TOP-kahvitarjous

Teelajitelmat

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Teesetit

KahviKaverilla on tosiaan paljon kavereita: vanhoista ja lojaaleista niihin, jotka paljastavat uusia, vielä löytämättömiä makuja. Yksi sellaisista kavereista on tee – tai tässä tapauksessa koko setti sellaista! Teesetti antaa hyvän mahdollisuuden aloittaa pitkäkestoinen ystävyys: mukana olevien teiden joukosta löydät todennäköisesti jotain, jolle pysyt uskollisena vuosia. Meidän teevalikoimastamme löytyy lukuisien eri valmistajien teelajikkeita, joten mikäli sinun on hankala valita yksi, teesetti on mahtava ratkaisu! Mikäli tee on sinulle päivittäinen tottumus tai pyhä rituaali, teesetissä on taatusti lajike, teetyyppi tai maku, joka sopii täydellisesti jokaisen teen ystävän rutiiniin ja tarpeisiin. Jos kuitenkin luet edelleen tätä, sinulla saattaa olla vielä yksinkertainen, mutta tärkeä kysymys… 

Miksi kannattaa ostaa teesetti?

Ollaan enemmän kuin valmiita vastaamaan tähän kysymykseen! Ne, jotka valitsevat teesetin yksittäisen pakkauksen sijaan ovat tuoneet esiin kolme suurinta syytä. Mikäli etsiskelet edelleen lempiteetäsi, huomaat, että tämä on oikein hyvä mahdollisuus kokeilla eri lajikkeita ja löytää se lempparisi. Mikäli tykkään vaihtelusta tulet varmasti pitämään eri mauista ja aromeista. Mikäli etsit hyvää lahjaa, voit luottaa meihin: teesetti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ilahduttaa sinulle tärkeää ihmistä uusilla mauilla, aromeilla ja tuoksuilla. Tutustutaan näihin syihin hieman lähemmin. 

Mahdollisuus kokeilla laajaa valikoimaa tuotteita tietyltä valmistajalta

KahviKaveri valitsee aina huolellisesti valikoimaan otettavat teet ja niiden valmistajat. Etsitään jotain, joka herättäisi kiinnostusta, yllättäisi ja ilahduttaisi meidän rakkaita teen ystäviä. Jotkut heistä saattavat kohdata tietyn valmistajan ensimmäistä kertaa elämässään, mutta toisille se saattaa olla jo tuttua ja hyvin pidettyä. Tällä hetkellä KahviKaveri tarjoaa kuuluisan brittiläisen teevalmistajan, Whittard of Chelsea, teesettejä. Löydät valikoimastamme myös Roqberry, Dammann Frères, Babingtons, Good and Proper, Stick Tea ja muiden valmistajien teitä. On luonnollista, että jos kyseessä on sinulle tuntematon valmistaja ja sen valmistamat teet, sinun on hankala valita yksi ainoa tuote – tai ison paketin ostaminen voi pelottaa sillä saatat huomata, ettet tykkää valitsemastasi teestä. Juuri tämän takia suurin osa teen valmistajista tarjoavat teesettejä, joissa on monta eri lajiketta ja makua. Se antaa teen ystävien tutustua valikoimaan, arvioida sen laatua ja ehkä jopa löytää pari lajia, jotka tulevat valituksi myös tulevaisuudessa.

