11+ vuotta kokemusta | > 1 milj. iloista asiakasta | Asiakasarvio 9.29/10

Tee

Laaja valikoima teelajikkeita ja teen valmistajia ympäri maailman jokaisen makuun

Tee

Suosituimmat tuotteet

Kahvikaverilla uskomme, että kahvi ja tee ovat aina lähellä. Loppujen lopuksi, kuinka usein tarjoamme: kahvia, teetä? Kahvikaverin valikoimasta löydät kahvin lisäksi myös erityyppisiä korkealaatuisia teelajikkeita eri valmistajilta ympäri maailman - sekä hyvin tunnettuja, kuuluisia ja tunnustettuja, että erittäin harvinaisia ja uusia teemaailmassa.

Yritämme miellyttää erityyppisiä teen ystäviä, joten tarjoamme laajan valikoiman erilaista teetä:

Musta tee on luultavasti suosituin teelajike maailmassa. Fermentoitu tee, jolla on voimakas maku. Erittäin korkealaatuiset mustat teet ovat rikkaita maultaan, eivätkä tarvitse muita ainesosia. Musta tee on kuitenkin monien teesekoitusten perusta - kuten Earl Gray, English Breakfast ja muut. Se toimii hyvin maitotilkalla tai sitruunviipaleen kera. Eri alueilla kasvatettua mustaa teetä, kutsutaan usein alueen nimellä, ja sillä on kyseisen paikan makuominaisuudet. Suosituimpia mustia teelajikkeita ovat: Ceylon, Darjeeling, Assam ja Keemun. Mitä pienempi on teelehti, sitä vahvempi tee on. Suositeltava valmistuslämpötila: 90 - 100 ° C.

Vihreällä teellä on paljon lyhyempi haudutusaika, ja sitä arvostetaan muinaisista ajoista lähtien maunsa ja myönteisen vaikutuksensa terveyden kannalta. Vihreää teetä on monia lajikkeita, suosituimpia ovat: japanilainen Sencha, Bancha ja Genmaicha, kiinalainen ruuti, Longjing ja Biluochun. Kuivattu yksittäisinä lehtinä tai rullina. Vihreät teet ovat luonnollisesti makeita, kukkaisia, hedelmäisiä ja pähkinäisiä. Suositeltava valmistuslämpötila: 70 - 90 ° C.

Valkoinen tee - melkein kokonaan käymättömä tee, erittäin vähän kofeiinia ja erittäin pehmeä. Juomalla sitä voit maistaa mietoa makeutta ja keväistä raikkautta. Valmistettu erityisen nuorista teelehdistä. Suosituin valkoisen teen tyyppi: Bai Mu Dan. Valkoinen tee löytyy usein kevyiden, hedelmäisten tai kukkaisten teiden sekoituksista. Suositeltava valmistuslämpötila: 80-90 ° C

Punainen tee tunnetaan nimellä Rooibos tai red bush tea. Itse asiassa se on valmistettu täysin erilaisesta kasvista kuin muut teet. Tämä kasvi on erityisen yleinen Etelä-Afrikan tasavallassa, missä tämä tee on ollut suosittu kautta aikojen. Punainen tee tunnetaan nykyään kaikkialla maailmassa. Matala käyminen, eikä sisällä lainkaan kofeiinia. Maku muistuttaa marjoja ja kukkia ja siinä on maanläheisiä sävyjä. Suositeltava valmistuslämpötila: 100 ° C.

Oolong-tee on osittain hapettunut tee, jolla on sekä mustan että vihreän teen ominaisuuksia. Oolong-lajikkeita on niin monta tyyppiä, että olisi vain "synti" kehittää tämä teeryhmä ja nimetä erityinen jälkimaku. Oolong-tee voi olla sekä kevyt, hedelmäinen, marjamainen, makea (muistuttaa vihreää teetä) että vahva, tumma, maanläheinen (muistuttaa mustia teitä). Erittäin hyvät oolongit voidaan hauduttaa useita kertoja ja jokaisen uuden haudutuksen avulla ne paljastavat uusia makuominaisuuksia. Oolong-teet imevät toiset aromit todella hyvin, joten ne usein maustetaan muilla ainesosilla. Suositeltava valmistuslämpötila: 80-90 ° C.

Pu-erh teet saavat monimutkaisen ja erittäin mielenkiintoisen maun erityisen ja pitkän käsittelyn ansiosta. Joitakin pu-erh-teelajikkeita kypsytetään vuosikymmenien ajan (kuten viini) ja ne saavat paremman maun (ja korkeamman hinnan) vuosien varrella. Ne on yleensä mahdollista ostaa "kakuiksi" pakattuina. Makuvalikoima on erittäin laaja. Suositeltava valmistuslämpötila: noin 90 ° C.

Hedelmä- ja yrttiteet - itse asiassa nämä eivät ole todella teetä, koska niitä ei ole valmistettu teepuun lehdistä. Mutta olemme tottuneet kutsumaan niitä sellaisiksi ja pidämme todella niiden juomisesta. Eli teetä kamomilla-, minttu-, timjami-, lehmus-, mustikka-, mansikka- ja monia muita herkkuja.

Teesekoitukset - se voi olla erilaisia samantyyppisiä teelajikkeita, esimerkiksi neljä tyyppiä mustaa teetä tai useita vihreitä, tai yhden tyyppinen tee (valkoinen, vihreä, punainen tai musta), maustettu monilla muilla aineosilla. Näin syntyvät mielenkiintoisimmat teet. Tee-mestarit ympäri maailman pyrkivät luomaan erityisiä, odottamattomia sekoituksia ja yllättämään teen ystäviä.

Chai-tee on sekoitus teetä useiden mausteiden kanssa ja haudutettu vedellä tai maidolla. Chai-teet, jotka ovat erittäin suosittuja Intiassa, ovat yhtä suosittuja länsimaissa. Kokeile sekä luonnollista että pikateetä - kuumaa ja kylmää.

Teesoseet ja siirapit - Kahvikaverin valikoimasta löydät laajan valikoiman marja- ja hedelmäsoseita sekä -siirappia teetä varten ( kuuma ja kylmä). Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on lisätä muutama rkl sosetta tai siirappia ja kaataa vettä sen päälle - herkullinen juoma on valmis!

Kylmät teet - erittäin suosittuja kuumana vuodenaikana, kylmä tee on kasvamassa tiellä suosikkijuomien joukossa. Valikoima sisältää sekä valmiita kylmiä teejuomia että siirappia ja teejauhetta kylmälle teelle.

Teetyypin lisäksi on tärkeätä myös miltä se näyttää. Jotkut suosivat irto-teetä, kun taas toiset valitsevat teetä pusseissa. Mielestämme tärkeintä on juoda mitä haluat. Siksi löydät sekä luksus irto-teet että teetä silkkipyramideissa ja jopa teetikkuja. Tarjoamme myös pikateetä, soseita ja siirappia teen valmistukseen ja jo valmistettuja kylmiä teejuomia. On mielenkiintoista kokeilla erilaisia tapoja esitellä teetä itse, ostaa niitä lahjaksi ja yllättää muita. Tee silkkipyramideissa ja erittäin muodikkaat teetikut ovat yksi suosituimmista lahjoista käydessä ystävillä.

Kahvikaverin teevalikoimaan kuuluu teen tuottajia ympäri maailman. Olemme iloisia voidessamme tarjota arvostettuja ja tunnustettuja teelajikkeita amerikkalaiselta Harney & Sons -yhtiöltä. Tämä yhtiö, jolla on pitkät perinteet teen perheyrittämisessä tunnetaan ympäri maailmaa. Sen alkuperäisiä teesekoituksia löytyy maailman tunnetuimmista hotelleista, ravintoloista ja jopa kuninkaallisista palatseista. Etsimme ja täytämme jatkuvasti valikoimaamme uusilta ja paikallisilta tuottajilta, joita löydämme maailmannäyttelyistä: Arti Unici, La Via del Te, Stick Tea, Chalo, Cozy, Sweetbird, Sun365, Mangajo ja Nordic Berry.

Kutsumme sinut kokeilemaan, maistamaan ja nauttimaan Kahvikaverin teetä. Tee on yksi parhaista lahjoista kaikissa tilanteissa. Nautitaan siitä itse ja tehdään muut onnelliseksi!

Valkoinen, punainen ja muut teet – mikä niitä yhdistää ja miten ne eroaa toisistaan?

Valkoinen tee, kuten musta tai vihreäkin, on valmistettu samoista teepensaan…
Lue lisää

Valkoinen tee, kuten musta tai vihreäkin, on valmistettu samoista teepensaan lehdistä. Tämän tuottamiseen käytetään hyvin nuoria lehtiä tai jopa silmuja ja fermentointi prosessia ei melkein olekkaan. Siksi tätä teetä pidetään terveellisimpänä ja luonnollisimpana. Valkoisella teellä on mieto maku ja rauhottava toime, koska siinä ei ole melkein ollnekaan kofeiinia.

Toisin kuin edellä mainitut teet, punaisen teen valmistukseen käytetään Aspalathus linearis lehtiä ja sen alkuperämaa on pääosin Etelä-Afrikan tasavalta. Punainen tee (myös tunnettu Rooibos nimellä) sisältää runsaasti vitamiineja ja muita hyödyllisiä aineita - kalsium, fluori, sinkki, rauta, magnesiumi, vitamiinit A, E ja P. Lisäksi sillä on iso vaikutus suoliston mikroflooraan ja auttaa ruoansulatusta, joten sitä suositellaan ihmisille, ketkä haluavat pudottaa painoa tai keillä on ruoansulatus-sairauksia.

