KANSAINVÄLINEN KAHVIPÄIVÄ
KANSAINVÄLINEN KAHVIPÄIVÄ

Rocket Espresso espressokoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Rocket Espresso kahvikoneista
Rocket Espresso valmistaa yksiä maailman laadukkaimpia kahvikoneita Fatto a Mano tapaan – joka tarkoittaa italiaksi ”käsin valmistettu”. Yhtiön nimen takana on pieni Milanosta peräisin olevien käsityöläisten tiimi, jotka työskentelevät väsymättömästi luodakseen kotikäyttöön sekä kaupalliseen käyttöön tarkoitettuja puoliautomaattisia kahvikoneita huolellisella ahkeruudella ja yksityiskohtiin keskittyen.

Rocket Espresso puoliautomaattiset kahvikoneet ovat luotu tarjoamaan laadukkainta espressoa päivittäin. Valmistaakseen parhaita espressokoneita, uusiseelantilainen Andrew Meo ja italialainen Danielle Berenbruch yhdistivät eri maailman puoliskoilta peräisin olevat tietämyksensä. Jokainen malli on luotu vastaamaan jopa vaativimpien espressofanien tarpeet.

Kotikäyttöön tarkoitetut kahvikoneet Rocket Espressolta

Rocket Espresso ”EPICA”

Sen vintage rungon paneeleilla ja manuaalisella vivulla, puoliautomaattinen kahvikone Rocket Espresso ”Epica” yhdistää parhaat perinteet ja viimeisimmät teknologiat virheettömällä toiminnalla. Mallissa on täysin kyllästetty ryhmä, manuaalisella vivulla säädettävä pumpun paine, kuten myös 3,6 litran kapasiteetilla boileri.

Tämä espressokone, jonka voi yhdistää vesijärjestelmään tai käyttää sisäänrakennetulla vesisäiliöllä, hyödyntää vakautta sekä parametrien joustavuutta taatakseen poikkeuksellisen kahvikupillisen joka kerta.

”Epica” tarjoaa vertaansa vailla olevaa tarkkuutta ja mahdollisuutta sinulle olla vastuussa joka ainoasta kahvinvalmistukseen kuuluvasta askeleesta. Se on luotu todellisia asiantuntijoita ajatellen – niitä, joka arvostavat sekä toimivuutta että tyyliä.

Rocket Espresso ”R NINE ONE”

Rocket Espresson ilon ja ylpeyden aihe, ”R Nine One” malli on luotu kotona tai pienessä toimissa käytettäväksi ja siitä löytyvät kaikki viimeisimmät Rocket kaupallisien kahvikoneiden teknologiat. Sen lisäksi, että se antaa valitsemalle paikalle tyylikkään ilmeen, se tarjoaa sinulle taatusti täydellisen kupillisen kahvia.

Täysin kyllästetyn ryhmän ja digitaalisen PID lämpötilan hallinnan ansiosta, lämpötila pysyy vakaa. Siinä on myös innovatiivinen paineen profilointiohjelma, jota käytetään kahvinvalmistuksen prosessin säätämiseksi, antaen täten sinun hallita tätä. Tätä voi tehdä 5 esiasetetun ohjelman tai manuaalisen vivun avulla.

Sisäänrakennettu volumetrinen pumppu pysyvillä magneteilla takaa tarkkuuden ja hiljaisen toiminnan. Mahdollisuus käyttää ”R Nine One” koneessa sisäänrakennettua vesisäiliötä tai liitäntää vesijärjestelmään tulee olemaan varmasti myös hyödyllinen.

Rocket Espresso ”R 60 V”

”R 60 V” espressokoneessa on kaksi boileria, joita hallitsee PID järjestelmä, kuten myös paineen profiloinnin mahdollisuus. Perinteisesti, valmistaaksesi maukas kupillinen kahvia, käytetään 9 barin painetta kahvipavuissasi piilossa olevien aromien ja öljyjen uuttamiseksi. Ainutlaatuinen paineen profilointi ”R60 V” mallissa antaa sinun säätää kahvinvalmistuksen aikana käytettävää pumpun painetta ja antaa sinun siten nauttia entistä laadukkaampia juomia.

Viisitasoinen profilointijärjestelmä, jota Rocket Espresso käyttää jakaa koko valmistusprosessin viiteen jaksoon ja antaa käyttäjän säätää eri paineen jokaiselle näistä, paljastaen siten paljon enemmän eri makuja. Rotaariopumppu, jota näkee usein ammattimaisissa koneissa, takaa hiljaisen toiminnan ja antaa sinun valita käytätkö vesiliitäntää vai sisäänrakennettua vesisäiliötä

Laitteen ohjauspaneeli antaa sinun säätää eri asetuksia käyttämällä kaukosäädintä tai koneen WiFi järjestelmää. Voit seurata lämpötilaa, painetta ja uuttoaikaa reaaliajassa.

Rocket Espresso ”R CINQUANTOTTO”

”R Cinquantotto” mallissa on suoraan ammattimaisista Rocket koneista otettuja ominaisuuksia. Kaksi erillistä PID-säätimillä boileria takaavat lämpötilan vakauden. Rotaariopumppu – tärkeä ominaisuus ammattimaisissa kahvikoneissa – takaa hiljaisen toiminnan ja antaa sinun valita sisäänrakennetun vesisäiliön ja vesiliitännän välillä.

Mikä tulee täydellisesti valmistettuun espressoon, uuttoaika on ratkaiseva. Sisäänrakennetun ajastimen avulla pystyt seuraamaan sitä helposti. ”R Cinquantottoa” hallitaan kosketusherkän ohjaimen avulla, joka tulee yhdistää laitteeseen erikseen. Jälkimmäisellä on myös automaattinen on/off toiminto, joten kahvikoneesi on taatusti valmis silloin kuin sinäkin. Paneelin saa helposti irti Rocket Espresson klassisen ilmeen säilyttämiseksi.

Rocket Espresso ”CRONOMETRO R”

Ominaisuudet suoraan yhtiön kaupalliseen käyttöön tarkoitetuista kahvikoneista antavat ”Cronometro” malleille Premium laadun, jota yleensä näkee isokokoisissa ammattimaisissa kahvikoneissa. Sen digitaalisen ajastimen, PID lämpötilan säätimen, eristettyjen boilereiden ja 9 mm boilerilevyjen ansiosta ”Cronometro” takaa vakauden ja erinomaisen lämpötilan hallinnan. Rotaariopumpun (siitä tulee ”R” sen nimeen) ansiosta on taattu hiljainen ja luotettava toiminta. Voit valita käytätkö sisäänrakennettua vesisäiliötä vai vesiliitäntää.

”Cronometro R” mallia on saatavilla kahdella tyylillä. ”Giotto” (kuuluisa kulmikas Rocket runko irrotettavalla kupinlämmittimellä) ja ”Mozzafiato” (sujuva runko sisäänrakennetulla kupinlämmittimellä). 

Rocket Espresso ”CRONOMETRO V”

Ihan kuten ”Cronometro R”, ”Cronometro V” malli antaa sinun valita ”Giotto” ja ”Mozzafiato” mallien välillä. Suurin ero näiden kahden mallin välillä on niiden pumpuissa: ensimmäisellä on rotaariopumppu, ”Cronometro V” koneessa on vibraatiopumppu (siitä tulee ”V” sen nimeen). Molemmissa koneissa on PID lämpötilan säädin ja digitaalinen ajastin antaa sinun saada optimaalinen uuttoaika.

Kätevä näyttö antaa käyttäjien valita eri uuttolämpötilat eri kahvilajikkeille tai paahtoasteille. ”Cronometro V” koneet ovat täydellinen johdanto Rocket Espresso suuntaukselle valmistaa kotona maukkainta espressoa – ilman mitään kompromisseja.

Rocket Espresso ”APPARTAMENTO”

Erittäin tyylikäs ja kompakti, Rocket Espresso ”Appartamento” on luotu erityisesti pieniin tiloihin ja siten, olleen valmistajan valikoimasta suosituin kotikäyttöön tarkoitettu malli, Rocket insinöörit pystyivät optimoimaan rungon ja sisäisten elementtien asettelun tinkimättä laadusta ja ominaisuuksista, joita olet tottunut odottamaan Rocket Espresso koneista. Mallia on saatavilla useilla eri väriyhdistyksillä, joten se sopii hyvin erilaisiin makuihin.

Rocket Espresso ”PORTA VIA”

”Porta Via” on maailman ensimmäinen oikeasti kannettava espressokone. Se on kätevästi matkalaukussa, valmiina matkustamaan maailmalle. Sen lisäksi sinun ei tarvitse ottaa konetta edes ulos käyttääksesi sitä! Matkalaukun voi aukaista helposti, konetta on helppo käyttää ja setissä on mukana kaikki, mitä voisit tarvita maukkaan kahvin valmistamiseen.

Kyllä, ymmärsit oikein: matkustelemisesta on tullut entistä jännempää, kun varaamastasi hotellista tuli 3 tähden sijasta 5 tähden hotelli!

Rocket Espresso tuo korkeimman laadun suoraan kotiisi. Mikäli olet todellinen kotibarista tai et pysty lopettamaan unelmoimasta siitä, nämä koneet ovat varmasti sinulle tarkoitettuja. KahviKaverin valikoimasta löydät kaikki Rocket Espresso kotikäyttöön tarkoitetut koneet.

Lue lisää