Eri maut

Oletko valmis uusia kokemuksia varten ja aina etsimässä kiinnostavia makuja? Teesetistä saat maksimaalisesti makuja minimaalisessa ajassa, antaen sinun rentoutua ja valmistaa kupillinen kupillisen jälkeen erimakuisia teitä. Vaikka yleensä valitsisit aina saman lajikkeen, teesetit auttavat laajentamaan makumaailmaasi ja löytämään uusia lemppareita. Teesetti on mahtava valinta niille, jotka ovat tehneet vaihtelevaisuudesta osan päivittäistä rutiinia: puhutaan ihmisistä, jota esimerkiksi aloittavat päivän vahvalla mustalla teellä, siemailevat vihreää teetä iltapäivällä ja nauttivat iltaisin yrtti- tai hedelmäteestä. Puhumattakaan isoista perheistä tai työkavereista, joilla on varmasti eri makumieltymykset! Ei tulisi jättää huomiotta myös valkoisen teen ystäviä, niitä, jotka tykkäävät siemailla matchaa lounastauolla, tai maustettujen teesekoituksien ystäviä. Tällöin teesetit ovat käteviä: ne miellyttävät lukuisia teen ystäviä.

Täydellinen lahja teen ystäville

Tee voi olla erinomainen lahja. Oikean lajikkeen valitseminen voi olla kuitenkin hankalaa. Mitä jos teet väärän päätöksen lahjan saaja ei tykkääkään siitä? Varmistaaksesi, että teet oikean valinnan, kannattaa ottaa teesetti! Niistä löytyy yleensä sekä lukuisia lajikkeita että eri teitä. Muuten, teesetit ovat usein pakattu niin nätisti, ettei ole edes väliä mitä niiden sisällä on: pakkaustakin voi katsoa lahjana, suunnitteletko sitten sen antamista jollekin muulle tai tuottaa itsellesi iloa. Joten jos haluat tuottaa iloa kollegallesi tai ystävällesi, kannattaa joka tapauksessa katsella valikoimassamme olevia teesettejä! Tehdäksesi lahjasta vielä maukkaamman, harkitse sen mukaan jotain makeaa: siirappi, marjasose tai suklaata.

Teesetit: mihin tulisi kiinnittää huomiota?

Se on vielä yksi kysymys, joka luonnollisesti syntyy kun olet ostamassa teesettiä. Voit myös miettiä, mitä odottaa, kun ostat sellaisen. Tehdäksemme tästä hieman helpomman ollaan tuotu esiin kolme tärkeintä kriteeriä, joita kannattaa harkita.

Teelajikkeet

Teesettiä valitessa, harkitse mitä lajikkeita siinä on. Joissakin seteissä on lukuisia eri lajikkeita: musta tee, vihreä tee, valkoinen tee, punainen tee, oolong-tee, yrttitee… Toisissa saattaa olla monta eri samaa teetä. Jälkimmäinen on tietenkin tarkoitettu tietyn teen ystäville, jotka haluavat kokeilla enemmän samantyyppisiä teitä. Mitkä tahansa tarpeesi ovat, setissä olevien lajikkeiden katsominen auttavat valitseman juuri sinulle tai läheisellesi sopivan teesetin. 

Teen tyyppi / paketointi 

Valitaksesi oikea teesetti harkitse sen paketointia. Mieluisan pakkaustavan selville saamiseen vaikuttaa monta tekijää: tavat, perinne, ajanpuute tai päinvastoin, runsaasti aikaa täydellisen kupillisen valmistamiseksi… Tunnetuimmat pakkaukset ovat irtotee, jota on hyvä valmistaa teekannussa tai infuuserin avulla, kuten myös teepyramidit, pussit, tikut ja pikatee, jotka ovat hyviä teen suoraan kuppiin valmistamiseksi ilman mitään muita työkaluja. Meidän valikoimassamme on tällä hetkellä settejä teepusseilla tai irtoteellä, joka on pakattu nätteihin teerasioihin. Löydät muita pakkaustapoja alhaalta:

Irtotee. Tässä muodossa teelehdistä tulee esiin niiden parhaat ominaisuudet. Sen huomiota herättävien aromien lisäksi irtoteetä arvostetaan koska se on niin luonnonystävällinen: tämä tee koostuu ainoastaan biohajoavista teelehdistä eikä niiden säilyttämistä varten ole käytetty mitään muuta. Sellainen tee on myös laadukkaampaa – näin on, koska kokonaisissa teelehdissä on paljon tuoksuvia öljyjä, jotka säilyttävät niiden maun ja tuoksun sillä niitä ei ole jauhettu. Kun niiden päälle kaataa kuumaa vettä kokonaiset lehdet vapauttavat makua hitaasti ja juoma on hienovaraisempi ja monimuotoisempi. Kokonaisten lehtien pinta-ala on myös isompi kuin jauhetulla teellä, joka tarkoittaa, että se pysyy tuoreena pidempään. Muuten, monet ihmiset luulevat väärin, että irtotee on hintavampi. Oikeastaan asia on päinvastoin! Parista grammasta teestä riittää hyvän maun saamiseksi. Sen lisäksi laadukkaita teelehtiä voi käyttää monta kertaa.

Pyramidipussit. Mikäli koitat löytää kompromissin irtoteen ja teepussukoiden välillä, kokeile pyramidipusseja! Saatat myös haluta kokeilla niitä, jos etsit ympäristöystävällisempää vaihtoehtoa. Pyramidipusseissa on yleensä kokonaiset teelehdet tai ne on jauhettu hyvin karkeasti. Niillä on myös tarpeeksi tilaa avautua. Molemmat ominaisuudet takaavat hyvän maun ja erinomaisen laadun. Suurin osa teen valmistajista keksivät kestävämpiä ratkaisua, joten niiden pyramidipussit ovat useimmiten täysin biohajoavia. Myös kätevyyttä kannattaa mainita: sinun täytyy vain laittaa pussi kuppiin ja kaataa vettä sen päälle.

Teepussit. Jotkut väittävät, ettei teepusseissa voi olla laadukasta teetä: parhaimmillaan siellä on laadukasta teetomua. Kuitenkaan yksikään ensiluokkainen valmistaja ei riskeeraisi mainettaan laittamalla huonolaatuista teetä teepussiin – ja meidän valikoimassamme kaikki valmistajat ovat ensiluokkaisia! Ihan kuten pyramidipusseissa, teepusseistakin tehdään ympäristöystävällisempiä, joten kannattaa lukea paketissa olevaa tietoa. Taattu on myös maksimaalinen kätevyys: kaada vain vesi pussin päällä ja pääset nauttimaan maukasta juomaa!

Teetikut. Teetikut ovat infuuserit, jotka ovat tehty ohuesta alumiinista ja niissä on yli 400 reikää ja teetä sisällä. Sen lisäksi, että saat valmistettua teen nopeasti ja helposti, tämä pakkaustapa sopii myös niille, joiden mielestä teepussit tai pyramidipussit ovat ärsyttäviä, mutta eivät myöskään halua leikkiä irtoteelläkään. Teetikuissa on kokoanaiset teelehdet, joten valmiista juomasta tulee täyteläinen ja maukas.

Pikatee. Ne, jotka hakevat kätevyyttä voisivat haluta kokeilla pikateetä. Kaadat vettä vain jauheen päälle, sekoitat ja pääset nauttimaan ajattelematta kaiken maailman pussukoita, tikkuja tai irtonaisia teelehtiä. Siitä helpommaksi ei enään mene!

Mikä on setissä mukana?

On myös tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä valitsemasi setti sisältää. Vaikka suurimmassa osassa seteistä on vain teetä, joissakin voi olla myös erilaisia valmistus työkaluja, kuten infuusioreita (löydät sellaisen Whittard of Chelsea setistä), kuppeja tai teepussin siistijöitä. Tällaiset lisälaitteet tekevät siitä varmasti erikoisemman lahjan!

On ilo kuulla, jos olet jo löytänyt itsellesi teesetin! Mikäli tuntuu kuitenkin siltä, että olet vielä jumissa voit aina ottaa yhteyttä KahviKaverin asiantuntijoihin ja he neuvovat sinua ilomielin.

Lue lisää