TOP TARJOUS
TOP TARJOUS
TOP TARJOUS

De'Longhi kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Ohjaustyyppi
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Papusäiliön koko
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Tarjoukset

De’Longhi kahvikoneiden hinnat vaihtelevat laajasti. Mitkä on niiden isoimmat erot?

Kuten kaikilla koneilla, De'Longhi hinnat riippuvat toiminnoista, mitkä sillä on, käytön helppoudesta ja, tietenkin, valmistuksen vuosi. Mitä modernimpi kone, sitä enemään se huomioi käyttäjän erilaisia tarpeita, se on helpompikäyttöinen ja -huoltoinen. Esimerkiksi, kahvikoneet manuaalisella maidonvaahdottimella on aina halvemmat kuin ne, joilla on integritu maitojärjestelmä. Pitää taaskin mainita, että manuaalisella midonvaahdotimella täydellisen maidovaahdon saaminen vaatii taitoa ja aikaa, kuna taas automaattinen maitojärjestelmä tekee kaiken puolestasi ja täydellinen maitojuoma valmistuu hetkessä.

Valitessa kahvikonetta huomaat, että joitakin ohjataan monella napilla, kun ataas toisilla on värikäs kosketunäyttö. Joidenkin koneiden kalkinpoistoa varten tarvit aina ohjeita, kun taas toisilla opit sen ensimmäisen kerran jälkeen. Koska asiakkaat ostavat kahvikoneen pidemmäksi aikaa kuin yksi vuosi, me suositellaan aina katsomaan muutakin kuin kahvikoneen hintaa - että se olisi miellyttävä ja helppokäyttöinen jokaiselle petheenjäsenelle tai työkaverille.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Milloin kannattaa valita De’Longh kahvikone?

Koska De'Longhi merkki on ollut markkinoilla aika pitkää, voimme sanoa, että se on luotettäva ja asiakkaiden tykkäämä. Viimeisimmät tämänmerkkiset kahvikoneet on erittäin helppokäyttöiset, ja juomien laatu ja valikoima ilahduttavat jopa tarkkaavaisimia kahvin rakastajia.

Ekslusiiivinen LatteCrema maidonvaahdotus-järjestelmä, ruostummattomasta teräksestä pintakäsittely joka dominoi korkeamman luokan malleissa ja värilliset kosketusnäytöt tai jopa monta kahvipapusäiliöta takaavat, että sinulla on kotonasi moderni ja luotettama kahvikone. Jos kuitenkin epäilet minkälainen kahvikonemalli on sinulle paras - meeidän myyjät auttavat ilomielin sinua valitsemaan. kahvikone ostetaan joka tapauksessa pidemmäksi aikaa kuin vuodeksi.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä tekee De’Longhi-n LatteCrema maitojärjestelmästä ainutlaatuisen?

LatteCrema maitojärjestelä De'Longhi kahvikoneissa pystyy vaahdottamaan kuumaa tai kylmää maitovaahtoa eri koostumuksella, taaten mahdollisuuden valmistaa eritapaisia maitojuomia. Sen lisäksi maitosäiliötä voi pitää jääkaapissa ja kylmän maidon voi ottaa ulos juuri ennen kuin käyttää sitä vaahdotukseen.

Joissakin De'Longhi malleissa maitosäiliöt on lämpieristetty. Valitsemalla tämäntapainen kahvikone, voit olla varma, että maito pidetään viileänä jopa 5-6 tuntia.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miksi De’Longhi kahvikoneet ovat niin suositut?

Italialainen merkki De'Longhi on ollut markkinoilla vuodesta 1974 saakka. Ja vaikka täysiautomaattisia kahvikoneita alettiin valmistamaan vasta vuonna 2003, pitkäaikainen kokemus ja tietämys ovat auttaneet heitä löytämään tien asiakkaiden elämään. DeäLonghi mrkki on myös aktiivinen mediassa, joten nähdessään sen nimeä usein mainoksissa, asiakkaat ymmärrettävästi tunnistavat sen myäs kaupoissa. Tietenkin, hyvn nimen säilyttäminen ei ole helppoa, joten vuosienpituisella kokemuksella, tämä kahvikoneiden valmistaja on todistanut itsensä olevan luotettava ja keskittyvän asiakkaiden tarpeisiin.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

De’Longhi-perhe perusti tämän yrityksen vuonna 1902 pieneksi teolliseksi työpajaksi Italiassa. De’Longhi perheen edustaja hoitaa edelleen italialainen koulutettu yritys. Vaikka se on maailmankuulu kotitalous- ja keittiökalusteiden valmistaja, yhtiötä on vaalittu perhearvojen ja innovatiivisen lähestymistavan avulla, joka mahdollistaa uusien sukupolvien osallistumisen yrityksen liiketoimintaan. Yli 100 vuotta ilahduttanut asiakkaitaan laadukkailla innovatiivisilla ja tyylikkäillä kodinkoneilla. Yhtiön tärkeimmät arvot ovat laatu ja luotettavuus, joten kaikki De’Longhin tuottamat kahvikoneet suoritetaan erittäin tiukalla laadunvalvonnalla – jokainen niistä testataan ja kahvia valmistetaan ennen kuin niitä myydään. Lisäksi kahvikoneiden suunnitteluun kiinnitetään paljon huomiota – De’longhi-koneet ovat saaneet monia palkintoja muotoiluun! Erinomaiset suunnitteluratkaisut ja lomitellut klassiset linjat, joissa on moderni tyyli, käsittelevät kahvikoneiden korkealaatuista tuotantoa. De’Longhi tarjoaa valikoiman puoliautomaattisia ja automaattisia kahvikoneita, joiden avulla voit nauttia suosikki kahvia erikoisuutesi helposti ja säilyttäen niiden laadun erikoisteknologian kahvikoneiden avulla. Italialaiset ovat hyvin tietoisia siitä, mikä on hyvä kahvi. Tämä on nr.1 automaatti kahvikone maailmassa!

Lue lisää