De'Longhi kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

De’Longhi kahvikoneiden hinnat vaihtelevat laajasti. Mitkä on niiden isoimmat erot?

Kuten kaikilla koneilla, De'Longhi hinnat riippuvat toiminnoista, mitkä sillä on, käytön helppoudesta ja, tietenkin, valmistuksen vuosi. Mitä modernimpi kone, sitä enemään se huomioi käyttäjän erilaisia tarpeita, se on helpompikäyttöinen ja -huoltoinen. Esimerkiksi, kahvikoneet manuaalisella maidonvaahdottimella on aina halvemmat kuin ne, joilla on integritu maitojärjestelmä. Pitää taaskin mainita, että manuaalisella midonvaahdotimella täydellisen maidovaahdon saaminen vaatii taitoa ja aikaa, kuna taas automaattinen maitojärjestelmä tekee kaiken puolestasi ja täydellinen maitojuoma valmistuu hetkessä.

Valitessa kahvikonetta huomaat, että joitakin ohjataan monella napilla, kun ataas toisilla on värikäs kosketunäyttö. Joidenkin koneiden kalkinpoistoa varten tarvit aina ohjeita, kun taas toisilla opit sen ensimmäisen kerran jälkeen. Koska asiakkaat ostavat kahvikoneen pidemmäksi aikaa kuin yksi vuosi, me suositellaan aina katsomaan muutakin kuin kahvikoneen hintaa - että se olisi miellyttävä ja helppokäyttöinen jokaiselle petheenjäsenelle tai työkaverille.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Milloin kannattaa valita De’Longh kahvikone?

Koska De'Longhi merkki on ollut markkinoilla aika pitkää, voimme sanoa, että se on luotettäva ja asiakkaiden tykkäämä. Viimeisimmät tämänmerkkiset kahvikoneet on erittäin helppokäyttöiset, ja juomien laatu ja valikoima ilahduttavat jopa tarkkaavaisimia kahvin rakastajia.

Ekslusiiivinen LatteCrema maidonvaahdotus-järjestelmä, ruostummattomasta teräksestä pintakäsittely joka dominoi korkeamman luokan malleissa ja värilliset kosketusnäytöt tai jopa monta kahvipapusäiliöta takaavat, että sinulla on kotonasi moderni ja luotettama kahvikone. Jos kuitenkin epäilet minkälainen kahvikonemalli on sinulle paras - meeidän myyjät auttavat ilomielin sinua valitsemaan. kahvikone ostetaan joka tapauksessa pidemmäksi aikaa kuin vuodeksi.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä tekee De’Longhi-n LatteCrema maitojärjestelmästä ainutlaatuisen?

LatteCrema maitojärjestelä De'Longhi kahvikoneissa pystyy vaahdottamaan kuumaa tai kylmää maitovaahtoa eri koostumuksella, taaten mahdollisuuden valmistaa eritapaisia maitojuomia. Sen lisäksi maitosäiliötä voi pitää jääkaapissa ja kylmän maidon voi ottaa ulos juuri ennen kuin käyttää sitä vaahdotukseen.

Joissakin De'Longhi malleissa maitosäiliöt on lämpieristetty. Valitsemalla tämäntapainen kahvikone, voit olla varma, että maito pidetään viileänä jopa 5-6 tuntia.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miksi De’Longhi kahvikoneet ovat niin suositut?

Italialainen merkki De'Longhi on ollut markkinoilla vuodesta 1974 saakka. Ja vaikka täysiautomaattisia kahvikoneita alettiin valmistamaan vasta vuonna 2003, pitkäaikainen kokemus ja tietämys ovat auttaneet heitä löytämään tien asiakkaiden elämään. DeäLonghi mrkki on myös aktiivinen mediassa, joten nähdessään sen nimeä usein mainoksissa, asiakkaat ymmärrettävästi tunnistavat sen myäs kaupoissa. Tietenkin, hyvn nimen säilyttäminen ei ole helppoa, joten vuosienpituisella kokemuksella, tämä kahvikoneiden valmistaja on todistanut itsensä olevan luotettava ja keskittyvän asiakkaiden tarpeisiin.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Tietoa De’Longhi-kahvikoneista

Italialaiset De’Longhi-kahvikoneet on suunniteltu varmistamaan ihanteellisen kahvinautinnon. Kyseisillä laitteilla voit valjastaa suosikkikahvilasi menun kotisohvallesi! Tämä kaikki on italialaisen asiantuntemuksen ansiota: kukapa tietäisi enemmän laadukkaan kahvin saloista kuin italialaiset?

