2+2
2+2

Kahviautomaatit - Täysautomaattiset kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Papusäiliön koko
Ohjaustyyppi
Smart app
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Sisäänrakennettu mylly
Annosten määrä
Mutteripannun kapasiteetti
Säilyttää lämmön
Annoksen säätö maitokahville
Annoksen mustalle kahville
Kofeiininpoistomenetelmä
Tilavuus
Käyttäjän luomat reseptit
Suklaa laji
Tyyppi
Tyyppi
Arabica lajike
Juoman resepti
PID lämpötilansäädin
Suklaan tyyppi
Sykliät
Painemittari
Maitojuomat
Annoskoko
Näyttö
Toiminnot
Papusäiliöiden lukumäärä
Vesisäiliö
Kahvikapseli sisältää
Kuuma vesisuutin
Kupinlämmitin
Lisäominaisuudet
Maitosäiliö
Ominaisuus
Prosessi
Tuotteiden määrä paketissa
Tyyppi
Tyyppi
SCA-pisteet
Tarjoukset

Mikä kahvikone on paras?

Tähän kysymykseen ei ole yhtenäistä vastausta. Kahvikonetta valitessa, tilastot voivat auttaa - ihmiset ostaa tämän ostoksen 5-7 vuodeksi. Miksi tämä fakta on tärkeä? Koska semmoiseksi ajaksi on tärkeää ostaa luotettava ja, ennen kaikkea, malli mikä vastaa kaikkia tarpeita. Lisäksi on jokaisella asiakkaalla erilaiset toiveet ja odotukset, joten suoraan sanottuna - mikä on paras työkavereillesi tai naapureillesi, ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto sinulle ja sinun perheelle.

Me suosittelemme aina kertomaan myymäläapulaiselle avoimesti odotuksistasi. Tehdäksesi toiveitesi ymmärtämisen ja nimeämisen helpommaksi, harkitse:


  1. Millaisesta kahvista tykkäät eniten - musta, espresso vai valitsetko aina yhden maitopohjaisista juomista? On valmistajia, joiden teknologiat on luotu lamistamaan täydellinen espresso-juoma. On myös mahdollista valia eri maitojärjestelmistä, mitkä on suunniteltu ei tarpeita varten.
  2. Kuinka paljon tilaa aiot varata kahvikoneelle kotonasi? Se voi tuntua yksityiskohdalta, mutta joissakin tapauksissa kun asiakas valitsee kahvikonetta joka vastaa hänen odotuksia parhaiten, hänellä on vastassaan dilemma mahduttaa se aiottuun paikkaan.
  3. Mitä odotat uudelta kahvikoneelta? Jos olet jo tutkinut tiettyä mallia netissä tai käyttänyt sellaista kaverin luona, kerro siitä myymäläapulaiselle. Jos tämä ei ole ensimmäinen kahvikoneesi, niin olemem varmoja että tiedät jo mitkä ominaisuudet on sinulle tärkeämmät, mihin tulisi kiinnittää huomiota. Viimeisin teknologia, hyvin hiljainen toiminta, erittäin helppo huolto - kaikki on mahdollista!

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä maitojärjestelmä on käytännöllisin?

Valitessa täysiautomaattista konetta suosittelemme harkitsemaan, kuinka usein maitopohjaisia juomia valmistetaan, mikä on budjetti kahvikoneelle ja minkälaatuisia maitopohjaisia juomia odotat? Näiden kriteerien pohjalta, jokainen maitojärjestelmä vastaa tiettyä asiakkaan tarvetta:

Manuaalinen vaahdotin. Sitä käytetään usein keskiluokan hintaisissa kahvikoneissa. Tällä tavalla maitovaahdon valmistaminen ei ole hankaa, Se kuitenkin edeltää jonkun verran tietämystä ja harjoittelua. Manuaalisilla vaahdottimilla kahvikoneita ostavat yleensä asiakkaat, ketkä haluavat ostaa kahvikoneen halvempaan hintaan ja pystyvät valmistamaan maitokahveja.

Automaattinen maitoletku tai integroitu maitosäiliö. Tämä maitojörjestelmä on yksi suosituimmista ja tykätyimmistä. Sen erikoisuus - mahdollisuus tehdä maitojuomia ilman erikoista taitoa, usein, vain yhdellä tai kahdella napinpainalluksella. Automaattinen maitoletku on suosittu asiakkaiden joukossa, jotka haluavat hyvin helppoa huoltoa ja hyvää maitovaahdon laatua.Samalla integroitu maitosäiliö on hyödyllinen niille, joilla ei ole tilaa maidolle kahvikonenn vieresä ja haluavat nauttia erinomaista maitokahvia.

