2+2

Philips kahvinkeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Philips-kahvinkeittimistä

Philips-kahvinkeittimet tarjoavat vertaansa vailla olevan kahvinkeittokokemuksen yhdistämällä edistykselliset teknologiat, käyttäjäystävälliset ominaisuudet ja tyylikkään muotoilun. Näillä keittimillä valmistettu kahvi on maultaan puhdasta, aromikasta ja tasapainoista – Philips-kahvinkeitin on kaikkea sitä, mitä etsit.

Philips-kahvinkeittimet – mallit ja ominaisuudet

Kaikkihan tietävät, että Philips-kahvikone tarjoaa täydellisen yhdistelmän käytännöllisyyttä, säätömahdollisuuksia ja laatua, joka vastaa kahvin ystävien erilaisiin mieltymyksiin. Samalla tavalla myös tuotemerkin suodatinkahvinkeittimet palvelevat kahvinjuojia yhtä laadukkaasti ja monipuolisesti. Philips-kahvinkeittimet ovat edustettuina myös KahviKaverin valikoimissa! Tarjolla on niin muotoilultaan kuin muiltakin ominaisuuksiltaan toisistaan eroavia malleja.

Philips Eco Conscious Edition -kahvinkeitin

Philips Eco Conscious tarjoaa modernia eleganssia silkinvalkoisella mattapintaisella viimeistelyllään. Tämä kahvinkeitin yllättää ensi silmäyksellä, sillä se on valmistettu kokonaan 100-prosenttisesta biopohjaisesta muovista. Muotoilunsa lisäksi tämä Philips-kahvinkeitin erottuu muista myös ominaisuuksillaan:

Erinomainen maku ja runsas aromi. Tämä Philips-kahvinkeitin sisältää innovatiivisen Aroma Twister -ominaisuuden, joka takaa kahvin optimaalisen jakautumisen kannuun. Nopeasti valmistuva kahvi tulee tarpeeseen aamuisin, ja tällä kahvinkeittimellä nopeus on taattu!

Suuri tilavuus. Suuren 1,2 litran tilavuutensa ansiosta Philips HD5120 mahdollistaa jopa 10 suuren tai 15 pienen kahvikupillisen valmistamisen kerralla. Annosten lukumäärän laskeminen on helppoa vedenpinnan ilmaisimella varustetun vesisäiliön ansiosta.

Tippalukko ja automaattinen sammutustoiminto. Tippalukon ansiosta voit kaataa kupillisen kahvia kesken keittämisen ilman, että kahvi valuu pöydälle, kun taas sammutustoiminto huolehtii siitä, että tämä Philips-kahvinkeitin sammuu automaattisesti, kun se on ollut käyttämättömänä 30 minuuttia kahvinvalmistuksen päättymisen jälkeen.

Vastuullisuus. Tämä ympäristöystävällinen Philips-kahvinkeitin jättää jälkeensä huomattavasti pienemmän hiilijalanjäljen biopohjaisia muoveja hyödyntävän vastuullisen suunnittelun ansiosta.

Helppo huoltaa. Kaikkien edellä lueteltujen ominaisuuksien lisäksi tämä Philips-kahvinkeitin on helppohoitoinen, sillä sen osat ovat konepesun kestävät ja myös suodatinkori on helppo irrottaa ja puhdistaa.

Philips Daily Collection -kahvinkeitin

Jos haluat varmistaa, että saatavillasi on hyvää kahvia läpi päivän, Philips HD7459 kahvinkeitin voisi olla sopiva valinta! Tämä Philips-kahvinkeitin ajastimella on suunniteltu valmistamaan 2–15 kupillista kahvia juuri silloin, kun sinulle sopii. Annosten laskeminen käy helposti vesisäiliön vedenpinnan ilmaisimen avulla. Tässä keittimessä on myös muita upeita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä aivan erityisen.

Täydellinen aromi ja virheetön maku. Philips Daily Collection on varustettu Aroma Twister -järjestelmällä, joka takaa virheettömän maun ja upean aromikkuuden.

Annosten määrä on helppo laskea. Tämä Philips-kahvinkeitin sisältää vedenpinnan ilmaisimella varustetun vesisäiliön. Tämän ominaisuuden avulla voit helposti mitata keittimeen täsmälleen sen vesimäärän, joka tarvitaan haluamasi kahvimäärän valmistukseen.

Sisäänrakennettu tippalukko. Nerokkaan tippalukon ansiosta voit kaataa itsellesi kupillisen kahvia milloin tahansa, jopa kahvin keittymisen aikana.

Philips-kahvinkeitin ajastimella. Philips HD7459 tekee aamuistasi mukavampia integroidun ajastimen ansiosta. Valmistele keitin etukäteen, aseta ajastin ja herää vastavalmistetun kahvin huumaavaan tuoksuun juuri silloin kun haluat. Valikoimistamme löydät myös muiden tuotemerkkien kahvinkeittimet ajastimella!

Helppo huoltaa. Tämä Philips-kahvinkeitin on paitsi helppokäyttöinen, myös helppohuoltoinen. Sekä lasinen kahvikannu että paperisuodattimen pidike ovat astianpesukoneen kestäviä.

Philips Grind and Brew -kahvinkeitin

Philips Grind and Brew -kahvinkeitin on edistyksellinen all-in-one-ratkaisu silloin, kun toiveena on kahvinkeitin sisäänrakennetulla myllyllä. Lue alta, miksi juuri tämä malli on tarkemman tutustumisen arvoinen:

Philipsin jauhava kahvinkeitin. Nauti vastajauhetuista pavuista valmistetusta kahvista! Tässä kahvinkeittimessä oleva integroitu kahvimylly tarjoaa kahvin ystäville tuoreimman mahdollisimman maun. Aroma Seal -ominaisuuden ansiosta kahvipavut myös pysyvät tuoreina pidempään. Huomaathan, että kahvinkeittimet myllyllä -kategoriasta löytyy useita muitakin vaihtoehtoja!

Säädettävät jauhatusasetukset. Käytettävissäsi on 9 eri asetusta jauhatuksen säätämistä varten. Säädä jauhatuskarkeus mieleiseksesi ja nauti omaan makuusi täydellisen sopivasta kahvista, joka kerta.

Pidä kahvi lämpimänä ja säädä lämmityksen kestoa. Hörpitpä kahvisi sitten nopeasti tai nautiskelet siitä hitaasti, tämä kahvinkeitin huolehtii siitä, että kahvisi pysyy lämpimänä. Keitin pitää kahvin kuumana valintasi mukaan 10 minuutista 2 tuntiin.

Kaksilokeroinen papusäiliö. Tämä Philips-kahvinkeitin sisältää kaksilokeroisen papusäiliön ja tarjoaa siten mahdollisuuden vaihteluun. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä myös perheissä, jonka jäsenillä on erilaisia kahvimieltymyksiä.

Aseta kahvin vahvuus mieleiseksesi. Tämä ominaisuus takaa, että saat omaan makuusi sopivaa kahvia: valitse miedon ja voimakkaan väliltä.

Lukuisia säädettäviä asetuksia. Lukuisten mukautettavien asetusten ansiosta (annoskoon valinnasta kahvin vahvuuteen) Philipsin kahden kupin kahvinkeitin tarjoaa mahdollisuuden valmistaa kahvia, joka vastaa täydellisesti mieltymyksiäsi.

Philips-kahvinkeittimet – puhdistus

Asianmukainen huolto on ratkaisevan tärkeää, jotta Philips-kahvinkeitin palvelee mahdollisimman pitkään ja säilyttää optimaalisen suorituskykynsä. Valmistajan ohjeiden mukaisesti suoritettu säännöllinen kalkinpoisto pidentää laitteen käyttöikää ja varmistaa että kahvi on maukasta. Jos Philips-kahvinkeitin toimii paperisten tai uudelleenkäytettävien suodattimien avulla, vaihda tai puhdista suodattimet tarpeen mukaan, jotta kahvin valmistus sujuu niin kuin pitääkin ja jotta kahvi maistuu hyvältä. Kun kahvinkeitin ei ole käytössä, säilytä sitä puhtaassa ja kuivassa paikassa suojellaksesi sitä pölyltä ja mahdollisilta vaurioilta.

Voimmeko olla avuksi?

Philips-kahvinkeittimet ovat luotettavia ja tehokkaita ja sopivat heille, jotka etsivät vaivatonta kahvinkeittolaitetta kotiin. Suosittelemme tutustumaan myös muiden tuotemerkkien kahvinkeittimiin, jotta saat kattavan käsityksen kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään kahvinkeittimen, joka sopii juuri omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi. Hyviä kahvihetkiä!

Lue lisää