Kuukauden kahvikonetarjous! Tutustu

Philips kahvikoneet

Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Ohjaustyyppi
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Papusäiliön koko
Terän halkaisija
Tarjoukset
Tarjoukset
Suodattaa  
Lajittele
Suodattaa  

Näytetään kaikki 16 tulokset

Philips on hollantilainen yritys, jonka ovat tehneet Sir Gerard ja isä Frederick Philips vuonna 1891. He alkoivat erikoistua kahvikenttään vasta vuodesta 1965 lähtien, mikä loi ainutlaatuisen Boil and Brew -järjestelmän. Tämä järjestelmä kiehuu ensisijaisesti vedeksi 93 ° C: n optimaaliseen lämpötilaan täyttämällä kahvijuomat todellisilla kahviaromeilla. Vuonna 2015 Euromonitor International palkitsi Philipsin nro 1 kahvinkeittomerkiksi Länsi-Euroopassa. Hollantilainen Philips-yritys viimeisten 120 vuoden aikana on aina pitänyt asiakkaita innovaatioiden ja uusien tuotteiden tuomisessa markkinoille. Päätavoitteena on kehittää terveydenhuollon, elämäntapojen ja kehityksen innovointia, parantaa ihmisten elämää. Philips kahvikoneisiin kuuluvat innovatiiviset ratkaisut, yksinkertainen hallinta, täydellinen muotoilu ja tietenkin poikkeuksellisen hyvä kahvi. Philips kahvikoneet on suunniteltu sovittamaan ja täyttämään jokaisen yksilöllisen makunsa. Koska sillä on “Coffee Switch”-ominaisuus, joka vaihtaa kahden tilan välillä: vahvan espresso- tai suodatinkahvin kanssa. Philips tarjoaa täysin automatisoituja kahvikoneita, jotka on helppo hallita ja sopeuttaa kahvin valmistukseen tarpeidesi mukaan. Ja jos haluat päästä kahvinkeittoon syvemmälle, valitse puoliautomaattiset kahvikoneet. Kahvin hionta- ja paahtimomenetelmät on sovitettu siten, että voit nauttia kahvia kollegoidesi tai perheenjäsenten kanssa. Laaja valikoima tuotteita – löydät varmasti sopivan kahvikoneen Philips valikoimasta.

Kannattaako valita kone keraamisella myllyllä?

Joissakin tapauksissa voi keraaminen mylly olla hiljaisempi ja ei ylikuumene…
Lue lisää

Joissakin tapauksissa voi keraaminen mylly olla hiljaisempi ja ei ylikuumene niin herkästi kuin ruostumaton teräs. Keramisen myllyn hyödyt huomaa parhaiten jos pävässä valmistetaan enemmän kuin 10-15 kupillista kahvia päivässä.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Miksi Latte go maitojärjestelmä on nii erikoinen?

Latte go on innovatiivinen ja erittäin helposti huollettava maitojärjestelmä. Tämän,…
Lue lisää

Latte go on innovatiivinen ja erittäin helposti huollettava maitojärjestelmä. Tämän, nimenomaisesti Philipsin muotoiltun maitojärjestelmän ainutlaatuisuus on nopeavauhtisessa maidon ja ilman sekoituksessa pyöreänmuotoisessa maitosäiliössä. Tämän vaahdotusprinsiipin ansiosta, maitovaahdon tuottaminen ei vaadi monimutkaista maidonvaahdotusmekanismiä. Koska Latte go järjestelmällä kahvikoneilla e ole maidonvaahdotinta, on maitojärjestelmän puhdistus helpoimpia, mitä on olemassa. Riittää maitosäiliõn huuhtelemisesta juoksevan veden alla.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mitkä erot on Philips kahvikoneilla?

Philips Senseo käyttää kahvin valmistamiseen kahvityynyjä. Nämä kahvikoneet vievät vähän…
Lue lisää

Philips Senseo käyttää kahvin valmistamiseen kahvityynyjä. Nämä kahvikoneet vievät vähän tilaa, niitä on helppo käyttää ja huoltaa. Kahvi on myös aika pehmeää (lempeä maku). Heille, jotka haluaisivat mieluummin juoda kahvia vastajauhetusta pavuista on mahdollisuus säätää kahvin vahvuutta ja valita monesta eri koneesta, me suosittelemme täysiautomaattista kahvikonetta.

Toinen keskeinen ero Philips kahvikoneilla, on erilainen maitojärjestelmä. Yksinkertaisimmilla täysiautomaattisilla kahvikoneilla on manuaalinen vaahdotus-sauva, joten maitopohjaisten kahvien tekemistä varten sinun täytyy kehittää maidonvaahdotustaitojasi. Kuitenkin kahvikoneille, joilla on integroitu automaattinen maidonvaahdotusjärjestelmä, napinpainallus rittää herkullisen cappuccinon valmistamiseen.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Milloin kannattaa valita Philips kahvikone?

Philips kahvikoneilla voi valmistaa kahvia yhdellä napinkosketuksella suhteellisen halpaan hintaan.…
Lue lisää

Philips kahvikoneilla voi valmistaa kahvia yhdellä napinkosketuksella suhteellisen halpaan hintaan. Eli jos etsit ekonomista vaihtoehtoa päivittäiseen kotikäyttöön, tämän tuottajan kahvikoneet voivat vastata tarpeitasi. Philips valmistaa tyynykahvikoneita sekä täysiautomaattisia kahvikoneita, joten on valinnanvaraa.  

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän