Kahvityynyt

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Information about coffee pads

Before you buy any coffee, you first need to decide how to prepare it. Coffee comes in different forms, so the coffee you choose should be compatible with your coffee machine or coffee preparation method. We invite you to get to know one of the simplest, effortless coffees – coffee pads, created just for Senseo coffee machines. 

Mitkä kahvityynyt oikeastaan ovat ja mikä tekee niistä erikoisia?

Kahvityynyt ovat oikeastaan jauhettua kahvia, joka on pakattu paperiin ja ne muistuttavat teepusseja. Älä kuitenkaan hämmenny tästä: vaikka tyynyt näyttävät teeltä, ne eivät ole tarkoitettu kupissa uuttamiseksi. Tällainen kahvi on paitsi tarkoitettu Senseo tyynykahvikoneita varten. Senseo on vuonna 2001 kahden hollantilaisen yhtiön, Philips ja Douwe Egberts, perustama patentoitu kahvinkeittojärjestelmä. Yllättävän pienikokoiset kahvityynykoneet valmistavat kahvin erittäin matalalla paineella, joka on 1,5 – 3 baria. Tällainen kahvi on paksumpaa kuin tavallinen suodatinkahvi tai muu samantyyppinen juoma. Uuttoon käytetty matala paine tuottaa myös erittäin silkkisen creman. 

Sen edullisuuden, nopeuden, helppouden ja vaivattomuuden ansiosta tämä valmistusmenetelmä valloitti hetkessä kahvin ystävien sydämet Alankomailla, Belgiassa, Ranskassa, Saksassa, Itävalloissa ja lukuisissa muissa maissa. Philips itse sanoi vuonna 2005, että Senseo koneita on myyty koko maailmassa hurjat 10 miljoonaa, samalla kahvityynyjä myytiin vaikuttavat 4 miljardia kappaletta. Samalla kun tämä trendi sai tuulta siipiinsä, saatavilla olevien tyynyjen määrä kasvoi sen mukana ja eri valmistajat hyppäsivät siihen mukaan. Nykyään on laaja valikoima kahvityynyjä, joista valita, joten jokainen löytää taatusti jotain täydellistä omaan makuun, tai jopa mielialaan!

Oikeat kahvityynyt sinulle: miten löydät ne?

Kahvityynyjen valikoima on hyvin laaja, joten itselle jonkin valitseminen voi olla hieman hankalaa. Katsotaanpas siis joitakin asioita, jotka voivat auttaa päätöksenteossa. 

Maidolla vai ilman? Kahvityynyt (tunnetut myös nimellä pehmeät kapselit Senseo koneille) ovat oikeastaan paperipussiin pakattua jauhettua kahvia. Suurimmalla osalla niistä saat valmistettua mustan kahvin, jota voit sitten maustaa erilaisilla lisämausteilla kuten tavallinen maito tai kasvismaito, sokeri tai erilaiset siirapit. Meidän valikoimaamme kuuluu kuitenkin myös kahvityynyjä, joissa on maitojauhetta. Joten siitä vaan, kokeile niitäkin, jos tykkäät lattesta, cappuccinosta tai muista maitopohjaisista juomista. 

Arabica vai robusta? Katsellessa eri kahvityynyjä, älä unohda huomioida kahvilajiketta. Mikäli tykkäät erittäin aromaattisesta, delikaatista ja keskivahvasta kahvista, valitse kahvityynyt, joissa on jauhettua arabicaa. Mausteisemman, täyteläisemmän ja vahvemman kahvin ystävät voisivat kokeilla robusta kahvityynyjä: robustassa on tuplasti kofeiinia arabicaan verrattuna ja se tuottaa täyteläisemmän juoman.