Mikä on paras De’Longhi-kahvikone?

On varsin haastavaa määritellä markkinoiden paras De’Longhi-kahvikone, sillä malleja on tarjolla jopa neljässä eri pääkategoriassa! Tee valintasi Bean to Cup-, Espresso-, Suodatin- ja Kapselikahvikoneiden väliltä:

De’Longhi-kahviautomaatit

De’Longhi-kahviautomaatit ovat markkinoilla arvostettuja niiden tarjoamien monipuolisten ominaisuuksiensa vuoksi. Kaikki mallit on varustettu sisäänrakennetulla kahvimyllyllä, joka takaa virheettömän jauhatuksen ja laadukkaan kahvin. Elämyksen viimeistelee mahdollisuus valita useista jauhatustasoista ja vaikuttaa täten juoman vahvuuteen.

Dinamica. De’Longhi Dinamica tarjoaa poikkeuksellisen laadukasta mustaa kahvia sekä maitopohjaisia juomia. Nämä De’Longhi-kahvikoneet on varustettu käyttäjäystävällisellä kosketusnäytöllä ja mallista riippuen joko höyrystimellä tai integroidulla LatteCrema-maidonvaahdotusjärjestelmällä. Ne tarjoavat lisäksi säätöjä vahvuuden ja tarjoilukoon määrittämiseksi. Näitä malleja voidaan myös kauko-ohjata.

Magnifica. De’Longhi Magnifica priorisoi yksinkertaisuutta ja virheetöntä makuprofiilia. Magnifica S-malliston kahvikoneet valmistavat vaivattomasti Espressoa tai mustaa kahvia napin painalluksella, kun taas höyrystimellä varustetut laitteet luovat tämän lisäksi juomiin vielä täyteläisen maitovaahdon. Monipuolisin näistä malleista on juomavalikoimaltaan De’Longhi Magnifica Evo, jolla on mahdollista valmistaa Long Black-kahvia, Doppio-kahvia sekä myös teetä.

PrimaDonna. De’Longhi PrimaDonna yhdistää saumattomasti elegantin muotoilun monipuolisiin käyttöominaisuuksiin ja on kyvykäs valmistamaan laajan valikoiman erilaisia kahvijuomia. De’Longhi PrimaDonna Elite Experience -kahvikone tarjoaa mahdollisuuden valmistaa myös kaakota. Kyseisen malliston laitteissa on värillinen kosketusnäyttö, jolla on mahdollista luoda omia reseptejä. De’Longhi PrimaDonna Soul tarjoaa puolestaan kehitettyjä käyttäjäprofiileita ja Bean Adapt-teknologian, joka mukauttaa laitteen asetuksia käytettyjen kahvipapujen mukaisesti.

Autentica. Tyylikäs De’Longhi Autentica soveltuu erinomaisesti erilaisten kahvijuomien, kuten Espresson, Cappuccinon ja Long Black-kahvin valmistukseen. Laitteen yksinkertainen käyttöliittymä ja automaattinen huoltojärjestelmä takaavat käyttömukavuuden sekä mahdollistavat tehon, lämpötilan ja annoskoon säätelyn.

Eletta. De’Longhi Eletta -kahvikone tarjoaa monipuoliset toiminnot sekä laajan valikoiman erilaisia kahvijuomia mistä valita. My Menu-toiminnon avulla voit luoda yksilöllisiä reseptejä, minkä lisäksi laitteen automaattiset kalkinpoisto- ja huuhteluohjelmat ylläpitävät koneen puhtautta sekä pitkäikäisyyttä.

De’Longhi-espressokeittimet

Ottaen huomioon, miten nopeasti kahvikulttuuri on viime vuosina mullistunut, ei ole ihme, että yhä useammat havittelevat laadukasta kahvielämystä. Onneksi nykyajan teknologia takaa sen, että ei välttämättä tarvitse olla aito barista, jotta voisi nauttia kahvikulttuurista sen syvällisessä muodossaan! De’Longhi-espressokeitin mahdollistaa kaiken tämän vaivattomasti omassa kodissasi.

Dedica. Kompakti De’Longhi Dedica on erinomainen laite sekä perinteisen mustan kahvin että maitopohjaisten juomien valmistukseen. Täydellinen valinta uusille kahvinharrastajille. Tarjoaa mahdollisuuden valmistaa juomia jauhetusta kahvista sekä ESE-kapseleista, mikä kasvattaa juomavalikoimaa entisestään. Kyseistä kahvikonetta myydään lukuisissa eri väreissä, minkä ansiosta löydät varmasti parhaiten omaan sisustukseen sopivan mallin.

La Specialista. De’Longhi La Specialista erottuu joukosta etenkin kokeneemmille kahvinkeittäjille. Kolme esiasetettua reseptiä, kahdeksan jauhatusastetta (Kyllä, tässä laitteessa on sisäänrakennettu kahvimylly!), innovatiivinen lämpötilansäätötekniikka ja monipuoliset ominaisuudet varmistavat laadukkaan kahvielämyksen paikasta riippumatta.

De’Longhi-kahvinkeittimet suodatin

Valikoimastamme löydät myös perinteiset De’Longhi-kahvinkeittimet, joiden avulla saadaan valjastettua laadukkaan suodatinkahvin vahvat aromit tutusti ja turvallisesti joko kotona tai toimistolla. Pienestä koostaan huolimatta 1,25 litran vesisäiliö mahdollistaa jopa 10 kupin valmistuskapasiteetin. Kyseiset De’Longhi-kahvikoneet on varustettu lisäksi automaattisella kalkinpoistotoiminnolla, joka voidaan käynnistää tarpeen tullen vaivattomasti napin painalluksella.

De’Longhi Nespresso kahvikoneet

Jos et ole vieläkään löytänyt kahvinkeitintä, joka vastaisi kaikkiin tarpeisiisi ja toiveisiisi, niin De’Longhi-kapselikeittimet voivat olla juuri sitä mitä etsit! Nämä helppokäyttöiset kahvinkeittimet, jotka perustuvat yhden annoksen tekniikkaan, tekevät valmistusprosessista nautinnollisempaa kuin koskaan. Valitse mieluisesi Nespresso-kapseli, paina nappia ja ihastu! Laite on helppohoitoinen ja sillä voidaan valmistaa laadukkaita juomia kotioloissa vailla huolta kahvinpurujen karisemisesta keittiötasoille. Jos tämä kuulostaa sinun tarpeisiisi sopivalta kahvinkeittimeltä, tutustu KahviKaverin De’Longhi kapselikeitinvalikoimaan ja valitse itsellesi mieluisin malli!

De’Longhi kahvikoneen huolto

De’Longhi-kahvinkeittimen huolto ei vaadi paljon aikaa, mutta säännöllinen huolto on kuitenkin välttämätöntä. Kuinka usein eri huoltotoimia suositellaan tehtävän?

Maitojärjestelmä. Jokaisen maitoa sisältävän kahvijuoman valmistuksen jälkeen laite pyytää itsepuhdistusta. Aktivoi maitosäiliön yläosasta löytyvällä painikkeella järjestelmän automaattinen puhdistustoiminto. Maitojärjestelmällä varustetut De’Longhi-kahvikoneet vaativat lisäksi kattavamman puhdistuksen muutaman päivän välein. Irrota maitosäiliö, pura se ja puhdista osat vedellä sekä miedolla pesuaineella tai astianpesukoneessa.

De’Longhi-kahvikoneen puhdistus. Puhdista haudutusyksikkö, jauhesäiliö ja kondenssivesiallas 2-3 viikon välein tai tarvittaessa vielä useammin. Irrota kyseiset osat ja pese lisäksi laitteen sisäosat ja vesisäiliö perusteellisesti.

De’Longhi-kahvikoneen kalkinpoisto. Kalkinpoisto tulee tehdä noin kolmen kuukauden välein. Tätä ei tarvitse itse muistaa, vaan De’Longhi-kahvikone ilmoittaa tästä määräajan täyttyessä. Veden kovuudesta ja käyttöintensiteetistä riippuen tämä huolto saatetaan vaatia joko hieman useammin tai harvemmin kuin kolmen kuukauden välein. Muista lisäksi vaihtaa vedenpehmennyssuodatin kahden kuukauden välein.

De’Longhi puhdistustarvikkeet tai KahviKaverin omat yleiskalkinpoistoaineet takaavat moitteettoman lopputuloksen.

Voimmeko olla avuksi?

De’Longhi-kahvikoneet on suunniteltu valmistamaan vastaavan tasoista kahvia, mitä Italiassa tarjoillaan. Jos sinulla on vaikeuksia päättää, millainen kahvikone sopisi parhaiten sinulle, tai sinulla on kysyttävää mallien välisistä eroista, älä epäröi ottaa yhteyttä KahviKaverin asiakaspalveluun. Autamme sinua mielellämme löytämään sopivimman keittimen!

Lue lisää