KUUKAUDEN TARJOUS
VIIKON TARJOUS
VIIKON TARJOUS
Ilmainen toimitus

alkaen 59€ tilauksesta

9,3/10 asiakasarvio

palvelun ja laadun vuoksi

1 milj.+ tyytyväisiä asiakkaita

ympäri maailmaa

Liike Helsingissä

laajalla valikoimalla

Philips kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Ohjaustyyppi
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Papusäiliön koko
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Tarjoukset

Philips kahvikoneet

Philips on hollantilainen Amsterdamissa sijaitseva yhtiö, joka on erikoistunut kodinkoneiden, lääketieteellisten laitteiden ja valaisuratkaisuiden valmistaja. Sen perustivat Gerard Philips ja häneen isä Frederik vuonna 1891 – Gerardin pikkuveli Anton kuitenkin nappasi pian yrityksen ratin ja auttoi pienen perheyrityksen saavuttamaan sen, mitä se on nyt – yksi maailman suurimmista elektroniikan valmistajista.

Vuonna 1965, Philips astui kahviareenalle. Puoli vuosisataa myöhemmin, vuonna 2015, Euromonitor International julisti Philipsin Nro. 1 kahvikonemerkiksi koko Länsi-Euroopassa. Jo monien vuosien ajan yhtiö on tarjonnut kahvin ystäville erilaisia innovaatioita ja nerokkaita kahvinvalmistuslaitteita, jotka johtavat aina maukkaampaan kahviin.

Mikä erottaa Philips kahvikoneet muista, on niiden innovatiiviset ratkaisut, helppo käyttö, kaunis muotoilu ja hyvä hinta-laatu suhde. Nämä kahvikoneet ovat luotu tyydyttämään jokaisen kahvin ystävän henkilölisiä mieltymyksiä. Philips tarjoaa suodatinkahvinkeittimiä, SENSEO® tyynykahvikoneita ja täysautomaattisia kahvikoneita, kaikkia on helppo hallita ja ne sopeutuvat sinun tarpeillesi. Meidän Philips laitteiden laajasta valikoimasta löydät jotain, joka täyttää kaikki vaatimuskesi!

Suodatinkahvinkeittimet

Vain pari vuosikymmentä sitten, suodatinkahvinkeittimet olivat maailman suosituimmat kahvinvalmistuslaitteet. Monet kahvinjuojat pitävät edelleen tästä yksinkertaisesta, muttei suinkaan keskivertaisesta, valmistusmenetelmästä. Mikäli olet yksi niistä, rakastat varmasti Philips suodatinkahvikeittimen valmistamasta aromaattisesta kahvista!

“Daily Collection” (HD7435/20, HD7459/20)

Jopa lähtötason Philips suodatinkahvinkeittimet – jotka muodostavat yhtiön Daily Collection:in – pystyvät valmistamaan maukasta kahvia. Tämä on ensinnäkin Aroma Twister teknologian ansiosta. Sen ansiosta tippuva kahvi pyörii tasaisesti kannun sisällä, tuottaen täydellisen yhtäläisen aromin – ensimmäisestä siemaisusta viimeiseen saakka.

Daily Collection suodatinkahvinkeittimet ovat erittäin kevyet ja kompaktit (riippuen mallista, lasikannun kapasiteetti vaihtelee 0,6 l ja 1,2 l välillä), joten näille laitteille on tilaa jopa pienimmissä keittiöissä. Näissä laitteissa on myös tippalukko, joten voit kaataa itsellesi kupillisen kahvia myös keskellä valmistusta. Siinä on myös muita hyötyjä: kannusta löytyy vesitason merkki, suodatinpidike on irrotettava, kahvinkeittimen osat ovat astianpesukoneen kestävät ja laite itse on kätevä ja helppokäyttöinen. Automaattinen virrankatkaisutoiminto on ihan yhtä hyödyllinen – turvallisuus ja virransäästösyistä kahvinkeitin sammuu itse 30 minuuttia kahvinkeiton jälkeen. 

Philips ”HD7459/20” keittimellä, joka on myös Daily Collection:in osa, on pari lisäominaisuutta. Yksi niistä on ohjelmoitava ajastin, jonka ansiosta voit herätä herkullisen kahvin tuoksuun joka aamu (edellisenä iltana sinun täytyy laittaa koneeseen vain paperisuodatin, kaataa siihen jauhettua kahvia, valita haluttu kahvin määrä ja aika). Mallilla on myös LCD näyttö.

“Grind & Brew” (HD7769/00)

Nauti vastajauhetusta kahvista Philips ”Grind & Brew” keittimellä! Se on uuden sukupolven suodatinkahvinkeitin, jossa on lähtötason koneiden ominaisuuksien lisäksi (Aroma Twister teknologia, tippalukko, ohjelmoitava ajastin, yms.), siinä on jotain, jota näkee harvoin tämän tapaisissa kahvikoneissa – sisäänrakennettu kahvimylly! Se ei jauha kahvia ainoastaan juuri ennen kahvinvalmistusta, mutta se myös jauhaa ne juuri niin kuin haluat 9 eri jauhatusasteen ansiosta.

Mikäli tämä ei riitä, siinä on myös tupapapusäiliö: se antaa sinun vaihtaa kahden kahvilajikkeen välillä, tämä on erittäin kätevää, jos yksi perheenjäsen tykkää erilisesta kahvista tai jos haluat itse vaihdella joskus kahveja. Sen lisäksi papusäiliön kansi Aroma tiivisteellä säilyttää papujen aromin ja pitää ne yhtä tuoreena ja maukkaana kuin mitä ne olivat kun paketti avattiin.

”Grind & Brew” mallilla voit valita kahvin vahvuuden (miedosta intensiiviseen), kun taas ohjelmoitava automaattinen sammutus antaa sinun säilyttää kahvisi lämpötilan juuri niin kauan kuin haluat, olkoot se sitten 10 minuuttia tai 2 tuntia.

“SENSEO®” tyynykahvikoneet

Sen lisäksi, että pystyt valmistamaan kahvia erittäin helposti, tyynykahvikoneet takaavat täydellisen puhtauden. Ne antavat meidän säästää arvokasta aikaasi ja unohtaa tarpeen mitata tai jauhaa kahviasi. Tiesitkö muuten, että Philips keksi alkuperäisestä tällaisen laitteen? 2000-luvun alussa yhtiö yhdisti voimansa Sara Leen kanssa ja toi yleisön eteen SENSEO® – ensimmäisen tyynykahvikoneen.

“SENSEO® Original Plus” (CSA210/10, CSA210/50, CSA210/60)

Tämä tyynykahvikoneen malli on todellinen klassikko, jota koko maailman kahvinystävät rakastavat ja jota Philips aina täydentää innovatiivisilla ratkaisuilla. Ensinnäkin on mahdollisuus valita kahvin vahvuus: yksi ainoa nappi antaa sinun valita vahvemman annoksen (pienempi koko) tai miedomman annoksen (isompi koko). Siinä on myös uniikki SENSEO® Coffee Boost teknologia, joka antaa kahvityynyissä piilossa olleen maun paljastua ja antaa kahvin ystävien nauttia erittäin rikkaalla ja intensiivisellä maulla juomista. Samalla Crema Plus ominaisuus tekee jokaisesta kahvin creman kerroksesta ohuemman ja hienovaraisemman.

Kuten yleensä Philips SENSEO® mallit, Original Plus kone pystyy valmistamaan kerralla 1 tai 2 annosta kerralla – ja se tekee sen alle minuutissa! Tämän sarjan mallit ovat myös ympäristöystävälliset: verrattuna vanhempaan Original malliin, ne käyttävät 45 % vähemmän energiaa (tämä on automaattisen sammutuksen ansiota). Sen lisäksi 28 % niiden muovirungosta on valmistettu kierrätetystä muovista. 

“SENSEO® Select” (CSA250/10)

Tämän uuden sukupolven SENSEO® tyynykahvikone puhuu puolestaan: se tosiaan tarjoaa paljon isomman valikoiman juomia kuin vanhemmat SENSEO® mallit. Voit valita jopa kolmesta eri juomasta: nauti hienovaraista lungoa, perinteistä hieman intensiivisempää kahvia tai täyteläistä, vahvaa espressoa. Kätevällä Memo toiminnolla pystyt tallentamaan valintasi helposti.

