Rajoitetun ajan tarjous:
 • 00

  P.

 • 00

  T.

 • 00

  Min.

 • 00

  Sek.

1+1 CAPRISETTE- & PARALLEL-kahvit
Toinen samanlainen pakkaus lahjaksi.

Bosch kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Bosch kahvikoneista

Bosch kahvinkeittimissä on kyse saksalaisesta ahkeruudesta ja uusiutuvasta kestävyydestä. Yhtiön menestystarina alkoi Robert Boschista, joka perusti työpajan Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering Stuttgartissa jo vuonna 1886. Jo 1800-luvulla erotti yhtiön innovatiivinen lähestyminen ja sosiaalinen vastuu sen muista. Ei tule yllätyksenä, että nykyään tämä kodinkoneiden valmistaja ja modernien ratkaisuiden tarjoaja on tunnettu koko maailmassa. Yhtiönä Bosch haluaa parantaa elämänlaatua tuotteidensa avulla, joten innovaatiot ovat aina heidän ajatuksissansa etusijalla. 

Bosch edustaa todellista perfektionismia. He eivät ole tyytyväisiä uuden laitteen erittäin ahkeraan suunnitteluun, he täydentävät jokaista tuotettaan vielä myös jälkikäteen. Tämän valmistajan kahvikoneet ovat luotu suurimmalla tarkkuudella ja erityisellä yksityiskohtiin kiinnittyvällä huomiolla, joten ne pystyvät enempään, kuin mitä osaisit odottaa. Kahvi valmistetaan viimeisimpien teknologioiden avulla: nämä teknologiat takaavat, että vesi kiehautetaan nopeammin, pavut jauhetaan virheettömästi ja koneen puhdistaminen on helppoa. Bosch näkee kahvinvalmistuksen taiteena, joten innovaatiot ovat yhtiölle välttämättömiä. Sekä kahvi että taide vaativat paljon tarkkuutta ja huolellisuutta – viimeisimmät teknologiat auttavat varmistamaan nämä ominaisuudet ja tekevät jokaisesta kahvinvalmistukseen liittyvästä askeleesta paljon helpomman. 

Meidän kahvikoneiden valikoimasta löytyy lukuisia Bosch suodatinkahvinkeittimiä ja integroitavia täysautomaattisia kahvikoneita. Jatka lukemista saadaksesi niistä lisätietoa!

Suodatinkahvinkeittimet

KahviKaverin valikoimassa on lukuisia Bosch kahvikonesarjojen koneita – nämä ovat ”ComfortLine” ja sen isosisko, kuuluisa ”Styline”. Vaikka tämän kahden linjan design ja mahdollisuudet ovat erilaiset, jotkut ominaisuudet löytyvät molemmista malleista:

Aroma+. Tämän napin painaminen tekee kahvisi aromista intensiivisemmän, antaen sinun nauttia vahvempaa tai laimeampaa kahvia milloin tahansa.

Irrotettava vesisäiliö. Mikä tulee integroituun vesisäiliöön, se on harvoin kätevä. Onneksi Bosch suodatinkahvinkeittimet ovat erilaisia: niiden vesisäiliöt saa helposti ja nopeasti irrotettua ja täytettyä suoraan hanasta.

DripStop toiminto. Tämän ominaisuuden ansiosta, voit ottaa pannun keittimestä milloin tahansa ja nauttia pari siemaisua tuoksuvaa, maukasta kahvia, ilman että sinun täytyisi odottaa kannun täyttymistä. Se, että kahvia ei tipu vahingossa tarkoittaa, että sinun ei tarvitse siivota keittiötäsi jälkeenpäin!

EasyDescale3. Tämä käytännöllinen kalkinpoisto-ohjelma koostuu kolmesta eri osasta: veden kovuuden asetus, äänimerkki, joka ilmoittaa tarpeesta suorittaa kalkinpoisto, ja itse kalkinpoisto-ohjelma. 

