Kaikki Mokito kahvit -40%

Tee

Laaja valikoima teelajikkeita ja teen valmistajia ympäri maailman jokaisen makuun

Tee

Suosituimmat tuotteet

UUDET tuotteet

Kahvikaverilla uskomme, että kahvi ja tee ovat aina lähellä. Loppujen lopuksi, kuinka usein tarjoamme: kahvia, teetä? Kahvikaverin valikoimasta löydät kahvin lisäksi myös erityyppisiä korkealaatuisia teelajikkeita eri valmistajilta ympäri maailman – sekä hyvin tunnettuja, kuuluisia ja tunnustettuja, että erittäin harvinaisia ja uusia teemaailmassa.

Yritämme miellyttää erityyppisiä teen ystäviä, joten tarjoamme laajan valikoiman erilaista teetä:

Musta tee on luultavasti suosituin teelajike maailmassa. Fermentoitu tee, jolla on voimakas maku. Erittäin korkealaatuiset mustat teet ovat rikkaita maultaan, eivätkä tarvitse muita ainesosia. Musta tee on kuitenkin monien teesekoitusten perusta – kuten Earl Gray, English Breakfast ja muut. Se toimii hyvin maitotilkalla tai sitruunviipaleen kera. Eri alueilla kasvatettua mustaa teetä, kutsutaan usein alueen nimellä, ja sillä on kyseisen paikan makuominaisuudet. Suosituimpia mustia teelajikkeita ovat: Ceylon, Darjeeling, Assam ja Keemun. Mitä pienempi on teelehti, sitä vahvempi tee on. Suositeltava valmistuslämpötila: 90 – 100 ° C.

Vihreällä teellä on paljon lyhyempi haudutusaika, ja sitä arvostetaan muinaisista ajoista lähtien maunsa ja myönteisen vaikutuksensa terveyden kannalta. Vihreää teetä on monia lajikkeita, suosituimpia ovat: japanilainen Sencha, Bancha ja Genmaicha, kiinalainen ruuti, Longjing ja Biluochun. Kuivattu yksittäisinä lehtinä tai rullina. Vihreät teet ovat luonnollisesti makeita, kukkaisia, hedelmäisiä ja pähkinäisiä. Suositeltava valmistuslämpötila: 70 – 90 ° C.

Valkoinen tee – melkein kokonaan käymättömä tee, erittäin vähän kofeiinia ja erittäin pehmeä. Juomalla sitä voit maistaa mietoa makeutta ja keväistä raikkautta. Valmistettu erityisen nuorista teelehdistä. Suosituin valkoisen teen tyyppi: Bai Mu Dan. Valkoinen tee löytyy usein kevyiden, hedelmäisten tai kukkaisten teiden sekoituksista. Suositeltava valmistuslämpötila: 80-90 ° C

Punainen tee tunnetaan nimellä Rooibos tai red bush tea. Itse asiassa se on valmistettu täysin erilaisesta kasvista kuin muut teet. Tämä kasvi on erityisen yleinen Etelä-Afrikan tasavallassa, missä tämä tee on ollut suosittu kautta aikojen. Punainen tee tunnetaan nykyään kaikkialla maailmassa. Matala käyminen, eikä sisällä lainkaan kofeiinia. Maku muistuttaa marjoja ja kukkia ja siinä on maanläheisiä sävyjä. Suositeltava valmistuslämpötila: 100 ° C.

Oolong-tee on osittain hapettunut tee, jolla on sekä mustan että vihreän teen ominaisuuksia. Oolong-lajikkeita on niin monta tyyppiä, että olisi vain “synti” kehittää tämä teeryhmä ja nimetä erityinen jälkimaku. Oolong-tee voi olla sekä kevyt, hedelmäinen, marjamainen, makea (muistuttaa vihreää teetä) että vahva, tumma, maanläheinen (muistuttaa mustia teitä). Erittäin hyvät oolongit voidaan hauduttaa useita kertoja ja jokaisen uuden haudutuksen avulla ne paljastavat uusia makuominaisuuksia. Oolong-teet imevät toiset aromit todella hyvin, joten ne usein maustetaan muilla ainesosilla. Suositeltava valmistuslämpötila: 80-90 ° C.

