NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselikeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselikahvikoneista
KahviKaverin valikoiman lukuisten muiden kahvinkeittimien joukossa on tarjolla erilaisia kapselikoneita, jotka ovat nykypäivänä erittäin pidettyjä. Nämä kahvinvalmistuslaitteet ovat onnistuneet valloittamaan tuhansien kahvin ystävien sydämet houkuttelevan hinnan, kompaktiuden, liikutaltavuuden, yksinkertaisen käytön, helpon ylläpidon ja tietysti erilaisten juomavaihtoehtojen ansiosta – käyttämällä erilaisia kahvikapseleita pääset nauttimaan erilaisista juomista aina. Se, että nämä kahvinkeittimet pystyvät valmistamaan herkullisen kahvin yhdellä painalluksella on myös luonnollisesti yksi syy suosioon. Tänään esittelemme sinulle yhden suosituimmista kapselijärjestelmistä – sen nimi on NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneiden ominaisuudet

NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneista todella ainutlaatuisia ovat niissä olevat tekniset asiat. Alla lisää näistä.

Laaja valikoima kapseleita: kahvijuomat, tee ja kuuma kaakao

Olemme jo maininneet, että yksi tärkeimmistä syistä NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneiden suureen suosioon on niiden kyky valmistaa monenlaisia ​​juomia. Jokainen Dolce Gusto® -yhteensopiva kapseli on luotu tiettyä reseptiä varten. Valikoimista löydät espressoa, cappuccinoa, lattea, karamelli latte macchiatoa tai jopa kuumaa kaakaota varten suunnitellut kapselit! Tämä ominaisuus tekee näistä koneista erityisen monipuolisia: jokainen kahvin tai muiden juomien ystävä löytää varmasti jotain, mistä hän nauttii. Kahvin ystävät eivät myöskään tule pettymään: erikoiskahvikapselien määrä kasvaa joka päivä.

Lukuisia kahvikapseleita eri valmistajilta

Sen lisäksi, että voit valita erilaisia ​​kahveja ja muita juomia, voit myös valita eri valmistajien valmistamia kapseleita. NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselijärjestelmästä on tullut niin suosittu, että myös muut kahvinvalmistajat ovat hypänneet tähän junaan. KahviKaverin valikoimasta löydät Dolce Gusto® -yhteensopivat kapselit, jotka on valmistanut ”Charles Liégeois”, ”Mokito” ja ”Starbucks”. Voit myös valita uudelleenkäytettävän kapselin ja käyttää mitä tahansa suosikkikahviasi.

Kuumat ja kylmät juomat

Sisäänrakennetun Hot & Cold -toiminnon avulla voit käyttää näitä kahvinkeittimiä kylmien juomien sekä kuumien juomien valmistukseen. Jos kahvikoneesi on manuaalinen, sinun tarvitsee vain kääntää vesivipu oikealle tai vasemmalle. Jos koneesi on kuitenkin automaattinen, sinun ei tarvitse edes tehdä sitä: painikkeen painaminen riittää.

Kätevä maitojärjestelmä

Toisin kuin muiden valmistajien valmistamat laitteet, NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvinkeittimet käyttävät maitojauheita sisältäviä kapseleita. Tämä on erityisen kätevää, kun vieressäsi ei ole tuoretta, kylmää maitoa. Se on myös loistava ratkaisu heille, jotka eivät välitä kahvikoneen maitojärjestelmän puhdistamisesta. Aseta vain kapseli laitteeseen ja nauti paksusta, herkullisesta maitovaahdosta!

15 barin paine espressopohjaisiin juomiin

Kahvia keitettäessä nämä laitteet käyttävät 15 barin painetta – näin ollen valmiit juomat ovat yhtä hyviä kuin ne, joita tarjoillaan ravintolassa. NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvinkeittimien avulla voit valmistaa sekä aitoa espressoa, joka on peitetty paksulla kerroksella herkullista cremaa, että lukuisia espresso-pohjaisia juomia-espresso macchiatosta cappuccinoon.

