2+2

Kapselikeittimet (Kapselikoneet)

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Kumpi on parempi – kapseli- vai täysiautomaattinen kahvikone?

Me sanotaan aina - paras on se, mikä vastaa tarpeitasi. Kapselikonet ovat lõytäneet tien asiakkaiden sydämmiin niiden erttäin helpon käytön ja huollon ansiosta. Erilaisia juomia voi valmistaa joka kerta ja kone itse vie hyvin vähän tilaa. Niitä ei suosita ainoastaan kotona, mutta maatilolla, matkoilla ja pienissä toimistoissa.

Täysiautomaattinen kahvikone tekee aina kahvin vastajauhetuista kahvipavuista, on voimakkaampi ja sillä on enemmän toimintoja. Valintaan voi myös vaikuttaa se, että yhden kahvin hinta on halvempi ja juoma- ja toimintovalikoima on isompi.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Käytetäänkö kapseleissa pikakahvia ja maitojauhetta?

Meidän valikoimassa olevissa tuottessa ei käytetä pikakahvia kapseleissa, mitkä on mustan kahvin valmistamista varten. Maitopohjaisissa juomissa taas saattaa olla pikakahvia, riippuen valmistajasta ja juomasta.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Onko vain ydentapaiset kahvikapselit sopivia minun kapselikoneeseen?

Kahvikapseleita ostaessa voit valita eri tuottajien erilaisia kahvikapseleita. On tärkeää kiinnittää huomiota niiden muotoon. Kahvikapseleiden paketointi minkälaisessa kahvikoneessa (Nespresso vai Dolce Gusto) niitä pitäisi käyttää. Tämän tiedon lõydät myös tuotteen tutustuksen vierestä verkkokaupassamme. Jos valintasi epäyttää, voit aina kysyä myymäläapulaiselta ja ostaa tuote, mitä tarvitset.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miten valita kapselikone?

Kapsilikoneet erottuu niihin integroitun kapselijärjestelmän asiosta. Jotkut kapselikoneiden tuottajat keskittyvät mustan kahvin laattuun kun taas toiset tekemään niin laajan juomavalikoiman kuin mahdollista. Kahvikonetta valitessa on tärkeää katsoa oikeiden kapseleiden saatavuutta. On ollut tapauksia kun asiakkaat ostaa harvinaisemman kapselikoneen ja eivät löydä sitten oikeita kapselita paikallisista kaupoista. Juuri nyt me tarjotaan kahdentapaisia kapselikoneita:

Dolce Gusto kahvikoneet. Asiakkaille jotka haluaisivat laajaa makuvalikoimaa ja eksperimenttejä. Tämäntapaisen laitteen ostamisen jälkeen, pystyt valmistamaan mustaa kahvia, sen lisäksi maitokahveja tai jopa kaakaota. Näitä koneita suositellaan erityisesti kun tykätään maitokahveista, mutta ei ole tarpeeksi tilaa lähesyydessä pitääkseen maito viileänä.

Nespresso kavikoneet. Jos mieluiten juot espressoa ja mustaa kahvia (enintään 120-140 ml), niin tämä vaitoehto on sinua varten. Laaja valikoima kahvikapseleita, laatukahvi ja kahvisekoitukset - maistelemisella ei ole rajoja. Jos kuitenkin tykkäät maitojuomista, pitäisi olla tarkaavainen - jotkut jotkut Nespresso kapselikoneet käyttävät vain tuoretta maitoa (ei maitojauhetta).

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Tietoa kapselikeittimistä

Kapselikeittimet ovat helppokäyttöisiä ja nopeita ja sopivat siksi täydellisesti moderniin arkeen. Kapselikone tekee kahvin valmistuksesta yksinkertaisen helppoa ja mahdollistaa kiireettömämmät aamut.

Kapselikeitin kannattaako sellaiseen sijoittaa?

Ovatko kapselikoneet todella niin hyviä, kuin sanotaan? Alta voit lukea lisää näiden tyylikkäiden ja tehokkaiden laitteiden ominaisuuksista ja hyvistä puolista.

Edullisuus. Jos haluat nauttia täyteläisestä espressosta paksulla cremalla, kotiin on hankittava espressokone, joka ei valitettavasti ole kovin edullinen hankinta. Kapselikone on huomattavasti edullisempi kuin täysautomaattinen tai puoliautomaattinen espressokeitin, ja valmistaa kahvin samanlaisella 15–19 baarin paineella – valikoimamme halvin kapselikeitin maksaa vain reilut 50 €! Jos haluat nauttia kotona laadukasta espressoa, kahvikoneeseen ei siis tarvitse sijoittaa satoja tai jopa tuhansia euroja. Hyvä kapselikeitin mahdollistaa italialaisen espresson ja erilaisten maitokahvien valmistuksen.

Kompakti koko. Kapselikeittimet ovat erittäin kompakteja, joten ne sopivat erinomaisesti pieneenkin keittiöön. Kompakti koko helpottaa myös laitteen liikuttelua – voit ottaa kapselikeittimen helposti mukaan vaikkapa viikonloppureissulle tai mökille. Kannattaa kurkata verkkokaupastamme myös muut saatavilla olevat pienet kahvikoneet!

Laaja juomavalikoima. Voit halutessasi ostaa vaikka 100 erilaista kahvikapselia ja nauttia joka päivä uusista mauista! Kapseleihin pakattu kahvi säilyttää makunsa ja aromikkuutensa hyvin. Kapselikone on erityisen kätevä silloin, kun perheessäsi tai kaveriporukassasi on erilaisia mieltymyksiä ja jokainen haluaa nauttia erilaista kahvia.

Helppohoitoisuus. Kapselikeittimet toimivat kahvikapseleiden avulla, joten kahvin valmistus sujuu siististi ilman sotkuja. Koska jauhettu kahvi on pakattu valmiiksi kapseleihin, vältyt keittiön työtasoille varisseiden kahvinporojen siivoamiselta. Kapselikoneet ovat myös helppohoitoisia. Päivittäiset huoltotoimenpiteet pitävät sisällään ainoastaan vesisäiliön täyttämisen ja käytettyjen kapselien heittämisen roskiin. Kapselikeittimet sisältävät useimmiten myös integroidun, automaattisesti toimivan kalkinpoisto-ohjelman, joka aktivoituu vaivattomasti parin painalluksen avulla!

Miten valita itselle paras kapselikeitin?

Hyvä kapselikeitin on sellainen, jonka kapselijärjestelmä sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Suosittelemme valitsemaan jonkin suosituimmista järjestelmistä, jolloin laitteeseen löytyy aina vaivatta sopivia kapseleita. Huomioi myös, että kapselikeitin tarjous sisältää usein esimerkiksi Nespresso– ja NESCAFÉ® Dolce Gusto® -merkkien kapseleita.

Nespresso-kapselikeitin

Nespresso-kapselikeittimet ovat suorastaan mullistaneet kahvinystävien arjen mahdollistamalla omaan makuun sopivien kahvijuomien valmistuksen helposti kotona. Monipuolisesta kapselivalikoimasta löytyy jokaiseen makuun sopiva vaihtoehto. Nespresso-kahvikoneet tunnetaan myös laajasta laitevalikoimastaan, josta löytyy sopiva malli jokaiselle. Tutuimpia ovat ehkäpä ikoniset Nespresso-kapselikoneet, jotka ovat suosittuja kotikäytössä. De’Longhi-kapselikoneet taas tunnetaan etenkin viimeistellyistä yksityiskohdistaan ja Krupskapselikeittimet luotettavuudestaan. Jokainen edellä mainituista tuotemerkeistä on tunnettu maailmanlaajuisesti ja tekee väsymättömästi työtä mahdollistaakseen laadukkaan kahvin nauttimisen helposti kotona. Valikoimaamme tutustumalla löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon, olipa se sitten budjettiystävällinen pieni kapselikeitin tai kapselikeitin maidonvaahdottimella.

Nespresso De’Longhi

De’Longhi on tunnettu italialainen kodinkonevalmistaja, jonka laitteet ovat korkealaatuisia. Yhteistyössä Nespresson kanssa De’Longhi on kehittänyt Nespresso-kapseleiden kanssa yhteensopivat kapselikoneet, jotka ilmentävät italialaista espressonvalmistusperinnettä. De’Longhi Nespresso -laitteet ovat tyylikkäitä ja elegantteja ja tuovat yhteen esteettisyyden ja toiminnallisuuden. Monissa De’Longhi-malleissa on lisämukavuutta tuovia ominaisuuksia, kuten energiansäästötoiminto, 19 baarin korkeapainepumppu tai käytännöllinen maitojärjestelmä. De’Longhin valmistamat kapselikeittimet ovat kestäviä ja ammattitaidolla valmistettuja, ja siksi hyviä ja pitkäikäisiä sijoituksia.

Nespresso Krups

Myös toinen arvostettu tuotemerkki, Krups, on tehnyt yhteistyötä Nespresson kanssa ja luonut Nespresso-kapseleiden kanssa yhteensopivien koneiden sarjan. Krups Nespresso tunnetaan viimeistellyistä yksityiskohdistaan ja laadukkaista kahvijuomistaan. Tämän merkin kahvi kapselikeitin sisältää edistyksellistä teknologiaa, jolla varmistetaan tasainen uuttolämpötila ja -paine optimaalisten makujen saavuttamiseksi. Krups-laitteet miellyttävät varmasti heitä, jotka arvostavat paitsi tasokasta modernia muotoilua, myös suorituskykyä ja monipuolisia toimintoja. Jos toiveenasi on pieni kapselikeitin, jonka lisäominaisuuksina on esimerkiksi annoskoon ja kahvin voimakkuuden valinta, Krups-kapselikeitin voi olla juuri sitä, mitä etsit.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Nespresso, De’Longhi ja Krups tuovat omalla asiantuntemuksellaan ainutlaatuisia vaihtoehtoja Nespresso-koneiden maailmaan. Ja vaikka valikoimissamme ei olekaan sellaista kahvikonetta, joka olisi yhteensopiva kaikkien mahdollisten kahvikapseleiden kanssa, verkkokauppamme Nespresso-yhteensopivat kahvikapselit -kategoria sisältää monipuolisen valikoiman näiden laitteiden kanssa yhteensopivia kahveja.

Dolce Gusto -kapselikeitin

NESCAFÉ® Dolce Gusto® tunnetaan monipuolisesta kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimastaan. Nämä kapselikeittimet valmistavat erilaisia juomia kahvikapseleista ja tarjoavat siten helpon tavan kokeilla erilaisia makuja. NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikeittimet sisältävät monia erinomaisia ominaisuuksia, joihin lukeutuvat muun muassa vaikuttava juomavalikoima, helppokäyttöisyys, tyylikäs muotoilu ja nopeus.

De’Longhi Nescafe Dolce Gusto

De’Longhi on yksi merkittävimmistä NESCAFÉ® Dolce Gusto® -koneiden valmistajista. Erilaiset Dolce Gusto -kapselikoneet on luotu yhteistyössä NESCAFÉ®:n kanssa. De’Longhin asiantuntemus kahvikoneiden valmistuksessa on luonut hyvän pohjan näiden laitteiden suunnitteluun ja toiminnallisuuteen. Kun vastaan tulee Nescafé-kapselikeitin, joka on De’Longhin valmistama, tiedät siis, että saat nauttia NESCAFÉ®:n kahvin laadukkuudesta ja De’Longhin teknisen huippuosaamisen yhdistelmästä. Nämä kapselikeittimet ovat helppokäyttöisiä ja muotoilultaan tyylikkäitä ja sisältävät erilaisia ominaisuuksia mallista riippuen (esimerkiksi vesisäiliön tilavuus voi vaihdella).

Nescafé-kapselikone tarjoaa verratonta käytännöllisyyttä, monipuolisuutta ja mahdollisuuden nauttia poikkeuksellisen laadukkaasta kahvista. Samalla laite tuo ripauksen tyylikkyyttä keittiöön tai työtilaan. Nescafé-kapselikoneisiin tarkoitetut Dolce Gusto® -yhteensopivat kahvikapselit löydät verkkokaupastamme. Olitpa sitten espresson, cappuccinon tai muiden juomien ystävä, tämä kapselikone tarjoaa vaivattoman valmistuskokemuksen ja maukkaan lopputuloksen.

Kapselikeittimen puhdistus

Kahvi kapselikeitin valmistaa kahvin kapseleista, joten voit unohtaa kaikki kahvinporoihin liittyvät puhdistustoimenpiteet. Näiden laitteiden päivittäinen huolto on todella yksinkertaista. Jos säiliössä ei ole vettä, se on täytettävä, ja käytetyt kapselit on heitettävä pois. Ainoa säännöllisesti tarvittava huoltotoimenpide on kapselikoneen kalkinpoisto. Kuten kaikki vettä käyttävät kodinkoneet, myös kapselikoneet ovat alttiita kalkkikertymille. Muista siis suorittaa kalkinpoisto vähintään muutaman kuukauden välein. Kalkinpoistoon tarkoitetut kahvikoneen puhdistusaineet helpottavat työtä huomattavasti.

Olemme koonneet myös hyödyllisiä artikkeleita kapselikeitinten puhdistukseen liittyen (Nespresson puhdistus ja Nescafé Dolce Guston puhdistus). Noudata huolto-ohjeita huolellisesti, jotta kapselikone palvelee käytössä mahdollisimman pitkään!

Voimmeko olla avuksi?

Huomaathan, että markkinoilla ei ole saatavilla sellaista yleiskäyttöistä kapselikonetta, jossa voisi käyttää kaikenlaisia kahvikapseleita. Siksi hyvä kapselikeitin on sellainen, jonka kapselijärjestelmä sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Jos kapselikeittimen valinta tuntuu vaikealta, ammattilaisemme opastavat mielellään eteenpäin ja auttavat löytämään sopivan laitteen! Ota reippaasti yhteyttä KahviKaverin asiakaspalveluun kapselikeittimiin liittyen, tai jos muunlaiset kahvikoneet herättävät kysymyksiä.

Lue lisää