Rajoitetun ajan tarjous:
 • 00

  P.

 • 00

  T.

 • 00

  Min.

 • 00

  Sek.

1+1 CAPRISETTE- & PARALLEL-kahvit
Toinen samanlainen pakkaus lahjaksi.

Bosch kahvinkeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Bosch suodatinkahvinkeittimistä
Nykyään suodatinkahvinkeittimet, jotka antavat meidän nauttia autenttisia makuja ja laadukasta kahvia ilman kuppiin joutuvia kahvipuruja, tulevat vauhdilla takaisin muotiin. Maailman tunnetuimmat baristat ja kahviasiantuntijat käyttävät näitä kotona juomien valmistamiseen – se ei tietenkään liity mitenkään siihen, miten edullisia suodatinkahvinkeittimet ovat, mutta paitsi niiden kykyyn valmistaa ihastuttavaa kahvia.

Suodatinkahvinkeittimiä valmistavat sekä isot että pienet yhtiöt. Alhaalla tutustamme sinulle saksalaisen Bosch yhtiön valmistamia suodatinkahvinkeittimiä. Jatka lukemista, jos haluat saada lisätietoa näistä kahvikoneista ja niiden tärkeimmistä ominaisuuksista!

“Bosch”: innovatiiviset ratkaisut tekevät joka päivästä helpomman

Tämä koko maailmassa tunnettu kodinkoneiden (ja muun) valmistaja on ollut kuvioissa jo hyvin yli 100 vuoden – sen perusti Robert Bosch vuonna 1886, Stuttgartissa, Etelä-Saksassa. Alussa kuitenkin yhtiötä ei nimetty sen perustajan mukaan. Sen sijaan se oli Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering. Toisin kuin yhtiön nimi, jotkut asiat eivät ole muuttuneet sen perustamisen jälkeen: erilaisten innovaatioiden huomioiminen ja sosiaalinen vastuu.

Bosch valmistamat laitteet kuvaavat yhtiön kompromissitonta asennetta laadun suhteen. Vaikka Bosch ei pystynyt poistamaan täysin tarvetta päivittäisille kotitaloushommille, he päättivät tehdä siitä mahdollisimman helppoa. Yhtenä Euroopan johtavana kodinkoneidenvalmistajana, Bosch tarjoaa maksimaalista tehokkuutta pitäen mielessä yksi päämäärä: tehdä asiakkaiden jokainen päivä helpommaksi.

Bosch kahvikoneet eivät ole poikkeus – eivätkä ole Bosch suodatinkahvinkeittimet. Alempana puhumme suosituimpien mallien tärkeimpiä ominaisuuksia.

“Aroma+” toiminto

Painamalla Aroma + nappia, voit parantaa kahvisi makua – laite säätää veden virtauksen halujesi ja tarpeidesi mukaan. Tämä ominaisuus antaa sinun nauttia mahtavaa makua, joka on juuri sellainen kuin haluat sen olevan: esimerkiksi voit tehdä siitä vahvemman aamuisin ja laimeamman iltaisin.

Irrotettava vesisäiliö

Ilman irrotettavaa vesisäiliötä kahvikoneen käyttäminen ei ole kovin kätevää. Tämä ei ole ongelma Bosch suodatinkahvinkeittimissä: näiden koneiden vesisäiliöt pystyy irrottamaan nopeasti ja helposti ja täyttämään ne suoraan hanasta. Säiliön takaisin koneeseen laittaminenkaan ei ole hankalampaa kuin sen ulos ottaminen.

“DripStop” toiminto

Jos olet suodatinkahvin fani, haluat ilmeisesti nauttia ensimmäistä siemausta mahdollisimman nopeasti etkä välttämättä jaksa odottaa, että pannu täyttyy täysin. DripStop toiminnon ansiosta voit ottaa kannun pois milloin tahansa, murehtimatta, että kahvi jatkaa tippumista vielä sen jälkeenkin. Siivota ei tarvitse, joten siitä vain siemailemaan milloin tahansa!

Pyörivä suodatinkori

Laittaaksesi Bosch laitteen valmiiksi kahvinvalmistukseen (eli uuden paperisuodattimen laittaminen ja sen kahvilla täyttäminen), sinun ei tarvitse edes irrottaa suodatinkoria – vain sen pyörittäminen riittää. Yksi, kaksi, kolme ja maukasta kahvia tulee jo!

“EasyDescale3”: erittäin käytännöllinen kalkinpoistotoiminto

Säännöllinen huolto ei ainoastaan pidennä kahvinkeittimesi elinikää ja auta virransäästössä, mutta se takaa myös miellyttävän kahvin maun. EasyDescale3 toiminto Bosch suodatinkahvinkeittimissä antaa koneellesi moitteettoman suojan. Sillä on kolme erillistä osaa: veden kovuuden asetus, kalkinpoiston merkkivalo, joka pyytää poistamaan kalkin heti kun siihen on tarvetta, ja, tietenkin, itse kalkinpoisto-ohjelma.

Bosch koneella ComfortLine on kaikki yllä mainitut ominaisuudet. Sen hieman erinäköisellä isoveljellä, Styline kahvinkeittimellä, on muutama lisäominaisuus:

“DualHeating” järjestelmä täydellistä aromia varten

Hyvämakuiseen kahviin tarvitsee oikean lämpötilan: DualHeating järjestelmän ansiosta kahvinvalmistukseen käytettävä vesi on 92–96 °C ja valmis juoma on yleensä 80–85 °C. Kaksi erillistä lämmitintä takaavat oikean uuttolämpötilan ja täydellisenlämpöisen lopputuloksen.

“Aroma Sensor”: sama maku huolimatta siitä, kuinka paljon kahvia valmistat

Uuttoajan automaattisen säätämisen ansiosta, AromaSensor ominaisuus takaa, että jopa pienimmällä kahvimäärällä on optimaalinen maku. Se toimii näin: tehdäkseen kolmesta kupillisesta yhtä maukkaat kuin 10 kupillista kerralla valmistettuna, on vesisäiliössä sensori – se tunnistaa matalan veden tason, säätää automaattisesti valmistusajan ja optimoi kahvisi aromin. Lisätiedot näkyvät LED näytöllä.

Automaattinen virrankatkaisu

Vielä yksi syy, miksi Bosch suodatinkahvikeitinten käyttö on niin helppoa ja kätevää on se, että kahvinvalmistuksen loputtua, jonkun ajan kuluessa (tarkka aika sanotaan jokaisen mallin käyttöohjeessa), kahvikone sammuu automaattisesti.

Teräksinen termos

Lasisen kahvikannun sijasta, joillakin Bosch suodatinkahvinkeittimillä on tuplaseinällä teräksinen termoskannu – se auttaa juomaa säilyttämään sen lämpötilan ja aromin vielä pitkään valmistuksen jälkeen. Kannun kannen voi avata helposti, joten pystyt tarjoilemaan monta kupillista kahvia yhdellä kädellä.

Bosch suodatinkahvinkeittimet valikoimassamme antavat sinun nauttia makuja, jotka ovat todella autenttisia. Riippuen henkilökohtaisista tarpeista ja haluista, pystyt valitsemaan haluamasi koon, kapasiteetin ja ulkonäön. Saadaksesi lisätietoa eri malleista, lue kiinnostavan tuotteen tuotekuvausta. Ja jos itse päättäminen on liian hankalaa, voit ottaa yhteyttä KahviKavereihin, jotka ovat aina valmiita auttamaan sinua valitsemaan keittimen, joka sopii juuri sinun tarpeillesi.

Lue lisää