Pari muuta ominaisuutta löytyy ainoastaan ”Styline” sarjaan kuuluvista kahvinkeittimistä:

DualHeating järjestelmä. Tämän järjestelmän ansiosta säilytetään tasainen täydellinen lämpötila kahvinvalmistusta varten (92–96 °C), samalla valmis kahvi pidetään optimaalisessa 8085 °C lämpöisenä. 

Aroma Sensor. Tämä ominaisuus takaa, että jopa pieni määrä kahvia valmistetaan kunnolla – se tehdään säätämällä automaattisesti valmistuksen aikaa. Muut yksityiskohdat näkyvät LED näytöllä.

Automaattinen sammutus. Toinen, mikä tekee Bosch suodatinkahvinkeittimistä niin helppokäyttöisiä on niiden automaattinen sammutus. Tietyn ajan kuluttua kahvinvalmistuksesta (katso tarkka aika valitun mallisi käyttöohjeesta), kahvinkeitin sammuu ihan itsekseen.

Teräksinen termoskannu. Tavallisen lasisen kahvikannun sijasta joissakin Bosch ”Styline” sarjan kahvinkeittimissä on termoskannu teräksisellä kaksoisseinämällä ja kannella, joka on helppo napauttaa auki. Nauti kuumaa, tuoksuvaa kahvia pidempään!

Integroitavat täysautomaattiset kahvikoneet

Meidän Bosch kahvikoneiden sarjasta löydät kaksi integroitavaa kahvikonetta nimellä ”Serie 8”: nämä ovat kokonaan musta ”CTL636EB6” ja musta ”CTL636ES6”, ruostumattomasta teräksestä yksityiskohdilla, mallit. Molemmissa koneissa on värilliset TFT näytöt, interaktiivinen navigointi ja muut jaetut ominaisuudet, mukaan lukien innovatiivinen Home Connect sovellus, joka antaa sinun hallita konettasi etäältä suoraan älylaitteeltasi. Sovelluksella on seuraavat hyödyt:

Etähallinta. Valitse ja konfiguroi reseptejä sovelluksen kautta, sitten kytke kahvikone päälle ja hallitse sitä etäältä.

Coffee Playlist. Valitse monta juomaa kerralla ja kahvikoneesi valmistaa ne yksi toisensa jälkeen, valitsemassasi järjestyksessä.

CoffeeWorld. Sovelluksessa löydät 17 lisäreseptiä kaikkialta maailmasta: australialaisesta Flat White kahvista kolumbialaiseen cortadoon saakka. 

Lukuisat kahvireseptit ja mielenkiintoiset faktat. Lukuisien kahvireseptien lisäksi, sovelluksessa on paljon hyödyllistä tietoa kahvista, kuten eri kahvipapulajikkeet, poimimismenetelmät ja paahtotekniikat. Löydät sieltä myös kahvikoneesi digitaalisen käyttöohjeen. 

Muut ominaisuudet Bosch integroitavissa täysautomaattisissa kahvikoneissa:

AromaDouble Shot. Kahdenkertaisella jauhatuksella ja uuttotoiminnolla voidaan valmistaa erittäin vahva juoma ilman lisäkitkeryyttä. 

SilentCeram Drive. Laadukas keraaminen mylly, joka löytyy integroitavista Bosch kahvikoneista, on yrityksen ylpeyden ja ilon aihe: se ei ole ainoastaan kuiskauksenhiljainen, mutta sen materiaalit ovat myös erittäin kestävät.  CoffeeSensor Pro ominaisuuden ansiosta, se jopa mukautuu automaattisesti valitsemaasi kahvipapulajikkeeseen. Myllyllä on myös moniasteinen jauhatuksen säätö. 

SensoFlow järjestelmä. Tämä innovatiivinen lämmitysjärjestelmä takaa jatkuvan valmistuslämpötilan, joka sopii täydellisesti kahvinvalmistukseen ja maksimoi aromin. 

OneTouch DoubleCup. Tämä ominaisuus antaa sinun valmistaa yhden tai kaksi annosta valitsemaasi juomaa yhdellä ainoalla napinkosketuksella.

Entistä enemmän hyötyjä

Integroitavat täysautomaattiset kahvikoneet Bosch “Serie 8” sarjasta antavat sinun säätää juomiesi lämpötilaa – voit valita 3 eri lämpötilaa ja 4 lämpötilaa kuumalle vedelle. Jos haluat parantaa vetesi laatua vähentämällä siitä kalkkia, BRITA Intenza vesisuodattimet sopivat täydellisesti.

Vielä yksi tärkeä integroitavan “Serie 8” laitteiden ominaisuus on MyCoffee. Sitä käyttämällä voit tallentaa jopa 8 lempikahvijuomaasi yksilöllisillä nimillä ja eri kahvin ja maidon suhteilla (katso tarkka reseptien määrä valitsemasi koneen käyttöohjeesta).

Ihan yhtä miellyttävää on se, että nämä integroitavat kahvikoneet antavat sinun juoda kahvia lempikupistasi riippumatta sen mitoista: säädettävät kahvin ja maidon suuttimet sopivat kaikille kupeille ja laseille, jotka ovat alle 15 cm korkuiset.

Mikäli siitä vielä ei riitä, 2,4 litran vesisäiliö on helposti irrotettava ja täytettävä. Muuten, kone ilmoittaa matalasta veden tasosta – sama pätee vähissä oleviin kahvipapuihin papusäiliössä.

Mikä tulee maitopohjaisten juomien valmistukseen, voit valita haluatko käyttää maitosäiliötä, joka tulee setissä mukana, vai haluatko käyttää erilaista säiliötä tai jopa tavallista maitotölkkiä.

Bosch luottaa niin vahvasti heidän integroitaviin koneisiin, että se antaa 15 000 kupillisen takuun, joka tarkoittaa, että nämä laitteet ovat luotu takaamaan jatkuvasti korkeaa juomien laatua kuopista numero yksi numeroon 15 000 saakka (valmistettuna ensimmäisen 24 kuukauden aikana kotikäytössä).

Helppo huolto

Bosch kahvikoneesi puhtauden takaaminen on myös lastenleikkiä! Tämä on ensinnäkin irrotettavan uutinyksikön ansiosta, joka on kaikissa integroitavissa Bosch kahvikoneissa – voit ottaa yksikön ulos ja pestä sen hanan alla. Siinä on myös automaattinen höyryn puhdistusohjelma autoMilk Clean ja se suoritetaan jokaisen maitopohjaisen juoman valmistamisen jälkeen. Automaattinen huuhteluohjelma suoritetaan joka kerta kun kone käynnistetään tai sammutetaan. Sen lisäksi automaattinen Calc’n’Clean ohjelma ilmoittaa, kun sinun täytyy vaihtaa vesisuodatin, poistaa laitteesta kalkkia ja puhdistaa konetta. Maidonvaahdottimen ja tippakaukalon voi irrottaa helposti ja pestä astianpesukoneessa. Kaikki yläpuolella mainittu takaa maksimaalisen kätevyyden ja auttaa sinua säästämään arvokasta aikaa: voit vapaasti rentoutua ja nauttia kahviasi. 

Bosch kahvikoneet ja suodatinkeittimet tekevät kahvinvalmistuksestasi taatusti helpomman ja ilahduttavamman. Saadaksesi lisätietoa malleista, lue verkkosivuiltamme tuotekuvauksia. Mikäli itse tämän päätöksen tekeminen tuntuu edelleen hankalalta, voit aina ottaa yhteyttä KahviKaveri asiakaspalvelijoihin: he neuvovat ja auttavat mielellään löytämään sinulle parhaan koneen.

Lue lisää