VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Philips kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Papusäiliön koko
Ohjaustyyppi
Smart app
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Sisäänrakennettu mylly
Annosten määrä
Mutteripannun kapasiteetti
Säilyttää lämmön
Annoksen säätö maitokahville
Annoksen mustalle kahville
Kofeiininpoistomenetelmä
Tilavuus
Käyttäjän luomat reseptit
Suklaa laji
Tyyppi
Tyyppi
Arabica lajike
Juoman resepti
PID lämpötilansäädin
Suklaan tyyppi
Sykliät
Painemittari
Maitojuomat
Annoskoko
Tarjoukset

Kannattaako valita kone keraamisella myllyllä?

Joissakin tapauksissa voi keraaminen mylly olla hiljaisempi ja ei ylikuumene niin herkästi kuin ruostumaton teräs. Keramisen myllyn hyödyt huomaa parhaiten jos pävässä valmistetaan enemmän kuin 10-15 kupillista kahvia päivässä.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miksi Latte go maitojärjestelmä on nii erikoinen?

Latte go on innovatiivinen ja eritt√§in helposti huollettava maitoj√§rjestelm√§. T√§m√§n, nimenomaisesti Philipsin muotoiltun maitoj√§rjestelm√§n ainutlaatuisuus on nopeavauhtisessa maidon ja ilman sekoituksessa py√∂re√§nmuotoisessa maitos√§ili√∂ss√§. T√§m√§n vaahdotusprinsiipin ansiosta, maitovaahdon tuottaminen ei vaadi monimutkaista maidonvaahdotusmekanismi√§. Koska Latte go j√§rjestelm√§ll√§ kahvikoneilla e ole maidonvaahdotinta, on maitoj√§rjestelm√§n puhdistus helpoimpia, mit√§ on olemassa. Riitt√§√§ maitos√§ili√Ķn huuhtelemisesta juoksevan veden alla.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mitkä erot on Philips kahvikoneilla?

Philips Senseo käyttää kahvin valmistamiseen kahvityynyjä. Nämä kahvikoneet vievät vähän tilaa, niitä on helppo käyttää ja huoltaa. Kahvi on myös aika pehmeää (lempeä maku). Heille, jotka haluaisivat mieluummin juoda kahvia vastajauhetusta pavuista on mahdollisuus säätää kahvin vahvuutta ja valita monesta eri koneesta, me suosittelemme täysiautomaattista kahvikonetta.

Toinen keskeinen ero Philips kahvikoneilla, on erilainen maitojärjestelmä. Yksinkertaisimmilla täysiautomaattisilla kahvikoneilla on manuaalinen vaahdotus-sauva, joten maitopohjaisten kahvien tekemistä varten sinun täytyy kehittää maidonvaahdotustaitojasi. Kuitenkin kahvikoneille, joilla on integroitu automaattinen maidonvaahdotusjärjestelmä, napinpainallus rittää herkullisen cappuccinon valmistamiseen.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Milloin kannattaa valita Philips kahvikone?

Philips kahvikoneilla voi valmistaa kahvia yhdell√§ napinkosketuksella suhteellisen halpaan hintaan. Eli jos etsit ekonomista vaihtoehtoa p√§ivitt√§iseen kotik√§ytt√∂√∂n, t√§m√§n tuottajan kahvikoneet voivat vastata tarpeitasi. Philips valmistaa tyynykahvikoneita sek√§ t√§ysiautomaattisia kahvikoneita, joten on valinnanvaraa.  

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Tietoa Philips kahvikoneista

Philips on hollantilainen Amsterdamissa sijaitseva yhti√∂, joka on erikoistunut kodinkoneiden, l√§√§ketieteellisten laitteiden ja valaisuratkaisuiden valmistaja. Sen perustivat Gerard Philips ja h√§neen is√§ Frederik vuonna 1891 ‚Äď Gerardin pikkuveli Anton kuitenkin nappasi pian yrityksen ratin ja auttoi pienen perheyrityksen saavuttamaan sen, mit√§ se on nyt ‚Äď yksi maailman suurimmista elektroniikan valmistajista.

