latte-resepti (JURA S8 -mallin parannellun, kuumaa maitoa annostelevan maidonvaahdottimen ansiosta), mahdollisuus annostella kuumaa vettä teekupillista varten sekä mahdollisuus kopioida, mukauttaa ja tallentaa reseptejä.

JURA Z

Tähän sarjaan kuuluu innovatiivinen JURA Z10 -malli. Valitse valkoinen tai musta laite tai tutustu tarkemmin malleihin, joissa on alumiininen etupaneeli. Ylellisyyttä henkivän ulkonäkönsä lisäksi JURA Z10 -kahvikoneet tarjoavat mahdollisuuden valmistaa jopa 32 erilaista juomaa. Myös cold brew -juomien valmistus on mahdollista. Näissä malleissa on myös innovatiivinen P.R.G.-kahvimylly, joka valitsee automaattisesti oikean jauhatusasteen valitsemallesi juomalle.

JURA GIGA

JURA GIGA 10 on premium-luokan automaattinen erikoiskahvikone, joka tarjoaa aiempaa laajemman valikoiman erikoisjuomia ja sisältää kaksi papusäiliötä, (joissa kummassakin on oma mylly), vallankumouksellisen kylmäuuttoprosessin, innovatiivisen ja helppokäyttöisen panoraamapaneelin sekä intuitiivisen käyttöliittymän. Myös muotoiluun on panostettu ja laitteen ulkomuoto korostaa JURA GIGA 10 -laitteen tehoa ja mahdollistaa barista-tasoisen kahvikokemuksen kotona, yhdellä napin painalluksella.

Voimmeko olla avuksi?

Valitse tänään JURA-kahvikone ja koe maku, joka ylittää kaikki odotukset! Jos mieleesi herää kysymyksiä tai haluat hyödyntää ammattilaistemme tietoa ja osaamista konsultaation merkeissä, soita tai lähetä sähköpostia.

Lue lisää