VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

De'Longhi kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Papusäiliön koko
Ohjaustyyppi
Smart app
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Sisäänrakennettu mylly
Annosten määrä
Mutteripannun kapasiteetti
Säilyttää lämmön
Annoksen säätö maitokahville
Annoksen mustalle kahville
Kofeiininpoistomenetelmä
Tilavuus
Käyttäjän luomat reseptit
Suklaa laji
Tyyppi
Tyyppi
Arabica lajike
Juoman resepti
PID lämpötilansäädin
Suklaan tyyppi
Sykliät
Painemittari
Maitojuomat
Annoskoko
Näyttö
Toiminnot
Papusäiliöiden lukumäärä
Tarjoukset

De’Longhi kahvikoneiden hinnat vaihtelevat laajasti. Mitkä on niiden isoimmat erot?

Kuten kaikilla koneilla, De'Longhi hinnat riippuvat toiminnoista, mitkä sillä on, käytön helppoudesta ja, tietenkin, valmistuksen vuosi. Mitä modernimpi kone, sitä enemään se huomioi käyttäjän erilaisia tarpeita, se on helpompikäyttöinen ja -huoltoinen. Esimerkiksi, kahvikoneet manuaalisella maidonvaahdottimella on aina halvemmat kuin ne, joilla on integritu maitojärjestelmä. Pitää taaskin mainita, että manuaalisella midonvaahdotimella täydellisen maidovaahdon saaminen vaatii taitoa ja aikaa, kuna taas automaattinen maitojärjestelmä tekee kaiken puolestasi ja täydellinen maitojuoma valmistuu hetkessä.

Valitessa kahvikonetta huomaat, että joitakin ohjataan monella napilla, kun ataas toisilla on värikäs kosketunäyttö. Joidenkin koneiden kalkinpoistoa varten tarvit aina ohjeita, kun taas toisilla opit sen ensimmäisen kerran jälkeen. Koska asiakkaat ostavat kahvikoneen pidemmäksi aikaa kuin yksi vuosi, me suositellaan aina katsomaan muutakin kuin kahvikoneen hintaa - että se olisi miellyttävä ja helppokäyttöinen jokaiselle petheenjäsenelle tai työkaverille.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Milloin kannattaa valita De’Longh kahvikone?

Koska De'Longhi merkki on ollut markkinoilla aika pitkää, voimme sanoa, että se on luotettäva ja asiakkaiden tykkäämä. Viimeisimmät tämänmerkkiset kahvikoneet on erittäin helppokäyttöiset, ja juomien laatu ja valikoima ilahduttavat jopa tarkkaavaisimia kahvin rakastajia.

Ekslusiiivinen LatteCrema maidonvaahdotus-järjestelmä, ruostummattomasta teräksestä pintakäsittely joka dominoi korkeamman luokan malleissa ja värilliset kosketusnäytöt tai jopa monta kahvipapusäiliöta takaavat, että sinulla on kotonasi moderni ja luotettama kahvikone. Jos kuitenkin epäilet minkälainen kahvikonemalli on sinulle paras - meeidän myyjät auttavat ilomielin sinua valitsemaan. kahvikone ostetaan joka tapauksessa pidemmäksi aikaa kuin vuodeksi.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä tekee De’Longhi-n LatteCrema maitojärjestelmästä ainutlaatuisen?

LatteCrema maitojärjestelä De'Longhi kahvikoneissa pystyy vaahdottamaan kuumaa tai kylmää maitovaahtoa eri koostumuksella, taaten mahdollisuuden valmistaa eritapaisia maitojuomia. Sen lisäksi maitosäiliötä voi pitää jääkaapissa ja kylmän maidon voi ottaa ulos juuri ennen kuin käyttää sitä vaahdotukseen.

Joissakin De'Longhi malleissa maitosäiliöt on lämpieristetty. Valitsemalla tämäntapainen kahvikone, voit olla varma, että maito pidetään viileänä jopa 5-6 tuntia.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miksi De’Longhi kahvikoneet ovat niin suositut?