Vuonna 1965, Philips astui kahviareenalle. Puoli vuosisataa myöhemmin, vuonna 2015, Euromonitor International julisti Philipsin Nro. 1 kahvikonemerkiksi koko Länsi-Euroopassa. Jo monien vuosien ajan yhtiö on tarjonnut kahvin ystäville erilaisia innovaatioita ja nerokkaita kahvinvalmistuslaitteita, jotka johtavat aina maukkaampaan kahviin.

Mik√§ erottaa Philips kahvikoneet muista, on niiden innovatiiviset ratkaisut, helppo k√§ytt√∂, kaunis muotoilu ja hyv√§ hinta-laatu suhde. N√§m√§ kahvikoneet ovat luotu tyydytt√§m√§√§n jokaisen kahvin yst√§v√§n henkil√∂lisi√§ mieltymyksi√§. Philips tarjoaa suodatinkahvinkeittimi√§, SENSEO¬ģ tyynykahvikoneita ja t√§ysautomaattisia kahvikoneita, kaikkia on helppo hallita ja ne sopeutuvat sinun tarpeillesi. Meid√§n Philips laitteiden laajasta valikoimasta l√∂yd√§t jotain, joka t√§ytt√§√§ kaikki vaatimuskesi!

Suodatinkahvinkeittimet

Vain pari vuosikymmentä sitten, suodatinkahvinkeittimet olivat maailman suosituimmat kahvinvalmistuslaitteet. Monet kahvinjuojat pitävät edelleen tästä yksinkertaisesta, muttei suinkaan keskivertaisesta, valmistusmenetelmästä. Mikäli olet yksi niistä, rakastat varmasti Philips suodatinkahvikeittimen valmistamasta aromaattisesta kahvista!

‚ÄúDaily Collection‚ÄĚ (HD7435/20, HD7459/20)

Jopa l√§ht√∂tason Philips suodatinkahvinkeittimet ‚Äď jotka muodostavat yhti√∂n Daily Collection:in ‚Äď pystyv√§t valmistamaan maukasta kahvia. T√§m√§ on ensinn√§kin Aroma Twister teknologian ansiosta. Sen ansiosta tippuva kahvi py√∂rii tasaisesti kannun sis√§ll√§, tuottaen t√§ydellisen yht√§l√§isen aromin ‚Äď ensimm√§isest√§ siemaisusta viimeiseen saakka.

Daily Collection suodatinkahvinkeittimet ovat eritt√§in kevyet ja kompaktit (riippuen mallista, lasikannun kapasiteetti vaihtelee 0,6 l ja 1,2 l v√§lill√§), joten n√§ille laitteille on tilaa jopa pienimmiss√§ keitti√∂iss√§. N√§iss√§ laitteissa on my√∂s tippalukko, joten voit kaataa itsellesi kupillisen kahvia my√∂s keskell√§ valmistusta. Siin√§ on my√∂s muita hy√∂tyj√§: kannusta l√∂ytyy vesitason merkki, suodatinpidike on irrotettava, kahvinkeittimen osat ovat astianpesukoneen kest√§v√§t ja laite itse on k√§tev√§ ja helppok√§ytt√∂inen. Automaattinen virrankatkaisutoiminto on ihan yht√§ hy√∂dyllinen ‚Äď turvallisuus ja virrans√§√§st√∂syist√§ kahvinkeitin sammuu itse 30 minuuttia kahvinkeiton j√§lkeen.¬†

Philips ‚ÄĚHD7459/20‚ÄĚ keittimell√§, joka on my√∂s Daily Collection:in osa, on pari lis√§ominaisuutta. Yksi niist√§ on ohjelmoitava ajastin, jonka ansiosta voit her√§t√§ herkullisen kahvin tuoksuun joka aamu (edellisen√§ iltana sinun t√§ytyy laittaa koneeseen vain paperisuodatin, kaataa siihen jauhettua kahvia, valita haluttu kahvin m√§√§r√§ ja aika). Mallilla on my√∂s LCD n√§ytt√∂.

