TOP-kahvitarjous

Kahvinkeittimet myllyllä

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa kahvinkeittimistä myllyllä

Täydellinen kupillinen kahvia valmistuu tietysti vastajauhetuista pavuista, minkä vuoksi kahvinkeitin myllyllä on monen kahvinystävän valinta. Nämä innovatiiviset laitteet ovat yhtä helppokäyttöisiä kuin tavalliset kahvinkeittimetkin, mutta integroitu kahvimylly nostaa kahvielämykset uudelle tasolle. Nauti täydellisistä kahvielämyksistä kotona!

Kahvinkeittimet myllyll√§ ‚Äď tarjolla on useita malleja eri valmistajilta

Kun tavoitteena on löytää paras jauhava kahvinkeitin, kannattaa tutustua erityisesti Philipsin ja Melittan laitteisiin. Kyseiset tuotemerkit tunnetaan poikkeuksellisesta laadustaan ja sitoutumisestaan uuttoprosessin jatkuvaan kehitykseen. Pavut jauhava kahvinkeitin sisältää mallista riippuen erilaisia ominaisuuksia, joihin kannattaa tutustua huolella. Alta voit lukea lisää kunkin tuotemerkin toiminnoista ja ominaisuuksista!

Melittan jauhava kahvinkeitin

Melitta-kahvinkeittimet valmistavat täydellisen maistuvaa kahvia yhdistämällä laadukkaan kahvimyllyn ja mukautettavat uuttoasetukset. Melitta AromaFresh Grind & Brew -keittimen integroitu mylly takaa, että jokainen kupillinen on aromikas ja maultaan täyteläinen, ja kahvin vahvuutta voi säätää mieleisekseen. Huoltokin sujuu vaivattomasti, kiitos irrotettavan kahvisäiliön, jonka ansiosta tämä pavuista jauhava kahvinkeitin pysyy moitteettomassa kunnossa.

Voit valita myös Melitta AromaFresh Grind & Brew Therm -mallin. Toisin kuin perinteisempi Melitta AromaFresh -kahvinkeitin, se sisältää termoskannun, joka pitää kahvin pitkään lämpimänä.

Philipsin jauhava kahvinkeitin

Philips-kahvinkeittimet tarjoavat mahdollisuuden nauttia poikkeuksellisen upeista mauista. Myös jauhavat kahvinkeittimet lukeutuvat tämän tunnetun tuotemerkin valikoimiin. Yrityksen huolellisen suunnittelutyön tulos, Philips Grind & Brew, tarjoaa poikkeuksellisen kahvinvalmistuskokemuksen mahdollistamalla sekä kahvijauheen että kahvipapujen käytön. Edistyksellisen Aroma-tiivisteen ansiosta Philips-kahvinkeitin myllyllä säilyttää kahvipapujen tuoreuden pidempään ja valmistaa poikkeuksellisen aromaattista kahvia. Tämä monipuolinen kahvinkeitin myllyllä palvelee erilaisia makumieltymyksiä, sillä integroitu kaksiosainen papusäiliö mahdollistaa kahvin valmistuksen omista suosikkipavuista. Laitteessa on useita erilaisia asetuksia, kuten yhdeksän erilaista jauhatuskarkeutta, jotka mahdollistavat täsmälleen omaan makuun sopivan kahvin valmistuksen. Käytännöllisyyttä lisää hyödyllinen tippalukko. Tämä kahvinkeitin antaa vapaat käden kahvin personointiin ja tekee maukkaan kahvin valmistuksesta helppoa ja vaivatonta!

Kahvinkeittimet myllyll√§ ‚Äď t√§rkeimm√§t hy√∂dyt

Kahvinkeittimet ovat suosittuja vuodesta toiseen, koska ne ovat helppokäyttöisiä ja tekevät kahvin valmistuksesta sujuvaa. Kahvimyllyllä varustetut kahvinkeittimet erottuvat joukosta tarjoamalla erilaisia lisäominaisuuksia, joiden ansiosta kahvi on laadukkaampaa. Lue lisää alta!

Vastajauhettu kahvi takaa täydellisen maun

Kahvinkeitin myllyllä valmistaa täyteläistä ja aromikasta kahvia vastajauhetuista pavuista. Jauhettu kahvi väljähtyy ajan myötä, jonka vuoksi papujen jauhaminen juuri ennen kahvin valmistusta takaa parhaat makuelämykset. Melittan ja Philipsin jauhava kahvinkeitin sisältää integroidun myllyn, jonka asetuksia voi räätälöidä. Säädä jauhatuskarkeutta ja valmista juuri omaan makuusi sopivaa kahvia!

Mahdollisuus säätää kahvin vahvuutta ja makua

Jokaisella kahvinystävällä on omat mieltymyksensä kahvin vahvuuden ja maun suhteen. Kahvinkeitin myllyllä mahdollistaa asetusten säätämisen niin, että valmis kahvi on juuri omaan makuusi sopivaa. Melitta AromaFresh ja Philips Grind & Brew -kahvinkeittimillä valmistat aina täydellistä kahvia, olitpa sitten miedon tai vahvan kahvin ystävä.

Integroitu kaksiosainen papusäiliö

Jos kaipaat kahvihetkiisi vaihtelua tai perheesi makumieltymykset eroavat toisistaan, Philips-kahvinkeitin myllyllä ratkaisee ongelman. Se sisältää integroidun kaksiosaisen papusäiliön, jonka kumpaankin lokeroon mahtuu 125 g kahvipapuja. Jokainen perheenjäsen voi siis itse valita, mistä pavuista haluaa oman kahvinsa valmistaa.

Voimmeko olla avuksi?

Jauhava kahvinkeitin mahdollistaa laadukkaan kahvin valmistuksen helposti ja nopeasti, mutta myös muunlaiset kahvikoneet tarjoavat hyviä vaihtoehtoja. Jos itselle sopivimman kahvinkeittimen tai kahvikoneen valinta tuntuu vaikealta, KahviKaverin ammattilaiset auttavat mielellään. Asiantuntevien vinkkien avulla sopiva laite, esimerkiksi paras kahvinkeitin myllyllä, löytyy vaivatta!

Lue lisää