Italialainen merkki De'Longhi on ollut markkinoilla vuodesta 1974 saakka. Ja vaikka täysiautomaattisia kahvikoneita alettiin valmistamaan vasta vuonna 2003, pitkäaikainen kokemus ja tietämys ovat auttaneet heitä löytämään tien asiakkaiden elämään. DeäLonghi mrkki on myös aktiivinen mediassa, joten nähdessään sen nimeä usein mainoksissa, asiakkaat ymmärrettävästi tunnistavat sen myäs kaupoissa. Tietenkin, hyvn nimen säilyttäminen ei ole helppoa, joten vuosienpituisella kokemuksella, tämä kahvikoneiden valmistaja on todistanut itsensä olevan luotettava ja keskittyvän asiakkaiden tarpeisiin.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

De’Longhi kahvikoneista

Italialaisilla De’Longhi kahvikoneilla pääset nauttimaan täydellisiä makuja. Tunnet olevasi lempikahvilassasi, vaikka istuisit olohuoneen sohvalla! Tämä kaikki on tietenkin italialaisen asiantuntemuksen ansiota: loppujen lopuksi, kuka tietää laatukahvista enemmän kuin italialaiset? Jopa Brad Pitt on yhtä mieltä ja esittelee De’Longhi koneita ylpeästi yhdessä viimeisimistä kampanjoista (olet ehkä nähnyt jo joitakin mainoksia tämän kuuluisan näyttelijän kanssa)! Kiinnostavaa on, että De’Longhi on aika lailla ainoa valmistaja, jonka valikoimassa on kaikenlaisia koneita: voit valita täysautomaattisista koneista, puoliautomaattisista koneista ja suodatinkeittimistä. Jätä kahvinvalmistus De’Longhille ja nauti juomistasi juuri sellaisena kuin haluat!

Jo vuonna 1902 perustettu yhtiö on maailman johtava kotikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden valmistaja. Sen matka alkaa Trevisosta, Italiasta pienenä erilaisia teollisia osia valmistavana työpajana. Ajan kuluessa yritys alkoi keskittymään enemmän kotitalous- ja keittiölaitteisiin, mutta loppujen lopuksi yhtiö tuli tunnetuksi kahvikoneista. Joten, miten De’Longhi sai miljoonien kahvin ystävien luottamuksen ja mikä auttoi heitä pysymään modernien kahvikoneiden kilpailuhimoisen maailman kärjessä?

Italialaiset perinteet. Tämän italialaisen yhtiön loi De’Longhi perhe 1900-luvun alussa ja sen perheen jälkeläiset ovat edelleen johtamassa yritystä. Ei ole salaisuus kuinka oleellisia italialaiset ovat nykyajan kahvikulttuurissa – loppujen lopuksi kuuluisa espresso on peräisin Italiasta! Voisi sanoa olevan ihan luonnollista, että italialaiset kahvikoneet ovat synonyymejä hyvälle espressolle ja muille laadukkaille juomille. 

Innovatiiviset ratkaisut. Huolimatta sen italialaisista juurista ja ylpeästä sitoutumisesta perinteisiin De’Longhi on aina ollut valmis kokeilemaan myös jotain uutta. Nykyään yhtiö tarjoaa täydellistä yhdistelmää uudesta teknologiasta ja vahoista, kokeilluista ja testatuista valmistusmenetelmistä. Espresson lisäksi voit nauttia myös americanoa, suodatinkahvia ja lukuisia muita juomia. Innovatiiviset ratkaisut ja moderni hallinta ovat nyt osa De’Longhi kokemusta. 

Designiin kiinnitettyä erityistä huomiota. Missä italialaisia, siellä moitteetonta tyyliä! De’Longhi kahvikoneet ovat saaneet useita palkintoja eksklusiivisen muotoilunsa, joka yhdistää perinteiset muodot ja nykyaikaiset lisäykset. Tämä moderni lähestymistapa perinteisiin on voittanut miljoonien kahvinystävien sydämet koko maailmassa.

Laatutesti. Ennen kaikkea muuta, De’Longhi arvostaa laatua ja luotettavuutta, jonka takia jokaiselle yhtiön valmistamalle laitteelle tehdään perusteellinen laatutarkastus. Ennen sen myyntiin laittamista, sitä testaillaan taatakseen moitteeton toiminta. 

Kaikista näistä syistä De’Longhi on saanut laumoittain faneja vuosien mittaan- mukaan lukien Brad Pitt!

Laaja valikoima De’Longhi kahvikoneita: valmista kahvia juuri niin kuin haluat

De’Longhilla pystyt sukeltamaan kahvin maagiseen maailmaan, riippumatta valmistusmenetelmästä, jota yleensä käytät. On jo mainittu, että tämä italialainen yhtiö valmistaa erityylisiä kahvikoneita: voit valita täysautomaattisen laitteen, espressokoneen tai suodatinkeittimen. Tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vehje! Tutustutaanpas näihin kategorioihin hieman lähemmin. 