‚ÄúGrind & Brew‚ÄĚ (HD7769/00)

Nauti vastajauhetusta kahvista Philips ‚ÄĚGrind & Brew‚ÄĚ keittimell√§! Se on uuden sukupolven suodatinkahvinkeitin, jossa on l√§ht√∂tason koneiden ominaisuuksien lis√§ksi (Aroma Twister teknologia, tippalukko, ohjelmoitava ajastin, yms.), siin√§ on jotain, jota n√§kee harvoin t√§m√§n tapaisissa kahvikoneissa ‚Äď sis√§√§nrakennettu kahvimylly! Se ei jauha kahvia ainoastaan juuri ennen kahvinvalmistusta, mutta se my√∂s jauhaa ne juuri niin kuin haluat 9 eri jauhatusasteen ansiosta.

Mikäli tämä ei riitä, siinä on myös tupapapusäiliö: se antaa sinun vaihtaa kahden kahvilajikkeen välillä, tämä on erittäin kätevää, jos yksi perheenjäsen tykkää erilisesta kahvista tai jos haluat itse vaihdella joskus kahveja. Sen lisäksi papusäiliön kansi Aroma tiivisteellä säilyttää papujen aromin ja pitää ne yhtä tuoreena ja maukkaana kuin mitä ne olivat kun paketti avattiin.

‚ÄĚGrind & Brew‚ÄĚ mallilla voit valita kahvin vahvuuden (miedosta intensiiviseen), kun taas ohjelmoitava automaattinen sammutus antaa sinun s√§ilytt√§√§ kahvisi l√§mp√∂tilan juuri niin kauan kuin haluat, olkoot se sitten 10 minuuttia tai 2 tuntia.

‚ÄúSENSEO¬ģ‚ÄĚ tyynykahvikoneet

Sen lis√§ksi, ett√§ pystyt valmistamaan kahvia eritt√§in helposti, tyynykahvikoneet takaavat t√§ydellisen puhtauden. Ne antavat meid√§n s√§√§st√§√§ arvokasta aikaasi ja unohtaa tarpeen mitata tai jauhaa kahviasi. Tiesitk√∂ muuten, ett√§ Philips keksi alkuper√§isest√§ t√§llaisen laitteen? 2000-luvun alussa yhti√∂ yhdisti voimansa Sara Leen kanssa ja toi yleis√∂n eteen SENSEO¬ģ – ensimm√§isen tyynykahvikoneen.

‚ÄúSENSEO¬ģ Original Plus‚ÄĚ (CSA210/10, CSA210/50, CSA210/60)

T√§m√§ tyynykahvikoneen malli on todellinen klassikko, jota koko maailman kahvinyst√§v√§t rakastavat ja jota Philips aina t√§ydent√§√§ innovatiivisilla ratkaisuilla. Ensinn√§kin on mahdollisuus valita kahvin vahvuus: yksi ainoa nappi antaa sinun valita vahvemman annoksen (pienempi koko) tai miedomman annoksen (isompi koko). Siin√§ on my√∂s uniikki SENSEO¬ģ Coffee Boost teknologia, joka antaa kahvityynyiss√§ piilossa olleen maun paljastua ja antaa kahvin yst√§vien nauttia eritt√§in rikkaalla ja intensiivisell√§ maulla juomista. Samalla Crema Plus ominaisuus tekee jokaisesta kahvin creman kerroksesta ohuemman ja hienovaraisemman.

