Philips kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Kannattaako valita kone keraamisella myllyllä?

Joissakin tapauksissa voi keraaminen mylly olla hiljaisempi ja ei ylikuumene niin herkästi kuin ruostumaton teräs. Keramisen myllyn hyödyt huomaa parhaiten jos pävässä valmistetaan enemmän kuin 10-15 kupillista kahvia päivässä.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miksi Latte go maitojärjestelmä on nii erikoinen?

Latte go on innovatiivinen ja erittäin helposti huollettava maitojärjestelmä. Tämän, nimenomaisesti Philipsin muotoiltun maitojärjestelmän ainutlaatuisuus on nopeavauhtisessa maidon ja ilman sekoituksessa pyöreänmuotoisessa maitosäiliössä. Tämän vaahdotusprinsiipin ansiosta, maitovaahdon tuottaminen ei vaadi monimutkaista maidonvaahdotusmekanismiä. Koska Latte go järjestelmällä kahvikoneilla e ole maidonvaahdotinta, on maitojärjestelmän puhdistus helpoimpia, mitä on olemassa. Riittää maitosäiliõn huuhtelemisesta juoksevan veden alla.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mitkä erot on Philips kahvikoneilla?

Philips Senseo käyttää kahvin valmistamiseen kahvityynyjä. Nämä kahvikoneet vievät vähän tilaa, niitä on helppo käyttää ja huoltaa. Kahvi on myös aika pehmeää (lempeä maku). Heille, jotka haluaisivat mieluummin juoda kahvia vastajauhetusta pavuista on mahdollisuus säätää kahvin vahvuutta ja valita monesta eri koneesta, me suosittelemme täysiautomaattista kahvikonetta.

Toinen keskeinen ero Philips kahvikoneilla, on erilainen maitojärjestelmä. Yksinkertaisimmilla täysiautomaattisilla kahvikoneilla on manuaalinen vaahdotus-sauva, joten maitopohjaisten kahvien tekemistä varten sinun täytyy kehittää maidonvaahdotustaitojasi. Kuitenkin kahvikoneille, joilla on integroitu automaattinen maidonvaahdotusjärjestelmä, napinpainallus rittää herkullisen cappuccinon valmistamiseen.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Milloin kannattaa valita Philips kahvikone?

Philips kahvikoneilla voi valmistaa kahvia yhdellä napinkosketuksella suhteellisen halpaan hintaan. Eli jos etsit ekonomista vaihtoehtoa päivittäiseen kotikäyttöön, tämän tuottajan kahvikoneet voivat vastata tarpeitasi. Philips valmistaa tyynykahvikoneita sekä täysiautomaattisia kahvikoneita, joten on valinnanvaraa.  

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Tietoa Philips-kahvikoneista

Philips-kahvikoneet tunnetaan innovatiivisista teknologisista ratkaisuistaan, käytännöllisyydestään, kauniista muotoilustaan ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Nämä laitteet on suunniteltu tarjoamaan jokaiselle kahvin ystävälle henkilökohtaiset mieltymykset täyttävää kahvia, minkä vuoksi tuotemerkillä on valikoima useita eri laitetyyppejä: suodatinkahvinkeittimiä, täysautomaattisia kahvikoneita ja Senseo-kahvikoneita.

Philips-kahvinkeittimet

Vielä muutama vuosikymmen sitten suodatinkahvinkeittimet olivat maailman suosituimpia kahvinvalmistuslaitteita kotitalouksissa. Nykyäänkin monet kahvinjuojat suosivat tätä yksinkertaista, mutta sitäkin toimivampaa valmistustapaa. Jos olet suodatinkahvin ystävä, Philips-kahvinkeitin valmistaa herkullisen aromaattista kahvia ja on tutustumisen arvoinen.

Kahvi valmistuu tasaisessa lämpötilassa. Jopa perustason Philips-kahvinkeittimet valmistavat herkullista kahvia Aroma Twister -teknologian ansiosta. Se auttaa virtaavaa kahvia kiertämään tasaisesti kannussa, jolloin kahvi on täydellisen aromikasta ensimmäisestä siemauksesta viimeiseen pisaraan asti.

Kätevä tippalukko. Philips-kahvinkeittimet sisältävät tippalukon, joten voit kaataa itsellesi kupillisen kahvia milloin tahansa, eikä kahvin tippumista tarvitse jäädä odottelemaan.

Automaattinen sammutustoiminto. Turvallisuuden ja energiatehokkuuden varmistamiseksi kahvinkeitin sammuu itsestään, kun se on ollut käyttämättömänä 30 minuuttia kahvinvalmistuksen päättymisen jälkeen.

Vihreämpi vaihtoehto. Tuotevalikoimastamme löytyy Philips Eco Conscious Edition -kahvinkeitin. Sen muotoilu on saanut inspiraationsa luonnosta. Tämä väritykseltään lämmin ja luonnonmateriaaleja sisältävä malli sisältää yhtä monipuoliset ominaisuudet kuin tuotemerkin muutkin kahvinkeittimet. Tämä Philips-kahvikone on valmistettu 100-prosenttisesta biopohjaisesta muovista ja siinä on energiaa säästäviä ominaisuuksia.

Philips-kahviautomaatit

Valikoimastamme löydät Philips-kahviautomaatit kolmesta eri sarjasta: Philips 3200, 2200 ja 4300. Alta voit lukea lisää niiden ominaisuuksista:

Laadukas mylly. Nämä Philips-kahvikoneet on varustettu erityisen kestävillä keraamisilla kartioterillä, jotka pystyvät jauhamaan jopa 20 000 annoksen valmistamiseen tarvittavat pavut! Voit valita 12 eri jauhatuskarkeuden välillä.

Ihanteellinen kahvin lämpötila ja täydellinen aromi. Philips-kahvikoneet sisältävät ainutlaatuisen Aroma Extract -ominaisuuden, joka takaa optimaalisen valmistusprosessin ja parhaat tulokset. Aroma Extract -ominaisuus pitää kahvin ihanteellisessa 90–98 °C:n lämpötilassa samalla, kun veden virtausta säädetään optimaaliseksi, jotta tuloksena on herkullisen aromaattinen kahvi.

My Coffee Choice. My Coffee Choice -teknologian ansiosta kahvisi maku vastaa täydellisesti mieltymyksiäsi, sillä Philips-kahvikone mahdollistaa kahvin voimakkuuden ja annoskoon valinnan.

Ennätyksellinen maidonvaahdotusjärjestelmä Philips LatteGo. Uusi Philips LatteGo -maidonvaahdotusjärjestelmä koostuu vain kahdesta osasta eikä sisällä lainkaan letkuja – tämän helpompaa maitojärjestelmän huoltaminen ei enää voi olla.

Kannattaa huomioida, että Philips-kahviautomaatit ovat saatavilla kahtena eri mallina, joissa on erilaiset maidonvaahdotusjärjestelmät. Esimerkiksi pelkistetty Philips 3200 -kahvikone on saatavana höyrysauvalla, kun taas Philips Lattego 3200 -mallissa on maitosäiliö.

Philips-kahvikone tarvitsee kalkinpoiston vain 5 000 annoksen välein. Keitinveden laadulla on suuri vaikutus kahvin makuun. Philips AquaClean -vedensuodatin auttaa varmistamaan, että kahvi on maultaan täydellistä. Tämä patentoitu suodatin puhdistaa vettä ja estää kalkkisaostumia mahdollistaen jopa 5 000 annoksen valmistuksen kalkinpoistokertojen välissä. Unohda kalenterimerkinnät ja muistutukset – kaikki Philips-kahviautomaatit sisältävät automaattisen kalkinpoisto-ohjelman, joka ilmoittaa, kun kalkinpoisto tulee suorittaa, ja tarjoaa siten vaivattoman kahvinvalmistuskokemuksen.

Kompakti, intuitiivinen, helppo huoltaa. Kaikki Philips-kahvikoneet ovat muotoilultaan virheettömiä ja mitoiltaan kompakteja. Philips-kahvikone sisältää aina intuitiivisen kosketusnäytön ja koneen tärkein osa eli uutinyksikkö on helppo irrottaa ja pestä suoraan hanan alla. Jotta näiden laitteiden ylläpito olisi mahdollisimman helppoa, höyrysauva, maitokannu, maitosäiliö ja kaikki sen osat, tippalevy ja kahvinporokaukalo ovat kaikki astianpesukoneessa pestäviä.

Philips Senseo -kahvikoneet

Jos etsit mahdollisimman yksinkertaista tapaa valmistaa kahvia, Philips Senseo kahvikone saattaisi olla täydellinen valinta.

Minimalistinen muotoilu. Philips Senseo -kahvikoneet ovat muotoilultaan ainutlaatuisen minimalistisia ja hienostuneita. Voit valita useista eri värivaihtoehdoista omaan keittiöösi ja sisustukseesi sopivimman vaihtoehdon.

Kahvi valmistuu helposti. Kompaktista koostaan huolimatta nämä koneet pystyvät valmistamaan korkealaatuista kahvia. Philips Senseo -kahvikoneet valmistavat kahvin yksittäin pakatuista kahvityynyistä, joiden käyttö ja säilytys on vaivatonta. Valikoimastamme löydät erilaiset Senseo®-kahvityynyt.

Coffee Boost -teknologia. Tämä Philips-kahvikone sisältää ainutlaatuisen uuttojärjestelmän, joka takaa kahvin ja veden täydellisen tasapainon, jolloin tuloksena on täyteläisen samettinen, aisteja hellivä kupillinen kahvia.

Philips-kahvikone – huolto

Päivästä toiseen ahkeroiva ja erinomaista kahvia tarjoileva kahvikone ansaitsee hyvää kohtelua. Laite tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta sen käyttöikä pitenee ja jottei kahviin eksy epämiellyttäviä makuja. Onneksi Philips-kahvinkeittimen puhdistus on helppoa ja vaivatonta!

Kahvinkeittimen osien puhdistus. Philips-kahvikone toimii parhaiten, kun sen jokainen osa on puhdas. Laitteeseen ei saa jäädä kahvinpuruja, maitoa tai kahviöljyjä. Kaikki Philips-kahviautomaatit mahdollistavat uutinyksikön irrottamisen ja huuhtelun juoksevan veden alla. Käytännöllisyyden varmistamiseksi myös höyrysauva, tippalevy ja kahvinporokaukalo ovat kaikki konepesun kestäviä. Silloin tällöin tarvitaan myös hieman perusteellisempaa puhdistusta. Voit lukea lisää tarvittavista puhdistustoimenpiteistä artikkelistamme “Kuinka ylläpidät automaattista kahvikonettasi?”.

Kalkinpoisto. Philips-kahvikoneen kalkinpoisto tehdään tarkoitukseen valmistettua puhdistusliuosta käyttämällä. Jos käytät laitteessa vedensuodatinta, muista vaihtaa se säännöllisesti uuteen: useimmat vedensuodattimet on vaihdettava 1,53 kuukauden välein.

Muista myös maitojärjestelmän puhdistus. Philips-kahvikone maitojärjestelmällä vaatii järjestelmän säännöllisen puhdistuksen erityisellä maitojärjestelmän puhdistusliuoksella. Se on suunniteltu bakteerien ja rasvajäämien poistamiseen.

Valikoimastamme löydät myös erilaiset Philips-puhdistustarvikkeet.

Voimmeko olla avuksi?

Verkkosivuillamme esitellään jokainen valikoimassamme oleva Philips-kahvikone tarkemmin. Tutustu huolella tuotekuvauksiin ja muista, että saat meiltä tarvittaessa myös apua itsellesi sopivimman mallin valintaan. KahviKaverin ammattilaiset neuvovat mielellään kahvikoneisiin liittyvissä kysymyksissä!

Verkkokauppamme kahvikoneet-kategoriasta löydät kaikki valikoimissamme olevat kahvinvalmistusvälineet.

Lue lisää