Rocket Espresso espressokoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Rocket Espresso -espressokoneista

Rocket-espressokoneet valmistetaan perinteikkäästi italialaiseen tyyliin – Fatto a Mano on italiaa ja tarkoittaa “käsin tehtyä”. Yrityksen takana on pieni milanolaisten käsityöläisten tiimi, joka työskentelee väsymättömästi valmistaakseen kotitalouksille ja kaupallisille toimijoille espressokoneita suurella huolellisuudella ja yksityiskohtiin paneutuen. Jos sinua kiehtovat kahvinvalmistusprosessin hienoudet, nämä laitteet saattaisivat olla sinulle juuri sopivia!

Rocket-espressokoneet kotikäyttöön

Teollista tyyliä henkivät ja yllättävän kompaktit Rocket Espresso -espressokoneet ovat tyylikkäitä ja toimivat upeina katseenvangitsijoina keittiössä. Valikoimastamme löydät useita erilaisia Rocket Espresso –malleja, jotka on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön.

Rocket Espresso Appartamento

Erityisen tyylikäs ja kompakti Rocket Espresso Appartamento on suunniteltu pieniin tiloihin, ja se onkin yksi suosituimmista tuotemerkin kotitalouksille suunnatuista malleista. Tämä Rocket-kahvikone sopii myös pieniin kahviloihin, sillä sen kuparista valmistetun boilerin tilavuus on 1,8 litraa. Laitteessa on mahdollista käyttää myös esiuuttoa ja lisäksi siinä on XH-lämmönvaihdin, ammattitason maidonvaahdotin, painemittari sekä mahdollisuus säätää annoskokoja.

Valikoimastamme löytyy myös Rocket Espresso Appartamento TCA. Kyseessä on lähes sama malli kuin edellä, mutta tämä laite on teknologialtaan uudempi ja ulkomuodoltaan viehättävän persoonallinen. Tämä Rocket-espressokone tarjoaa stand-by-toiminnon (säästää energiaa) sekä paineen säädön 0,91,2 baarin välillä 0,1 baarin välein.

Rocket Espresso R Cinquantotto

Ammattikäyttöön tarkoitetut Rocket Espresso -espressokeittimet ovat toimineet innoituksena Rocket Espresso R Cinquantotto -espressokoneelle, joka sisältää edistynyttä teknologiaa ja takaa poikkeuksellisen uuttoelämyksen. Kahden erillisen PID-säädettävän boilerin ansiosta tämä laite takaa vakaan lämpötilan ja moitteettoman maun. Ammattikäyttöön tarkoitetuille kahvikoneille ominainen kiertovesipumppu varmistaa hiljaisen toiminnan ja laitteessa voidaan käyttää vesisäiliötä, tai se voidaan liittää suoraan vesijohtoverkkoon.

Täsmällisyys on ensiarvoisen tärkeää täydellisen espresson aikaansaamiseksi, ja tämä Rocket Espresso -espressokone sisältää sisäänrakennetun ajastimen, joka helpottaa uuton seurantaa. Rocket Espresso R Cinquantotto -kahvikone sisältää myös kosketusherkän ohjaimen kautta toimivan automaattisen päälle/pois-toiminnon, joten laite on nopeasti valmis silloin, kun haluat käyttää sitä. Irrotettava paneeli mukailee klassista estetiikkaa, josta Rocket Espresso tunnetaan.

Rocket Espresso Cronometro

Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro -sarja on omistettu laatutietoiselle kotibaristalle. Näissä laitteissa kaupallisten koneiden toiminnot ja kotiin sopiva estetiikka yhdistyvät kauniilla tavalla. Jos valitset Rocket Espresso Cronometro -sarjan, voit valita kahdesta erilaisesta vaihtoehdosta: Giotto tai Mozzafiato. Ne eroavat toisistaan muotoilultaan. Ensimmäinen on muodoiltaan pyöreämpi, kun taas toinen on kulmikkaampi. Mozzafiato myös painaa enemmän. Valinnat eivät lopu tähän, sillä sarja on jaettu myös Cronometro R ja Cronometro V -malleihin.