Latte go järjestelmä. Se on uusin maitojärjestelmä erittäin helpolla huollolla. Ainoastaan huuhtelu riittää pitämään maitosäiliön puhtaana. Tällä järjstelmällä ei ole maidonvaahdotinta joten heille, ketkä välttävät kuluttamasta liikaa aikaa kahvikoneen huoltoon, tämä järjestelmä saattaa olla paras vaihtoehto

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä ero on keraamisella ja ruostumattomasta teräksestä myllyllä?

Mikä tulee kysymykseen kumpi näistä myllyistä on parempi, on monta vaihtoehtoa. Kaikki myllyt on kuitenkin suunniteltu samaan tarkoitukseen, eli jauhaa pavut ja thedä se oikein. Jos käytät kahvikonetta kotona ja teet enintään 20 kuppia päivässä, niin myllyn valinta ei ole niin tärkeää. Jokaisella myllyllä on kuitenkin joitakin eroja:

Keraminen mylly:

  • Se voi olla hiljaisempi riippuen sijainnista kavikoneessa.
  • Kuumenee vähemmän jatkuvassa käytössä ja sen lisäksi ei kuumenna (polta) papuja.

Ruostumattomasta teräksestä mylly:

  • Pidetään kestävämpänä kun valmistetaan isoja kahvin määriä
  • Voi olla vähemmän herkkä roskille mitä sattuvat kahviin (paahtamattomat kahvipavut, kivet yms.)

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Milloin kahvikoneen sanotaan olevan täysiautomaattinen?

Täysiautomaattisella kahvikoneella on integroitu mylly ja uutinyksikkö.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Tietoa kahviautomaateista
Täysautomaattiset kahvikoneet valmistavat aromaattista ja maukasta kahvia napinpainalluksella. Tällaiset kahvinvalmistuslaitteet käyttävät espressoteknologiaa ja sisäänrakennettuja kahvimyllyjä, joten pavut jauhetaan erikseen jokaista kahvikupillista varten. Paria nappia painamalla voit nauttia lukuisia kahvijuomia päivittäin – ilman mitään lisävaivaa! “KahviKaverin” valikoimasta löydät paljon erilaisia täysautomaattisia kahvikoneita, mutta ne kaikki on valittu vain yhdellä päämäärällä: antaa jokaiselle kahvin rakastajalle mahdollisuus löytää paras kahvikone kotiin tai toimistoon.

Laaja valikoima juomia yhdessä kahvikoneessa

Nykyään on markkinoilla laaja valikoima erilaisia kahvikoneita. Jotkut täysautomaattiset kahvikoneet valmistavat vain mustaa kahvia, kuten espressoa, tuttua mustaa kahvia mutta myös lungoa, ristrettoa tai americanoa. Toiset koneet voivat valmista mustien kahvijuomien lisäksi myös maitopohjaisia juomia. Sisäänrakennettu maitojärjestelmä antaa koneille mahdollisuuden valmistaa monien rakastamia maitoisia kahvijuomia, nimenomaan cappuccinoa ja lattea. Täysautomaattiset kahvikoneet ylpeilevät entistä laajemmalla juomien valikoimalla, jotkut niistä voivat valmistaa jopa 20 erilaista kahvijuomaa. Ne myös antavat käyttäjien säätää juomia heidän mieltymystensä mukaan ja myös tallentaa ne. Loppujen lopuksi kaikki riippuu integroidun maitojärjestelmän tyylistä. Keskustelemme näistä tarkemmin alempana.

Erilaiset maitojärjestelmät: höyrysauvoista automaattiseen toimintaan

Täysautomaattisista kahvikoneista löytyy lukuisia erilaisia maitojärjestelmiä – höyrysuuttimista sisäänrakennettuihin maitosäiliöihin. Auttaaksemme sinua valitsemaan, kerrotaan tavallisimmista maitojärjestelmistä ja niiden suurimmista eroavaisuuksista:

Höyryvaahdotin

Höyryvaahdottimia, tai höyrysauvoja, pidetään perinteisinä maidonvaahdottimina, jonka takia niitä käytetään usein kahviloissa. Niiden toimintaperiaate on aika yksinkertainen: sauva laitetaan maitoon ja höyry kytketään päälle. Ilman ja kuuman höyryn avulla maito lämmitetään samalla kuin pienet liikkeet kupissa vaahdottavat maitoa ja luovat miljoonien ihmisten rakastaman maitovaahdon. Käyttääksesi maidonvaahdotinta oikein, tarvitset jonkun verran tietämystä ja harjoittelua, mutta kun opit sen, huomaat prosessin olevan erittäin helpon.

