Kahvinkeittimet ajastimella

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa kahvinkeittimistä ajastimella

Oletko kyllästynyt torkuttamiseen ja herätyskellon ainaiseen pirinään? Entä huomaatko aamuisin odottavasi kahvin valmistumista kärsimättömänä? Aamut on mahdollista aloittaa huomattavasti seesteisemminkin: hanki kahvinkeitin ajastimella! Jatkossa voit herätä vastakeitetyn kahvin vastustamattomaan tuoksuun ja nauttia kahvista heti herättyäsi.

Kahvinkeittimet ajastimella tarjolla on useita malleja eri valmistajilta

Kahvinkeittimet ajastimella lukeutuvat useamman eri tuotemerkin valikoimiin ja keittimiä on saatavilla useampaa erilaista mallia, joista jokaisessa on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiseen makuun sopiva keitin.

Joy Resolve -kahvinkeitin ajastimella

Joy Resolve tunnetaan innovatiivisista ja tyylikkäistä laitteistaan. Kyseessä on yksi tunnetuimmista ajastimella varustettuja kahvinkeittimiä valmistavista tuotemerkeistä. Joy Resolven kahvinkeitin ajastin tunnetaan myös tyylikkäästä ulkomuodostaan ja ensiluokkaisista materiaaleistaan ylellinen puu ja käsinpuhallettu lasi tekevät näistä laitteista taideteoksia, jotka tuovat hienostunutta ilmettä yöpöydälle. Joy Resolve -kahvinkeittimet sisältävät myös herätyskellon.

Melitta-kahvinkeitin ajastimella

Melitta tunnetaan erityisesti suodatinkahvinkeittimistään, joita on saatavilla myös ajastimella varustettuna. LED-näytöllä ja ajastimella varustettu Melitta-kahvinkeitin mahdollistaa kahvihetkien suunnittelun ja valmistelun hyvissä ajoin etukäteen. Valikoimassamme olevissa malleissa on myös integroitu mylly, jonka ansiosta voit valmistaa kahvia vastajauhetuista pavuista. Säädettävän jauhatusasteikon ansiosta kahvin makua voi mukauttaa omien mieltymysten mukaan. Lisäksi Melittan ajastinkahvinkeitin sisältää irrotettavan kahvisäiliön, joka lisää käytännöllisyyttä ja tekee laitteen huollosta helppoa ja vaivatonta.

Jos tavoitteenasi on löytää termoskahvinkeitin ajastimella, tutustu Melitta AromaFresh Therm -kahvinkeittimeen, jossa on sekä ajastin että kaksiseinäinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu termoskannu.

Philips-kahvinkeitin ajastimella

Suodatinkahvinkeittimien osalta Philips on alan johtavia toimijoita. Philips-kahvinkeitin on mitoiltaan kompakti ja sisältää useita käytännöllisyyttä lisääviä ominaisuuksia. Philips Daily Collection HD7459/20 -kahvinkeittimen edistyksellisen ajastimen (20 sek/2 min) ansiosta voit herätä aamuisin vastakeitetyn kahvin tuoksuun. Valmistele kahvinkeitin etukäteen ja aseta ajastimeen haluamasi aika, jotta pääset nauttimaan kahvista täsmälleen silloin, kun haluat. Aroma Twister -järjestelmä takaa herkullisen maun, ja konepesun kestävät osat tekevät laitteesta helppohoitoisen.

Braun-kahvinkeitin ajastimella

Braun-kahvinkeittimet tunnetaan laadustaan, josta on todisteena Specialty Coffee Association (SCA) -yhdistyksen sertifiointi. Nämä kahvinkeittimet sopivat moneen käyttöön mahdollistamalla erilaisten annosmäärien valmistuksen ja kahvin vahvuuden mukauttamisen. Braunin kahvinkeitin ajastimella sisältää myös innovatiivisen BrewChoice Plus -järjestelmän ja MultiServe-valintakiekon, joiden avulla erilaisten valmistusohjelmien ja annosmäärien valinta käy helposti. Joustavuutta tuovat ominaisuudet takaavat jokaiselle täydellisesti omaan makuun sopivan kahvin.

Bosch-kahvinkeitin ajastimella

Valikoimastamme löydät myös innovatiiviset Bosch-kahvinkeittimet, joissa on muistitoiminnolla varustettu ajastin ja kello sekä mahdollisuus valita annoskoko kolmen ja kymmenen kupillisen väliltä. Vesisäiliön anturi säätää uuttoaikaa ja takaa siten optimaalisen uuton. LED-näyttö on selkeä, ja irrotettava vesisäiliö on helppo täyttää suoraan hanasta. Boschin kahvinkeittimet ajastimella määrittelevät käytännöllisyyden ja helppokäyttöisyyden aivan uudella tavalla. DripStop-toiminto estää roiskeet, ja ulos kääntyvä suodattimen pidike helpottaa kahvijauheen lisäämistä.