Yksinkertainen käyttö: manuaalinen tai automaattinen

NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvinkeittimet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Lähtötason mallit on varustettu käsikäyttöisellä järjestelmällä: sinun tarvitsee vain asettaa kapseli laitteeseen, laskea vesivipu ja vapauttaa se sitten, kun haluttu määrä vettä on annosteltu. Automaattiset mallit tekevät kaikesta vieläkin yksinkertaisempaa: aseta kapseli, valitse haluamasi määrä vettä juomasi suositteleman annoskoon perusteella (sama asteikko löytyy sekä kahvinkeittimestä että kahvikapselien pakkauksesta) ja aloita sitten veden annostelu. Kun valitsemaasi vesimäärää on annosteltu, kahvinkeitin pysähtyy automaattisesti.

Energiansäästötila

NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvinkeittimet on varustettu integroidulla energiansäästötilalla. Kun laite on ollut käyttämättä 1–5 minuuttia (mallista riippuen), laite sammuu automaattisesti, mikä auttaa säästämään sähköä.

XL -kuppitoiminto

Useimmat automaattiset NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvinkeittimet on varustettu XL -kuppitoiminnolla. Sen avulla voit täyttää suuremman takeaway -kupin – tai jopa koko termoksen – suosikkikahvillasi.

Espresso Boost -toiminto niille, jotka haluavat voimakkaita makuja

Uusimmat NESCAFÉ® Dolce Gusto® -mallit sisältävät niin kutsutun Espresso Boost -ominaisuuden, jonka avulla kahvin ystävät voivat tehdä espressostaan vahvemman makuisen. Tämän toiminnon avulla voit säätää kahvisi yksilöllisen maun mukaan ja nauttia vahvemmasta mausta aina kun siltä tuntuu.

Lämpötilan säätö

Useimmiten kapselikahvikoneet käyttävät esiasetettua veden lämpötilaa kuumia juomia valmistettaessa, eikä sitä voi mitenkään muuttaa. Uusimpien NESCAFÉ® Dolce Gusto® -mallien avulla voit valita lämpötilan itse – voit siirtyä lämpimästä erittäin kuumaan yhdellä painikkeella. Kahvin ystävät varmasti rakastavat tätä toimintoa: eri lämpötilat johtavat siihen, että valmistettu juoma paljastaa erilaisia makuominaisuuksia, joten kokeilulle on enemmän tilaa!

NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvikoneet: kuinka valita oikea malli sinulle?

NESCAFÉ® Dolce Gusto® tarjoaa häikäisevän laajan valikoiman kapselikahvikoneita. Niille on ominaista erilaiset mallit, koot, vesisäiliön muodot ja kapasiteetit, toimintatyypit (jotkut näistä koneista toimivat manuaalisesti, kun taas toiset ovat automaattisia), sekä integroidut lisätoiminnot (kuten Espresso Boost -toiminto tai mahdollisuus veden lämpötilan säätämiseen). Jotta voit tehdä päätöksesi, esitämme alla kunkin mallin tärkeimmät ominaisuudet.

Dolce Gusto Piccolo 

Vain 16 cm leveä, 29 cm korkea ja 29 cm syvä. Tämä on yksi pienikokoisimmista kahvinkeittimistä, jonka Dolce Gusto on koskaan valmistanut. Muista kuitenkin, että sen vesisäiliö on myös pienempi: sen kapasiteetti on 0,6 litraa. Laite on manuaalinen, mikä tarkoittaa sitä, että valmistaessasi kahvia sinun on laskettava vipu itse ja nostettava se uudelleen, kun haluttu määrä kahvia on kupissa.

Dolce Gusto Piccolo XS

Tämä Piccolo -malli on uudempi kuin yllämainittu – ja se on vieläkin pienempi! Laite on vain 14 cm leveä, 28 cm korkea ja 27 cm syvä. On varmasti mielenkiintoista huomata, että pienemmästä koostaan ​​huolimatta tämän kahvinkeittimen vesisäiliö on todellakin suurempi kuin Dolce Gusto Piccolo: kapasiteetti on 0,8 litraa. Säiliö on myös helpompi täyttää. Aivan kuten edellinen Piccolo -malli, tämä malli on manuaalinen.

Dolce Gusto Jovia 

Tämän laitteen poikkeuksellinen muotoilu tekee siitä täydellisen niille, joiden keittiössä ei ole tilaa syvälle kahvinkeittimelle – syvyys on vain 23 cm. Vesisäiliön tilavuus on 0,8 l. Kone on manuaalinen.

