Rajoitetun ajan tarjous:
 • 00

  P.

 • 00

  T.

 • 00

  Min.

 • 00

  Sek.

1+1 CAPRISETTE- & PARALLEL-kahvit
Toinen samanlainen pakkaus lahjaksi.

Kahviautomaatit - Täysautomaattiset kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Mikä kahvikone on paras?

Tähän kysymykseen ei ole yhtenäistä vastausta. Kahvikonetta valitessa, tilastot voivat auttaa - ihmiset ostaa tämän ostoksen 5-7 vuodeksi. Miksi tämä fakta on tärkeä? Koska semmoiseksi ajaksi on tärkeää ostaa luotettava ja, ennen kaikkea, malli mikä vastaa kaikkia tarpeita. Lisäksi on jokaisella asiakkaalla erilaiset toiveet ja odotukset, joten suoraan sanottuna - mikä on paras työkavereillesi tai naapureillesi, ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto sinulle ja sinun perheelle.

Me suosittelemme aina kertomaan myymäläapulaiselle avoimesti odotuksistasi. Tehdäksesi toiveitesi ymmärtämisen ja nimeämisen helpommaksi, harkitse:


 1. Millaisesta kahvista tykkäät eniten - musta, espresso vai valitsetko aina yhden maitopohjaisista juomista? On valmistajia, joiden teknologiat on luotu lamistamaan täydellinen espresso-juoma. On myös mahdollista valia eri maitojärjestelmistä, mitkä on suunniteltu ei tarpeita varten.
 2. Kuinka paljon tilaa aiot varata kahvikoneelle kotonasi? Se voi tuntua yksityiskohdalta, mutta joissakin tapauksissa kun asiakas valitsee kahvikonetta joka vastaa hänen odotuksia parhaiten, hänellä on vastassaan dilemma mahduttaa se aiottuun paikkaan.
 3. Mitä odotat uudelta kahvikoneelta? Jos olet jo tutkinut tiettyä mallia netissä tai käyttänyt sellaista kaverin luona, kerro siitä myymäläapulaiselle. Jos tämä ei ole ensimmäinen kahvikoneesi, niin olemem varmoja että tiedät jo mitkä ominaisuudet on sinulle tärkeämmät, mihin tulisi kiinnittää huomiota. Viimeisin teknologia, hyvin hiljainen toiminta, erittäin helppo huolto - kaikki on mahdollista!

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä maitojärjestelmä on käytännöllisin?

Valitessa täysiautomaattista konetta suosittelemme harkitsemaan, kuinka usein maitopohjaisia juomia valmistetaan, mikä on budjetti kahvikoneelle ja minkälaatuisia maitopohjaisia juomia odotat? Näiden kriteerien pohjalta, jokainen maitojärjestelmä vastaa tiettyä asiakkaan tarvetta:

Manuaalinen vaahdotin. Sitä käytetään usein keskiluokan hintaisissa kahvikoneissa. Tällä tavalla maitovaahdon valmistaminen ei ole hankaa, Se kuitenkin edeltää jonkun verran tietämystä ja harjoittelua. Manuaalisilla vaahdottimilla kahvikoneita ostavat yleensä asiakkaat, ketkä haluavat ostaa kahvikoneen halvempaan hintaan ja pystyvät valmistamaan maitokahveja.

Automaattinen maitoletku tai integroitu maitosäiliö. Tämä maitojörjestelmä on yksi suosituimmista ja tykätyimmistä. Sen erikoisuus - mahdollisuus tehdä maitojuomia ilman erikoista taitoa, usein, vain yhdellä tai kahdella napinpainalluksella. Automaattinen maitoletku on suosittu asiakkaiden joukossa, jotka haluavat hyvin helppoa huoltoa ja hyvää maitovaahdon laatua.Samalla integroitu maitosäiliö on hyödyllinen niille, joilla ei ole tilaa maidolle kahvikonenn vieresä ja haluavat nauttia erinomaista maitokahvia.

Latte go järjestelmä. Se on uusin maitojärjestelmä erittäin helpolla huollolla. Ainoastaan huuhtelu riittää pitämään maitosäiliön puhtaana. Tällä järjstelmällä ei ole maidonvaahdotinta joten heille, ketkä välttävät kuluttamasta liikaa aikaa kahvikoneen huoltoon, tämä järjestelmä saattaa olla paras vaihtoehto

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä ero on keraamisella ja ruostumattomasta teräksestä myllyllä?

Mikä tulee kysymykseen kumpi näistä myllyistä on parempi, on monta vaihtoehtoa. Kaikki myllyt on kuitenkin suunniteltu samaan tarkoitukseen, eli jauhaa pavut ja thedä se oikein. Jos käytät kahvikonetta kotona ja teet enintään 20 kuppia päivässä, niin myllyn valinta ei ole niin tärkeää. Jokaisella myllyllä on kuitenkin joitakin eroja:

Keraminen mylly:

 • Se voi olla hiljaisempi riippuen sijainnista kavikoneessa.
 • Kuumenee v√§hemm√§n jatkuvassa k√§yt√∂ss√§ ja sen lis√§ksi ei kuumenna (polta) papuja.

Ruostumattomasta teräksestä mylly:

 • Pidet√§√§n kest√§v√§mp√§n√§ kun valmistetaan isoja kahvin m√§√§ri√§
 • Voi olla v√§hemm√§n herkk√§ roskille mit√§ sattuvat kahviin (paahtamattomat kahvipavut, kivet yms.)

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Milloin kahvikoneen sanotaan olevan täysiautomaattinen?

Täysiautomaattisella kahvikoneella on integroitu mylly ja uutinyksikkö.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Tietoa kahviautomaateista

Kahviautomaatit ovat mullistaneet päivittäisiin kahvinautintoihimme liittyvät rutiinit. Kyseisillä laitteilla voidaan valmistaa vastajauhetuista pavuista aromikkaita ja herkullisia juomia vaivattomasti napin painalluksella. Riippumatta siitä, himoatko vahvaa Espressoa vai kermaista Cappuccinoa, papukahviautomaatti tyydyttää kaikki kahvihimosi.

Minkä tyyppinen kahviautomaatti kannattaisi hankkia?

Jos sinua on alkanut kiinnostaa hankkia omaan kotiisi täysautomaattinen kahvikone, tätä valitessa sinulla on käsilläsi karkeasti 150 erilaista mallia, joista pitäisi valita itselle paras. Laitteita on tarjolla lukuisilta eri valmistajilta, joihin lukeutuvat tietty tunnetut markkinajohtajat, mutta myös hieman pienempien yritysten laitteet. Kun tavoitteena on hankkia hyvä kahviautomaatti, ei valinnan tekeminen ole siis millään tavoin läpihuutojuttu. Valinnassa on otettava huomioon useita tekijöitä, joten syvennytäänpä hieman tarkemmin kaikista tärkeimpiin näkökohtiin, jotka johdattavat sinut oikeaan päätökseen.

Kahviautomaatit kahvimyllyllä

Jede kahviautomaatti tarjoaa varteenotettavan edun lukuisiin muihin perustason kahvikoneisiin verraten, laite on nimittäin varustettu kahvimyllyllä. Tällä on suora ja merkittävä vaikutus tarkasteltaessa kahvin makua ja aromia. Jos harkinnassa on siis kahviautomaatti, mikä on varustettu myllyllä, kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon laitteen kahvimyllyn toimintaperiaate:

Keraamiset myllyt ovat erittäin kestäviä ja tasalaatuisia. Keraamiset terät ovat kovempia kuin teräksiset, jonka myötä ne pysyvät terävinä pidempään. Tämä johtaa tasalaatuisempaan raekokoon, mikä puolestaan varmistaa kaikkien mahdollisten aromien uuttamisen pavuista. Siemens-kahviautomaatit tarjoavat markkinoiden laajimman valikoiman keraamisilla myllyillä varustettuja kahviautomaatteja.

Ter√§ksiset myllyt sen sijaan tarjoavat monipuolisuutta ja ovat hinnaltaan kohtuullisempia. Ter√§ksest√§ valmistetut ter√§t on helpompi valmistaa sek√§ my√∂s vaihtaa, jonka my√∂t√§ t√§ysautomaattiset kahvikoneet ovat usein varustettu niill√§. Vaikka ter√§s ei ter√§materiaalina v√§ltt√§m√§tt√§ tarjoa vastaavaa tasalaatuisuutta mit√§ keraaminen vaihtoehto, se tuottaa silti tyydytt√§v√§n lopputuloksen suurimmalle osalle kuluttajista. Jos olet kiinnostunut ter√§ksisell√§ kahvimyllyll√§ varustetusta laitteesta, valintasi on De’Longhi-kahviautomaatti.

Kahviautomaatit maidonvaahdottimella

Jos nautit maitopohjaisista juomista, kuten Lattesta tai Cappuccinosta, maidonvaahdottimella varustettu kahviautomaatti on valintasi. Markkinoilla on tarjolla kahdentyyppisiä vaahdotusratkaisuja: automatisoituja maidonvaahdotusjärjestelmiä ja höyrystinsauvoja.

Automaattiset maidonvaahdottimet luovat varmuutta vaahdotusprosessiin. Kone vaahdottaa ja annostelee maidon suoraan kuppiisi napin painalluksella. Automaattisissa vaahdottimissakin on kuitenkin keskenään eroja: osassa laitteista on irrotettavat maitosäiliöt (esim. Gaggia-kahviautomaatit) ja osassa on puolestaan maitotölkkiin tai astiaan upotettavat imuletkut. Automaattiset maidonvaahdottimet sopivat täydellisesti käyttäjille, jotka arvostavat helppoutta ja joiden kahvinkulutus on runsasta.

Höyrystinsauvat tarjoavat puolestaan hieman käytännönläheisemmän ratkaisun maidon vaahdottamiseen. Kun sauva upotetaan maitoon ja höyrystin aktivoidaan, saadaan lopputuloksena samettisen kuohkeaa maitovaahtoa. Jos olet valveutunut oman kotisi barista, jota kiinnostaa syvällisemmät uuttomenetelmät, höyrystinsauvalla varustettu kahviautomaatti on ehdottomasti harkinnan arvoinen vaihtoehto.

Integroidut kahviautomaatit

Jos tavoitteena on säilyttää oman keittiön saumattomuus, on integroitava kahviautomaatti paras valinta. Kyseiset laitteet on suunniteltu asennettaviksi suoraan keittiön kalusteisiin luoden sisustukseen yhtenäisen ja minimalistisen ilmeen. Vaikka integroitu kahviautomaatti vaatiikin hieman enemmän suunnittelutyötä, sulautuu lopputulos huomaamattomasti ympäristöönsä. Valikoimastamme löydät lukuisten eri valmistajien monipuolisilla ominaisuuksilla varustettuja integroitavia kahviautomaatteja.

Normaalien laitteiden valikoimastamme löydät Bosch-kahviautomaatit. Integroidut kahviautomaattimme ovat tarjolla joko Siemensin, Electroluxin tai Smegin valmistamana. Kaikki integroidut laitteet on varustettu samoilla ominaisuuksilla kuin normaalitkin variantit (vähintään!), mutta ne ovat tästä huolimatta vähemmän tilaa vieviä ja ulkomuodoiltaan moderneja. Integroitavat mallit ovat erityisen näppäriä silloin, jos keittiösi on kooltaan hieman niukka tai jos arvostat minimalistista keittiötyyliä.

Kahviautomaatit yrityksille

Täysautomaattiset kahvikoneet soveltuvat erinomaisesti niin koti- kuin toimistokäyttöön. Laitteet ovat kykeneviä täyttämään toimistotilojen tarpeet käyttäjäkunnan koosta riippumatta. Pienemmille toimistoille on saatavilla Saecon kompakteja malleja, joka on kätevä ja tästä huolimatta tehokas ratkaisu. Suurempien yritysten kannattaa valita tiloihinsa Jura tai Dr. Coffee -kahviautomaatit. Kyseisissä laitteissa on suuremmat nestesäiliöt ja niillä voidaan ylipäätään valmistaa suurempi määrä annoksia lyhyessä ajassa.

Miten valita itselle paras täysautomaattinen kahvikone?

Tosiasia on se, että paras kahviautomaatti meinaa jokaiselle hieman eri asiaa, minkä vuoksi sitä yhtä ja oikeaa ei oikeastaan ole olemassakaan. Kaikki käyttäjän yksilöllisistä tarpeista. Mieti, kuinka paljon tilaa keittiössäsi on käytettävissä ja millaisia kahveja suosit. Jahtaatko uusia ja ennenkokemattomia makuja? Vai oletko kiinnostunut teknologiasta ja sen uusimmista oivalluksista? Sinun tulee ottaa omat mieltymyksesi ja tarpeesi pohdintaan oikean laitteen löytämiseksi. Hyvä kahviautomaatti on oikeissa käsissä  se mitä haetaan, eli paras.

Kahviautomaatti – Hinta

Kun hakusessa on mahdollisimman halpa täysautomaattinen kahvikone, suosittelemme harkitsemaan laitteen tarjoamia ominaisuuksia ja erityisesti sen laatua. Vaikka edullinen hinta onkin houkutteleva tekijä, se tuo mukanaan joskus suuriakin rajoitteita. Näihin lukeutuvat muun muassa hieman heikkolaatuisempi kahvi, joka on omalta osaltaan esimerkiksi teräksisen kahvimyllyn syy, joka tarjoaa verraten heikomman lopputuloksen keraamisiin myllyihin verraten, millä arvokkaammat kahviautomaatit on varustettu. Tämän lisäksi halpa täysautomaattinen kahvikone saattaa kaivata säännöllisempää huoltoa ja siitä puuttuu usein korkeapainejärjestelmä sekä säätövara. Laitteiden melutaso vaihtelee myös huomattavasti mallista riippuen.

Kannattaa siis suosia arvokkaampia laitteita. Edullisimmat, mutta silti varteenotettavat korkeamman hintaluokan kahviautomaatit valikoimassamme ovat muun muassa Philips Series 800 ja De’Longhi Magnifica S mallit. Näissä on sisäänrakennetut kahvimyllyt ja niillä voidaan valmistaa normaalin kahvin lisäksi myös espressoa (jopa kaksi annosta kerralla). Kahvin vahvuutta, annoskokoa ja lämpötilaa on lisäksi mahdollista säätää ja laitteissa on kalkinpoisto sekä automaattinen huuhtelu.

Reseptien monipuolisuus

Täysautomaattiset kahvikoneet tarjoavat yhden erityisen merkittävän hyödyn peruskeittimiin verrattuna, yhdellä laitteella voidaan valmistaa lukuisia erilaisia kahvijuomia. Olipa kyseessä perinteinen musta kahvi, vahva espresso, herkullinen latte tai cappuccino, automaattiset keittimet täyttävät kaikki tarpeet. Miele-kahviautomaatit muun muassa kykenevät valmistamaan jopa 15 erilaista juomaa, mikä mahdollistaa seikkailun makujen maailmassa!

Juomien muokattavuus

Hienosäätö on avainasemassa, kun kyseessä on juuri itselle maukkaimman kahvin löytäminen. Kahviautomaatit tarjoavat käyttäjälleen joustavuutta mahdollistaen juomien eri ominaisuuksien muokkaamisen oman maun mukaiseksi. Voit muokata esimerkiksi kahvin vahvuutta, kahvijauhon raekokoa, maitovaahdon määrää ja jopa veden lämpötilaa. Tähän kaikkeen kykenee esimerkiksi valikoimastamme löytyvä JURA-kahviautomaatti. Kyky säädellä kahvin ominaisuuksia varmistaa sen, että jokainen kupponen on täydellisesti personoitu käyttäjän omien mieltymysten mukaisesti.

Kaksi kupillista kerralla

Jos sinulla on tapana kahvitella ystävän tai perheenjäsenen seurassa tai haluat palvella vieraita hieman nopeampaan tahtiin, saattaa kahden annoksen kertakapasiteettiin kykenevä papukahviautomaatti olla valintasi. Kyseinen ominaisuus eliminoi tarpeen keittää useita annoksia peräjälkeen, mikä säästää luonnollisesti aikaa. Joillakin malleilla kyseinen ominaisuus on käytettävissä jopa maitopohjaisten juomien valmistuksessa.

Etäohjaus kännykkäsovelluksella

Teknologian kehittyminen mahdollistaa nyt sen, että jotkin kahviautomaatit on varustettu valmistajan kehittämällä mobiilisovelluksella, millä laitetta voidaan ohjata. Kyseisen sovelluksen avulla voidaan luoda ja muokata omia reseptejä, tallentaa niitä eri käyttäjien profiileihin ja jopa seurata huoltotoimintojen edistymistä etänä. Tämä täysimittainen hallittavuus mahdollistaa sen, että voit nauttia kahvista juuri sellaisena kuin haluat, kaivaen vain kännykän taskustasi ja slaidaten kahvikoneesi sovellukseen! Nivona-kahviautomaatit ovat erityisen suosittuja kyseisen ominaisuuden ansiosta, mutta myös tiettyjä muita laitteita voidaan hallita sovelluksella. Suodata sovellusta tukevat laitteet sivuston yläosasta löytyvien hakusuodattimien avulla.

Design 

Täysautomaattisten kahvikoneiden tärkein tehtävä on tietysti laadukkaan kahvin valmistus, mutta niitä voidaan käyttää myös osana sisustusta. Laitteita on saatavilla useissa eri ulkomuodoissa ja väreissä, mikä takaa sen, että löydät varmasti parhaiten oman keittiösi tyyliin sopivan yksilön. Tyylikkään moderneista eloisiin ja värikkäisiin vaihtoehtoihin; tuotevalikoimastamme löytyy varmasti kaikkien makuun soveltuva laite! Smeg-kahviautomaatti on suosittu valinta sisustajien keskuudessa, sitäkin on luonnollisesti saatavilla lukuisissa eri väreissä. Krups-kahviautomaatti soveltuu puolestaan klassista ja ajatonta tyyliä suosiville.

Kahviautomaatin huolto

Kahviautomaatin puhdistus on olennaisen tärkeää, kun halutaan pitää laite moitteettomassa kunnossa herkullisen kahvin takaamiseksi. Yksi yleisimmistä ongelmista puhtauteen liittyen on kalkkimuodostumat. Tämä voi vaikuttaa merkittävästi kahvin makuun ja koneen suorituskykyyn. Onneksi useimmissa Bean to Cup-kahvikoneissa on integroitu kalkinpoistotoiminto. Kyseiset laitteet jopa muistuttavat sen käytöstä, kun sille on tarvetta. Näin ollen kahviautomaatin kalkinpoisto on naurettavan helppoa. Suosittelemme käyttämään tähän käyttötarkoitukseen suunniteltuja kalkinpoistotuotteita, sillä etikan tai muiden aineiden käyttö voi johtaa laitteen vaurioitumiseen. Kahvikoneen puhdistusaineet voit tilata näppärästi kotiisi suoraan verkkokaupastamme!

Jos koneesi on varustettu automaattisella maidonvaahdottimella, on tärkeää huuhdella kyseinen järjestelmä säännöllisesti. Tämä onnistuu noudattamalla laitteen käyttöoppaasta löytyviä ohjeita. Osassa laitteista on automaattinen maitojärjestelmän puhdistustoiminto, mikä helpottaa entisestään.

Suosittelemme lukemaan artikkelin ‚ÄúKuinka yll√§pid√§t automaattista kahvikonettasi?‚ÄĚ, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti kahviautomaattien huoltoprosessi!

Voimmeko olla avuksi?

Vaihtoehtojen ollessa loputtomat, parhaiten omaan käyttöön soveltuva papukahviautomaatti voi olla varsin hankala määrittää. KahviKaverin asiakaspalvelu on tätä varten apunasi! Jos sinulla herää kysyttävää laitteiden koosta, asennuksesta, ulkomuodosta tai erilaisista kahvikoneiden tyypeistä ja niiden eroista, palvelutiimimme on aina valmis tarjoamaan neuvontaa helpottaen päätöksentekoasi.

Lue lisää