Kannettavat espressokeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa kannettavista espressokeittimistä

Arjessa tulee usein vastaan tilanteita, joissa tarvitaan kahvin piristävää vaikutusta – aamuvarhaiseen sijoittuvat työmatkat, tuntikausien opiskelusessiot, pitkiksi venyvät päivät… kofeiini pelastaa pulasta! Kahvi lisää myös esimerkiksi junamatkojen, retkien ja telttailun nautinnollisuutta, mutta sen valmistus tien päällä on vaikeaa – vai onko sittenkään?

Kannettavat espressokeittimet mahdollistavat kahvista nauttimisen niin urbaanissa ympäristössä kuin luonnon helmassakin. Valmista tuoretta kahvia merenrannalla, vuoristopoluilla tai missä tahansa, minne tiesi viekin! Kannettavat keittimet ovat kompakteja ja kevyitä ja osa niistä toimii kokonaan ilman sähköä (joskin saatavilla täytyy olla kuuma vettä).

Matkakahvinkeitin miten löytää itselle sopivin malli?

Kannettava kahvinkeitin kannattaa valita huolella. Huomioi ainakin seuraavat asiat:

Minkälaisesta kahvista pidät? Kannettavat kahvinkeittimet hyödyntävät mallista riippuen erilaisia uuttotekniikoita. Osa keittimistä valmistaa vahvempaa ja täyteläisempää kahvia, toiset taas pehmeämpää ja miedompaa kahvia.

Missä ja miten matkustat? Millaiseen käyttöön matkakahvinkeitin tulee? Keittimiä on olemassa useita erilaisia – olisiko esimerkiksi retkikahvinkeitin tai kahvinkeitin autoon sopiva valinta? Onko saatavillasi vedenkeitin ja riittääkö käsin tuotettu paine? Vai haluatko keittimen, joka toimii paristoilla, akulla tai sähköllä? Kannattaa huomioida, että joissain tapauksissa sähköllä toimivat pienet kahvikoneet voivat olla kannettavaa kahvinkeitintä näppärämpi valinta. Pieni kahvikone mahdollistaa herkullisesta kahvista nauttimisen esimerkiksi yöpyessäsi hotellissa tai matkailuautossa.

Paljonko jaksat kantaa? Mieti tarkkaan, kuinka paljon kahvikone saa painaa ja kuinka paljon tilaa se saa viedä repussa, autossa tai matkalaukussa. Jotkut kannettavat espressokeittimet painavat vain 160 grammaa, kun taas joidenkin paino nousee lähes kiloon. Kiinnitä huomiota myös keittimen kestävyyteen, helppokäyttöisyyteen ja puhdistukseen. Jos haluat nauttia esimerkiksi pour over -kahvia, tarvitset myös suodattimia jne. Hyvällä suunnittelulla varmistat vaivattoman kahvin valmistuksen missä tahansa.

Muista, paras matkakahvinkeitin on sellainen, joka mukautuu saumattomasti elämäntyyliisi!

Kannettavat espressokeittimet tarjolla on useita malleja eri valmistajilta

Meiltä löydät matkakahvinkeittimet AeroPress-, Cafflano-, Flair Espresso- ja Handpresso-merkeiltä. Jokainen näistä keittimistä on omanlaisensa, mutta kaikki niistä mahdollistavat herkullisen kahvin valmistuksen missä ja milloin tahansa.

Handpresso-matkakahvinkeitin

Kun matkustat autolla tai ajat paljon työsi puolesta, eikä matkan varrelle välttämättä osu kahviloita tai huoltoasemia sopivin väliajoin, kahvinkeitin autoon voi olla fiksu valinta. Nämä kahvinkeittimet eroavat muista matkakahvinkeittimistä siten, että ne saavat virtansa kaapelista, akusta tai ladattavasta paristosta. Handpresson kannettavat espressokeittimet ansaitsevat erityismaininnan tässä kategoriassa.

Handpresso Auto 12v/24v -kahvinkeitin on varustettu sisäänrakennetulla lämmityselementillä, joka lämmittää veden sopivaksi uuttoa varten ja tuottaa tarvittavan 19 baarin paineen. Kytke kahvinkeitin auton pistorasiaan, lisää vesi, odota veden lämpenemistä ja nauti nopeasti valmistuvasta täyteläisestä espressosta. Tässä keittimessä voi käyttää myös Nespresso-kahvikapseleita, joten voit valmistaa keittimellä monenlaisia juomia.

Handpresso Handcoffee Auto taas on 12v kahvinkeitin autoon. Tämä keitin kytketään tupakansytyttimeen ja siihen sopivat SENSEO-kahvityynyt. Kahvi valmistuu neljässä minuutissa ja voit valmistaa sen autossa istuen.