Kuten yleens√§ Philips SENSEO¬ģ mallit, Original Plus kone pystyy valmistamaan kerralla 1 tai 2 annosta kerralla ‚Äď ja se tekee sen alle minuutissa! T√§m√§n sarjan mallit ovat my√∂s ymp√§rist√∂yst√§v√§lliset: verrattuna vanhempaan Original malliin, ne k√§ytt√§v√§t 45 % v√§hemm√§n energiaa (t√§m√§ on automaattisen sammutuksen ansiota). Sen lis√§ksi 28 % niiden muovirungosta on valmistettu kierr√§tetyst√§ muovista.¬†

‚ÄúSENSEO¬ģ Select‚ÄĚ (CSA250/10)

T√§m√§n uuden sukupolven SENSEO¬ģ tyynykahvikone puhuu puolestaan: se tosiaan tarjoaa paljon isomman valikoiman juomia kuin vanhemmat SENSEO¬ģ mallit. Voit valita jopa kolmesta eri juomasta: nauti hienovaraista lungoa, perinteist√§ hieman intensiivisemp√§√§ kahvia tai t√§ytel√§ist√§, vahvaa espressoa. K√§tev√§ll√§ Memo toiminnolla pystyt tallentamaan valintasi helposti.

Sen lisäksi, säädettävän kahvisuuttimen ansiosta voit nauttia juomaasi lempikupista, ihan sama kuinka korkea tai matala se on (kunhan se on alle 14 cm). Irrotettava tippakaukalo takaa täydellisen puhtauden ja kone ilmoittaa automaattisesti kalkinpoiston tarpeesta, joten sen huolto on helpompaa kuin koskaan.

Täysautomaattiset kahvikoneet

Yhdellä ainoalla napinkosketuksella, Philips täysautomaattiset kahvikoneet tarjoavat laajan valikoiman kahvijuomia, joista kaikki ovat valmistettu vastajauhetuista kahvipavuista ja tuoreesta maidosta. Näiden laitteiden keraamiset kartiomaiset terät ovat erittäin kestävät: ne pystyvät jauhamaan pavut jopa 20 000 annosta varten! Voit valita 12 eri jauhatusasteesta: erittäin hienosta erittäin karkeaan. 

Aroma Extract: täydellinen kahvin lämpötila ja aromi

Aroma Extract ominaisuus on todella ainutlaatuinen: t√§m√§ j√§rjestelm√§ takaa optimaalisen kahvinvalmistusprosessin sek√§ parhaan tuloksen. Aroma Extract toiminnan ansiosta s√§ilyy t√§ydellinen 90‚Äď98 ¬įC, kun taas veden virtausta s√§√§det√§√§n juuri niin, ett√§ saadaan eritt√§in maukas ja aromaattinen kahvi.

My Coffee Choice: valitse haluttu kahvin vahvuus ja annoksen koko

Käytä Philipsin luomaa My Coffee Choice teknologiaa ja pystyt helposti muuttamaan kahvisi vahvuutta joka kerta sekä valitsemaan halutun annoksen koon. 

LatteGo: ennätysmäinen maidonvaahdotin

Uusi maidonvaahdotusj√§rjestelm√§ LatteGo antaa kaikkien nauttia maukasta maitopohjaista kahvia ‚Äď kyll√§, jopa niiden, joilla on kiire! Se koostuu vain kahdesta osasta ja siin√§ ei ole mit√§√§n putkia, jonka takia sit√§ pidet√§√§n helpoimmin huollettavaksi maitoj√§rjestelm√§ksi. Sen hanan alla peseminen vie ainoastaan 15 sekuntia!

Niille tiedoksi, jotka haluavat säästää hieman enemmän aikaa ja taata täydellisen puhtauden, LatteGo maidonvaahdotin on myös astianpesukonekestävä.

AquaClean vesisuodattimet: poista koneestasi kalkkia vasta 5 000 kupillisen jälkeen

Sinulle ilmeisesti ei ole uutta tietoa, että vetesi laadulla on iso vaikutus kahvin makuun. Tietäen tämän, Philips käytti vuosien kokemusta AquaClean suodattimen patentoimiseksi, se puhdistaa vettä ja estää kalkin kertymisen kahvikoneesi sisälle.