Sen lisäksi, säädettävän kahvisuuttimen ansiosta voit nauttia juomaasi lempikupista, ihan sama kuinka korkea tai matala se on (kunhan se on alle 14 cm). Irrotettava tippakaukalo takaa täydellisen puhtauden ja kone ilmoittaa automaattisesti kalkinpoiston tarpeesta, joten sen huolto on helpompaa kuin koskaan.

Täysautomaattiset kahvikoneet

Yhdellä ainoalla napinkosketuksella, Philips täysautomaattiset kahvikoneet tarjoavat laajan valikoiman kahvijuomia, joista kaikki ovat valmistettu vastajauhetuista kahvipavuista ja tuoreesta maidosta. Näiden laitteiden keraamiset kartiomaiset terät ovat erittäin kestävät: ne pystyvät jauhamaan pavut jopa 20 000 annosta varten! Voit valita 12 eri jauhatusasteesta: erittäin hienosta erittäin karkeaan. 

Aroma Extract: täydellinen kahvin lämpötila ja aromi

Aroma Extract ominaisuus on todella ainutlaatuinen: tämä järjestelmä takaa optimaalisen kahvinvalmistusprosessin sekä parhaan tuloksen. Aroma Extract toiminnan ansiosta säilyy täydellinen 90–98 °C, kun taas veden virtausta säädetään juuri niin, että saadaan erittäin maukas ja aromaattinen kahvi.

My Coffee Choice: valitse haluttu kahvin vahvuus ja annoksen koko

Käytä Philipsin luomaa My Coffee Choice teknologiaa ja pystyt helposti muuttamaan kahvisi vahvuutta joka kerta sekä valitsemaan halutun annoksen koon. 

LatteGo: ennätysmäinen maidonvaahdotin

Uusi maidonvaahdotusjärjestelmä LatteGo antaa kaikkien nauttia maukasta maitopohjaista kahvia – kyllä, jopa niiden, joilla on kiire! Se koostuu vain kahdesta osasta ja siinä ei ole mitään putkia, jonka takia sitä pidetään helpoimmin huollettavaksi maitojärjestelmäksi. Sen hanan alla peseminen vie ainoastaan 15 sekuntia!

Niille tiedoksi, jotka haluavat säästää hieman enemmän aikaa ja taata täydellisen puhtauden, LatteGo maidonvaahdotin on myös astianpesukonekestävä.

AquaClean vesisuodattimet: poista koneestasi kalkkia vasta 5 000 kupillisen jälkeen

Sinulle ilmeisesti ei ole uutta tietoa, että vetesi laadulla on iso vaikutus kahvin makuun. Tietäen tämän, Philips käytti vuosien kokemusta AquaClean suodattimen patentoimiseksi, se puhdistaa vettä ja estää kalkin kertymisen kahvikoneesi sisälle.

Tämä ei ole vielä paras uutinen! Käyttämällä AquaClean suodattimia ja vaihtamalla niitä säännöllisesti, pystyt valmistamaan jopa 5 000 annosta ilman kalkinpoiston tarvetta. Tämä tarkoittaa, että laitteesta täytyy poistaa kalkkia vasta kun suodatinta on vaihdettu 8 kertaa. Sinun ei tarvitse murehtia edes oikeasta ajastuksesta: automaattinen kalkinpoisto-ohjelma Philips täysautomaattisessa kahvikoneessa kertoo heti kun on tarve kalkinpoistolle.

Kompakti, intuitiivinen, helppohuoltoinen

Kaikki Philips täysautomaattiset kahvikoneet (paitsi vanhemmat ”Series 5000” sarjaan kuuluvat) ovat varustettu intuitiivisilla kosketusnäytöillä. Ne ovat myös kompaktit ja niille on ominaista virheetön muotoilu.

Jokaisen kahvikoneen tärkein osa – sen uutinyksikkö – on helppo irrottaa Phililps kahvikoneesta ja n voi pestä hanan alla. Tehdäkseen siitä entistä kätevämmän, höyrysauva, maitosäiliö ja kaikki sen osat, tippakaukalo ja kahviporosäiliö ovat astianpesukoneenkestävät.