Pu-erh teet saavat monimutkaisen ja erittäin mielenkiintoisen maun erityisen ja pitkän käsittelyn ansiosta. Joitakin pu-erh-teelajikkeita kypsytetään vuosikymmenien ajan (kuten viini) ja ne saavat paremman maun (ja korkeamman hinnan) vuosien varrella. Ne on yleensä mahdollista ostaa “kakuiksi” pakattuina. Makuvalikoima on erittäin laaja. Suositeltava valmistuslämpötila: noin 90 ° C.

Hedelmä- ja yrttiteet – itse asiassa nämä eivät ole todella teetä, koska niitä ei ole valmistettu teepuun lehdistä. Mutta olemme tottuneet kutsumaan niitä sellaisiksi ja pidämme todella niiden juomisesta. Eli teetä kamomilla-, minttu-, timjami-, lehmus-, mustikka-, mansikka- ja monia muita herkkuja.

Teesekoitukset – se voi olla erilaisia samantyyppisiä teelajikkeita, esimerkiksi neljä tyyppiä mustaa teetä tai useita vihreitä, tai yhden tyyppinen tee (valkoinen, vihreä, punainen tai musta), maustettu monilla muilla aineosilla. Näin syntyvät mielenkiintoisimmat teet. Tee-mestarit ympäri maailman pyrkivät luomaan erityisiä, odottamattomia sekoituksia ja yllättämään teen ystäviä.

Chai-tee on sekoitus teetä useiden mausteiden kanssa ja haudutettu vedellä tai maidolla. Chai-teet, jotka ovat erittäin suosittuja Intiassa, ovat yhtä suosittuja länsimaissa. Kokeile sekä luonnollista että pikateetä – kuumaa ja kylmää.

Teesoseet ja siirapit – Kahvikaverin valikoimasta löydät laajan valikoiman marja- ja hedelmäsoseita sekä -siirappia teetä varten ( kuuma ja kylmä). Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on lisätä muutama rkl sosetta tai siirappia ja kaataa vettä sen päälle – herkullinen juoma on valmis!

Kylmät teet – erittäin suosittuja kuumana vuodenaikana, kylmä tee on kasvamassa tiellä suosikkijuomien joukossa. Valikoima sisältää sekä valmiita kylmiä teejuomia että siirappia ja teejauhetta kylmälle teelle.

Teetyypin lisäksi on tärkeätä myös miltä se näyttää. Jotkut suosivat irto-teetä, kun taas toiset valitsevat teetä pusseissa. Mielestämme tärkeintä on juoda mitä haluat. Siksi löydät sekä luksus irto-teet että teetä silkkipyramideissa ja jopa teetikkuja. Tarjoamme myös pikateetä, soseita ja siirappia teen valmistukseen ja jo valmistettuja kylmiä teejuomia. On mielenkiintoista kokeilla erilaisia tapoja esitellä teetä itse, ostaa niitä lahjaksi ja yllättää muita. Tee silkkipyramideissa ja erittäin muodikkaat teetikut ovat yksi suosituimmista lahjoista käydessä ystävillä.

Kahvikaverin teevalikoimaan kuuluu teen tuottajia ympäri maailman. Olemme iloisia voidessamme tarjota arvostettuja ja tunnustettuja teelajikkeita amerikkalaiselta Harney & Sons -yhtiöltä. Tämä yhtiö, jolla on pitkät perinteet teen perheyrittämisessä tunnetaan ympäri maailmaa. Sen alkuperäisiä teesekoituksia löytyy maailman tunnetuimmista hotelleista, ravintoloista ja jopa kuninkaallisista palatseista. Etsimme ja täytämme jatkuvasti valikoimaamme uusilta ja paikallisilta tuottajilta, joita löydämme maailmannäyttelyistä: Arti Unici, La Via del Te, Stick Tea, Chalo, Cozy, Sweetbird, Sun365, Mangajo ja Nordic Berry.

Kutsumme sinut kokeilemaan, maistamaan ja nauttimaan Kahvikaverin teetä. Tee on yksi parhaista lahjoista kaikissa tilanteissa. Nautitaan siitä itse ja tehdään muut onnelliseksi!

Kahvin ystävänkin saattaa välillä tehdä mieli teetä. Sen vuoksi tarjoamme myös laajan valikoiman laadukasta teetä. Sen takia tarjoamme laajan valikoiman laadukasta teetä. Irtotee, teepussit, teetyynyt, teetikut – monipuolisesta valikoimastamme löydät joka hetkeen sopivat herkulliset teelaadut!