Rajoitetun ajan tarjous:
 • 00

  P.

 • 00

  T.

 • 00

  Min.

 • 00

  Sek.

1+1 CAPRISETTE- & PARALLEL-kahvit
Toinen samanlainen pakkaus lahjaksi.

Saeco kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Saeco kahvikoneista

Italiasta kotoisin oleva kahvikoneiden valmistaja Saeco aloitti toimintansa vuonna 1981 ja on siitä lähtien keskittynyt kokemukseen perustuviin ratkaisuihin. Sergio Zappella ja Arthur Chemed, jotka ovat tämän yhtiön perustajat, ovat ne, joita kahvin ystävien tulisi kiittää modernista täysautomaattisesta kahvikoneesta – tämä laite, joka löytyy nykyään lukuisista kodeista, on heidän keksimä jo vuonna 1985 (tämä ei ole ainoa, minkä kaksi italialaista ovat antaneet kahvimaailmalle: he keksivät myös sisäänrakennetun maidinvaahdottimen). Bologna kaupungissa syntyneenä, Saeco koettaa säilyttää autenttisen italialaisen maun jokaisessa kahvikupillisessa. Yhtiön kahvikoneet antavat kaikkensa, että käyttäjän olisi mahdollista valmistaa kotona maukasta espressoa vain yhdellä napinhipaisulla. Saeco on asettanut itsellensä päämääräksi yhdistää hyvä maku ja käytön helppous – ja juuri sitä yhtiö onkin tehnyt. Vuonna 2009 se yhdistyi Philipsin kanssa, tunnettu saksalainen sähkölaitteiden yhtiö. Siitä syntyikin Philips Saeco tuotemerkki.

KahviKaverin valikoimasta löydät lukuisia Saeco täysautomaattisia kahvikoneita sekä kotikäyttöön, että ammattikäyttöön (jälkimmäinen on osa PRO linjaa). Voit lukea lisää jokaisesta laitteesta alapuolelta.

Kotikäyttöön tarkoitetut täysautomaattiset kahvikoneet

“Xelsis”

Mikä tulee Saeco kotikäyttöön tarkoitettuisin täysautomaattisiin kahvikoneisiin, ”Xelsis” mallit ovat ilmeisesti suosituimpia. Niitä tunnustivat italialaiset kahvin asiantuntijat: näissä koneissa vastajauhetusta kahvista valmistettu juoma on saanut laatuhyväksynnän maan makujen tutkimuskeskukselta (Centro Studi Assaggiatori). ”Xelsis” mallien mahdollisuudet ovat todella vaikuttavia: voit valmistaa jopa 22 eri kahvijuomaa (tarkka luku riippuu mallista) tai valmistaa kaksi annosta kerralla LatteDuo toiminnon ansiosta. Sen lisäksi nämä laitteet on varustettu 6–8 erillisellä käyttäjäprofiililla, joita voi käyttää yksilöllisten asetusten tallentamiseksi. Katsotaanpas, mitä muita ominaisuuksia näistä tunnetuista ja rakastetuista täysautomaattisista kahvikoneista löytyy. 

Kosketusnäyttö Coffee Equalizer™-llä (riippuen mallista): kätevä näyttö antaa sinun valita yhden lukuisista resepteistä ja säätää sen henkilökohtaisen makusi mukaan – voit säätää kahvin vahvuutta, lämpötilaa, kahvin ja maidon määrää, kuten myös lukuisia muita asetuksia. Täyteläisestä espressosta hienovaraiseen latteen saakka, voit valmistaa juoman juuri niin kuin haluat. 

Patentoitu 100% keraaminen mylly: “Xelsis” laitteista löytyvät myllyt jauhavat papuja polttamatta niitä ja tarjoavat jopa 12 erilaista asetusta. Pystyt jauhamaan papuja juuri niin kuin haluat riippumatta siitä, haluatko kupillisen täyteläistä espressoa vai lasillisen kevyttä, hienovaraista lattea. Sen lisäksi Saeco takaa, että nämä kestävät myllyt antavat sinun valmistaa jopa 20 000 annosta maukasta kahvia!

Tilava papusäiliö AromaSeal kannella: ”Xelsis” papusäiliöön mahtuu jopa 450 g kahvipapuja. Siinä on myös AromaSeal kansi, joka pitää pavut tuoreina pidempään.

AquaClean vesisuodatin: yksi AquaClean suodatin antaa sinun valmistaa jopa 625 kupillista maukasta kahvia, samalla puhdistaen vettä ja siten parantaen juomiesi makua. Mikäli vaihdat näitä suodattimia säännöllisesti, voit nauttia jopa 5000 kupillista kahvia ilman kalkinpoiston (valmistajan mukaan, tarkka kupillisten määrä riippuu valitusta kahvilajikkeesta ja puhdistustottumuksistasi).

Hygiesteam tominto: tämän toiminnon ansiosta, maitojärjestelmä puhdistetaan automaattisesti jokaisen maitopohjaisen juoman jälkeen voimakkaalla höyryllä.

Palkittu design: vuonna 2018, Saeco “Xelsis” sai arvostetun IF Design Talent palkinnon, joka tunnusti koneen valmistamiseen käytettyjen materiaalien erinomaista laatua, kuten myös täydellisyyden tavoittelua jokaisessa kahvikoneen yksityiskohdassa. Näiden laitteiden design on saanut inspiraationsa italialaisesta luksustavarateollisuudesta.

Kaiken yläpuolella mainitun lisäksi, “Xelsis” mallit ovat varustettu luomaan täydellisen silkkistä maitovaahtoa (siinä on kätevä maitojärjestelmä letkulla ja maitokannulla). Ihan kuin muissa Saeco täysautomaattisissa kahvikoneissa, näissäkin malleissa on irrotettava uutinyksikkö, joten pystyt helposti puhdistamaan kahvikoneen. 

Uudessa “Xelsis Suprema” mallissa on lisäominaisuus nimeltään Bean Maestro, joka säätää automaattisesti tiettyjä valmistusasetuksia saadakseen parhaan maun ja aromin valitsemistasi kahvipavuista. Voit myös hallita tätä konetta etäältä sisäänrakennetun WiFi yhteyden ansiosta. 

“GranAroma”

Voisimme sanoa, että “GranAroma” on ”Xelsis” mallin pikkusisko. Näiden koneiden design on kompaktimpi ja virtaviivaisempi, mutta niille on silti on silti ominainen tunnetuksi tullut italialainen eleganssi ja huomiota herättävät ominaisuudet, jotka ovat melkein identtiset ”Xelsis“ mallien kanssa. Mikäli arvostat korkeaa laatua ja kätevyyttä, kannattaa varmasti harkita Saeco ”GranAroma” konetta. Näiden laitteiden näytöllä on kosketusherkät kuvakkeet ja se antaa sinun valita jopa 18 kahvireseptin seasta (tarkka määrä riippuu valitsemastasi mallista). Siinä on myös 6 (tai 4) erillistä käyttäjäprofiilia, yksi vierasprofiili ja 5 eri kahvin vahvuusasetusta, joita valita. Kaikki tämä on entistä vaikuttavampaa, kun otat huomioon “GranAroma” mallien houkuttelevan hinnan!

Vielä yksi miellyttävä yllätys on uusi CoffeeMaestro toiminto: valitse yksi kolmesta esiasetetusta makuprofiilista – Delicato, Intenso tai Forte – ja kone varmistaa, että juoma valmistetaan juuri sinun mieltymyksesi mukaan. Automaattinen maidonvaahdotusjärjestelmä LatteDuo, joka löytyy myös ”Xelsis” koneista, antaa sinun valmistaa kaksi annosta suosikki maitopohjaista juomaa vain napinkosketuksella, samalla kuin Hygiesteam toiminto takaa täydellisen puhtauden maitojärjestelmässä.