Jos haluat tuntea olevasi oikea kotibarista, KahviKaverit suosittelevat katsomaan Philips tai De’Longhi koneita.

Automaattinen maitojärjestelmä

Automaattinen maitojärjestelmä vaahdottaa maidon ja tuottaa maitovaahdon itse. Sinun täytyy vain valita haluttu kahvijuoma ja painaa nappia – maito vaahdotetaan ja kaadetaan suoraan kuppiisi. On kuitenkin syytä huomauttaa, että automaattiset maitojärjestelmät jaetaan myös eri ryhmiin: niissä voi olla letku tai sisäänrakennettu maitosäiliö. Mikä niissä on erona?

Automaattisen maitojärjestelmän letkun voi yhdistää erikoiseen maitoastiaan, laittaa maitokuppiin tai jopa suoraan maitopurkkiin. Tämän takia tällaiset maitojärjestelmät ovat universaaliset. Toisen letkun pään voi yhdistää suoraan suuttimeen, antaen vaahdotetun maidon virrata kuppiisi. Sen lisäksi on uusimmilla koneilla sisäänrakennettu järjestelmä letkun huuhtelua ja puhdistusta varten – paina vain nappia ja maitojärjestelmä, myös letku, huuhdellaan huolellisesti.
Sisäänrakennetuilla maitoastioilla maitojärjestelmiä näkee useimmiten Italian tuottajien valmistamissa kahvikoneissa. Sinun täytyy vain täyttää astia maidolla ja valita haluttu juoma. Tämän suurin etu on se, että juomien valmistamisen jälkeen voit irrottaa astian helposti koneesta ja säilyttää sitä jääkaapissa.

Jos etsit automaattisella maitojärjestelmällä konetta, KahviKaverit suosittelevat etsimään hyllyltä JURA, Melitta, Philips tai De’Longhi koneita.

Juomien säätäminen mieltymystesi mukaan

Suurimmalla osalla “KahviKaverin” hyllyistä löytyvillä koneilla on asiakkaiden arvostama lisäominaisuus. Se on koneen asetusten säätäminen, juomien muokkaaminen henkilökohtaisten mieltymysten mukaan ja muokattujen juomien tallentaminen. Nykyaikaiset täysautomaattiset kahvikoneet antavat käyttäjien muokata juomien vahvuutta, kahvipapujen jauhatusastetta, maitovaahdon koostumusta ja jopa veden lämpötilaa. Tämä ei ainoastaan anna sinun luoda pilkulleen makuusi sopivaa juomaa, mutta luo myös kivan, luovan prosessin, joka antaa sinun jatkuvasti eksperimentoida uusilla mauilla.

Kaksi juomaa kerralla

Tämä on toinen syy, miksi täysautomaattiset kahvikoneet on niin suositut nykyään. Ne antavat meidän säästää arvokasta aikaa ja käyttämään siitä suuremman osan kahvin nauttimiseen ja ystävien tai kollegojen kanssa rupatteluun. Kahden mustan kahvijuoman kerralla valmistamisen lisäksi, jotkut täysautomaattiset koneet pystyvät valmistamaan kerralla kahta maitopohjaista juomaa! Jos valitset tällaisen kahvikoneen, voit tehdä kaksi annosta maukasta lattea, cappuccinoa, kaakaota tai jotain muuta maitopohjaista juomaa yhdellä napinpainalluksella.

Tämä toiminto on sisäänrakennettu suurimpaan osaa “KahviKaverissa” myytäviin täysautomaattisiin kahvikoneisiin, mukaanlukien JURA, Melitta, De’Longhi ja Philips mallit.

Sopiva erikokoisille kupeille

Suurimmalla osalla täysautomaattisista kahvikoneista on säädettävä kahvisuutin, jonka voi helposti mukauttaa erikokoisia kuppeja varten. Siksi näillä kahvivalmistuslaitteilla on miljoonia faneja ympäri maailman. Sinun täytyy olla yhtä mieltä, että kahvi maistuu aina paremmalta kun juot sitä lempikupistasi!

Älykäs hallinta sovelluksen kautta

Joitakin täysautomaattisia kahvikoneita voi ohjata ohjauspaneelin lisäksi myös erikoisen puhelimelle tai tabletille ladattavan sovelluksen kautta. Nämä sovellukset antavat sinun luoda ja ohjelmoida erilaisia reseptejä, tallentaa ne eri profiileille ja jopa seurata huolto-ohjelmien kulkua etäältä. Muista, että kaikissa täysautomaattisissa koneissa ei ole tätä toimintoa – jos haluat käyttää hyväksi tätä innovatiivista hallintaa, joudut mahdollisesti kuluttamaan siihen vähän enemmän rahaa

Jos etsit täysautomaattista kahvikonetta älysovelluksella, KahviKaverit suosittelevet valitsemaan JURA tai Siemens koneita tai Melitta tai De’Longhi uudempia malleja.

Huollon ominaisuudet

Täysautomaattisen kahvikoneen huolto on paljon helpompaa kuin muiden kahvinvalmistuslaitteiden huoltaminen. Se on näin koska kahvikoneet ilmoittavat puhdistuksen tarpeesta erikoisten näytöllä kuvattavien kuvakkeiden avulla. Sinun ei tarvitse tarkistaa porosäiliötä jatkuvasti, huolehtia vedentasosta säiliössä tai yrittää muistaa, monta päivää on kulunut viimeisestä kalkinpoistosta.

Lisäksi on uudemmilla kahvikoneilla automaattiset maitojärjestelmän puhdistusohjelmat. Paina vain paria nappia ja koneesi puhdistetaan täydellisesti minuuteissa! Tämän ohjelman aikana suoritetaan yleensä huuhtelu ja puhdistus, eli rasvanpoisto pinnoilta ja bakteerien hävittäminen. Huolto tuntuu paljon helpommalta kun sinun ei tarvitse tehdä sitä itse!

Sopii joka sisustukseen

Vielä yksi mainitsemisen arvoinen asia on täysautomaattisten kahvikoneiden erikoinen design ja mahdollisuus löytää erilaiseen sisustukseen täydellisesti sopivat laitteet. Kun etsit kotisi sisustukseen sopivaa konetta, voit harkita väriä ja ulkomuotoilua, mutta KahviKaverit suosittelevat kiinnittämään huomiota myös laitteen malliin. Täysautomaattiset kahvikoneet voi jakaa kahteen kategoriaan: sisäänrakennettu tai itsenäinen. Jos päätät ottaa sisäänrakennetun laitteen, on ehdottomasti hyvä idea määrätä sille keittiössä oma paikka ja huomioida myös mitat. Toisaalta taas itsenäisen kahvikoneen voit laittaa keittiössä mihin tahansa.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen valitsemasi laitteen kokoon, mittoihin, asennukseen tai design-ominaisuuksiin, KahviKaverit ovat valmiit vastaamaan ja auttamaan sinua löytämään kotiasi varten täydellisen kahvinvalmistuslaitteen.

Sopiva kotiisi ja yritykselle

KahviKaverit tietävät vallan mainiosti, että hyvän kahvin nauttiminen kotona ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi oikeille kahvin ystäville. Haluamme muistuttaa, että täysautomaattiset kahvikoneet eivät ole arvostetut ainoastaan lukuisien automaattisten toimintojen takia, vaan myös joustavuutensa ansiosta, mikä tulee eri tarpeisiin. Joillakin täysautomaattisilla koneilla on esimerkiksi isommat säiliöt, joten ne voivat valmistaa enemmän kahvia. Tämä toiminto on erittäin kätevä toimistoilla ja hotelleissa, missä päivän mittaan juodaan paljon kahvia.

Miten valita paras kahvikone?

KahviKaverit ovat varmoja, että ei ole olemassa parasta kahvikonetta – mikä tulee valinnan tekemiseen, kaikki riippuu kahvin ystävän henkilökohtaisista tarpeista. Kysy itseltäsi kuinka paljon keittiössäsi on tilaa ja millaista kahvia valmistat useimmiten: onko se espresso, musta kahvi tai maitopohjaiset kahvijuomat? Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimmät. Tuloksena voit valita kahvinvalmistuslaitteen, joka tyydyttää joka ikisen tarpeesi. Toivomme, että valitsemasi täysautomaattinen kahvikone kirkastaa päiviäsi monta vuotta maukkaalla kahvilla!

Onko vallinnan kanssa edelleen hankaluuksia tai oletko täynnä kysymyksiä? Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai vieraile myymälässämme! Tehdään sinulle kupillinen kahvia ja vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.

Lue lisää