Tämä ei ole vielä paras uutinen! Käyttämällä AquaClean suodattimia ja vaihtamalla niitä säännöllisesti, pystyt valmistamaan jopa 5 000 annosta ilman kalkinpoiston tarvetta. Tämä tarkoittaa, että laitteesta täytyy poistaa kalkkia vasta kun suodatinta on vaihdettu 8 kertaa. Sinun ei tarvitse murehtia edes oikeasta ajastuksesta: automaattinen kalkinpoisto-ohjelma Philips täysautomaattisessa kahvikoneessa kertoo heti kun on tarve kalkinpoistolle.

Kompakti, intuitiivinen, helppohuoltoinen

Kaikki Philips t√§ysautomaattiset kahvikoneet (paitsi vanhemmat ‚ÄĚSeries 5000‚ÄĚ sarjaan kuuluvat) ovat varustettu intuitiivisilla kosketusn√§yt√∂ill√§. Ne ovat my√∂s kompaktit ja niille on ominaista virheet√∂n muotoilu.

Jokaisen kahvikoneen t√§rkein osa ‚Äď sen uutinyksikk√∂ ‚Äď on helppo irrottaa Phililps kahvikoneesta ja n voi pest√§ hanan alla. Tehd√§kseen siit√§ entist√§ k√§tev√§mm√§n, h√∂yrysauva, maitos√§ili√∂ ja kaikki sen osat, tippakaukalo ja kahviporos√§ili√∂ ovat astianpesukoneenkest√§v√§t.

T√§rkeimm√§t t√§ysautomaattiset ‚ÄĚPhilips‚ÄĚ kahvikonesarjat

‚ÄúSeries 2200‚ÄĚ

T√§m√§n sarjan malleissa on mahdollista valita kahden maidonvaahdottimen v√§lill√§: voit valita innovatiivisen LatteGo j√§rjestelm√§n tai perinteisen maidonvaahdottimen. Riippuen maitoj√§rjestelm√§st√§ voit valita 2 tai 3 juoman v√§lill√§. Jos laitteessasi on maidonvaahdotin, voit nauttia napinkosketuksella t√§ytel√§ist√§ espressoa tai perinteist√§ mustaa kahvia samalla, kuin maidonvaahdotin ‚Äď tai maitosauva ‚Äď antavat sinun vaahdottaa helposti maitovaahdon suosikki maitopohjaiselle juomalle. Jo kuitenkin p√§√§t√§t ottaa LatteGo j√§rjestelm√§n, se antaa sinun valmistaa espressoa, mustaa kahvia tai mahtavaa cappuccinoa – yhdell√§ ainoalla napinkosketuksella!

‚ÄúSeries 5000‚ÄĚ

T√§m√§n sarjan kahvikoneissa on kolmea erilaista maidonvaahdotusj√§rjestelm√§√§: valitse LatteGo, integroidun maitos√§ili√∂n ja perinteisen h√∂yrysauvan v√§lill√§. Riippuen mallista, voit valmistaa 2 ‚Äď 6 erilaista juomaa (espresso, musta kahvi, americano, cappuccino, latte macchiato ja caf√© au lait). Series 5000 kahvikoneille on ominaista my√∂s uniikki design ja eritt√§in tyylikk√§√§t yksityiskohdat.

‚ÄúSeries 3200‚ÄĚ

Tämän sarjan malleissa löytyy 2 erilaista maitojärjestelmää: joko LatteGo tai perinteinen maidonvaahdotin. Nämä laitteet antavat sinun valmistaa jopa 5 maukasta juomaa yhdellä ainoalla napilla (espresso, musta kahvi, americano, cappuccino ja latte macchiato).