De’Longhi täysautomaattiset kahvikoneet

De’Longhi tunnetaan parhaiten sen täysautomaattisista koneista. Yhtiön edustajien mukaan suosikki kahvisi ja De’Longhi täysautomaattisen koneen kanssa saat taatusti täydellisen kotitekoisen kahvin. Pääset valmistamaan erinomaisia juomia täysin automaattisesti ja yhdellä napinpainalluksella. Mutta mikä näiden laitteiden salaisuus on? No, niitä on useampia…

Erittäin tuoksuva vastajauhettu kahvi. Näissä täysautomaattisissa koneissa on sisäänrakennetut teräksiset myllyt, jotka takaavat tarkkuuden ja tasaisen tuloksen. Voit valita oman jauhatuksen 14 eri jauhatusasteen seasta. Haluttu määrä kahvia tampataan virheettömästi, uutetaan käyttämällä vettä valitsemallasi lämpötilalla, ja lopulta se valuu kuppiin. Tämäkin tapahtuu automaattisesti: sinun täytyy painaa vain nappia. De’Longhi ei liioittele lainkaan sanoessa, että tarvitset vain suosikki kahvipapujasi saadaksesi maukkaan kupillisen kahvia kunhan sinulla on keittiössä De’Longhi täysautomaattinen kahvikone.

Laaja valikoima juomia.  Riippuen valitsemasta mallista, voit nauttia paljon erilaisia juomia: ristretto, espresso, americano, long coffee tai jopa silkkinen cappuccino ja trendikäs flat white. Jotkut mallit pystyvät tarjoamaan sinulle jopa kaakaota tai lasillisen kylmää kahvia. Teen ystävät voivat myös nauttia lukuisista eri mauista: voit valita erilaisen veden lämpötilan riippuen teestä, jota haluat juoda. 

Laadukas maitojärjestelmä. Kaikki De’Longhi koneet pystyvät vaahdottamaan todella maukasta maitovaahtoa. Joissakin on höyrysauva, joka antaa sinun vaahdottaa maitoa itse, samalla kun taas tosissa on LatteCrema järjestelmä maitosäiliöllä. Nämä maitosäiliöt voi huuhdella automaattisesti ja niitä voi säilyttää jääkaapissa sillä aikaa, kun niille ei ole käyttöä. Toinen uniikki LatteCrema maitojärjestelmän ominaisuus on mahdollisuus muokata maitovaahtoa makusi mukaan: voit tehdä siitä paksumpaa tai vähemmän paksua ja valmistaa myös ihan vaahdotonta kuumaa maitoa. Tavallisen lehmänmaidon sijasta voit käyttää myös kasvismaitoja, kuten manteli-, soija-, kookos-, tai kauramaitoa.

Nykyaikainen, intuitiivinen ohjaus ja “Coffee Link” älysovellus. De’Longhi kahvikoneet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Vaikka joitakin ohjataan tavallisilla napeilla, toisissa on taas kosketusherkät napit tai kätevät kosketusnäytöt. Suurinta osaa näistä koneista voi ohjata myös ”Coffee Link” älysovelluksella: asenna se ja ohjelmoi kahvikoneesi suoraan älylaitteeltasi.

Erilliset käyttäjäprofiilit ja mahdollisuus tallentaa lempireseptit. De’Longhi antaa sinun tehdä kahvikokemuksestasi henkilökohtaisemman. Jotkut koneet antavat sinun tallentaa lempireseptisi. Toisissa on erilliset käyttöprofiilit, jotka antavat sinun ja läheisiesi tallentaa omat valikot. 

De’Longhilla on lukuisia täysautomaattisia koneita tarjolla. Kaiken helpottamiseksi ne ovat jaettu eri sarjoihin:

“Magnifica”. “Magnifica” kahvikoneet ovat luotu yksinkertaisiksi ja maukkaan kahvin valmistamiseksi. Tämä sarja on jaettu vielä ”S” ja ”Evo” koneiksi. ”S” sarjassa on yhtiön myydyimmät koneet, kuten ”ECAM 22.11x” mallit ovat viimeisen vuosikymmenen ehdottomat suosikit.  

“Dinamica”. “Dinamica” sarja tarjoaa erinomaista espressoa ja maitokahveja vain napinkosketuksella. Nämä kahvikoneet erottaa joukosta se, että ne ovat modernilla muotoilulla ja kosketusnäytöllä. Tässä sarjassa on pari mallia, joissa on höyrysauva, mutta suurimmassa osassa on kuitenkin LatteCrema, integroitu automaattinen maitojärjestelmä, joka antaa sinun nauttia maitopohjaisia juomia vain yhdellä kosketuksella.