Rocket Cronometro V sisältää värähtelevän pumpun ja tarjoaa mahdollisuuden luoda espressosta todellista taidetta. Laitteessa on PID-lämpötilan säätömahdollisuus, digitaalinen ajastin ja tilava 1,8 litran boileri, jota täydentää 2,5 litran vesikapasiteetti. Tämä malli on osoitus Rocketin kyvykkyydestä yhdistää tarvittavat toiminnot tyylikkääseen ulkomuotoon.

Toisaalta Rocket Cronometro R vie kehitystyön vielä askeleen pidemmälle. Se toimii kiertovesipumpun avulla “R” niin kuin rotary – ja toimii paitsi luotettavasti, myös hiljaisesti. Laitteeseen voidaan tehdä kiinteä vesiliitäntä ja siinä on samat tarkat lämpötilan säätömahdollisuudet kuin vastaparillaankin. Molemmat Rocket Mozzafiato -espressokeittimet henkivät täydellisesti Rocketin intohimoista suhtautumista espressoon.

Jos nämä koneet tuntuvat liiankin ammattimaisilta, tai jos etsit pienempää laitetta tai erilaista ulkoasua, kannattaa tutustua myös muiden valmistajien laitteisiin: katso kaikki espressokeittimet.

Rocket espressokoneet ammattikäyttöön 

Vaikka valikoimamme Rocket Espresso -espressokeittimet ovat pääasiassa kotikäyttöön suunniteltuja, verkkokaupastamme löytyy myös muutamia kaupallisiin tarkoituksiin soveltuvia malleja. Nämä baareihin, kahviloihin ja ravintoloihin suunnitellut laitteet erottuvat edukseen vaikuttavalla suorituskyvyllään ja tehokkuudellaan näillä laitteilla on mahdollista valmistaa suuria määriä kahvia lyhyessä ajassa.

Rocket Espresso Sotto Banco

Rocket Espresso Sotto Banco on tyylikäs tiskin alle sijoitettava espressokone, jossa on elegantit, tiskin yläpuolelle sijoittuvat korotetut keitinryhmät. Boileri ja lisälaitteet taas sijoittuvat tiskin alle. Tämä Rocket Espresso -espressokone sisältää 9 litran boilerin, uuden kuivahöyryteknologiaa hyödyntävän järjestelmän, painonappipaneelilla ohjattavan värinäytön digitaalisilla painemittareilla sekä oman sovelluksen, joka mahdollistaa koneen ohjauksen millä tahansa laitteella, jossa on Wi-Fi ja selain. Valittavana on 2- ja 3-ryhmäinen malli.

Jos etsit hieman perinteisempää espressokonetta ammattikäyttöön, tutustu kahvikoneet kahvilaan -valikoimaamme, josta löydät sekä suuret, ammattimaiset espressokoneet että kompaktimmat vaihtoehdot pienempiin kahviloihin.

Rocket-espressokoneet pieniin kahviloihin tai espressosta innostuneille kotibaristoille

Rocket Espresso -espressokoneet tarjoavat jokaiselle jotakin. Osa malleista sopii erityisesti kotikäyttöön, kun taas toiset on suunniteltu erityisesti ammattilaisille. Moni Rocketin espressokoneista on toiminnoiltaan riittävän monipuolinen palvelemaan niin vaativia kotibaristoja kuin pienten kahviloiden tai baarien tarpeitakin.

Rocket Espresso R Nine One

Rocket Espresso R Nine One -malli on suunniteltu kotikäyttöön tai pienen kahvilan tarpeisiin. Se sisältää kaikki Rocketin ammattikäyttöön valmistettujen laitteiden sisältämät uusimmat teknologiat.

Täysin kyllästetyn keitinryhmän ja digitaalisen PID-lämpötilan säädön ansiosta lämpötilan vakaus on taattu. Tässä laitteessa on myös innovatiivinen paineprofiilijärjestelmä, joka mahdollistaa uuttoprosessin täydellisen hallinnan tarjoamalla mahdollisuuden valita mieleinen vaihtoehto viidestä esiasetetusta ohjelmasta tai käyttää manuaalista vipua. Sisäänrakennettu volumetrinen pumppu magneeteilla takaa tarkan lopputuloksen ja hiljaisen toiminnan. Laitteessa on vesisäiliö, mutta Rocket Espresso -espressokeitin voidaan liittää kätevästi myös suoraan vesijohtoverkkoon.

Rocket Espresso Epica

Rocket Espresso Epica -mallissa hienoimmat perinteet yhdistyvät viimeisimpiin teknologioihin. Tämä Rocket-kahvikone toimii aina moitteetta ja siinä on vintage-henkinen runkoverhoilu ja käsikäyttöinen vipu. Lisäksi laitteessa on täysin kyllästetty keitinryhmä, käsikäyttöisen vivun avulla säädettävissä oleva pumpun paine sekä 3,6 litran boileri.

Rocket-kahvikone voidaan liittää suoraan vesijohtoverkkoon, mutta sitä voi yhtä hyvin käyttää myös sisäänrakennetun vesisäiliön avulla. Näiden laitteiden vakaa toiminta ja säätömahdollisuudet takaavat, että kupissasi on kerta toisensa jälkeen poikkeuksellisen laadukasta kahvia.

Rocket Espresso Epica -espressokeitin tarjoaa vertaansa vailla olevaa tarkkuutta ja mahdollisuuden hallita uuttoprosessin jokaista vaihetta. Tämä laite on luotu toiminnallisuutta ja tyyliä arvostavien kokeneiden ammattilaisten tarpeisiin.

Rocket Espresso – huolto

Hyvin huollettu ja puhdas kahvikone on yksi tärkeimmistä edellytyksistä päivittäistä herkullisen laadukasta kahvikupillista varten. Onneksi Rocket-espressokoneen puhdistus on hyvin yksinkertaista, kunhan muistaa suorittaa tietyt toimenpiteet säännöllisesti.

Päivittäinen huolto. Säännölliseen päivittäiseen huoltoon kuuluu huuhtelu ja höyrysauvan puhdistus. Mitä kovemmalla käytöllä laitteesi on, sitä useammin se kaipaa myös muita huoltotoimenpiteitä.

Huuhtelu. Keitinryhmän huuhtelu ennen ja jälkeen jokaisen espresson valmistusta on tärkeää. Juoksuta vettä laitteen läpi ilman portafilteriä. Muista tyhjentää käytetyt kahvinporot portafilteristä heti kahvin valmistuksen jälkeen.

Höyrysauvan puhdistus. Jos käytät höyrysauvaa, päästä hieman höyryä liinaan ennen kuin vaahdotat maitoa. Pyyhi sauva vaahdottamisen jälkeen kostealla liinalla ja päästä jälleen pieni määrä höyryä.

Kuukausittainen syväpuhdistus. Suorita vähintään kerran kuukaudessa kattavampi puhdistus, johon kuuluu keitinryhmän backflush-puhdistus, portafilterin ja keitinryhmän verkon perusteellinen huuhtelu sekä höyrysauvan reikien puhdistus.

Yksityiskohtaisemmat ohjeet yllä mainittujen puhdistustoimenpiteiden suorittamiseen löydät artikkelistamme “Miten huolletaan espressokeittimet?“.

Voimmeko olla avuksi?

Rocket Espresso -espressokeittimet tuovat korkeimman laadun kotiisi. Jos kahvi on sinulle intohimo ja haluat kehittää baristataitojasi, nämä kahvikoneet ovat tutustumisen arvoisia. Jos itselle sopivimman kahvikoneen valinta tuottaa vaikeuksia, ota reippaasti yhteyttä KahviKaverin ammattilaisiin: autamme mielellämme!

Jos haluat tutustua muihin valmistajiin tai tutkia muita saatavilla olevia laitteita, klikkaa auki kahvikoneet-kategoriamme. Voit suodattaa tuotteita tuotemerkkien, ominaisuuksien tai vaikkapa suosikkikahviesi mukaan ja löytää siten laitteen, joka täyttää kaikki kriteerisi.

Lue lisää