KANSAINVÄLINEN KAHVIPÄIVÄ
KANSAINVÄLINEN KAHVIPÄIVÄ

Kapselikeittimet (Kapselikoneet)

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Kumpi on parempi – kapseli- vai täysiautomaattinen kahvikone?

Me sanotaan aina - paras on se, mikä vastaa tarpeitasi. Kapselikonet ovat lõytäneet tien asiakkaiden sydämmiin niiden erttäin helpon käytön ja huollon ansiosta. Erilaisia juomia voi valmistaa joka kerta ja kone itse vie hyvin vähän tilaa. Niitä ei suosita ainoastaan kotona, mutta maatilolla, matkoilla ja pienissä toimistoissa.

Täysiautomaattinen kahvikone tekee aina kahvin vastajauhetuista kahvipavuista, on voimakkaampi ja sillä on enemmän toimintoja. Valintaan voi myös vaikuttaa se, että yhden kahvin hinta on halvempi ja juoma- ja toimintovalikoima on isompi.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Käytetäänkö kapseleissa pikakahvia ja maitojauhetta?

Meidän valikoimassa olevissa tuottessa ei käytetä pikakahvia kapseleissa, mitkä on mustan kahvin valmistamista varten. Maitopohjaisissa juomissa taas saattaa olla pikakahvia, riippuen valmistajasta ja juomasta.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Onko vain ydentapaiset kahvikapselit sopivia minun kapselikoneeseen?

Kahvikapseleita ostaessa voit valita eri tuottajien erilaisia kahvikapseleita. On tärkeää kiinnittää huomiota niiden muotoon. Kahvikapseleiden paketointi minkälaisessa kahvikoneessa (Nespresso vai Dolce Gusto) niitä pitäisi käyttää. Tämän tiedon lõydät myös tuotteen tutustuksen vierestä verkkokaupassamme. Jos valintasi epäyttää, voit aina kysyä myymäläapulaiselta ja ostaa tuote, mitä tarvitset.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miten valita kapselikone?

Kapsilikoneet erottuu niihin integroitun kapselijärjestelmän asiosta. Jotkut kapselikoneiden tuottajat keskittyvät mustan kahvin laattuun kun taas toiset tekemään niin laajan juomavalikoiman kuin mahdollista. Kahvikonetta valitessa on tärkeää katsoa oikeiden kapseleiden saatavuutta. On ollut tapauksia kun asiakkaat ostaa harvinaisemman kapselikoneen ja eivät löydä sitten oikeita kapselita paikallisista kaupoista. Juuri nyt me tarjotaan kahdentapaisia kapselikoneita:

Dolce Gusto kahvikoneet. Asiakkaille jotka haluaisivat laajaa makuvalikoimaa ja eksperimenttejä. Tämäntapaisen laitteen ostamisen jälkeen, pystyt valmistamaan mustaa kahvia, sen lisäksi maitokahveja tai jopa kaakaota. Näitä koneita suositellaan erityisesti kun tykätään maitokahveista, mutta ei ole tarpeeksi tilaa lähesyydessä pitääkseen maito viileänä.

Nespresso kavikoneet. Jos mieluiten juot espressoa ja mustaa kahvia (enintään 120-140 ml), niin tämä vaitoehto on sinua varten. Laaja valikoima kahvikapseleita, laatukahvi ja kahvisekoitukset - maistelemisella ei ole rajoja. Jos kuitenkin tykkäät maitojuomista, pitäisi olla tarkaavainen - jotkut jotkut Nespresso kapselikoneet käyttävät vain tuoretta maitoa (ei maitojauhetta).

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

About capsule machines
Capsule machines are a great choice for the modern person, always looking for maximum convenience and the opportunity to enjoy everything quickly and easily. In the last decade, the popularity of these machines has grown a lot – nowadays you can see them not only in people’s homes, but also in hotel rooms and cabins. But why are these coffee machines so popular these days and how do you find a capsule machine that best suits your needs?

Easy, convenient and fast

These three words describe the working principle of the capsule machine. Capsule machines make aromatic coffee easily and quickly: you just have to put the coffee capsule with the selected coffee into the machine and press the coffee making button. The machine then pierces the capsule – with the help of high pressure, hot water is pushed through the capsule and the coffee is poured directly into your cup. The result is a drink that is as good as the drinks served in the restaurant!

Perfect cleanliness

Making coffee is very clean when you use a capsule machine. Since the ground coffee is sealed inside the capsule, you avoid a mess in the kitchen and prevent coffee from spilling all over the kitchen counters.

The drinks are just as tasty every time

Samalla kuin jokainen kupillinen on hieman erilainen puoliautomaattisella koneella valmistettuna, kapselikone takaa, että juomat ovat yhtä mahtavat joka ainoa kerta. Laite ja kahvikapseli ovat täysin vastuussa kahvisi mausta. Tämä on erittäin kätevää, sillä sinun ei tarvitse valita kahvillesi oikeaa jauhatusta, annoksen kokoa tai tamppausta. Virheille ei vain ole tilaa!

Laaja valikoima kahveja – jokainen kupillinen voidaan valmistaa käyttämällä eri kahvilajiketta

Ilman muuta, kahvipapujen ja jauhetun kahvin valikoima on paljon laajempi kuin kahvikapseleiden, mutta tässä kannattaa miettiä jotain muutakin… Kun avaat paketin kahvipapuja tai jauhettua kahvia, koitat ilmeisesti tyhjentää koko paketin ennen kuin valitset seuraavan kahvin kokeiltavaksi – muuten, jos paketti jää avoimeksi liian pitkään, kahvi menettää lopulta arominsa ja makunsa. Kahvikapseleilla kaikki on paljon helpompaa: halutessasi voit ostaa 100 kahvikapselia, kaikki eri kahvilajikkeita ja nauttia uusia makuja joka ainoa päivä! Kahvi on suljettu ilmatiiviisti kapseleihin joten sen aromi säilyy taatusti. Tämä on erittäin kätevää, jos perheenjäsenesi tai kaveriporukka tykkää eri mauista.

Minimaalinen huolto

Kapselikahvikoneet käyttävät kapseleita kahvin valmistamiseksi, joten voit unohtaa kahviporoihin liittyvän huollon. Näiden laitteiden huolto on niin helppoa, että sitä ei melkein edes ole: jos säiliössä ei ole vettä, se täytyy täyttää, ja heittää käytetyt kapselit pois. Ainoa, mitä et saa unohtaa, on kahvikoneesta kalkin poistaminen. Kuten kaikki sähkölaitteet, jotka käyttävät vettä, kahvikoneet ovat alttiita kalkin kertymiselle, joten poista koneestasi kalkkia ainakin parin kuukauden välein. Muuten, suurimmalla osalla kapselikahvikoneista on integroidut kalkinpoisto-ohjelmat, sinun täytyy painaa vain paria nappia!

Tyylikäs ja kompakti

Kapselikahvikoneet ovat erittäin kompakteja, joka tekee niistä täydelliset ihmisille, joilla ei ole paljon tilaa keittiössä tai haluavat säästää tilaa muille laitteille. Tämä ominaisuus kapselikahvikoneessa tarkoittaa myös, että ne ovat erittäin liikkuvia. Voit ottaa ne mukaan ulkomaanmatkalle tai viikonlopuksi mökille. Sen lisäksi kapselikahvikoneiden valmistajat kiinnittävät erityistä huomiota laitteiden designiin, joten ne ovat erittäin tyylikkäitä, eivätkä muistuta kömpelöitä teollisuuden kahvikoneita!

Hyvä hinta

Verraten muun tyylisiin kahvikoneisiin (kuten manuaaliset tai täysautomaattiset kahvikoneet), kapselikahvikoneet ovat hyvin edullisia. Se tarkoittaa, että myös tiukalla budjetilla ihmiset, voivat nauttia ravintolatasoista kahvia, mukaan lukien maitopohjaisia juomia kuten cappuccino tai latte macchiatoa! Ei tarvitse kuluttaa satoja tai jopa tuhansia euroja pystyäksesi juomaan maukasta kahvia päivittäin.

Kahvikapselit – ovatko ne ympäristöystävälliset?

Nykyään ihmiset ovat tietoisia siitä, miten heidän toiminnat vaikuttavat ympäristöön ja etsivät ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Jotkut ovat vakuuttuneita, että kapseleilla kahvin valmistaminen on haitallista ympäristölle, sillä ne ovat yleensä valmistettu muovista ja ne täytyy heittää roskiin käytön jälkeen. Kapselijärjestelmien valmistajat ovat tietoiset tästä ongelmasta, joten heidän kapselit ovat usein biohajoavat tai käytössä on kierrätysjärjestelmä. Täten vähennetään vaikutusta ympäristöön. Markkinoilla on myös uudelleenkäytettäviä kapseleita – nekin ovat mahtava ratkaisu.

Erilaiset kapselikahvikoneet

On tärkeä muistaa, että ei ole universaalista kapselijärjestelmää ja mitkään kahvikapselit eivät sovi kaikilla kapselikahvikoneille. Valitessa kapselikahvikonetta, sinun pitää päättää, mikä kapselijärjestelmä sopii sinulle ja ostaa tulevaisuudessa siihen sopivia kapseleita. Paras neuvo minkä voin antaa: valitse yksi suosituimmista kapselijärjestelmistä. Muulloin oikeiden kapseleiden löytäminen saattaa olla haasteellista myöhemmin. Suosituimmat kapselijärjestelmät ja koneet ovat kahden valmistajan omia: Nespresso ja NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

”Nespresso” kapselikahvikone

Nespresso on yksi kahdesta suosituimmasta kapselijärjestelmästä. Siitä on tullut niin tunnettu, että myös muut valmistajat ovat alkaneet luomaan sille kapseleita! Se tarkoittaa, että Nespresso kahvikapseleiden valikoima on erittäin laaja. Lukuisien eri kahvisekoitusten nauttimisen lisäksi, voit kokeilla myös erilaisia specialty kahveja, jotka ovat peräisin maailman eri alueilta. Jopa nirsoimmat kahvin ystävät löytävät taatusti jotain, joka sopii heidän makuun.

Sen lisäksi, mikä tekee näistä kahvikoneista ainutlaatuiset, on korkeampi 19 baarin paine, joka antaa espressoon fanejen nauttia täydellisesti valmistetusta lempijuomastaan – espresso on täyteläinen ja katettu täysin virheettömällä cremalla.

Ne, jotka tykkäävät maitopohjaisista juomista, voivat valita integroidulla maitojärjestelmällä Nespresso kapselikahvikoneen. Tämän merkin kahvikoneet ovat erikoisia siitä, että ne käyttävät tuoretta maitoa eivätkä maitojauhetta. Voit valita maitojärjestelmän manuaalisella höyrysauvalla, vaahdottaa maitoa itse ja tuntea olevasi todellinen barista (tai voit oppia jopa tekemään latte artia!). Toinen mahdollisuus on integroitu maitosäiliö, joka antaa sinun valmistaa lattea tai cappuccinoa yhdellä napin kosketuksella. Viimeiseksi on myös maitojärjestelmiä integroiduilla automaattisilla vaahdottajilla, jotka vaahdottavat maidon suoraan kuppiisi.

Nespresso kapselikahvikoneita on markkinoilla lukuisia ja kaikki ne ovat hieman erilaisia: ero saattaa olla designissa, vesisäiliön koossa, onko maitojärjestelmä vai ei, kuten se, minkä tyyppinen maitojärjestelmä on, tai integroiduista resepteistä. Huomioi nämä ominaisuudet kun valitset itsellesi sopivaa kahvikonetta.

“NESCAFÉ® Dolce Gusto®” kapselikahvikoneet

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselijärjestelmä ja kapselikahvikoneet ovat myös erittäin suositut. Mikä tässä on yllättää eniten, on erilaisille kahvijuomille luodut kahvikapselit. Löydät kapselit jotka sopivat cappuccinon, caramel latte macchiaton, kaakaon, suklaajuomien tai jopa trendikkäiden cold brew juomien valmistamiseen. Kuten Nespressonkin tapauksessa lukuisat valmistajat luovat kahvikapseleita NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselikahvikoneille.

Nämä kahvikoneet varmasti miellyttävät kaikkia: niitä rakastavat aikuiset, teinit ja jopa lapset (tämä on siitä syystä, että nämä laitteet valmistavat mahtavan kupillisen kaakaota tai kuumaa suklaata). Toisin kuin Nespresso, maitopohjaisia juomia valmistaessa NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahvikoneet käyttävät maitojauheella kapseleita. Tämä on erittäin kätevää, jos sinulla ei ole jääkaappia tai tuoretta maitoa käden ulottuvilla. Se on myös mahtava ratkaisu niille, jotka haluavat käyttää mahdollisimman vähän aikaa maitojärjestelmän puhdistamiseen: laita vain kapseli paikoilleen ja nauti täydellistä maitovaahtoa!

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselikahvikoneiden eri mallit eroavat toisistaan designin, koon ja muodon, vesisäiliön muodon (joitakin säiliöitä saattaa olla helpompi täyttää ja puhdistaa kuin toisia), kuten myös hallinnan (joitakin koneita hallitaan manuaalisesti, kun taas toiset antavat ohjelmoida annoksen koon) puolesta. Harkitse näitä ominaisuuksia kun mietit, minkälaista NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselikahvikonetta haluaisit.

Paras kapselikahvikone sinulle

Jos olet todellinen kahvin ystävä, joka pitää perinteisistä kahviresepteistä, kuten espresso tai lungo, mutta et voi vastustaa ajoittain kupillista cappuccinoa tai lattea, suosittelemme valitsemaan Nespresso kahvikoneen. Jos juot vain espressoa tai mustaa kahvia, valitse Nespresso kone ilman maitojärjestelmää – se säästää tilaa. Jos kuitenkin aina välillä haluaisit maitopohjaisen juoman, valitse Nespresso kone maitojärjestelmällä.

Toisaalta taas, jos kahvivalikoiman suuruus ja mahdollisten reseptien määrä on tärkeää, tai jos tykkäät lisätä sokeria, karamellia, suklaata tai muita lisukkeita kahviisi, niin NESCAFÉ® Dolce Gusto® järjestelmä on parempi valinta.

If you are still unsure about which capsule system is best for you, or which coffee machine you should buy, contact KahviKaver’s experts – they will be happy to help you choose the right capsule coffee machine for you!

Lue lisää