Parallel kahvipavut -50%! Tutustu

Jauhettu kahvi

Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Tarjoukset
Tarjoukset
Suodattaa  
Lajittele
Suodattaa  

Näytetään 1-24 tulosta 37 tuloksesta

Kun jauhetun kahvin valikoima on hyvin laaja, voi olla vaikeaa löytää suosikki makuaan. Jotta voisit valita oikein sinun tulee tietää muutamia asioita: jauhetut kahvi ja kahvipavut eivät olla liian lämpimässä, jolloin kahvi voi menettää arominsa voimaa. Oikea kahvin maku ja vahvuus riippuvat jauhatusasteesta. On olemassa kahta jauhetun kahvin tyyppiä: karkeammin jauhettua kahvia, jossa on isompia kahvihiukkasia sekä keskikarkeaksi jauhettua kahvia, jota kutsutaan myös espressoksi, joka on hienostuneempi ja pehmeämpiä. Myymälöistämme löydät paitsi tunnettuja ja laaja-alaisia tuotemerkkejä kuten Café Liégeois, mutta myös ainutlaatuisia kahviseoksia. Valikoimamme vahvuus on tuoreudessa – näitä kahveja paahdetaan ja jauhetaan pieninä määrinä

Miten on tehty kofeiiniton kahvi?

Kofeiini on vesiliukoinen aine, joten sen uuttaminen kavista on hyvin…
Lue lisää

Kofeiini on vesiliukoinen aine, joten sen uuttaminen kavista on hyvin helppoa ja luonnollista. Vihreät (paahtamattomat) kahvipavut liotetaan. Sitä varten käytetään hõyryä ja vettä. Myõhemmin, aktivoitujen hiilisuodattimien avulla, kofeiini jää veteen ja kuivatetut pavut paahdetaan. Siitä huolimatta lopputuloksessa voi olla pikkuisen kofeiinia jäljellä - enintään 0,1 pct. (3mg).

On tärkeää mainita, että kofeiini itse on mautonta ja hajutonta. Siksi sen uuttamisella kahvista ei ole merkittävää vaikutusta kahvin makuun. Niiden, ketkä etsivät lempikahvia kofeiinittomana, on tärkeää tietää - kuten kaikki muut kahvit, sitä voi kasvattaa eri maissa, olla eri lajia tai eri paahtoa.  

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mikä jauhettu kahvi on paras lahjaksi?

Jos tiedät sen ihmisen, kenelle olet kahvia lahjoittamassa, mieltymykset -…
Lue lisää

Jos tiedät sen ihmisen, kenelle olet kahvia lahjoittamassa, mieltymykset - on kahvin valitseminen helpompaa. Voit valita alkuperämaan mukaan tai ostaa korkeimmanlaatuista kahvia lahjaksi. Jos sinulla ei kuitenkaan ole niin paljon tietoa ja haluat kahvin joka sopii kaikille - kiinnitä tarkaan huomiota valikoimaan ja siihen, että dominoiva maku olisi makeus eikä hedelmäisyys. Erittäin suositut sekoitukset monipuolisiin lahjoihin on Yhdysvaltojen tai Aasian alueilta. Kahvigurmaaneille taas suosittelemme kahvia mikä on kasvatettu Afrikassa tai millä on luomu kahvin sertifikaatti. Sellaisilla kahveilla on hedelmäinen, vahva, ilmeikäs maku ja aromi.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Miten valita jauhettua kahvia?

Valitessa jauhettua kahvia suositellaan harkitsemaan minkälaiset odotukset sille on ja…
Lue lisää

Valitessa jauhettua kahvia suositellaan harkitsemaan minkälaiset odotukset sille on ja miten sitä valmistetaan. Jokaisella kahvilla on ainutlaatuiset maut, aromit ja riippuen kahvista, paahtotasosta, käsittelystä ja valmistuksesta se voi paljastaa eri värit. Esim. pour-over kahvia varten suositellaan käyttämään keskipaahtoista ja keskijauhatuksella kahvia, koska nämä kahvihiukkaset laskeutuvat helpommin ja kaadetun veden lämpötila ei polta niitä.

Jos taaskin kahvia käytetään espressokoneessa tai french press kannussa, voit valita hienommalla jauhatuksella kahvin. Valmistaessa kahvia näillä tavoilla, käytetään painetta, mikä tarkoittaa, että kuuma vesi pakotetaan tiivistetyn kahvin läpi aika nopeasti, mutta silti omistaa aromit ja maut.

Pitää huomioida että valmistaessa juomia jauhetusta kahvista, mitä kuumempi vesi - sitä katkerampi maku tulee juomassa esille. Myös - mitä hienompi jauhatus, sitä hitaammin vesi virtaa sen läpi, joten kahvi on intensiivisempää, tuoksuvampaa ja vahvemman makuista.

Jos et ole varma mikä valikossa olevasta kahvista on paras sinun valmistustapaa varten, meidän työntekijät auttavat sinua aina valitsemaan sen puhelimen välityksellä tai lähimmässä kaupassa.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän