2+2

Pienet kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa pienistä kahvikoneista

Yksinkertainen on kaunista – siitä ovat todisteena pienet kahvikoneet, joilla valmistat täydellistä mustaa kahvia helposti ja nopeasti. Suuren kahvikoneen sijaan laadukas pieni kahvikone voi olla käytännöllisempi valinta ja täyttää kaikki toiveet, joita kahvikoneelta odotat.

Millainen on hyvä pieni kahvikone?

Itselle paras pieni kahvinkeitin – miten sellainen löytyy? Ensiksi on selvitettävä, millaisia ominaisuuksia ja toimintoja kahvikoneelta toivoo ja millaista kahvia mieluiten nauttii. Erilaiset pienet kahvikoneet voivat poiketa toisistaan merkittävin tavoin ja sopia erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Alla esittelemme tarkemmin erilaiset pienikokoiset kahvinkeittimet ja pureudumme niiden toiminnallisuuksiin.

Kahvinappikoneet

Kahvinappikoneet ovat sekä helppokäyttöisiä että monipuolisia. Nämä pienet kahvinkeittimet tekevät espresson valmistuksesta helppoa ja yksinkertaista, sillä kahvin voi valmistaa valmiiksi pakatuista ja annostelluista kahvinapeista. Kahvinappikone onkin hyvä valinta kenelle tahansa, joka arvostaa vaivattomuutta ja tasaisen laadukkaita tuloksia. Esimerkiksi De’Longhi Dedica ilmentää tätä konseptia täydellisesti. Tällaiset pienet espressokoneet on suunniteltu nopeita kahvihetkiä varten, valmistitpa kahvia sitten kotona tai toimistolla. ESE-espressonapit takaavat nopean ja sotkuttoman valmistusprosessin sekä tasaisen laadun ja täydellisen makuprofiilin. Kahvinappikone sopiikin erinomaisesti sellaisille kahvinystäville, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä, mutta eivät halua tinkiä mausta.

Kapselikeittimet

Kapselikoneet tarjoavat verratonta käytännöllisyyttä ja mahdollisuuden nauttia erilaisista kahvijuomista. Malleja on saatavilla lukuisia erilaisia, mutta NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselikeittimet ja Nespresso-kahvikoneet ovat tässä kategoriassa erityisen suosittuja. Ne mahdollistavat erilaisten kahvijuomien valmistuksen täyteläisistä tummapaahtoisista espressoista erilaisiin maustettuihin latteihin. Moni suosii näitä laitteita myös erikoiskahvien valmistuksessa. Nämä pienet kahvikoneet toimivat kahvikapseleiden avulla. Kapseleita on saatavilla lukuisia erilaisia ja niistä valmistettu kahvi on tasalaatuista ja aina herkullista. Jos perheessäsi on erilaisia kahvimieltymyksiä, kapselikeittimen avulla jokainen perheenjäsen voi helposti valmistaa omaa suosikkiaan valitsemalla mieleisensä kahvikapselin.

Kahvityynykoneet

Kahvityynykoneet sopivat täydellisesti sellaisille kahvinystäville, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että ympäristöystävällisyyttä osana päivittäisiä kahvirutiinejaan. Tämä innovatiivinen pienikokoinen kahvinkeitin tekee aamukahvin valmistuksesta helppoa ja tarjoilee maukasta kahvia minimaalisella vaivalla. Kahvityynykoneet, kuten esimerkiksi Philips Senseo, toimivat valmiiksi pakattujen kahvityynyjen avulla, jolloin aikaa ei kulu kahvin jauhamiseen tai mittaamiseen. Kahvityynykoneen avulla saat siis aamuihisi lisää aikaa, ja lisäksi kahvinvalmistuksesta aiheutuva hävikki pienenee minimiin. Tämä pieni kahvikone jättää jälkeensä myös huomattavasti vähemmän kahvinporoja, jonka vuoksi se on monia muita koneita ympäristöystävällisempi. Kahvia on mukavampi juoda, kun tietää, että siihen liittyvät ympäristövaikutukset on huomioitu mahdollisimman hyvin!