Tärkeimmät täysautomaattiset ”Philips” kahvikonesarjat

“Series 2200”

Tämän sarjan malleissa on mahdollista valita kahden maidonvaahdottimen välillä: voit valita innovatiivisen LatteGo järjestelmän tai perinteisen maidonvaahdottimen. Riippuen maitojärjestelmästä voit valita 2 tai 3 juoman välillä. Jos laitteessasi on maidonvaahdotin, voit nauttia napinkosketuksella täyteläistä espressoa tai perinteistä mustaa kahvia samalla, kuin maidonvaahdotin – tai maitosauva – antavat sinun vaahdottaa helposti maitovaahdon suosikki maitopohjaiselle juomalle. Jo kuitenkin päätät ottaa LatteGo järjestelmän, se antaa sinun valmistaa espressoa, mustaa kahvia tai mahtavaa cappuccinoa – yhdellä ainoalla napinkosketuksella!

“Series 5000”

Tämän sarjan kahvikoneissa on kolmea erilaista maidonvaahdotusjärjestelmää: valitse LatteGo, integroidun maitosäiliön ja perinteisen höyrysauvan välillä. Riippuen mallista, voit valmistaa 2 – 6 erilaista juomaa (espresso, musta kahvi, americano, cappuccino, latte macchiato ja café au lait). Series 5000 kahvikoneille on ominaista myös uniikki design ja erittäin tyylikkäät yksityiskohdat.

“Series 3200”

Tämän sarjan malleissa löytyy 2 erilaista maitojärjestelmää: joko LatteGo tai perinteinen maidonvaahdotin. Nämä laitteet antavat sinun valmistaa jopa 5 maukasta juomaa yhdellä ainoalla napilla (espresso, musta kahvi, americano, cappuccino ja latte macchiato).

On sanomattakin selvää, että näissä laitteissa on kaikki tavalliset Philips täysautomaattisten kahvikoneiden ominaisuudet ja hyödyt, mukaan lukien Aroma Extract ja My Coffee Choice teknologiat, intuitiivinen näyttö irrotettava uutinyksikkö ja kestävä keraaminen mylly jopa 12 jauhatusasteella.

“Series 4300”

Series 4300 malleissa on joko LatteGo järjestelmä tai perinteinen maidonvaahdotin. Niille, jotka pitävät mustasta kahvista ja valitsevat tästä syystä höyrysauvan, tulevat myös yllättymään mieluisasti: yhdellä napinkosketuksella LatteGo järjestelmä voi valmistaa jopa 5 eri juomaa (americano, caffè crema, espresso, musta kahvi, ristretto). LatteGo malli antaa sinull lisäksi 3 maitopohjaista juomaa, joita pystyy valmistamaan myös yhdellä ainoalla napinkosketuksella.

Näissä laitteissa on myös 2 integroitua käyttäjäprofiilia, jotka antavat kahden käyttäjän luoda ja tallentaa omat lempireseptit. Tämä on erittäin hyödyllistä talouksissa, joissa ihmisillä on eri mieltymykset: ei tarvitse jatkuvasti säätää kahvin vahvuutta ja annoksen kokoa. Samalla vieraat voivat käyttää vierasprofiilia, joten hekin saavat juuri sellaisen kahvin kuin haluavat ilman, että tarvitsisi muuttaa valmiita reseptejä.

Viimein, Series 4300 kahvikoneissa on isot, kosketusherkät mapit, joten niiden hallinta on entistä helpompaa

“Series 5400 LatteGo”

Tämä on viimeisin ja varmasti edistynein täysautomaattinen Philips kahvikonesarja. Kaikissa sen malleissa on innovatiivinen LatteGo maidonvaahdotusjärjestelmä ja pystyvät valmistamaan jopa 12 erilaista juomaa: ristretto, espresso, espresso lungo, musta kahvi, caffè crema, americano, cappuccino, latte macchiato, café au lait, latte, flat white ja jopa niin sanottu matka-muki annos. 

