TOP-kahvitarjous

Maidonvaahdottimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa maidonvaahdottimista

Nykyään löytyy suurimmasta osasta keittiöistä maidonvaahdotin. Tätä työkalua käytetään maidon lämmittämiseksi tai vaahdottamiseksi, jonka jälkeen sitä voi lisätä lukuisiin maitopohjaisiin juomiin: perinteisestä cappuccinosta, lattesta ja latte macchiatosta trendikkäisiin flat white ja espresso macchiato kahveihin sekä kahvikoketeileihin, chai latteen tai kaakaojuomaan. Maitovaahtoa voi käyttää jopa monien erilaisten ruokien valmistamiseen.

Maitopohjaisten juomien ystävät käyttävät monia erilaisia työkaluja maidon vaahdottamiseksi: esimerkiksi kätevyyden arvostajat voivat valita täysautomaattisen kahvikoneen, joka pystyy vaahdottamaan maitoa vain napinpainalluksella, kun taa todelliset kahvin asiantuntijat, joilla on baristataitoja, saattavat valita espressokoneen ja vaahdottaa maitoa manuaalisesti. Mikäli suosit kuitenkin erilaista valmistusmenetelmää tai et haluaisi investoida niin monimutkaiseen (ja hintavaan) kahvikalustoon, erillinen maidonvaahdotin voi olla juuri se, mitä tarvitset. Tällaisia vaahdottimia ostavat yleensä ne, joiden kahvikone ei ole varustettu automaattisella maitojärjestelmällä: tämä voi olla automaattinen kahvikone, joka ei vaahdota maitoa lainkaan tai kapselikone, joka on luotu vain mustien kahvijuomien valmistamiseksi. Erilaisten kahvinvalmistustarvikkeiden käyttäjät valitsevat myös usein erillisen maidonvaahdottimen maitopohjaisia juomia varten.

KahviKaverin tuotevalikoimasta löydät erilaisia maailman tunnettuimpien valmistajien maidonvaahdottimia. Katsele valikoimaamme ja valitse erilaisten manuaalisten, puoliautomaattisten ja täysin automaattisten vaihtoehtojen seasta!

Manuaaliset maidonvaahdottimet

Mikäli haluat vaahdottaa maitoa edullisesti, kätevästi ja ilman monimutkaisia huoltotoimenpiteitä, manuaalinen maidonvaahdotin on paras vaihtoehto. Imukuppi-tyyliset maidonvaahdottimet ovat nykyään erittäin suosittuja. On tärkeää kiinnittää huomiota siihen, millaiselle liedelle vaahdottimesi sopii – tämä pätee erityisesti, niihin, joilla on induktioliesi. Erittäin makean ja maukkaan vaahdon saamiseksi lämmitä maito enintään 65 °C (erityinen maidon lämpömittari olisi tässä kätevä) Kun maito on lämmitetty, aloita sen vaahdottaminen liikuttamalla imukuppia ylös-alas. Kun maito saavuttaa halutun koostumuksen, kaada se suotaan kuppiin. Tällaiset vaahdottimet ovat yleensä valmistettu alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä, joten niitä on erittäin helppo huoltaa. Imukupin tyylinen vaahdotin on mahtava valinta niille, jotka tykkäävät nauttia maitopohjaisia juomia ystävien kanssa: näiden vaahdottimien koon takia niillä voi valmistaa monen annoksen verran maitovaahtoa.

Manuaaliset maidonvaahdottimet voivat olla myös shakerin-muotoiset astiat. Nämä vaahdottavat maitoa sitä lämmittämättä. Sinun täytyy vain laittaa yhteen kupeista maitoa merkkiin saakka, yhdistää ylempi ja alempi puoli ja ravistella. Jääjuomaa tehdessä voit vain käyttää kylmää maitoa sellaisenaan – kuumaa juomaa varten voit lämmittää maidon ensiksi.

On kiinnostavaa, että myös pressopannut toimivat hyvin maidonvaahdottimena. Vaikka niitä yleensä käytetään kahvin tai teen valmistamiseksi, voit kaataa siihen myös lämmintä maitoa ja liikutella siivilää ylös-alas valmistaaksesi maukasta maitovaahtoa.

Yhteenvetona- manuaalinen maidonvaahdotin on täydellinen valinta niille, joilla on tiukka budjetti. Niihin ei tarvitse myöskään sähköä, joten voit ottaa manuaalisen vaahdottimen reissulle mukaan!

