VIIKON TARJOUS

Kofeiiniton kahvi

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Information about decaffeinated coffee

The popularity of decaffeinated coffee has grown insanely recently – this applies both to KahviKaveri and to coffee lovers in the rest of the world. Although the majority of people tolerate caffeine quite well and therefore coffees with caffeine remain at the top of the lists, the growing number of decaffeinated coffee lovers is still obvious. Most often, they include those who need to limit their caffeine intake for one reason or another – health, pregnancy, caffeine sensitivity or a tendency to drink too much of it, but would still like to feel the familiar taste of coffee. Whatever your reason is, you will definitely find high-quality caffeine-free products in KahviKaveri’s selection. Before you start browsing our selection, however, try to find out how coffee even becomes decaffeinated.

Modern and safe caffeine removal methods

Any discussion about caffeine and its elimination should start with getting to know this substance and its properties. If you are interested in this topic, we recommend reading our post here . When it comes to removing caffeine from beans, one of three methods is usually used: the first works with solvents, the second uses CO 2 , and the third uses an innovative method called the Swiss Water Process. It is important to note that each of these methods is completely safe, strictly regulated and closely monitored. Due to the regulations set for food in the EU, no dangerous foods can enter the market. KahviKaver’s selection includes only coffees from which the caffeine has been removed safely and using reliable methods. Let’s take a closer look at each one. 

Solvent removal of caffeine

This method involves removing the caffeine using special solvents . Methylene chloride is the most popular solvent used for this purpose. In this way, when removing the caffeine, the green coffee beans are first immersed in water so that the stimulant can be released more easily. After that, a solvent is introduced to remove the caffeine. Note that the solvent cannot possibly remain in the coffee after roasting it. First, the beans are properly washed after they have been in contact with the solvent. Second, they are roasted at a high enough temperature to get rid of any chemical residue. Finally, one more important point, the coffee is always subject to strict quality control, again guaranteeing that the resulting coffee is completely safe.

CO 2 decaffeination method

Another popular method is the all-natural carbon dioxide caffeine removal method. In this method, the caffeine is removed from the beans with liquid gas: this gas acts as a solvent and extracts the caffeine molecules from the coffee, leaving all the other parts combined. Afterwards, both carbon dioxide and caffeine are pumped from their container to another. The caffeine is then separated from the gas. The latter can be used again to remove caffeine. The removed caffeine also has a use, it is useful in the preparation of medicines, energy drinks and the like. This caffeine removal method is quite recent and therefore very expensive, which is why it is only used by large coffee companies. It produces subtle flavors, is environmentally friendly and preserves the best qualities of well-selected beans.

Swiss Water menetelmä

Kolmas kofeiinin poistomenetlmä käyttää kofeiinin poistamiseksi vettä ja vihreää kahviuutetta. Tämä menetelmä on keksitty oikeastaan Sveitsissä, josta tulee myös sen nimi “Swiss”. Tällä menetelmällä vihreät (paahtamattomat) kahvipavut upotetaan ensin lämpimään veteen, jonka ansiosta kofeiini- ja makuosakkeen liukenevat. Tuloksena saatua nestettä (joka on nyt vesi ja ns. vihreä kahviuute) käytetään nyt eri papueriä varten: suunnilleen tähän aikaan kofeiini liukenee ja kaikki tärkeät kahvin maut jäävät veteen. Melkein kaikki kofeiini (jopa 99%) on onnistuneesti poistettu tällä menetelmällä, ja maut pysyvät sellaisenaan. Tätä erittäin hienovaraista ja monimutkaista menetelmää käytetään kofeiinin vain laadukkaita erikoiskahveja varten. Kofeiinilla erikoiskahvi on aina erityisillä makuvivahteilla, joten niiden säilyttäminen kofeiinia poistaessa on tärkeintä. 

Kofeiiniton kahvi KahviKaverin valikoimassa

Kofeiinittoman kahvin suosion ja kysynnän kasvaessa kahvivalmistajat koko maailmassa koittavat lisätä sitä valikoimaansa. KahviKaveri kiinnittää erikoista huomiota omaan tuotevalikoimaansa, joten löydät varmasti vain laadukkaimpia kofeiinittomia kahveja meidän valikoimastamme. Mikäli tykkäät kofeiinittomasta kahvista voit varmasti pitää kiinni vanhoista kahvinjuontitavoistasi, muuten: kofeiinitonta kahvia löytyy eri muodoissa, jotka varmasti ovat sinulle tuttuja, olkoot se sitten kahvipavut, jauhettu kahvi, kahvikapselit tai kahvityynyt.

Kofeiinittomat kahvipavut

Ne, jotka haluavat nauttia juomastaan täysillä tietävät, että kaikista kahveista kofeiinittomat kahvipavut tarjoavat laajimman valikoiman makuja ja aromeja. Asiakkaiden ehdoton suosikki on specialty Colombia Decaf Excelso. Se on peräisin Kolumbiasta Huila alueelta ja sitä on käsitelty eksklusiivisella Swiss Water Process® menetelmällä, nämä erinomaiset kahvipavut ovat saaneet erikoiskahvin merkinnän hyvästä syystä. SCA laatuasteikon mukaan tämä kahvi saa 81,5 pistettä sadasta. Sille ovat ominaiset suklaan ja karamellin vivahteet yhdessä virkistävän ja hienovaraisen omenaa tai sitrusta muistuttavan happamuuden kanssa. 

Mikäli etsit laadukkaimpia kofeiinittomia kahvipapuja, katso meidän lojaalin kumppanin tunnetun belgialaisen paahtimon Charles Liégeois “Della Notte” papuja. Tässä täyteläisessä brasialaisessa lajikkeessa tuntuu pähkinäisiä, kookoksisia vivahteita ydistettynä punaisiin hedelmiin. Kofeiini on poistettu luonnollisella CO2 menetelmällä. 

Haluatko paitsi vähentää kofeiinia sen täysin pois jättämisen sijasta? Sitten voit harkita “Fifty-Fifty” kahvia, hieno Goat Story:n valmistama kahvipapusekoitus. Kofeiinin määrä tässä on puolet tavallisesta, sillä on sekoitettu tavallisia ja kofeiinittomia papuja. Mikäli etsit kompromissia tavallisen ja kofeiinittoman kahvin välillä et ilmeisesti löydä mistään tätä parempaa!

Kofeiiniton jauhettu kahvi

Yksi KahviKaverin suosituimmista jauhetuista kofeiinittomista kahveista on Charles Liégeois “Discret Deca”. Sille on ominaista intensiivinen aromi ja tasapainoinen maku, tämä miellyttää varmasti vannoneita perinteisen kahvin maun ystäviä. Tässä sekoituksessa käytetty brasialialainen kahvi antaa juomalle mausteiden ja paahdettujen murojen makuvivahteita. Meillä on muuten vaihtoehto myös niille, jotka haluavat ostaa luonnonystävällistä: se on Luomu Charles Liégeois “Mano Mano Discret Déca”. Molemmista kahveista on poistettu kofeiini luonnollisella CO2 menetelmällä. 

Valikoimassamme on myös mutteripannuille tarkoitettua kofeiinitonta kahvia: mikäli sinulla on sellainen tai harkitset sellaisen hankkimista, vilkaise Bialetti “Perfetto Moka Decaf” kahvia. Tämä on pääosin brasilialainen sekoitus, jolle on ominaista hienovarainen maku, miellyttävä aromi ja täyteläisyys

Kofeiinittomat kahvikapselit

Mikäli olet kapseleiden ystävä, sinulla on syytä juhlintaan: kofeiinittomat kahvikapselit ovat nousemassa, joka tarkoittaa sitä, että sinulla on yhä enemmän valinnanvaraa, mikäli haluaisit kokeilla Charles Liégeois “Discret Deca” kahviamme sitä löytyy myös kapseleina! On sekä Charles Liégeois “Discret Deca” sopiva Dolce Gusto® laitteille ja Charles Liégeois “Discret Deca” sopiva Nespresso kahvikoneille.

Nespresso ystävät saattavat haluta kokeilla joitain valikoiman uusitulokkaista, erityisesti italialainen “Caffe Barzini” tai innovatiivinen “Verum”. Caffe Barzini “Decaf” on keskitäyteläinen, ihanan kermainen ja punaisen hedelmän ja kaakaon makuvivahteilla. ”Verum” taaskin tarjoaa kahdenlaisia kofeiinittomia kapseleita. Verum “Dély Beauty” on rikastettu Verisol kollageenilla, AnaGainilla, seleenillä, B3 ja B8 vitamiineilla, joista kaikista on tieteellisesti todistettu, että ne tekevät ihosta terveemmän, kynsistä vahvemmat ja hiuksista kestävämmät. Yhtiön toinen tarjoamista kahveista Verum “Dély Energize”, contains ginseng extract, alpinia extract and oat straw extract in addition to vitamins B2, B3, B8 and B12. Who needs caffeine when you can enjoy this super delicious superfood blend?!

Decaffeinated coffee pods

If you are the owner of a pillow machine , KahviKaveri has something for you too! Try Coffee Premium “Decaf” coffee pods. These coffee pads are very fragrant: they have a pleasant aroma of vanilla and spices. The finished drink is light and subtle. Caffeine has been removed using the natural CO 2 method.

We are happy to offer a wide selection of high-quality decaffeinated coffees. Now is a good time to enjoy the flavors!

Lue lisää