Vahvan kahvin ystävät varmasti arvostavat uutta Extra Shot toimintoa, joka lisää annoksen ristrettoa mihin tahansa valitsemaasi juomaan. Tämä tekee juomasta vahvemman, mutta vältyt kitkeryydeltä.

Tämän sarjan malleista löydät jopa 4 integroitua käyttäjäprofiilia – ne antavat sinun säätää ja tallentaa lempijuomiesi asetukset. Vieraasi voivat taaskin käyttää vierasprofiilia, joten he voivat nauttia kahvia juuri sellaisena kuin h haluavat, muuttamatta sinun asetuksia.

Mikä erottaa Series 5400 LatteGo mallit muista, on niiden elegantti muotoilu ja erittäin kätevä, kosketusherkkä LCD näyttö värillisillä kuvakkeilla. Näiden koneiden kromattu esipaneeli tekee kahvinvalmistusprosessin seuraamisesta todellisen nautinnon. Siinä on myös ihana pieni lisäominaisuus: kahvia valmistaessa valmistusalue valaistaan LED valoilla. Tämä voi olla hyödyllistä kun valmistat kahvia aikaisin aamulla kun ulkona on vielä pimeää.

Löydät lisätietoa jokaisesta Philips kahvikoneesta meidän verkkosivuilta, tuotetiedoista. Jos itse oikean koneen valitseminen tuntuu kuitenkin liian hankalalta, voit ottaa aina yhteyttä KahviKaverin asiakaspalvelijoihin, jotka auttavat sinua mielellään ja auttavat valitsemaan parhaan laitteen kotiisi!

Lue lisää

Kannattaako valita kone keraamisella myllyllä?

Joissakin tapauksissa voi keraaminen mylly olla hiljaisempi ja ei ylikuumene niin herkästi kuin ruostumaton teräs. Keramisen myllyn hyödyt huomaa parhaiten jos pävässä valmistetaan enemmän kuin 10-15 kupillista kahvia päivässä.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miksi Latte go maitojärjestelmä on nii erikoinen?

Latte go on innovatiivinen ja erittäin helposti huollettava maitojärjestelmä. Tämän, nimenomaisesti Philipsin muotoiltun maitojärjestelmän ainutlaatuisuus on nopeavauhtisessa maidon ja ilman sekoituksessa pyöreänmuotoisessa maitosäiliössä. Tämän vaahdotusprinsiipin ansiosta, maitovaahdon tuottaminen ei vaadi monimutkaista maidonvaahdotusmekanismiä. Koska Latte go järjestelmällä kahvikoneilla e ole maidonvaahdotinta, on maitojärjestelmän puhdistus helpoimpia, mitä on olemassa. Riittää maitosäiliõn huuhtelemisesta juoksevan veden alla.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mitkä erot on Philips kahvikoneilla?

Philips Senseo käyttää kahvin valmistamiseen kahvityynyjä. Nämä kahvikoneet vievät vähän tilaa, niitä on helppo käyttää ja huoltaa. Kahvi on myös aika pehmeää (lempeä maku). Heille, jotka haluaisivat mieluummin juoda kahvia vastajauhetusta pavuista on mahdollisuus säätää kahvin vahvuutta ja valita monesta eri koneesta, me suosittelemme täysiautomaattista kahvikonetta.

Toinen keskeinen ero Philips kahvikoneilla, on erilainen maitojärjestelmä. Yksinkertaisimmilla täysiautomaattisilla kahvikoneilla on manuaalinen vaahdotus-sauva, joten maitopohjaisten kahvien tekemistä varten sinun täytyy kehittää maidonvaahdotustaitojasi. Kuitenkin kahvikoneille, joilla on integroitu automaattinen maidonvaahdotusjärjestelmä, napinpainallus rittää herkullisen cappuccinon valmistamiseen.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Milloin kannattaa valita Philips kahvikone?

Philips kahvikoneilla voi valmistaa kahvia yhdellä napinkosketuksella suhteellisen halpaan hintaan. Eli jos etsit ekonomista vaihtoehtoa päivittäiseen kotikäyttöön, tämän tuottajan kahvikoneet voivat vastata tarpeitasi. Philips valmistaa tyynykahvikoneita sekä täysiautomaattisia kahvikoneita, joten on valinnanvaraa.  

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän