Kumppanuusohjelma

reviews-template-main-image
Liity KahviKaveri kumppanuusohjelmaan tänään
Levitä intohimoa kahviin tarjoamalla KahviKaveri-valikoiman tuotteita sivustojesi kävijöille saaden samalla myös itsellesi suuret hyödyt!
Me

KahviKaveri on osa kansainvälistä, monikanavaista kahvin ja kahvikoneiden jälleenmyyjäketjua, jonka toiminta on laajaa Euroopan alueella, paikallisille tutuilla nimillä. Tavoitteemme on luoda kokonaisvaltainen, asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelukokemus asiakkaillemme.

Menestystarinamme alkoi vuonna 2010 Liettuassa, missä kaksi kaverusta päättivät toteuttaa unelmansa kahvin parissa. Kahvikaveri-piiri koki räjähdysmäisen kasvun ja intohimo kahviin nousi uudelle tasolle - tänä päivänä, "Business research center group - Yritysten liiketoiminnan tutkimusryhmän" analyysin mukaan, olemme yksi johtavista kahvin ja kahvikoneiden jälleenmyyjistä Baltian maissa. Tämä ei kuitenkaan riitä vielä meille - unelmamme on jakaa hyvä kahvi koko maailman kanssa.

Siksi etsimme aina tietoa kahvityypeistä ja erilaisista kahvinvalmistus menetelmistä. Tiedämme, miten valmistetaan erinomainen kuppi kahvia. Emme puhu käyttöohjeiden kieltä - olemme täällä ystävällistä keskustelua varten: yksinkertaista, tarkkaa ja mukavaa. Autamme sinua valitsemaan kaiken, mitä tarvitset, jotta sinulla on aina kuppi hyvää kahvia kotona.

Ansaitse rahaa seuraajillasi

Liity KahviKaveri -yrityksen markkinointiohjelmaan ja kotiutat lisää tuloja. Sinun tarvitsee ainoastaan lisätä KahviKaveri-tarjouksia verkkosivuillesi ja aina kun sivustosi kävijä ostaa meiltä, ansaitset palkkion myynnistä.

Edut:

  • Ansaitset kilpailukykyisen palkkion per myynti
  • Hyvät tarjoukset seuraajillesi
  • Ei kuukausittaisia myyntitavoitteita
  • Keskimääräinen tilauksen arvo on noin 150 €
  • 30 päivän eväste jakso

Liity kumppanuusohjelmaan

Kuka voi liittyä?

Jokainen voi liittyä KahviKaveri -kumppaniksi, sivustosi on oltava sopiva mainostamiseen. Pidätämme oikeuden hylätä hakemukset, jotka ovat mielestämme epäkurantteja tai arvojemme vastaisia. Älä myöskään käytä Kahvikaveri brändiä ilman Kahvikaveri Oy:n lupaa.

Kuinka liittyä?

Liittyminen on ilmaista ja yksinkertaista - sinun tarvitsee vain kirjautua sisään täällä ja olet valmis aloittamaan! Jos sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse [email protected]