KUUKAUDEN TARJOUS
VIIKON TARJOUS
VIIKON TARJOUS
Ilmainen toimitus

alkaen 59€ tilauksesta

9,3/10 asiakasarvio

palvelun ja laadun vuoksi

1 milj.+ tyytyväisiä asiakkaita

ympäri maailmaa

Liike Helsingissä

laajalla valikoimalla

Mitä mieltä olet KahviKaverista
Jätä kommenttisi tuotteista tai palvelusta jotka hankit Kahvikaverilta tai tutustu enemmän meihin, tuotteisiimme ja palveluihimme!
Ostimme kuukausi sitten Mielen kahvikoneen sekä muutamia erilaisia laatuja kahvipapuja ja olemme todella tyytyväisiä. Liikkeessä palvelu ja asiantuntemus olivat huippuluokkaa, suuri kiitos! Ainoa miinuspuoli asiassa on, että missään muualla kuin kotona kahvi ei enää maistu kovinkaan hyvälle 😊
Riina
Ehkä maailman parasta asiakaspalvelua. Tilauksessani oli yksi tuote joka oli paahtamatonta papua. Kahvikaverista soitettiin ja varmistettiin asia., olin epähuomiossa laittanut väärän tuotteen ja se vaihdettiin uutuuskahviin. Asiakaspalvelukokemus joka ylitti odotukset ja sitäpaitsi tuotteet ovat huippuhyviä!
Daniel
Hyvä hinta-laatusuhde. Napin painalluksella ihanaa kahvia vasta jauhetuista pavuista. Tuonut helpotusta kiireisiin aamuihin! Tosi hyvä ja nopea palvelu Kahvikaverilla😊
Hyvä hinta-laatusuhde. Erittäin hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu. Suosittelen sekä kahvikonetta että Kahvikaveria! :)
Tilasin Bosch:n ( CTL636EB6 ) kalusteisiin sijoitettavan kahvikoneen Kahvikaverista ja sain laitteen kotiinkuljetettuna 5 päivässä. Kahvikaverin myyjä antoi erinomaista palvelua soittamalla ja vahvistamalla toimituspäivän. Hienoa asiakaspalvelua jota suuresti arvostan. Erinomainen yritys jota voin lämpimästi suositella.
Dan Neugebauer
Laadukas laite edulliseen hintaan ja kaiken lisäksi nopea toimitus. Helppokäyttöinen ja keittää hyvää kahvia. Iso suositus!
Haussa oli vanhan espresso-keittimen korvaaja ja sellainen tuli sitten myös hankittua. Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä sekä erittäin ammattitaitoista. Valikoimat todella laajat ja kattavat, mitä Kahvikaverista ei saa, sitä ei luultavasti kahvinkeittämisessä tarvita. Vartin jos olisi vielä ollut pidempään, olisin luultavasti ostanut kaikki mahdolliset pavut hyllystä. Enpä olisi uskonut, että haen tulevaisuudessa kahvipavut yli 30km matkan päästä. Suosittelen piipahtamaan ja tutustumaan valikoimaan. Käteen jäi De’Longhi “PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS”
Pauli
Tilasin Saeco Lirika-automaatin . Kiva yllätys oli kilon paketti hienoja kahvipapuja kaupantekijäisiksi. Laite on juuri sellainen kuin pitikin ja toimitus nopea. Suosittelen lämpimästi.
Jarmo Lemetti
Erittäin ystävällinen palvelu! Olen myös erittäin tyytyväinen tuotteisiin (Café Liégeois -kahvityynyt), jotka ovat parempia ja silti edullisempia kuin vastaavat, joita olen tilannut toisesta suomalaisesta verkkokaupasta. Suosittelen!
Pilvi
Tilasin delonghin kahvikoneen ja papuja. Nopea toimitus, hyvä seuranta ja kaikin puolin miellyttävä kokemus. Loistavat sivut.
Jonna
Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Kiitos juuri oikean värisestä Moccamasterista.
Suvi Malin
Ostin tämän ensikeittimeksi ja olen ollut todella erittäin tyytyväinen.
Toimiva, puoliautomaattinen kahvikone. Valmistaa hyvää kahvia melko vaivattomasti. Hyvä hinta laatusuhde.