Rajoitetun ajan tarjous:
 • 00

  P.

 • 00

  T.

 • 00

  Min.

 • 00

  Sek.

1+1 CAPRISETTE- & PARALLEL-kahvit
Toinen samanlainen pakkaus lahjaksi.

Asiakkaiden arvosteluja

reviews-template-main-image
Mitä mieltä olet KahviKaverista
Jätä kommenttisi tuotteista tai palvelusta jotka hankit Kahvikaverilta tai tutustu enemmän meihin, tuotteisiimme ja palveluihimme!
Jätä arvostelu
Ostimme kuukausi sitten Mielen kahvikoneen sekä muutamia erilaisia laatuja kahvipapuja ja olemme todella tyytyväisiä. Liikkeessä palvelu ja asiantuntemus olivat huippuluokkaa, suuri kiitos! Ainoa miinuspuoli asiassa on, että missään muualla kuin kotona kahvi ei enää maistu kovinkaan hyvälle 😊
Riina
2023 05 25
Ehkä maailman parasta asiakaspalvelua. Tilauksessani oli yksi tuote joka oli paahtamatonta papua. Kahvikaverista soitettiin ja varmistettiin asia., olin epähuomiossa laittanut väärän tuotteen ja se vaihdettiin uutuuskahviin. Asiakaspalvelukokemus joka ylitti odotukset ja sitäpaitsi tuotteet ovat huippuhyviä!
Daniel
2023 03 16
Hyvä hinta-laatusuhde. Napin painalluksella ihanaa kahvia vasta jauhetuista pavuista. Tuonut helpotusta kiireisiin aamuihin! Tosi hyvä ja nopea palvelu Kahvikaverilla😊
Hyvä hinta-laatusuhde. Erittäin hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu. Suosittelen sekä kahvikonetta että Kahvikaveria! :)
Tilasin Bosch:n ( CTL636EB6 ) kalusteisiin sijoitettavan kahvikoneen Kahvikaverista ja sain laitteen kotiinkuljetettuna 5 päivässä. Kahvikaverin myyjä antoi erinomaista palvelua soittamalla ja vahvistamalla toimituspäivän. Hienoa asiakaspalvelua jota suuresti arvostan. Erinomainen yritys jota voin lämpimästi suositella.
Dan Neugebauer
2023 02 21
Laadukas laite edulliseen hintaan ja kaiken lisäksi nopea toimitus. Helppokäyttöinen ja keittää hyvää kahvia. Iso suositus!
Haussa oli vanhan espresso-keittimen korvaaja ja sellainen tuli sitten myös hankittua. Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä sekä erittäin ammattitaitoista. Valikoimat todella laajat ja kattavat, mitä Kahvikaverista ei saa, sitä ei luultavasti kahvinkeittämisessä tarvita. Vartin jos olisi vielä ollut pidempään, olisin luultavasti ostanut kaikki mahdolliset pavut hyllystä. Enpä olisi uskonut, että haen tulevaisuudessa kahvipavut yli 30km matkan päästä. Suosittelen piipahtamaan ja tutustumaan valikoimaan. Käteen jäi De’Longhi “PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS”
Pauli
2020 08 17
Tilasin Saeco Lirika-automaatin . Kiva yllätys oli kilon paketti hienoja kahvipapuja kaupantekijäisiksi. Laite on juuri sellainen kuin pitikin ja toimitus nopea. Suosittelen lämpimästi.
Jarmo Lemetti
2023 04 05
Erittäin ystävällinen palvelu! Olen myös erittäin tyytyväinen tuotteisiin (Café Liégeois -kahvityynyt), jotka ovat parempia ja silti edullisempia kuin vastaavat, joita olen tilannut toisesta suomalaisesta verkkokaupasta. Suosittelen!
Pilvi
2023 05 26
Tilasin delonghin kahvikoneen ja papuja. Nopea toimitus, hyvä seuranta ja kaikin puolin miellyttävä kokemus. Loistavat sivut.
Jonna
2022 07 21
Worth the money! Great coffee for everyday use!
Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Kiitos juuri oikean värisestä Moccamasterista.
Suvi Malin
2020 06 02
Ostin tämän ensikeittimeksi ja olen ollut todella erittäin tyytyväinen.
Toimiva, puoliautomaattinen kahvikone. Valmistaa hyvää kahvia melko vaivattomasti. Hyvä hinta laatusuhde.
Outi Kinnunen
2023 05 19
Kahvikone De'Longhi EC 251.B
Ihana tuote. Palaan varmasti asiaan.
Maritta Korhonen
2022 05 18
Kahvipavut Caprisette Fragrante, 250 g