On sanomattakin selvää, että näissä laitteissa on kaikki tavalliset Philips täysautomaattisten kahvikoneiden ominaisuudet ja hyödyt, mukaan lukien Aroma Extract ja My Coffee Choice teknologiat, intuitiivinen näyttö irrotettava uutinyksikkö ja kestävä keraaminen mylly jopa 12 jauhatusasteella.

‚ÄúSeries 4300‚ÄĚ

Series 4300 malleissa on joko LatteGo järjestelmä tai perinteinen maidonvaahdotin. Niille, jotka pitävät mustasta kahvista ja valitsevat tästä syystä höyrysauvan, tulevat myös yllättymään mieluisasti: yhdellä napinkosketuksella LatteGo järjestelmä voi valmistaa jopa 5 eri juomaa (americano, caffè crema, espresso, musta kahvi, ristretto). LatteGo malli antaa sinull lisäksi 3 maitopohjaista juomaa, joita pystyy valmistamaan myös yhdellä ainoalla napinkosketuksella.

Näissä laitteissa on myös 2 integroitua käyttäjäprofiilia, jotka antavat kahden käyttäjän luoda ja tallentaa omat lempireseptit. Tämä on erittäin hyödyllistä talouksissa, joissa ihmisillä on eri mieltymykset: ei tarvitse jatkuvasti säätää kahvin vahvuutta ja annoksen kokoa. Samalla vieraat voivat käyttää vierasprofiilia, joten hekin saavat juuri sellaisen kahvin kuin haluavat ilman, että tarvitsisi muuttaa valmiita reseptejä.

Viimein, Series 4300 kahvikoneissa on isot, kosketusherkät mapit, joten niiden hallinta on entistä helpompaa

‚ÄúSeries 5400 LatteGo‚ÄĚ

Tämä on viimeisin ja varmasti edistynein täysautomaattinen Philips kahvikonesarja. Kaikissa sen malleissa on innovatiivinen LatteGo maidonvaahdotusjärjestelmä ja pystyvät valmistamaan jopa 12 erilaista juomaa: ristretto, espresso, espresso lungo, musta kahvi, caffè crema, americano, cappuccino, latte macchiato, café au lait, latte, flat white ja jopa niin sanottu matka-muki annos. 

Vahvan kahvin ystävät varmasti arvostavat uutta Extra Shot toimintoa, joka lisää annoksen ristrettoa mihin tahansa valitsemaasi juomaan. Tämä tekee juomasta vahvemman, mutta vältyt kitkeryydeltä.

T√§m√§n sarjan malleista l√∂yd√§t jopa 4 integroitua k√§ytt√§j√§profiilia ‚Äď ne antavat sinun s√§√§t√§√§ ja tallentaa lempijuomiesi asetukset. Vieraasi voivat taaskin k√§ytt√§√§ vierasprofiilia, joten he voivat nauttia kahvia juuri sellaisena kuin h haluavat, muuttamatta sinun asetuksia.

Mikä erottaa Series 5400 LatteGo mallit muista, on niiden elegantti muotoilu ja erittäin kätevä, kosketusherkkä LCD näyttö värillisillä kuvakkeilla. Näiden koneiden kromattu esipaneeli tekee kahvinvalmistusprosessin seuraamisesta todellisen nautinnon. Siinä on myös ihana pieni lisäominaisuus: kahvia valmistaessa valmistusalue valaistaan LED valoilla. Tämä voi olla hyödyllistä kun valmistat kahvia aikaisin aamulla kun ulkona on vielä pimeää.

Löydät lisätietoa jokaisesta Philips kahvikoneesta meidän verkkosivuilta, tuotetiedoista. Jos itse oikean koneen valitseminen tuntuu kuitenkin liian hankalalta, voit ottaa aina yhteyttä KahviKaverin asiakaspalvelijoihin, jotka auttavat sinua mielellään ja auttavat valitsemaan parhaan laitteen kotiisi!

Lue lisää