Maailmassa on soivittu jakaa kasvipohjaiset juomat kahteen ryhmään - kahvi ja tee. Sanotaan, että kaikki mitä me poimitaan, kuivataan ja paahdetaan ennen käyttöä, on myöhemmin kahvia (tammenterhot, porkkana, kahvipavut tai jopa voikukan juuri), samalla taas kaikki muu - missä käytetään vain raakoja tai kuivattuja raakoja aineksia, on teetä. Siksi kiinalainen termini "tee" sopii kaikille kasviuutoksille (kamomilla, lime kukat, tammen kuori yms.)

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mikä tekee vihreästä teestä ainutlaatuisen?

Vaikka vihreä tee on tehty samoista teepensaan lehdistä kuin musta…
Lue lisää

Vaikka vihreä tee on tehty samoista teepensaan lehdistä kuin musta tee, sen fermentaation on paljon matalampi. teelehtien höyryttämisen tapa on hyvin yleinen Japanissa, joten tee (Sencha, Genmaicha) peräisin tästä maasta on yleensä kirkkaamman vihreää. Samalla taas Kiinalainen tee (Gunpowder, Longjing) on kuivattu erityisellä pannulla. On vielä yksi Kiinalainen tee - Puer. Sen valmistustapa eroaa kaikista muista valmistustavoista, koska poimitut lehdet painetaan kokoon kosteina ja kuivataan vasta myöhemmin. Juuri tällä teellä sanotaan olevan kaikista vhreistä teistä suurin positiivinen vaikutus kehoon.

Vaikka vihreän teen sanotaan olevan terveellisempi, asiantuntiat sanoo että kaikki riippuu teen laadusta ja miten se valmistetaan. Vihreä tee sisältää pikkuisen vähemmän kofeiinia, runsaasti vitamiineja kuten B2, C ja foolihappo. Saadaksesi tämän teen kaikki positiiviset ominaisuudet ja tunteaksesi vahvinta makua, suositellaan uuttamaan sitä ei kuumemmalla vedellä kuin 80 ° C.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mitä kannattaa tietää mustasta teestä?

Musta tee valmistetaan teepensaan lehdistä. Se on fermentoiduin tee, koska…
Lue lisää

Musta tee valmistetaan teepensaan lehdistä. Se on fermentoiduin tee, koska se jätetään kuivumaan pitkäksi aikaa poimimisen jälkeen, joten se saa tummanruskean värin ja erittäin rikkaan maun. Verrattuna muihi teihin, mustassa teessä on eniten kofeiinia ja se on suosituin koko maailmassaUsein musta tee on pohjana teesekoituksiin. Mustan teen maku voi riippua joko sen lajista (Darjeeling, Asaam, Ceylon) tai lisät mitä käytetään erottuvan maun esiin tuomiseksi. Esimerkiksi Earl Gray on mustan teen ja bergamotin sekoitus, ja maailmankuului "English breakfast" tee on oikeasuhteinen sekoitus Asaam, Ceylon ja Kenian teistä.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Miten erottaa hyvälaatuinen tee huonolaatuisesta?

Helpoin tapa määritellä laatu on irtoteestä tai jauhamattomasta teestä. Jos…
Lue lisää

Helpoin tapa määritellä laatu on irtoteestä tai jauhamattomasta teestä. Jos tee hajoaa jauheeksi hyvin nopeasti hieroessa sitä sormisi välissä, tarkoittaa se sitä, että se on kuivattu hyvin korkeassa läpötilassa tai se on aika vanhaa. Sellainen tee ei varmasti ole korkeinta laatua.

Teestä pitäisi lähteä millyttävää aromia joka kerta kun paketti aukaistaan. Jos tuoksu on heikko tai tunkkainen - maku on myös huono. Hyvälaatuinen tee voi olla luonnollisesti makeaa, hapanta tai hedelmäisen kirpeää. Sellainen tee ei tarvitse muuta lisää - kuten sitruunaa, sokeria yms. Sinun täytyy valita vain lempiteesi ja nauttia siitä.

Teen paketointi on myös hyvin tärkeää. Mitä paremmanlaatuinen tee, sitä todennäköisemmin se on jauhettu, irtonainen ja pakattu erittäin ilmatiiviiseen pakettiin. Jos tee on hyvälaatuinen - sen massa kasvaa 3-4 kertaiseksi veteen laitettuna, eli tällainen tee pakataan harvoin teepusseihin. Jos kuitenkin valitset pussissa olevan teen pitäisi sinun kiinnittää huomiota, millaisista materiaaleista ne on valmistettu. SIlkkiset teepussit antavat teelle vähiten lisämakua, joten hyvän teen nauttimiseksi valitse se, mikä on pakattu sellaisiin pusseihin.  

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän