TOP-kahvitarjous

Kahvipavut

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Kuinka monta kupillista pystyy valmistamaan 1 kg kahvipavuista?

Yksi kahviannos on yleensä valmistettu 8 - 12 g kahvista, joten keskimäärin, 1 kg pystyy valmistamaan suunnilleen 100 kupillista kahvia. Tämä laskelma riippuu valitsemasta kahvin vahvuudesta, eli jauhatusta kahvin määrästä.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Vaikuttaako paahto kahvin makuun?

Kahvia valitessa suosittelemme kiinnittämään huomiota paahtotasoihin. Tämä pavun käsittelyvaihe on hyvin tärkeä ja voi joko tuoda esille ja tasapainottaa maut tai pilata ne. Valitse vaaleapaahtoinen kahvi jos haluat kokeilla oikeaa luonnon makua. Yleensä, vaaleat paahdot n tehty laatupavuista, tarkoituksena painoittaa ja tuoda esille kaikki sen parhaat ominaisuudet.

Keskipaahto on hyvin suosittu sekoituksissa, kun tarkoituksena on tasapainoittaa eritapaisten papujen, tai papujen mitkä on kasvatettu eri alueilla, makuja. Tumma paahto voi johtaa tummaan väriin ja suklaiseen katkeruuteen, tämän takia se on erittäin sopiva italialaisiin, belgialaisiin, ranskalaisiin kahvisekoituksiin. Mutta, tummaa paahtoa ei saa sekoittaa palaneisiin papuihin. Hyvin öljyisillä ja kosteilla kahvipavuilla ei ole mitään yhteisä korkelaatuisen tumman paahdon kanssa. Tämäntapaista tuotetta voi löytää hyvin halvalla hinnalla, mutta sen maku ei ole yhtä hyvä.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miten kahvin alkuperä vaikuttaa kahviin?

On tärkeää mainita, että parhaat olosuhteet kahvin kasvatukseen on päiväntasaajan läheisyydessä ja siksi niitä maita, mistä voit läytää kahvi-istutuksia, on rajoitettu. Tätä aluetta kutstaan nimellä "Kahvivyö". Siitä huolimatta, maaperän ja ilmaston erikoisuuden vuoksi, paikalliset maanviljelijät ruukkaavat valita satoisimmat kasvilajit (maailmassa on noin 150 Arabica lajia, Robusta - non 50). Tästä syystä kahvi jokaisella alueella on hyvin erilaista. Esimerkiksi kahvilla, mikä on peräisin eri Amerikan alueilta, on yleensä aika universaali maku. Suurimmalla osalla niistä on vähän happamuutta (hedelmäisyyttä), dominoivat maut ovat pähkinäinen, mahdollista tuntea vähän kirpeyttä, kukan aromit. On tärkeää mainita, että suurin osa maailman kahvista on kasvatettu Brasiliassa, siksi sieltä peräisin olevaa kahvia pidetään perinteisenä makustandardina.

Kahvi, mikä on kasvatetu Afrikan alueilla on hedelmäisempää, sen maku voi olla pehmeämmin tai vahvemmin happama. Tämä kahvi on keskitason intensiivinen ja kahviasiatuntijat tykkäävät siitä erityisesti. Rikkaimman makuinen kahvi tältä alueelta, on usein Etiopiasta, joten tämän alueen makuihin tustumiseen valitse kahvi tästä maasta.

Samalla taas kahvi mikä on kasvatettu Aasiassa on yleensä "painavin". Kun tämä kahvi on valmistettu se on tumman, intensiivisen värinen ja jälkimaku tuntuu pitkään. Dominoivat sävyt- suklaa, mausteet ja sillä voi jopa olla mullan tai puun aromeja. Esimerkiksi Sumatrassa kasvatettu kahvi, sen alkuperämaan ja paikallisen käsittelyn takia, ei ole melkein ollenkaan hapanta. Ruskea sokeri, kaneli ja karamelli tuntuvat tämäntapaisessa kahvissa. Jos tykkäät perinteisestä kahvista - Sumatrassa kasvatettu kahvi voi olla sinun alkupiste laatukahviin tutustumisessa.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miten tunnistaa korkealaatuinen kahvi?

Korkeimman laadun kahvi on yleensä vaaleapaahtoinen. Näin ollen sen värisävyt on aina vaaleanruskeat. Korkean laadun pavut on perinteisessä muodossa, terveet, ilman mitään merkittäviä vahinkoja. Aromi on aina miellytävä ja muistuttaa luonnollisia, luonnossa esiintyviä tuoksuja - kukkia, hedelmiä, puuta, maata.

Huonolaatuiset pavut taas on öljyiset, voivat olla kosteat, homeenhajuiset. Palaneet pavut on myös luokiteltu huonolaatuisiksi. Niillä on kirpeä maku, ei vain paketin avaamisen jälkeen, mutta myös kahvinvalmistuksen jälkeen. Vain huonolaatuisissa pavuissa voi maistaa katkeruutta ja epämiellyttävää happamuutta kerralla. Käsittelyn aikana tullut happamuus on aivan muuta kuin hedelmäinen lime, vadelma, karpalo tai muut happamat hedelmät ja marjat.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä tekee specialty kahvipavuista poikkeukselliset?

Kahvipapuja, mitkä Yhdysvaltojen kahviyhdistys on sertifoinut, kutsutaan Specialty kahviksi. Tämä asiakirja on myönnetty niille kahvituottajille jotka takaavat korkelaatuisen kahvipapujen kasvatuksen, sadonkorjuun, käsittelyn ja lopputuloksena hyvin tasapainoiset maut ja aromit. Tämäntapaisilla kahvipavuilla on aina kunnon muoto, ovat kuivat (eivätkä öljyiset), tuoksuvat. Tähän kahvikategoriaan kuuluvat ainoastaan kahvit joiden pistemäärä on enemmän kuin 80 pistettä. Esimerkiksi, "Ethiopia Burtukaana" on saanut 88 pistettä ja "Kenya Kariru" - 87,5.

Specialty kahvi voi olla myös "limited edition" eli rajoitettu erä, erityisissä olosuhteissa kasvanut, poimittu ja käsitelty kahvi. Yksi tämäntapaisista kahveista on "Kivu", se on ainutlaatuinen sen puolesta kun sitä kasvatetaan vain Kivu järven lähellä Kongon demokraattisessa tasavallassa. Toinen kahvi mikä eristyy sen erityisen kasvupaikan puolesta, on "Blue Mountain". Sen kahvipensaat kasvaa mäkisellä alueella, siksi sen sadonkorjuu on erittäin hankala. Sen lisäksi "sinisen" mäen status annetaan ainoastaan kahville mikä kasvaa yli 910 m korkeudessa merenpinnasta. Näissä olosuhteissa kasvaessa, kahvi erottuu joukosta erikoisen maun puolesta ja se on suuresti arvostettu kahvi-intoilijoiden joukossa.

Sen erikoisen kahvipapujen käsittelyn vuoksi, "Kopi Luwak" sanotaan olevan yksi maailma kalleimmasta kahveista. Tämä kohvi välittää enemmän reilusta ja eläinten väärinkäytön vapaasta kaupasta, kuin muista laadun validoijista. Siksi, jopa ilman korkeinta arviota, "Kopi Luwak" sanotaan olevan specialty, rajoitettu erä (limited edition) kahvi.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä on Arabica ja Robusta?

Molemmat, sekä Arabica ja Robusta ovat kahvipaujen lajit.

Arabica kahvipavuilla on yleensä intensiivisempi maku, heldmällisyys ja ne on luonnollisesti makeat. Robusta kahvipavut taas on kirpeämmät ja niissä on 2 kertaa enemmän kofeiinia. Korkean kofeiinisisällyksen vuoksi, haitalliset tuoholaiset välttävät Robusta papujen vahingoittamista, siksi niitä on helpompi kasvattaa.

Arabica kahvi on eityisen suosittu. Siitä huolimatta, nyt enemmän kuin koskaan, lisätään Robustaa kahvipapujen sekoituksiin. Jos oiken tasapainoitettu, nämä kaksi lajia kahvipapuja voivat luoda erinomaisen kahvin, täynnä paahdetun karamellin tai tumman suklaan kirpeää makua, tumma väri ja juoma, mikää sopii erittäin hyvin maidon kanssa juotavaksi.  

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miten valita kahvipapuja?

Lõytääksesi lempikahvisi, sinun tulisi kysyä itseltäsi tämä kysymys - mikä kahvi on minusta maukkainta? Haluatko mielummin kevyttä, mutta hedelmäistä happamaa vai vahvaa, ehkä pikkuisen kirpeää makua? Tai ehkä haluaisit vain hyvää ja yksinkertaista mustaa kahvia? Vai juotko sitä maidolla?

On tärkeää mainita, että kahvin maku riippuu parista tekijästä:

§ KAHVIPAPUJEN LAJI: Arabica on pehmeämpi, pikkuisen mekeampi, tuoksuvampi. Samalla robustan sekoitukset on kirpeämmät, karkeammat ja niissä on enemmän kofeiinia.

§ ALKUPERÄMAA: Riippuen alkuperämaasta, dominoivat maut ja aromit voivat olla erilaiset riippuen kahvista.

Kunniapaikan kahvimaailmassa ovat saaneet kahvisekoitukset. Niissä tuottajat koittavat löytää eri kahvipapujen parhaat yhdistelmät, oikeilla paahto ehdoilla, saavuttaakseen tasapainoinen maku.

§ PAAHTO: Vaalea paahto auttaa säilyttämään luonnllisen kahvin maun - pehmeä hedelmäisyys, tuoksu, ja vaaleanruskea kahvipapujen sävy. Mitä korkeampi paahtotaso on, sitä tummempi, vahvempi ja katkerampi on kahvin maku.

Jos valinta on hankala kuvauksessa olevasta tiedosta huolimatta, voit aina vierailla meidän myymälää. Vaihdamme jatkuvasti kahvia, mitä jaamme asiakkaillemme, joten joka kuukausi voit maistaa ja tutustua erilaisiin kahvipapuihin.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Information about coffee beans 

“KahviKaveri” knows that the best coffee is made from freshly ground coffee. That’s why we recommend buying coffee beans and grinding them separately for each cup if you want to drink great coffee at home. The coffee beans in the selection of “KahviKaveri” represent carefully selected flavors that produce a pleasant surprise for even the most picky coffee lovers.

Arabica and Robusta: how are they different?

Today, the coffee market is dominated by two of the largest – and, frankly, most popular – types of coffee: arabica and robusta. These species differ not only in shape but also in terms of the amount of caffeine and taste characteristics. Let’s discuss these differences in more detail.

Arabica coffee beans:

Näiden kahvipapujen tunnistettavat ominaisuudet on pitkuilainen muoto ja kaareva ura keskellä. Arabica kahvipapujen maku on miedompi kuin robustan: sitä dominoi hedelmäisyys, makeus, tuntua voi myös häivähdys happamuutta. Näistä pavuista valmistetussa kahvissa on vähemmän kofeiiinia. Sen lisäksi, arabica kahvipapuja suositellaan suodatinkahvin valmistukseen.

Meidän valikoimassa on enemmän kuin yksi kahvi, joka koostuu 100% arabica kahvipavuista. Mukaan lukien “KahviKaverin” tuotettu “Caprisette Professional”, “Charles Liégeois” kahvi, “Parallel” kahvisarja ja myös specialty kahvituotteet – “Ethiopia Burtukaana”, “Guatemala La Hermosa”, “Kenya Kariru”…

Robusta kahvipavut:

Näiden kahvipapujen keskellä oleva ura on suora ja kahhvin maku on paljon intensiivisempää kuin arabican maku. Näistä pavuista tehdyssä kahvissa on kaksinkertaisesti kofeiinia ja sen maussa voi tuntua häivähdys viljaa. Rehellisesti sanottuna, et löydä meidän vlikoimasta 100% robustaa. Näitä kahvipapuja löydät useammin arabican kanssa sekoituksista luodessa makujen tasapainon, mikä on täydellistä maitopohjaisia juomia varten.

Robusta ja arabica sekoitukset valikoimassamme: Belgique” ja “Fragrante” kahvipavut asiakkaidemme lempisarjasta “Caprisette”, “KahviKaverin” luomus.

Specialty kahvi: mikä se on?

