Synttäritarjoukset jopa -50%
Mitä mieltä olet KahviKaverista
Jätä kommenttisi tuotteista tai palvelusta jotka hankit Kahvikaverilta tai tutustu enemmän meihin, tuotteisiimme ja palveluihimme!
Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Kiitos juuri oikean värisestä Moccamasterista.
Suvi Malin
Ostin tämän ensikeittimeksi ja olen ollut todella erittäin tyytyväinen.
Toimiva, puoliautomaattinen kahvikone. Valmistaa hyvää kahvia melko vaivattomasti. Hyvä hinta laatusuhde.
Pitkän pähkäilyn jälkeen lähdin liikkeelle tällä edullisella mallilla. Olen täydellisen tyytyväinen, ostaisin uudelleen. Erinomainen hinta/laatu.
Laite toiminut hyvin, puhdistustoimenpiteet onnistuu kohtuudella. Miinuksena kovaäänisyys. Hintaansa nähden hyvä tuote. Suosittelen.
Näppärä ja kompakti kone. Jauhatusasetukset riittävät hyvin perinteisiin kahvinkeittimiin sekä espressokeittimiin. Ammattitasoisiin espressokoneisiin tässä myllyssä ei riitä jauhatusasetukset (ei saa tarpeeksi hienoa), mutta ei sitä tämän hintaiselta myllyltä voikaan odottaa. Kotikäyttöön erinomainen mylly hyvällä hinta-laatusuhteella!
Olen ollut nyt kaksi kuukautta Melitta F86/0-100 Barista TS Smart SST:n onnellinen omistaja. Kone tekee 17 eri kahvijuomaa helposti ja nopeasti. Hyviä (eli kalliita) papuja olen käyttänyt, mutta olen erittäin tyytyväinen juomien maukkaaseen ja tuoreeseen makuun. Parasta keittimessä on kaksi papusäiliötä, jolloin ei tarvitse kikkailla papujen kanssa, jos haluaa vaihtelua. Alkuperäiset asetukset toimivat, eli espresso pohjaisiin juomiin tummempia papuja ja cafe cremeen vaaleampia, mutta reseptejä saa muokata oman maun mukaan. Kännykkäsovellus on myös kiva, erilaisten reseptien kokeilu on sen avulla helppoa. Papusäiliöt voisivat olla isompia, mutta ymmärrettävää että laitteen kompakti koko asettaa rajoituksensa. Laitteen määräaikaispuhdistus on helppoa ja laite opastaa edetessä. Etukäteen pelkäsin, että maitojuomien teko jää muutaman kuppiin, jos puhdistus on hankalaa. Onneksi pelko osoittautui turhaksi. Alunperin olin hankkimassa laitetta normi maitokannulla, mutta kiitos Kahvikaverin avuliaan ja ystävällisen myyjän päädyin hankkimaan termoskannun. Eipä ole niin kiire nostella kannua pöydältä takaisin jääkaappiin. Laitteen mylly on hiljainen verrattuna edellisen koneeni myllyyn, pahempaa ääntä pitää maidonvaahdotin sekään ei herätä muuta nukkuvaa perhettä kun aamukahvia tekee. Joka tapauksessa erittäin laadukkaan oloinen paketti, suosittelen. Eipä tässä muuta toivomisen aihetta jää kuin toivon laitteelle pitkää ikää....
Jämäkkä, hyvin jauhava laite. Helppo käyttää ja puhdistaa, aina valmis käyttöön. Äänekäs.
Erittäin helppo käyttöönotto, selkeä näyttöopastus.Ensimmäisestä kahvikupista todella hyvän makuista kahvia(pavut Bella Roma ja tehdasasetus) Maitosäiliö erittäin näppärä ja helppo- ei pikkuosia laisinkaan. Kone on hintansa arvoinen! Opastus, myynti ja asiakaspalvelu 10+ Suosittelen lämpimästi!
Sopivan kokoinen, kaunis muotoilu, laadukkaan tuntuinen. Loistava cappucino tulee.
Hyvää teetä. Olen nauttinut tuota ainakin aamuisin talvilomalla.