Dolce Gusto Infinissima

Tämän mallin muotoilu on jälleen ainutlaatuinen. Jos etsit erityisen kapeaa kahvinkeitintä, 15,5 cm leveä Infinissimaa kannattaa ehdottomasti harkita. Lisäksi tämä malli on varustettu suurella vesisäiliöllä: 1,2 litran tilavuudella se on täydellinen niille, jotka nauttivat suuremmista annoksista kahvia tai keittävät useita kuppeja päivässä. Laite on manuaalinen.

Dolce Gusto Mini Me 

Toisin kuin aiemmat mallit, tämä on varustettu automaattisella käyttöjärjestelmällä. Valitse ohjauspaneelista haluamasi annoskoko, ja kun määrittämäsi vesimäärä on annosteltu, kone lopettaa valmistuksen automaattisesti. Paneelissa näkyvä asteikko on identtinen Dolce Gusto -kapseleiden pakkauksessa olevan asteikon kanssa. Jälkimmäinen ilmaisee tietylle kahvityypille tai tietylle reseptille suositeltua vesimäärää, joten tämä pieni lisäominaisuus on erittäin kätevä. Mini Me -vesisäiliöön mahtuu 0,8 l vettä.

Dolce Gusto Eclipse 

Tämän kahvinkeittimen erottaa muista sen ainutlaatuinen muotoilu ja automaattinen avausmekanismi. Sinun tarvitsee vain koskettaa laitetta ja katsoa, kun se avautuu kauniisti itsestään, jotta voit laittaa kapselin kätevästi siihen. Kun kone sulkeutuu uudelleen, siitä tulee myös ainutlaatuinen sisustuselementti. Laite on automaattinen ja se on varustettu 1 litran vesisäiliöllä.

Dolce Gusto Colors 

Tässä kahvinkeittimessä on vaihdettavat värilliset takapaneelit, joten jos haluat tuoda elämääsi vaihtelua väreillä, erityisen kapea ja muuten kompakti Colors -malli sopii ehdottomasti sinulle. Automaattinen malli ja se on varustettu 1 litran vesisäiliöllä.

Dolce Gusto Genio 

Tämä on ehdottomasti yksi suosituimmista Dolce Gusto -kahvikonemalleista. Se on erityisen kompakti, varustettu 0,65 litran vesisäiliöllä ja toimii automaattisesti.

Dolce Gusto Genio S 

Dolce Gusto Genio S -sarja sisältää uusimmat Dolce Gusto -kahvikoneet. Valmistaja ei ole ainoastaan ​​säilyttänyt arvokkaimpia ominaisuuksia, jotka löytyvät edellä kuvatusta Genio -mallista, vaan myös uusia ominaisuuksia. Tämä malli on varustettu suuremmalla vesisäiliöllä, johon mahtuu jopa 0,8 litraa vettä. Säiliö on myös paljon helpompi poistaa ja täyttää. Tämän kahvinkeittimen uudistettu muotoilu antaa laitteelle hienon ja modernin ilmeen. Sen toiminta on automatisoitu.

Dolce Gusto Genio S Plus 

Dolce Gusto Genio S -sarjan jäsenenä tämä laite houkuttelee kahvin ystäviä uudistetulla muotoilullaan, parannetulla vesisäiliöllä, automatisoidulla toiminnalla ja tietysti lisäominaisuuksilla, jotka ovat varmasti hyödyllisiä. Voimakkaiden makujen ystävät rakastavat Espresso Boost -toimintoa, jonka tuloksena on paljon vahvempaa kahvia kuin tavallisesti. Mahdollisuus säätää veden lämpötilaa on taatusti arvokas erityisesti heille, jotka nauttivat erilaisten aromien löytämisestä.

Dolce Gusto Genio S Touch

Kaikista Dolce Gusto Genio S -sarjan koneista tämä on ehdottomasti automaattisin. Sen lisäksi, että se on varustettu hämmästyttävillä ominaisuuksilla, joita muissa Genio S -malleissa on – kuten hieno muotoilu, parannettu vesisäiliö, automaattinen käyttö, Espresso Boost -toiminto ja säädettävä veden lämpötila-, siinä on myös erityisen moderni kosketusherkkä ohjauspaneeli.

Toivomme, että tässä esitetyt tiedot auttavat sinua valitsemaan sinulle sopivan NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikahvinkeittimen, joka täyttää kaikki tarpeesi ja toiveesi. Jos et ole vielä varma, mikä laite on oikea sinulle tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä KahviKaverieihin, jotka auttavat sinua mielellään ja antavat sinulle hyödyllisiä neuvoja!

Lue lisää