Kannettavat espressokeittimet

Kannettava pienikokoinen kahvikone mahdollistaa kahvin nauttimisen missä ja milloin tahansa. Kannettavat espressokeittimet ovat toimintaperiaatteeltaan hyvin yksinkertaisia. Ne toimivat usein ilman sähköä ja hyödyntävät manuaalista painetta tai uuttavat kahvin kerralla. Kannettavat espressokeittimet soveltuvat parhaiten vastajauhetulle kahville, joten voit valmistaa kahvin omista suosikkipavuistasi. Nämä pienet kahvinkeittimet sopivat erinomaisesti retkeilykäyttöön tai pitkille vaelluksille ja mahdollistavat kahvin valmistuksen jopa kokonaan ilman sähköä. Ulkona valmistettu ja nautittu kahvi auringon nousua tai laskua ja ympäröiviä maisemia ihaillen on elämys, joka jää mieleen!

Pieni kahvikone tuo siis käyttäjälleen vastinetta siinä missä isompikin, ja tarjolla on useita erilaisia laadukkaita vaihtoehtoja. Markkinoiden suosituin malli ei kuitenkaan sovi jokaiseen tarpeeseen, joten olennaista on löytää juuri omiin toiveisiin vastaava laite.

Pienet kahvikoneet tärkeimmät hyödyt

Olipa oma suosikkisi sitten aamuisin nautittu espresso tai iltapäivää piristävä latte, pienikokoiset kahvikoneet tarjoavat varmasti juuri omaan tarpeeseen sopivan vaihtoehdon. Alla kerromme tarkemmin siitä, millaiset ominaisuudet ovat siivittäneet pienet kahvikoneet niin suureen suosioon.

Kompakti muotoilu

Pieni kahvikone on käytännöllinen valinta pieneen keittiöön, sillä kompaktin muotoilun ansiosta keittiön työtasoille jää tilaa muitakin toimintoja varten. Pienikokoiset kahvikoneet mahdollistavat laadukkaasta kahvista nauttimisen siis silloinkin, kun tilaa on rajallinen määrä. Jos haluat valmistaa kahvia tien päällä, kannettavat AeroPress- tai Handpresso -keittimet mahtuvat vaivatta reppuun tai matkalaukkuun.

Energiatehokkuus

Pienet kahvikoneet sisältävät yleensä energiansäästötilan, joka varmistaa, että laite sammuu automaattisesti, kun se on ollut tietyn aikaa käyttämättömänä. Tämä ominaisuus sisältyy kaikkiin pistorasiaan kytkettäviin kahvikoneisiin, esimerkiksi De’Longhi Dedica ja Philips Senseo -laitteisiin. Virrankatkaisutoiminto on hyväksi ympäristölle ja huolehtii osaltaan myös siitä, että sähkölaskut pysyvät kohtuullisina.

Monipuolisuus ja säädettävät asetukset

Vaikka pienet kahvikoneet ovat kokonsa puolesta kompakteja, niissä on silti useita erilaisia mukautettavia asetuksia. Voit kokeilla erilaisia kahveja ja säätää annoskokoa ja jopa veden lämpötilaa. Esimerkiksi De’Longhin espressokoneet ja Dolce Gusto -kapselikeittimet mahdollistavat kahvin vahvuuden ja veden lämpötilan muutokset omien mieltymysten mukaan. Ne tarjoavat myös verrattoman monipuolisen juomavalikoiman, sillä kapselikeittimillä voi valmistaa sekä kuumia että kylmiä juomia.

Helppokäyttöisyys

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut kahviharrastaja, kompaktit kahvikoneet ovat helppokäyttöisiä ja toimivat intuitiivisesti. Joitakin malleja ohjataan muutaman painikkeen avulla, kun taas esimerkiksi AeroPress vaatii manuaalista työtä. Yleisesti ottaen kahvin valmistus sujuu kannettavilla kahvinkeittimilläkin kuitenkin erittäin helposti ja nopeasti, ja vastakeitetystä kahvista pääsee nauttimaan missä ja milloin tahansa – esimerkiksi vuoren huipulla tai järven rannalla telttaillessa.

Kaikki edellä mainitut ominaisuudet todistavat, että kompakti kahvikone on monessa tilanteessa vertaansa vailla. Ominaisuuksiin kannattaa aina perehtyä huolellisesti, jotta voit valita juuri omaan elämäntyyliisi sopivimman vaihtoehdon.

Voimmeko olla avuksi?

Jos itselle paras pieni kahvikone ei heti osu silmään, KahviKaverin ammattilaiset auttavat ja neuvovat mielellään. Muistathan, että myös muunlaiset kahvikoneet ovat tutustumisen arvoisia. Laajasta valikoimastamme löydät useita erilaisia vaihtoehtoja, olipa toiveenasi sitten pienikokoinen kahvinkeitin, espressokone tai kapselikeitin!

Lue lisää