Kahvinkeittimet autoon voivat toimia myös kokonaan ilman paristoja tai ladattavia akkuja. Silloin kahvin valmistukseen tarvittava paine saadaan aikaan esimerkiksi polkupyörän pumppua muistuttavalla järjestelmällä, jollaista hyödyntää muun muassa Handpresso Pump -keitin. Pumppaukseen kuluu vain hetki, jonka jälkeen tämä kannettava espressokeitin on valmis käyttöön!

AeroPress-matkakahvinkeitin

AeroPress-kahvinkeittimet ilmentävät täydellisesti kahvimaailman monipuolisia mahdollisuuksia. Nämä nerokkaat laitteet yhdistävät pressopannun, suodatinmenetelmän ja perinteisten kahvinkeittimien parhaat puolet. AeroPress-retkikahvinkeitin valmistaa jopa 300 ml kahvia (mallista riippuen) muutamassa minuutissa ja mahdollistaa kokeilut erilaisilla lämpötiloilla ja jauhatuskarkeuksilla. Sen kompakti ja kestävä muotoilu takaa mahdollisuuden valmistaa laadukasta kahvia missä tahansa.

Cafflano-matkakahvinkeitin

Cafflanon manuaaliset kahvinkeittimet, mukaan lukien Cafflano Kompresso ja Cafflano Klassic, yhdistävät innovatiiviset ratkaisut käytännöllisyyteen. Ainutlaatuisella muotoilullaan joukosta erottuva Cafflano Kompresso on ilman sähköä toimiva kannettava espressokone, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia laadukasta espressoa missä tahansa. Cafflano Klassic taas on all-in-one retkikahvinkeitin, joka on varustettu kahvimyllyllä ja tarjoaa siten mahdollisuuden valmistaa kahvia vastajauhetuista pavuista. Näiden keitinten etuna on niiden kompakti koko ja mahdollisuus valmistaa kahvia ilman sähköä. Cafflanon kannettava espressokone mukautuu myös vaivatta erilaisiin mieltymyksiin – Kompresso tarjoilee vahvoja espressoshotteja ja Klassic integroidun myllyn tuomat laajemmat mahdollisuudet. Myös kylmästä vedestä valmistetun ja kylmänä nautittavan espresson valmistus onnistuu.

Flair Espresso – manuaalinen espressokone

Flair Espresson manuaaliset espressokeittimet ovat tuoneet kannettavien kahvinkeittimien maailmaan paljon uutta. Nämä manuaaliset, vipukäyttöiset laitteet sopivat espresson ystäville. Tyylikkäällä ja kompaktilla muotoilullaan ne asettavat yksinkertaisuuden etusijalle, laadusta tinkimättä. Nämä matkakahvinkeittimet mahdollistavat uuttoprosessin täydellisen hallinnan. Jokainen shotti on mahdollista räätälöidä omaan makuun sopivaksi tekemällä muutoksia esimerkiksi jauhatuskarkeuteen ja tamppauksessa käytettävään paineeseen. Manuaalisesti toimiva kahvinkeitin ei ole myöskään riippuvainen sähköstä, joten kahvia voi valmistaa missä ja milloin tahansa.

Jos olet kiinnostunut espresson valmistukseen liittyvästä teknologiasta, myös täysikokoinen espressokone voisi olla järkevä hankinta. Sellaista ei toki voi pakata mukaan retkille, mutta perinteinen espressokeitin mahdollistaa laadukkaasta kahvista nauttimisen kotona!

Voimmeko olla avuksi?

Itselle sopivin kannettava kahvinkeitin löytyy eri vaihtoehtoihin tutustumalla ja omia toiveita miettimällä. Älä hämmenny suuren valikoiman edessä, vaan ajattele tehtävää seikkailuna! Olitpa sitten kokenut kahviharrastaja tai kokeilunhaluinen kahvimaailman uudistaja, tai etsit mahdollisimman yksinkertaista tapaa kahvin valmistukseen, sopiva matkakahvinkeitin löytyy varmasti pienen etsinnän jälkeen.

Jos et osaa päättää, millainen kannettava espressokone kotiin kannattaisi hankkia, KahviKaverin ammattilaiset neuvovat mielellään ja auttavat löytämään tarpeisiisi sopivan laitteen. Kannattaa tutustua myös verkkokauppamme laajaan kahvikoneet-kategoriaan. Aivan kuten täydellisen kahvin valmistus, myös itselle sopivimman laitteen valinta vaatii huolellisuutta ja asiaan paneutumista. Toivotamme menestyksekästä matkaa kahvin maailmaan!

Lue lisää