Puoliautomaattiset maidonvaahdottimet

Puoliautomaattinen maidonvaahdotin on myös erinomainen työkalu. Näitä pidetään yleensä kädessä ja ne toimivat paristoilla. Erityinen suutin auttaa sinua valmistamaan maukasta, paksua maitovaahtoa helposti ja nopeasti. Tällaisissa korkealuokkaisissa laitteissa on kytkin nopeuden säätämiseksi, joten saavutat juuri sellaisen koostumuksen, kun haluat. Puoliautomaattiset vaahdottimet ovat erittäin kompakteja ja sillä suurin osa niistä ei tarvitse sähköä, sellainen on hyvä ottaa reissulle mukaan.

Automaattiset maidonvaahdottimet

Mikäli etsit maksimaalista nopeutta ja kätevyyttä, automaattinen maidonvaahdotin on sinua varten. Verrattuna kahteen muuhun vaahdottimien kategoriaan, se on hintavampi, mutta käyttöhelppouden ansiosta se pystyy bestsellereiden kärjessä. Täytä vaahdotin vain maidolla, paina nappia ja katso kun vaahdotin tekee loput puolestasi! Maito lämmitetään tarpeeksi lämpimäksi ja vaahdotetaan erityisillä vaahdottimilla. Suurin osa malleista antaa sinun valita erilaisten vaahdottajien välillä riippuen vaahdotettavan maidon määrästä. Voit lämmittää maitoa tai lämmittää ja vaahdottaa. Korkeamman luokan automaattisilla vaahdottimilla onnistuu myös kylmä maitovaahto ja niissä on yleensä myös lämpötilan säätö ja muut nykyaikaiset ominaisuudet, kuten integroitu kaakao-ohjelma.

Tunnetuimmat maidonvaahdottimien valmistajat

Tuotteitamme valitessa haluamme tarjota teille aina parasta, mitä kahvimaailmassa on tarjolla. Varmistamme, että olemme aina perillä uusimmista kahvitrendeistä ja teemme yhteistyötä joidenkin tunnetuimpien valmistajien kassa. Meidän valikoimassamme on joidenkin maailman tunnetuimpien valmistajien premium-luokan maidonvaahdottimia:

Bialetti

Tämä kehuttu italiealainen yhtiö valmistaa mahtavia kahvikoneita, kahvinkeittimiä ja muita pieniä keittiölaitteita. ”Bialetti” tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia maidonvaahdottimia, manuaaliset ”Tuttocrema” ja ”Cappuccinatore Acciaco”, tai eriväriset automaattiset maidonvaahdottimet.

Hario 

Vanhoista japanilaisista perinteistä ja niiden yhdistämisestä nykyaikaisiin ratkaisuihin, tämä yhtiö valmistaa varmaankin maailman parasta manuaalista maidonvaahdotinta. Sen nimi on ”Latte Shaker” ja sillä saa erinomaista, paksua maitovaahtoa.

Melitta 

Kiistaton johtaja kahvisuodatin- ja kahvikonemarkkinoilla, tämä saksalainen yhtiö valmistaa myös trendikkäitä automaattisia ”Cremio” maidonvaahdottimia. Nämä laitteet pystyvät valmistamaan sekä kuumaa että kylmää maitovaahtoa.

JURA  

Tämä kotimaassaan Sveitsissä vallitseva tiukkoja laatustandardeja noudattava valmistaja, joka tunnetaan pääasiassa laajasta premium- täysautomaattisten koneiden valikoimasta, valmistaa myös tunnettua JURA automaattista maidonvaahdotinta. Tällä vaahdottimella voit valita yhden kolmesta saatavilla olevasta lämpötilasta maitovaahtoa varten ja saat sen kylmänä, lämpimänä tai kuumana.

Sage 

Tämä australialaista alkuperää oleva eurooppalainen tuotemerkki tarjoaa lukuisten muiden keittiölaitteiden joukossa myös erinomaista vaahdotinta ”The Milk Cafe”. Se perustuu induktiolämmitykseen ja antaa sinun valita halutun lämpötilan. Lukuisien vispilöiden ansiosta voit vaahdottaa maidosta juuri niin paksua kuin haluat.

Nyt pääset nauttimaan kahviasi – tai muuta valitsemaasi juomaa – silkkisellä, erittäin maukkaalla maitovaahdolla!

Lue lisää