2+2
Makuusi sopivaa kahvia
Etkö tiedä, minkä kahvin valitsisit? Kerro meille kahviin liittyvistä mieltymyksistäsi, niin valitsemme sinulle sopivimman kahvin.
 

1 / 4

Miten valmistat kahvisi?*
Valitse vaihtoehto
Mitä väliä sillä on?Erilaiset valmistustavat sopivat erityyppisille kahveille. Jotkut kahvit sopivat parhaiten valmistettavaksi espressokeittimellä (täysautomaattisella tai puoliautomaattisella kahvikoneella), kun taas toisille paras valinta on suodatinkahvinkeitin.

1 / 4

2 / 4

Millaisena nautit kahvisi?*
Valitse vaihtoehto
Mitä väliä sillä on?Luonnostaan makeat, hedelmäiset ja/tai erityisen vivahteikkaat lajikkeet pääsevät parhaiten esiin sellaisenaan nautittuina. Silloin kun papujen maku on tasapainoisempi, kahvi sopii hyvin nautittavaksi maidon ja/tai sokerin kanssa.

2 / 4

3 / 4

Millaisista makuvivahteista pidät eniten?*
Valitse vaihtoehto
Mitä väliä sillä on?Kahvin makuprofiileissa voidaan erottaa kahdenlaisia makuvivahteita: hedelmäisiä ja miellyttävän happamia, sekä herkullisella tavalla kitkeriä (tällaisia suklaisia ja maanläheisiä makuvivahteita kutsutaan joskus myös "kahvimaisiksi").

3 / 4

4 / 4

Kuvailisitko itseäsi...?*
Valitse vaihtoehto
Mitä väliä sillä on?Jos suosit perinteisiä makuja ja haluat, että kahvisi maistuu "oikealta kahvilta", valitse italialaistyyppisiä kahvisekoituksia. Jos taas pidät uniikeista ja vivahteikkaista kahveista, suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan specialty-kahveja.

4 / 4