“KahviKaverin” valitsemien kahvipapujen joukosta löydät arabica ja robusta sekoitusten tai 100% arabican lisäksi laajan valikoiman huolellisesti valittuja specialty kahvipapuja. Ennen kun kuitenkin paljastetaan mitä tuotteita voit löytää meidän jatkuvasti laajenevalta kahvihyllyltä, kerrotaan mikä specialty kahvi oikeastaan on ja miksi sillä on semmoinen nimi.
Tämän nimen saavat kahvipavaut, joilla on sertifikaatti, jonka on antanut Specialty Coffee Association (SCA). Tämän asiakirjan saavat kahvivljelijät jotka takaavat korkeimman laadun kahvipapujen viljelyn, keräämisen ja käsittelyn. Heidän vaivannäön tuloksena on täydelisessä tasapainossa olevat maut ja aromit. Sellaiset kahvipavut on aina oikeanmuotoiset, kuivat ja tuoksuvat. Specialty kahvin kategoria sisältää ainoastaan niitä tuotteita joiden yhteinen pistemäärä on yli 80. Esimerkiksi, meidän valikoimasta löytyvät “Ethiopia Burtukaana” kahvipavut saivat 88 pistettä, kuna taas “Kenya Kariru” sai 87,5 pistettä.

Rajoitettu erä (limited edition) specialty kahvi

Some of these specialty coffee beans are exceptional. They grow only in a certain area and their yield is small and the taste is completely unique. The amount of coffee is very small, but the demand is huge. This also applies to the Jamaican “Blue Mountain” coffee, which is also sold at “KahviKaveri”. This coffee only grows in Jamaica’s “Blue Mountain” region, as low as 910 meters above sea level. Thanks to the unique climatic conditions and exceptional soil, the coffee beans have a unique taste and aroma, making it a favorite coffee for coffee enthusiasts.

A special treat in the coffee world

They are Kopi Luwak coffee beans. This type of coffee originates from Indonesia and is famous for its unique story. Kopi Luwakcoffee beans are collected from the feces of civet cats. Afterwards, they are thoroughly cleaned, washed and processed using traditional methods. Although this kind of coffee processing is very unusual, it gives the coffee an unusual taste. Thanks to the natural fermentation in the civet cat’s digestive tract, the coffee loses its bitterness and its taste becomes very rich. In the aroma of Kopi Luwak, you can detect notes of soil, wild jungle, nuts and chocolate. This limited edition, very rare coffee variety is one of the most expensive products in our range. Attempts to imitate this product are quite common. Real Kopi Luwak coffee always has certificates that prove its origin to be genuine. You can find this coffee in the “KahviKaveri” coffee selection.

The influence of the coffee growing area on the taste of the drink

Sanotaan, että parhaat olosuhteet kahvin viljelyyn on päiväntasaajan vieressä, joten maita, jossa kahvia viljellään, on erittäin vähän. Tämä maailman osa tunnetaan nimellä “kahvivyö”. Paikalliset kahviviljelijät kuitenkin ottavat aina huomioon maaperän ominaisuuksia ja ilmastoa, ja valitsevat kasvit jotka tuottavat eniten satoa. tämä on ehkä yllättävää, mutta maailmassa on jopa 150 arabica lajiketta, kun taas robusta lajikkeita on suunnilleen 50. Siksi eri alueilla kasvatettu kahvi on erimakuista ja tuoksuista. Tässä muutuma esimerkki eri maailmanosissa viljellystä kahvista:

Keski-Amerikka:

Tällä aluella viljellyt kahvipavut on hennon hedelmäisesti happamat. Guatemalassa kasvatetussa kahvissa on omenoiden happamuutta, kun taas Meksikossa kasvatetussa kahvissa paljastuu tunnistettava kirsikan happamuus. Keski-Amerikassa viljellyssä kahvissa voit havaita myös ruokosokerin makeutta ja hienovaraisia suklaan ja leivonnaisten vivahteita. Tällä kahvilla on yksi tasapinoitetuin aromi koko maailmassa.

Niiden, jotka haluavat kokeilla Keski-Amerikassa kasvatettua kahvia ja kokea itse eroja, pitäisi etsiä valikoimistamme näitä nimiä: Caprisette “Belgique”, Mokito “Bianco”, “Parallel 36”, “Guatemala La Hermosa”, “El Salvador Santa Petrona”, “Nicaragua Maragogype”.

Etelä-Amerikka:

Etelä-Amerikassa kasvatetut kahvipavut on erikoiset niiden makean happamuuden ja selvän karamellin maun puolesta. Maussa voi tuntea myös vihjeitä pähkinöille. Näitä kahvin makuvivahteita arvostavat erityisesti kahvikiihkoilijat. Loppujen lopuksi, ei ole vahingossa käynyt niin, että Brasiliassa kasvatettuja kahvipapuja pidetään perinteisen kahvimaun standardin edustajina.

Niiden, jotka haluavat kokea Etelä-Amerikassa kasvatettua kahvia, pitäisi etsiä valikoimastamme tällaisia nimiä: Charles Liégeois “Magnifico”, Goat Story “Colombia La Marianela”, Café Natura “Espresso”, Redbeans “Gold Label Organic”.

Afrikka:

Afrikassa kasvatetut kahvipavut on hedelmäisemmät, joten niiden maku paljastaa huomattavamman happamuuden kuin mitä Amerikkalaisessa kahvissa. Tällä alueella kasvatettu kahville on omainen täyteläinen makeiden marjojen, sitruksien tai kukkien aromi. Nämä aromit riippuvat kahvin valmistusmetodista. Ertyisesti Etiopia on tunnettu sen kahvipuiden laajan valikoiman lisäksi lukuisien kahvinvalmistusmetodien puolesta. Puhutaan näitä myöhemmin.

Niiden, jotka haluavat siemailla kotona Afrikassa kasvatettua ja käsiteltyä kahvia, pitäisi etsiä valikoimastamme tällaisia nimiä: “Parallel 12”, “DR Congo Kivu”, “Ethiopia Yirgacheffe”, “Ethiopia Shakisso”, “Ethiopia Burtukaana”, Charles Liégeois “Kivu”.

Aasia:

Sanotaan, että Aasiassa kasvatettu kahvi on “raskain”. Tämä kahvi on tumma ja sille on omainen pitkäkestoinen jälkimaku. Sen maussa on hallitsevia tumman suklaan ja erilaisten mausteiden vivahteet, samalla kun paremmin treenatulla makuaistilla ihmiset voivat jopa tuntea maaperän ja puun hienovaraisia aromeja. Tämän alueen kahviin parempaa tutustumista varten “KahviKaveri” suosittelee Sumatra alueella kasvatettuja kahvipapuja. Näitä kahvipapuja käsitellään ertyisellä tavalla, joten valmistetussa juomassa on tunnistettavia sokerin, kanelin ja karamellin vivahteita.

Niiden, jotka haluavat kokea oikean Aasian kahvin makua, pitäisiä etsiä valikoimastamme tällaisia nimiä: “Parallel 17”, “Indonesia Kopi Luwak”, “Papua New Guinea Sigri”, “Indonesia Sumatra”, Charles Liégeois “Venezia Corsato”.

Kahvipapujen käsittely: miten se vaikuttaa juoman makuun?

Mainittiin jo, että papujen käsittelymenetelmällä on iso vaikutus kahvin makuun. Kaksi suurinta kahvin käsittelymenetelmää on luonnollinen käsittely ja märkäkäsittely. Alempana voit lukea lisää näiden metodien eroista ja käsitellystä kahvista paljastuvista ominaisuuksista ja aromeista.

1. Luonnollisella menetelmällä käsitelty kahvi
Luonnollisella menetelmällä käsitellessä marja kahvipavun ympäriltä kuivataan ennen kuin papu otetaan talteen. Tällä tavalla käsitellessä jää enemmän sokeria talteen, joten se on makeampaa ja täyteläisempää.

2. Märkämenetelmällä käsitelty kahvi
Märkämenetelmällä käsitellessä, marja kuoritaan kahvipavun ympäriltä 12 tunnin sisällä poimimisesta. Jälkeenpäin se laitetaan vesisäiliöön. Tällä tavalla käsitellyllä kahvilla on “puhdas” maku, joten hallitsevat makuvivahteet tunnistaa helpommin. Märkämenetelmällä käsitelty kahvi on yleensä hedelmäisempi ja sen maku on happamampaa.

Paahdon vaikutus kahvin makuun: vaaleasta tummaan

“KahviKaveri” haluaa muistuttaa- kahvia valitessa on tärkeää tietää, että kahvipapujen paahtoasteella on suuri vaikutus niiden makuun. Tämä käsittelyn osa voi auttaa tuomaan esille erilaisia makuja, tasapainoittaa niitä tai… pilata ne täysin. Alempana voit lukea lisää, minkälaiset maut paljastuvat erilaisilla paahtoasteilla ja miten kahvi on erilaista riippuen paahdosta:

Vaalea keskipaahto:
Tämä on erittäin vaalea paahto, joka auttaa korostamaan kahvin luonnollista makua. Vaaleapaahtoinen kahvi paljastaa luonnosta tulevat maut, joten se on hedelmäisempi kuin tummempipaahtoisilla juomilla.

Nämä vaaleapaahtoiset kahvipavut löytyvät valikoimastamme: Goat Story “Ethiopia Suke Quto Honey” ja “Costa Rica Finca La Amada”.

Keskipaahto:
Tätä paahtoastetta käytetään useimmiten kahvisekoituksia luodessa, mutta sitä kohtaa myös specialty kahvipavuissa. Keskipaahtoisella kahvilla on makeampi maku, joten sekä mustan kahvin rakastajat että makeampien maitopohjaisten juomien juojat tykkäävät siitä.

Nämä keskipaahtoiset kahvipavut löydät valikoimastamme: “Parallel 36”, Mokito “Bianco”, “Parallel 12”, “Parallel 17”, Charles Liégeois “Mano Mano”, lisäksi melkein kaikki specialty kahvipavut.

Tumma paahto:
Näitä kahvipapuja on kovasti paahdettu ja ne tunnistaa niiden täyteläisestä, tummasta väristä ja ja hennosta kiillosta. Varo ettet sekoita niitä öljyisiin ja ylipaahdettuihin kahvipapuihin. Ohut karamellin kerros kattaa tummapaahtoisen pavun ulkopuolta, kun taas ylipaahdetut pavut on öljyisiä ja kitkeräntuoksuisia, se on yhteensopimaton laadukkaan paahdon kanssa. Tummapahtoisia kahvipapuja kuvaillaan täyteläisellä, suklaisella katkeruudella, joten niitä käytetään usein Italialaisissa ja Ranskalaisissa kahvisekoituksissa.

Nämä tummapaahtoiset kahvipavut löydät valikoimastamme: “DR Congo Kivu”, Charles Liégeois “Mano Mano Puissant”.

Hyvän kahvin pitää olla tuoretta:

“KahviKaveri” suosittelee aina valitsemaan kotona tehtäviin juomiin kahvipavut jauhetun kahvin sijaista. Tätä ei aina painoiteta, mutta valmiiksi jeuhettu kahvi pilaantuu nopeammin, kun nopeamman hapettumisen takia se mnettää arominsa ja makunsa nopeammin. Tämän takia sanomme, että paras kahvi on kahvi, joka vastajauhettu erikseen jokaista kupillista varten. Automaattiset kahvikoneet käyttää samaa periaatetta, joten jos haluat nauttia laadukasta ja maukasta kahvia kotonasi, sinun tulisi tehdä juuri sitä samaa.
Sinun tulisi jauhaa valitsemasi kahvipavut erikosen sähköisen myllyn avulla ta manuaalisella kahvimyllyllä. Vastajauhetulla kahvilla on aina täyteläisempi tuoksu, joten kotisi täyttyy mukavalla vastajauhetun kahvin aromilla.

Asiakkaiden lempikahvit ja meidän suositukset

Is the decision still difficult after all the information? Here are some beans that our customers already love:

* Caprisette “Fragrante” coffee beans;
* Caprisette “Belgique” coffee beans;
* Charles Liégeois “Magnifico” coffee beans;
* “Indonesia Sumatra” coffee beans;
* “Nicaragua Maragogype” coffee beans.

Discover countless coffee flavors and enjoy them daily at home.

Lue lisää