Smeg-kahvinkeitin ajastimella

Kun puhutaan innovatiivisista kodinkoneista, Smeg-kahvinkeittimet sijoittuvat listan kärkeen. Nämä kahvinkeittimet on mahdollista ohjelmoida käynnistymään ja sammumaan automaattisesti. Smegin kahvinkeitin ajastimella tarjoaa mahdollisuuden mukauttaa kahvin vahvuutta, ja laite pitää kahvin lämpimänä jopa 40 minuutin ajan. Annoskoon voi valita neljän ja kymmenen kupillisen väliltä, joten tämä kahvinkeitin palvelee monipuolisesti suurempaakin määrää kahvin ystäviä.

Sage-kahvinkeitin ajastimella

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, nostamme esiin Sage-tuotemerkin, jonka automatisoitu Sage Precision Brewer -kahvinkeitin nostaa artesaanikahvin valmistuksen uusiin ulottuvuuksiin. Sen automaattinen käynnistystoiminto mahdollistaa koneen ohjelmoinnin niin, että kahvi valmistuu täsmälleen haluamanasi ajankohtana. Tämä monipuolinen ajastinkahvinkeitin tarjoaa kuusi ainutlaatuista tapaa kahvin nauttimiseen (kokeile esimerkiksi cold brew -kahvia) ja mahdollistaa uuttoasetusten täydellisen personoinnin. Lisäksi Flat Bottom & Cone Filter -suodatinkorit helpottavat kahvin valmistamista.

Jos haluat selata laajaa valikoimaamme, tutustu verkkokauppamme kahvinkeittimet-kategoriaan. Sieltä löydät niin kahvinkeittimet ajastimella, integroidulla myllyllä kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetulla termoskannullakin.

Kahvinkeittimet ajastimella tärkeimmät hyödyt

Kahvinkeittimet ajastimella ovat suosittuja muun muassa seuraavista syistä:

Käytännöllisyys ja ajansäästö

Ajastinkahvinkeitin tarjoaa tehokkaan tavan säästää aikaa. Näiden laitteiden avulla voit päättää etukäteen, milloin haluat nauttia kahvisi. Ajastintoiminto säästää aikaa aamuisin ja helpottaa iltapäivän kiireitä, kun kahvinkeittoon ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa. Voit unohtaa kiireen ja nauttia vastakeitetystä kahvista juuri silloin, kun haluat!

Tasaista laatua ja räätälöitävät uuttoasetukset

Kahvinkeitin ajastimella tuottaa kerta toisensa jälkeen erinomaista kahvia. Nämä laitteet on suunniteltu varmistamaan sopiva veden lämpötila ja uuttoaika, jolloin kahvin makuprofiili on tasaisen laadukas, joka kerta. Ajastintoiminnon ohella laitteissa on yleensä myös muita asetuksia, joiden avulla voi säätää esimerkiksi kahvin vahvuutta ja intensiteettiä. Kokeile rohkeasti, kunnes löydät täsmälleen omaan makuusi sopivimman yhdistelmän!

Herää vastakeitetyn kahvin tuoksuun ja säästä energiaa

Kahvinkeittimet ajastimella tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä – kukapa ei haluaisi herätä aamuisin vastakeitetyn kahvin tuoksuun! Ohjelmoitava ajastin helpottaa aamurutiineja huolehtimalla siitä, että kahvi on valmista kun heräät. Lisäksi kahvinkeitin ajastimella säästää energiaa ja pienentää näin energiankulutusta. Helppokäyttöisyys, elämyksellisyys ja vastuullinen energiankulutus luovat yhdistelmän, jota on vaikea vastustaa!

Voimmeko olla avuksi?

Kahvinkeitin ajastimella tarjoaa täydellisen ratkaisun heille, jotka nauttivat vastakeitetystä kahvista mieluiten mahdollisimman vaivattomasti. Suodatinkahvinkeittimet ovat käytännöllisiä, helppokäyttöisiä ja monipuolisia ja sisältävät lukuisia erilaisia säätömahdollisuuksia. Ne ovat siis todellisia kahvimaailman luottolaitteita.

Suodatinkahvinkeitinten lisäksi myös muunlaiset kahvikoneet sisältävät useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Jos et tiedä minkälainen kahvinkeitin tai kahvikone olisi itsellesi paras valinta, KahviKaverin ammattilaiset auttavat mielellään. Meiltä saat asiantuntevia neuvoja ja opastusta löytääksesi laitteen, joka täyttää kaikki odotuksesi!

Lue lisää