“Primadonna”. “Primadonna” sarjassa on eksklusiivinen design ja se mahdollistaa täydellisen kahvikupillisen. Näissä koneissa on laajat värilliset kosketusnäytöt ja ne ovat valmiita tarjoamaan sinulle maksimaalisen kahvinautinnon.

“Maestosa”. “Maestosa” koneissa näkyy ylin taiturisuus ja viimeisimmät teknologiat, jotka antavat muokata kahvia juuri makusi mukaan. Tämä sarja on todellinen helmi De’Longhi täysautomaattisten koneiden seassa. Kaksi papusäiliötä, mahdollisuus valmistaa maitopohjaisia juomia. Mahdollisuus valmistaa kaakaota tai lasillinen kylmää kahvia… Se on kuin keittiössä olisi kahvila!

De’Longhi puoliautomaattiset kahvikoneet

Kahvikulttuurin kehittyessä ja levitessä, ihmiset kaipaavat enempää kuin kahvia napinpainalluksella. He jahtaavat täyttä baristakokemusta: valmistusprosessin hallintaa, kahvirituaalista nauttimista ja kahvilalaatuisten juomien valmistusta. Ei tule siis yllätyksenä, että kotikäyttöisten espressokoneiden suosio kasvaa jatkuvasti. De’Longhi kahvikoneet laittavat sinut vastuuseen kahvikupillisesta ja antavat luoda baristalaatuisia mestariteoksia päivittäin. Tarjolla on muutamia erilaisia puoliautomaattisia kahvikoneita:

Puoliautomaattiset kahvikoneet sisäänrakennetulla myllyllä. Sisäänrakennettu mylly tarjoaa kätevän tilaa säästävän ratkaisun joka antaa sinun käyttää kahta työkalua kerralla. Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta vaihtoehdolta, käy vilkaisemassa ”La Specialista” sarjan ”Arte” ja ”Prestigio” malleja. Nämä koneet eivät ainoastaan valmista laadukkainta espressoa, vaan ne antavat sinun kokeilla myös latte artia! 

Perinteiset puoliautomaattiset kahvikoneet. Nämä lähtötason kahvikoneet ovat täydellisiä kahvinvalmistuksen aloittelijoille. Niillä voit valmistaa maukasta kahvia aika helposti samalla nauttien manuaalisen kahvinvalmistuksen ihanuutta. Jos tämä kuulostaa houkuttelevalta tutustu suosituimpiin ”Dedica”, ”Icona Vintage” ja ”Stilosa” sarjoihin. Muuten, nautinnon maksimoimiseksi saatat haluta käyttää koneesi vieressä myös kahvimyllyä. Tutustu myllyvalikoimaamme täällä.

De’Longhi suodatinkeittimet

Italia on espresson kotimaa, mutta tämä italialainen yhtiö ei halunnut jättää myöskään suodatinkahvin ystäviä huomiotta. Meillä on muutama De’Longhi suodatinkeitin tarjolla. Valitse perinteinen ”ICM15210” ja ”ICM16710” tai nykyaikainen ”Clessidra ICM17210”. Jälkimmäinen on tehty tarkkojen European Coffee Brewing Centre (ECBC) kriteerien mukaan ja siten se valmistaa laadukkainta kahvia. 

De’Longhi huoltoaineet

De’Longhi koneiden huoltaminen on erittäin helppoa ja enimmäkseen automatisoitua. Riippumatta valitsemastasi laitteesta, sille kalkinpoiston tekeminen on erittäin tärkeää. Koneen toimivuuden takaamiseksi, De’Longhi kahvikoneista on poistettava kalkkia säännöllisesti. Voit valita originaalisen De’Longhi kalknpoistonesteen tai meidän oman yleisen kahvikoneiden kalkinpoistoaineen. Estääksesi kalkin kertymistä koneeseen ja parantaaksesi käyttämäsi veden laatua, käytä vesisuodatinta (sinun täytyy vaihtaa sekin säännöllisesti). Mikäli koneessa on maitojärjestelmä, älä unohda puhdistaa myös sitä huolellisesti. Tutustu maitojärjestelmän puhdistusaineisiin täällä.

Yhteenveto…

De’Longhi ja paras mahdollinen italialainen kotona valmistettu kahvi ovat keskenään synonyymejä. Mikäli sinulla on edelleen hankaluuksia päättää, että millainen kahvikone olisi sinulle sopivin tai jos sinulla on kysymyksiä joistakin malleista, älä epäile ottaa yhteyttä KahviKaveriin: autamme sinua mielellämme ja toivottavasti viemme sinut yhteen tulevan bestiksesi kanssa!

Lue lisää