“PicoBaristo”

”PicoBaristo” on vielä yksi Saeco kotikäyttöön tarkoitettujen täysautomaattisten kahvikoneiden sarja. Näissä malleissa on lukuisia maidon vaahdottamisen ominaisuuksia, 4 henkilökohtaista käyttäjäprofiilia ja mahdollisuus valmistaa 11 tai 12 eri kahvijuomaa (tarkka määrä riippuu valitsemastasi mallista). 

”PicoBaristo” malleista löytyvä säädettävä keraaminen mylly antaa sinun valita 10 jauhatusasteen välillä. Sen lisäksi pääset kokemaan lukuisia muita tämän valmistajan täysautomaattisille kahvikoneille ominaisia etuja: virheetön italialainen design ja laadukkaat materiaalit, AquaClean vesisuodattimet antavat sinun valmistaa 5000 kupillista kahvia ilman, että sinun täytyisi suorittaa kalkinpoistoa ja irrotettava uutinyksikkö tekee näiden koneiden huollosta helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Täysautomaattiset PRO sarjan kahvikoneet

“Lirika” ja “Lirika OTC”

Saeco-n mukaan ”Lirika” ja ”Lirika OTC” – valmistajan lähtötason PRO sarjan mallit – ovat yksinkertaiset, kompaktit ja tehokkaat, täydelliset pieniin toimistoihin ja HORECA auloihin. Molemmilla malleilla on isot vesisäiliöt (2,5 l), papusäiliöt (500 g) ja porosäiliöt (15 annosta). Niitä on myös erittäin helppo käyttää. 

”Lirika” ja ”Lirika OTC” ovat mahtavia esimerkkejä Saeco-n asiantuntemuksesta. Näissä kahdessa mallissa on esiuuttotoiminto, ensiluokkainen boileri, keraaminen mylly ja irrotettava uutinyksikkö (aromin intensiivisyyden kalibraattorilla ”OTC” mallissa) – nämä kaikki tekevät koneen puhdistamisesta ja huoltamisesta helpomman. ”Lirika” malli on tarkoitettu ensisijaisesti espresson ja mustan kahvin ystäville. Se pystyy valmistamaan myös höyryä ja kuumaa vettä teetä varten. Mikäli mieli tekee, voit vaahdottaa myös maitoa ja valmistaa itsellesi maukkaan maitopohjaisen juoman kätevän höyrysauvaan laitetun maidonvaahdottimen (panafrello) avulla.

Samalla ”Lirika OTC” (“OTC” tarkoittaa ”One Touch Cappuccino” (Yhden Kosketuksen Cappuccino)) on luoto niille, jotka ihailevat maitokahveja. Siinä on merkillinen Saeco järjestelmä joka, ainutlaatuisen Pineless Wonder maidonvaahdottimen avulla, antaa jokaisen valmistaa täydellisen cappuccinon tai latte macchiaton yhdellä napinkosketuksella samalla säilyttäen vanhat italialaiset perinteet. Innovatiivinen järjestelmä, asennettu ainoastaan ”Lirika OTC” koneeseen, valmistaa ihanaa maitovaahtoa ja käyttää maitoa suoraan tölkistä tai jääkaapista – ihan kuten B2B laitteet vaativat. Näin ollen, One Touch Cappuccino järjestelmä takaa, että saat täydellisen kermaisen cappuccinon tai latte macchiaton joka kerta. Sen lisäksi ”Lirika OTC” mallissa on kätevä Mini-Clean ominaisuus: jokaisen maitopohjaisen juoman valmistuksen jälkeen laite kysyy, mikäli haluat suorittaa puhdistusohjelman.

“Royal Black” ja “Royal OTC” 

Tämän ammattimaisen kahvikonesarjan nimi – ”Royal” – osoittaa sen laatua, kestävyyttä ja hyvää makua. ”Royal” sarja on luotu pieniä toimistoja ajatellen, joten näissä laitteissa on isommat säiliöt. Siinä on 2,5 litran vesisäiliö, 600 gramman papusäiliö ja porosäiliö, johon mahtuu 18 annosta. Tämä antaa sinun yksinkertaisesti rentoutua ja nauttia kahvistasi, ilman että sinun tarvitsisi huolehtia vesisäiliön ja papusäiliön täyttämisestä tai porosäiliön tyhjentämisestä. Päivässä suositellaan valmistamaan 50 annosta. 

KahviKaverin valikoimasta löytyy kaksi Saeco ”Royal” sarjan konetta: ”Royal Black” ja ”Royal OTC”.

Kuten nimestä kuulee ”Royal Black” on luotu mustan kahvin ystäville: sinun täytyy koskettaa vain haluamasi juoman kuvaketta ja pääset nauttimaan vastajauhetuista pavuista valmistettua espressoa, mustaa kahvia tai americanoa sekunneissa! Teen ystävät voivat hyödyntää kuuman veden toimintoa (siinä on sisäänrakennettu kuuman veden suutin). Koneella on erittäin elegantti ulkonäkö, samalla kuin sen laaja näyttö realistisilla kuvakkeilla täydentää tyylikästä ja modernia vaikutelmaa ja tekee tästä laitteesta upean sisusteen mihin tahansa toimiston keittiöön. Uutinyksikkö, mylly ja muut ”Royal Black” mallin sisäänrakennetut tekniset osat takaavat hyvän kahvin laadun. Säädettävän jauhatustason, kahvin vahvuuden, lämpötilan ja annoksen koon ansiosta voit nauttia juuri sellaisesta kahvista kuin haluat. Kahvisuuttimen korkeutta pystyy myös säätämään – 75 – 160 mm – joten pystyt käyttämään erilaisia kuppeja ja laseja. Muiden Saeco koneiden tavoin, tämänkin mallin uutinyksikkö on irrotettava, tehden koneen huollosta yksinkertaisen ja miellyttävän.

”Royal OTC” toisaalta on tarkoitettu maitopohjaisten juomien ystäville. Napinkosketuksella, tämä täysautomaattinen ammattimainen Saeco kahvikone pystyy valmistamaan mustaa kahvia, kuten myös cappuccinoa ja latte macchiatoa (tämä on letkullisen automaattisen maitojärjestelmän ansiota). Muut edut ja ominaisuudet ovat samat kuin edelle mainitussa ”Royal Back” mallissa. 

“Aulika Evo”

Saeco ”Aulika Evo” täysautomaattiset kahvikoneet ovat luotu tyydyttämään vaativimpien kahvieksperttien tarpeet. Se tarjoaa mahtavan yhdistelmän esteettisyyttä ja virheetöntä toimintaa, yhdistettynä puhtaan, rationaalisen designin ja verrattomien ominaisuuksien, kuten tupla vesijärjestelmä, kartiomuotoiset terät, tilava vesisäiliö ja iso papusäiliö (”Aulika Top HSC” mallissa) kanssa. Tämä kaikki tekee koneesta täydellisen eri tiloihin, missä juodaan isoja määriä kahvia, kuten toimistot tai hotellit. ”Aulika Evo” mallit antavat sinun valmistaa lukuisia juomia vastajauhetuista pavuista ja tuoreesta maidosta. Ne pystyvät valmistamaan myös kuumaa vettä ja höyryä. Laajalta graafiselta näytöltä näkyvät kuvakkeet ja teksti monella eri kielellä. Siinä on 8 eri valintanappia, jotka tekevät laitteen ohjelmoinnista helppoa. Kaikki säännöllistä puhdistusta tarvitsevat osat ovat helposti irrotettavia, joten koneen huoltaminen on helppoa. 

Valikoimastamme löydät seuraavat ”Aulika Evo” sarjan mallit: ”Aulika Evo Black”, ”Aulika Evo Focus” ja ”Aulika Evo Top HSC”,

Kuten ilmeisesti arvasit jo, ”Aulika Evo Black” malli on luotu todellisille mustan kahvin ystäville. Yhdellä ainoalla realistisen näköisen kuvakkeen kosketuksella, voit nauttia vastajauhetuista pavuista valmistettua espressoa, mustaa kahvia (isomman tai pienemmän annoksen) ja americanoa. Teen ystävät tulevat taatusti pitämään kuuman veden toiminnosta ja erillisestä kuuman veden suuttimesta. Se lisäksi ”Auliko Evo Black” mallissa on isot säiliöt: 2,5 litran vesisäiliö, 500 gramman papusäiliö ja porosäiliö 18 annosta varten. Suositeltu päivittäinen annosten määrä on 70.

Ulkonäöltään ”Aulika Evo Focus” on hyvin samanlainen, kuin ”Aulika Evo Black”. Näiden mallien säiliöt ovat myös identtisiä. Samaa pätee suositeltuun päivittäisten annosten määrään. Yksi ro on ”Aulika Evo Focus” mallin kahvisuuttimen korkeus: tämä malli antaa sinun käyttää jopa 14 cm korkuisia kuppeja (”Aulika Evo Black” mallin tapauksessa maksimaalinen korkeus on 10,5 cm). Suurin ero näiden kahden mallin välillä on kuitenkin se, että ”Aulika Evo Focus” tyydyttää myös maitopohjaisten juomien ystävät: uuden sukupolven Pinless Wonder maitovaahdottimen ansiosta, laite pystyy valmistamaan cappuccinoa ja muita maitopohjaisia juomia automaattisesti napinkosketuksella. 

Pinless Wonder projekti sai alkunsa Philips tutkimuskeskuksessa ja on myöhemmin lisätty Saeco koneisiin. Laske mukaan laitteen ns. ”nokka”, tämä laite tarjoaa raikkaat laadukkaimmat ja parhaan makuiset maitopohjaiset juomat. Tämän cappuccinatoren avulla valmistetut juomat ovat täydellisellä koostumuksella ja tiheydellä – nämä kaksi seikkaa takaavat upean maitopohjaisen juoman. Vaahdottaminen on myös säännöllinen, melkein täysin ilman roiskumista.

Mikä tulee ammattimaisiin Saeco kahvikoneisiin, ”Aulika Evo Top HSC” on yksi yhtiön johtavista malleista. Kirjaimet ”HSC” tarkoittavat ”High Speed Cappuccino” (nopea cappuccino). Tämä sanoo kaiken tarvittavan: kone tarjoaa sinulle kupillisen espresso todella nopeasti. ”Aulika Evo Top HSC” on valikoimamme Saeco kahvikoneista tuottavin. Se on tosiaan mahtava napinkosketuksella maitopohjaisten juomien valmistamisessa. Ainoastaan kuvakkeen kosketus antaa sinun nauttia vastajauhetusta pavuista valmistettua cappuccinoa tai latte macchiatoa ainoastaan sekunneissa. Erillisten kahville ja maidolle tarkoitettujen lämmitysjärjestelmien ansiosta tämä malli tosiaan valmistaa sinulle valitsemasi juoman heti.

”Aulika Top HSC” malli antaa sinun valita nopean maidonvalmistuksen (kun maitoa ja kahvia valmistetaan samanaikaisesti) ja kahvin jälkeen maidon lisäämisen väillä. Laitteessa on myös Pinless Wonder maidonvaahdotuksen teknologialla. Sen maidonvaahdotin ei ole niin herkkä perusteellisen puhdistuksen puuttumiselle ja se pystyy säilyttämään tasaisen vaahdotuksen jopa haastavimmissa tilanteissa.

”Aulika Evo Top HSC” mallissa on erittäin tilavat säiliöt: siinä on 4 litran vesisäiliö, 1 kilon papusäiliö ja porosäiliö jopa 40 annosta varten. Se on yhtä vaikuttava kuin päivässä valmistettavien kupillisten määrä – se on jopa 120! Tästä mallista on mahdollista hankkia myös vesijärjestelmään yhdistettävä malli – ”Aulika Evo Top HSC RI”.

Mikäli sinulla on hankaluuksia valita paras laite sinulle meidän laajasta Saeco täysautomaattisten kahvikoneiden valikoimastamme, voit aina ottaa yhteyttä KahviKaverin asiakaspalvelijoihin. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja auttavat tekemään oikean päätöksen!

Lue lisää