Voit noutaa tilauksesi myymälästä. Aukioloajat löydät täältä
Mitä mieltä olet KahviKaverista
Jätä kommenttisi tuotteista tai palvelusta jotka hankit Kahvikaverilta tai tutustu enemmän meihin, tuotteisiimme ja palveluihimme!
Hyvä hinta-laatusuhde. Napin painalluksella ihanaa kahvia vasta jauhetuista pavuista. Tuonut helpotusta kiireisiin aamuihin! Tosi hyvä ja nopea palvelu Kahvikaverilla😊
Hyvä hinta-laatusuhde. Erittäin hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu. Suosittelen sekä kahvikonetta että Kahvikaveria! :)
Tilasin Bosch:n ( CTL636EB6 ) kalusteisiin sijoitettavan kahvikoneen Kahvikaverista ja sain laitteen kotiinkuljetettuna 5 päivässä. Kahvikaverin myyjä antoi erinomaista palvelua soittamalla ja vahvistamalla toimituspäivän. Hienoa asiakaspalvelua jota suuresti arvostan. Erinomainen yritys jota voin lämpimästi suositella.
Dan Neugebauer
Laadukas laite edulliseen hintaan ja kaiken lisäksi nopea toimitus. Helppokäyttöinen ja keittää hyvää kahvia. Iso suositus!
Haussa oli vanhan espresso-keittimen korvaaja ja sellainen tuli sitten myös hankittua. Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä sekä erittäin ammattitaitoista. Valikoimat todella laajat ja kattavat, mitä Kahvikaverista ei saa, sitä ei luultavasti kahvinkeittämisessä tarvita. Vartin jos olisi vielä ollut pidempään, olisin luultavasti ostanut kaikki mahdolliset pavut hyllystä. Enpä olisi uskonut, että haen tulevaisuudessa kahvipavut yli 30km matkan päästä. Suosittelen piipahtamaan ja tutustumaan valikoimaan. Käteen jäi De’Longhi “PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS”
Pauli
Tilasin Saeco Lirika-automaatin . Kiva yllätys oli kilon paketti hienoja kahvipapuja kaupantekijäisiksi. Laite on juuri sellainen kuin pitikin ja toimitus nopea. Suosittelen lämpimästi.
Jarmo Lemetti
Erittäin ystävällinen palvelu! Olen myös erittäin tyytyväinen tuotteisiin (Café Liégeois -kahvityynyt), jotka ovat parempia ja silti edullisempia kuin vastaavat, joita olen tilannut toisesta suomalaisesta verkkokaupasta. Suosittelen!
Pilvi
Tilasin delonghin kahvikoneen ja papuja. Nopea toimitus, hyvä seuranta ja kaikin puolin miellyttävä kokemus. Loistavat sivut.
Jonna
Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Kiitos juuri oikean värisestä Moccamasterista.
Suvi Malin
Ostin tämän ensikeittimeksi ja olen ollut todella erittäin tyytyväinen.
Toimiva, puoliautomaattinen kahvikone. Valmistaa hyvää kahvia melko vaivattomasti. Hyvä hinta laatusuhde.
Pitkän pähkäilyn jälkeen lähdin liikkeelle tällä edullisella mallilla. Olen täydellisen tyytyväinen, ostaisin uudelleen. Erinomainen hinta/laatu.
Laite toiminut hyvin, puhdistustoimenpiteet onnistuu kohtuudella. Miinuksena kovaäänisyys. Hintaansa nähden hyvä tuote. Suosittelen.
Näppärä ja kompakti kone. Jauhatusasetukset riittävät hyvin perinteisiin kahvinkeittimiin sekä espressokeittimiin. Ammattitasoisiin espressokoneisiin tässä myllyssä ei riitä jauhatusasetukset (ei saa tarpeeksi hienoa), mutta ei sitä tämän hintaiselta myllyltä voikaan odottaa. Kotikäyttöön erinomainen mylly hyvällä hinta-laatusuhteella!
Olen ollut nyt kaksi kuukautta Melitta F86/0-100 Barista TS Smart SST:n onnellinen omistaja. Kone tekee 17 eri kahvijuomaa helposti ja nopeasti. Hyviä (eli kalliita) papuja olen käyttänyt, mutta olen erittäin tyytyväinen juomien maukkaaseen ja tuoreeseen makuun. Parasta keittimessä on kaksi papusäiliötä, jolloin ei tarvitse kikkailla papujen kanssa, jos haluaa vaihtelua. Alkuperäiset asetukset toimivat, eli espresso pohjaisiin juomiin tummempia papuja ja cafe cremeen vaaleampia, mutta reseptejä saa muokata oman maun mukaan. Kännykkäsovellus on myös kiva, erilaisten reseptien kokeilu on sen avulla helppoa. Papusäiliöt voisivat olla isompia, mutta ymmärrettävää että laitteen kompakti koko asettaa rajoituksensa. Laitteen määräaikaispuhdistus on helppoa ja laite opastaa edetessä. Etukäteen pelkäsin, että maitojuomien teko jää muutaman kuppiin, jos puhdistus on hankalaa. Onneksi pelko osoittautui turhaksi. Alunperin olin hankkimassa laitetta normi maitokannulla, mutta kiitos Kahvikaverin avuliaan ja ystävällisen myyjän päädyin hankkimaan termoskannun. Eipä ole niin kiire nostella kannua pöydältä takaisin jääkaappiin. Laitteen mylly on hiljainen verrattuna edellisen koneeni myllyyn, pahempaa ääntä pitää maidonvaahdotin sekään ei herätä muuta nukkuvaa perhettä kun aamukahvia tekee. Joka tapauksessa erittäin laadukkaan oloinen paketti, suosittelen. Eipä tässä muuta toivomisen aihetta jää kuin toivon laitteelle pitkää ikää....
Jämäkkä, hyvin jauhava laite. Helppo käyttää ja puhdistaa, aina valmis käyttöön. Äänekäs.
Erittäin helppo käyttöönotto, selkeä näyttöopastus.Ensimmäisestä kahvikupista todella hyvän makuista kahvia(pavut Bella Roma ja tehdasasetus) Maitosäiliö erittäin näppärä ja helppo- ei pikkuosia laisinkaan. Kone on hintansa arvoinen! Opastus, myynti ja asiakaspalvelu 10+ Suosittelen lämpimästi!
Sopivan kokoinen, kaunis muotoilu, laadukkaan tuntuinen. Loistava cappucino tulee.
Hyvää teetä. Olen nauttinut tuota ainakin aamuisin talvilomalla.