Erilaisia makuja. Kahvisi maku riippuu monista eri tekijöistä, mutta suurimmat ovat kahvin kasvatusalue sekä paahtimon valitsema paahtotaso. Kahvisi kasvatusalueesta ja paahdosta tietoinen oleminen antaa sinulle jonkinlaisen kuvitelman siitä, minkälainen sen maku voisi olla ennen kuin edes maistat sitä. Eteläamerikkalaisissa kahveissa tuntuu yleensä luonnollisia suklaan ja pähkinöiden vivahteita, keskiamerikkalaiset kahvit ovat täynnä eloisia ja odottamattomia makuja, afrikkalaiset kahvit ovat erittäin marjaisia ja hedelmäisiä, kun taas aasialaisissa kahveissa tuntuu usein täyteläisiä mausteiden vivahteita. Mikä tulee paahtoasteisiin, valitse vaaleampipaahtoinen kahvi, jos tykkäät hedelmäisistä hieman happamista kahvijuomista; valitse tummapaahtoinen kahvi, jos tykkäät vahvoista ja kitkeristä juomista; tai nauti erittäin tasapainoisista mauista valitsemalla keskipaahtoisella kahvilla tyynyt

Lisäominaisuudet. Voit olla kiinnostunut myös joistakin lisäominaisuuksista, jotka joissakin meidän tyynyissämme on:

  • Kestävyys. Osa kahvipavuista ovat kasvatettu kestävällä tavalla sertifioiduilla luomutiloilla. Valitse luomu kahvityynyt ja voit olla varma, että kahvi on täysin vapaa kemikaaleista ja kasvatettu luonnonystävällisellä tavalla.
  • Reilu Kauppa (Fair Trade) sertifikaatti. Kahvityynyt, jotka ovat Reilun Kaupan sertifikaatilla sisältävät reilun kaupan prinsiippien mukaan tuotettua kahvia, joista yksi on, että kahviviljelijät ovat saaneet reilua palkkaa työnsä edestä. 
  • Rainforest Alliance sertifikaatti. Rainforest Alliance merkinnällä kahvityynyt ovat täytetty vain kahvilla, joka on kasvatettu vastuutuntoisesti ja sosiaalisen oikeuden prinsiippien mukaisesti, samalla tukien kahviviljelijöiden yhteisöä. 
  • Kofeiiniton kahvi. Ne, jotka haluavat nautti kahvistaan ilman, että jälkeenpäin olisi tärisevä olo, voisivat kokeilla kofeiinittomia kahvityynyjä. Näistä tyynyistä on poistettu kofeiini luonnollisella menetelmällä, joka keskittyy luonnollisten aromien ja makujen säilyttämiseen. 

Tyynyjen määrä yhdessä pakkauksessa. Joissakin paketeissa on enemmän tyynyjä ja toisissa vähemmän. Tämä määrä voi olla 18 – 48 tai enemmän. Etsit erittäin isoa pakettia? Sitten voit vilkaista Coffee Premium “Strong” kahvityynyjä. Siinä on paketissa 100 tyynyä! Eikä siinä vielä kaikki- jokainen tyyny on lisäksi paketoitu erikseen, joten kahvi pysyy tuore ja tuoksuva pidempään. 

Tarjoukset kahvityynyille. KahviKaverilla on aina eksklusiivisia alennuksia kahvityynyille, joten täydennä varastojasi lempikahvilla tai kokeile jotain uutta! Löydät kaikki tarjoukset kahvityynyille täältä.

Suosituimmat ja parhailla arvosteluilla kahvit. Onko edelleen hankaluksia valita parhaat tyynyt itsellesi? Ei hätää: voit aina luottaa kahvin ystävien yhteisöön suodattaa suosituimmat tai parhailla arvosteluilla kahvityynyt.

Kahvityynyt vs. kahvinapit 

Kahvityynyt sekoitetaan usein kahvinappeihin, joten koitetaanpas selvittää niiden ero. Se on oikeastaan aika yksinkertaista: kahvinapit ovat luotu vain espressokoneita varten, jotka valmistavat juomia 8-9 barin paineella. Nämä nappikahvikoneet ovat varustettu erityisillä E.S.E. (Easy Serving Espresso) nappisuodattimilla. Suurin ero on oikeastaan, että tyynyt ovat erityisesti Senseo koneita varten, kun taas napit ovat tarkoitettu E.S.E. suodattimilla espressokoneille. Ne eroavat myös kooltaan (kahvinapit ovat pienemmät) ja tamppaukseltaan (tyynyissä on löysää kahvia ja kahvinapit ovat tampatulla kahvilla).

Joitakin tunnetuimpia kahvityynymerkkejä KahviKaverin tuotevalikoimassa

Me koitamme aina laajentaa tuotevalikoimaamme ja antaa asiakkaille mahdollisuuden kokea uusia, odottamattomia makuja. KahviKaverista löydät joitakin tunnetuimpia markkinoilla olevia merkkejä, mutta myös vähemmän tunnettuja, mutta aivan ainutlaatuisia, tuotteita. Tutustutaan kahvityynymerkkeihin hieman paremmin:

Charles Liégeois on Liégeois perheen perustama belgialainen yhtiö, joka on syntynyt todellisesta intohimosta laadukkaaseen kahviin. Yhtiö tarjoaa kahvin ystäville pyörryttävän määrän eri aromeja ja makuja. He ovat paahtaneet erinomaisia kahveja jo vuodesta 1955 ja on valloittanut lukuisten kahvin ystävien sydämet sen kotimaassa Belgiassa sekä kaikkialla muualla Euroopassa. Kahvipapujen, jauhetun kahvin, kahvikapseleiden ja kahvinappien lisäksi heillä on myös kahvityynyjä. Valinnanvaraa on paljon: vahvojen makujen ystävät tulevat ihastumaan Sublime, Puissant ja Magnifico tyynyistä, kun taas miedompien makujen ystäville voisivat olla mieleen Subtil ja Équilibré. Ne, jotka arvostavat kestävyyttä ja haluavat tukea kahviviljelijöitä voisivat valita Mano Mano ja Chiapas kahvit. Ennen kuin laitat kuitenkaan mitkään näistä tyynyistä ostoskoriisi, älä unohda katsoa myös pakkausten kokoja: joissakin on 18 tyynyä, kun taas toisissa on jopa 30 tai 40.

Coffee Premium on toinen Liégeois perheen omistama yhtiö. Coffee Premium kahvityynyt ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat saada paljon kahvia edulliseen hintaan. Meidän valikoimassamme on 4 eri tuotetta: Regular on täydellinen niille, jotka tykkäävät normivahvaa kahvia, Strong on vahvojen juomien ystäville, Decaf on tarkoitettu niille, jotka etsivät maukasta kofeiinitonta kahvia ja Mega Pack tulee ilahduttamaan niitä, joiden kahvin pitää olla vahvaa, edullista ja runsasta. Jotta kahvisi pysyisi tuoreena pidempään, valitse extraiso Strong, jossa on 100 erikseen pakattua kahvityynyä.

Jacobs Douwe Egberts (tai lyhennettynä JDE) on JDE Peet’n tytäryhtiö, maailman johtava puhdasta kahvia ja teetä valmistava yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi viimeiset 250 vuotta. Nykyään JDE hallitsee lukuisia eri brändejä, mukaan lukien L’OR, Jacobs, Tassimo, Pickwick, Douwe Egberts ja tietenkin Senseo. Kyllä vain: tämä yhtiö teki töitä Philips’n kanssa ensimmäisten tyynykoneiden suunnitteluvaiheessa! Mikä erottaa JDE Senseo kahvityynyt muista, on niiden maitopohjainen juoma. Heidän Senseo® “Café Latte”contains instant coffee, milk powder and sugar. One such pillow makes one serving of tasty latte. Lovers of stronger drinks can choose from Arabica and Robusta blends that include dark roast Strong and medium roast Classic , while lovers of fragrant and smooth 100% arabica coffee might like another medium roast called Gold

In summary…

I hope you are already on your way to finding your new favorite pillows! However, if you have difficulties choosing, do not hesitate to contact KahviKaveri and ask for advice: we will be happy to help you!

Lue lisää