P.
T.
Min.
Sek.
Etiopia ja Uganda ovat todellisia kahviparatiiseja, joissa tuotetaan poikkeuksellisen laadukasta kahvia. Näillä alueilla viljelty Black Crow White Pigeon -kahvi tarjoaa ainutlaatuisia kahvielämyksiä – nauti mehevän hedelmäisestä ja kukkaisesta makuprofiilista sekä teetä ja viiniä muistuttavista vivahteista!
Aasialainen kahvi on nyt suositumpaa kuin koskaan, ja Myanmarin ja Vietnamin kaltaisten maiden kahvimarkkinat ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosina, kun Aasiassa on keskitytty erityisesti korkealaatuisten kahvien viljelyyn. Tältä alueelta peräisin olevat Black Crow White Pigeon -erikoiskahvit tunnetaan omaleimaisesta maustaan, jota kuvaillaan usein karvaaksi, ja jossa on mausteisuutta sekä suklaan, tupakan, punaviinin ja puun vivahteita.
Eteläamerikkalainen specialty coffee -kahvi tarjoaa herkullisia makunautintoja – jos olet kokeilemassa specialty-kahveja ensimmäistä kertaa, aloita Etelä-Amerikasta! Suosittelemme tutustumaan etenkin brasilialaisiin ja kolumbialaisiin kahveihin, jotka hurmaavat tasapainoisilla mauillaan, luontaisella makeudellaan ja herkullisilla suklaan, pähkinöiden ja hedelmien vivahteillaan. Etelä-Amerikasta peräisin olevat Black Crow White Pigeon -kahvit ovat yleisesti ottaen vähemmän hapokkaita kuin afrikkalaiset, ja miedompia kuin aasialaiset kahvit.
Nauti herkullisista kahveista: keskiamerikkalaiset kahvit Guatemalasta Nicaraguaan ovat maultaan monipuolisia, ja voivat sisältää niin trooppisen hedelmäisiä kuin pähkinäisiäkin makuvivahteita. Yhteistä kaikille Keski-Amerikan kahveille on niiden ainutlaatuinen makuprofiili ja omaleimainen luonne.
Tiukat laatuvaatimukset. Kahvialan ammattilaiset tekevät kovasti töitä tuotannon jokaisessa vaiheessa taatakseen kahvin parhaan mahdollisen laadun. Kahvinviljelijät keräävät, käsittelevät ja lajittelevat pavut huolellisesti, ja paahtimot hyödyntävät asiantuntemustaan saadakseen kunkin kahvin ainutlaatuiset ominaisuudet esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Lopputuloksena on täydellisen maukas kahvi!
Paahdettu parhaissa paahtimoissa. Caprisette-kahvit paahdetaan Euroopan parhaissa paahtimoissa Italiassa, Belgiassa, Alankomaissa ja Liettuassa. Eri maissa paahdetuilla kahveilla on omat ainutlaatuiset vivahteensa ja makuprofiilinsa, jotka juontavat juurensa erilaisiin kahviin liittyviin paikallisiin perinteisiin.
Täydellisen tuoretta. Caprisette-kahvipavut paahdetaan pienissä erissä maksimaalisen tuoreuden varmistamiseksi ja paahtoprosessin valvonnan helpottamiseksi. Lopputuloksena on täydellisen tuore kahvi, jonka hienovaraiset, luonnolliset maut saadaan esiin vain täsmälleen oikeanlaisella paahdolla.
Sopii kaikille valmistusmenetelmille ja kaikkien kahvijuomien valmistukseen. Caprisette-kahvi on aina herkullista, nautitpa sitä sitten mustana tai vaikkapa maidolla. Olemme valinneet huolellisesti kaikkein parhaat lajikkeet ja hienosäätäneet paahtoprosessia varmistaaksemme, että saat nauttia maukkaasta kahvista, valmistitpa sen sitten esimerkiksi täysautomaattisella kahvikoneella, suodatinkahvinkeittimellä, pressopannulla, mutteripannulla tai jollain muulla menetelmällä!
Caprisette Fragrante on keskitumma brasilialaisten papujen sekoitus (80 % arabicaa ja 20 % robustaa), joka miellyttää perinteisten kahvimakujen ystäviä. Tuoksussa on aavistus maapähkinävoita ja maussa maitosuklaan vivahteita. Tämä Caprisette-kahvi hemmottelee makupalettia hienovaraisen saksanpähkinäisellä jälkimaullaan, joka viipyilee suussa pitkään.
Tämä brasilialaisen ja hondurasilaisen kahvin sekoitus (80 % arabicaa ja 20 % robustaa) sopii perinteikkäiden makujen ystäville. Nämä Caprisette-pavut ovat voimakkaan aromikkaita ja rungoltaan täyteläisiä, ja tämän paahdoltaan keskivaalean kahvin jälkimaussa voi havaita tumman suklaan ja karamellin makeita vivahteita.
Tässä brasilialaisen ja ugandalaisen kahvin sekoituksessa on sekä keskipaahtoista arabicaa (80 %) että robustaa (20 %). Nauti karamellin, karvaan tumman suklaan ja herkullisten pähkinöiden vivahteista! Caprisette Crema sopii täydellisesti cappuccinon tai latten valmistukseen, joskaan maidon lisääminen ei ole välttämätöntä – tämä kahvi paljastaa makeat vivahteensa myös mustana!
Tässä brasilialaisten, meksikolaisten, ugandalaisten ja intialaisten kahvien sekoituksessa on keskipaahtoisia arabica- (80 %) ja robusta-papuja (20 %). Maussa on makean täyteläistä suklaisuutta, kuivattujen hedelmien vivahteita ja kevyttä marjaisuutta – koe ainutlaatuinen makuelämys!
Tämä Italiassa paahdettu Caprisette-kahvi on 100-prosenttinen arabica-sekoitus keskipaahtoisia brasilialaisia, meksikolaisia, intialaisia ja etiopialaisia papuja, jotka on poimittu huolellisesti käsin. Hemmottele aistejasi makean karamellin, liköörin ja täyteläisen kaakaon vivahteilla.
Näiden käsin poimittujen makeiden brasilialaisten kahvipapujen keskipaahto korostaa niiden luontaista makeutta. Tätä 100-prosenttista arabicaa siemaillessasi saat nauttia maitosuklaan, karamellin ja mantelin makuvivahteista.
Tämä 100-prosenttinen arabica-kahvi brasilialaisista ja hondurasilaisista pavuista sopii hienovaraisten makujen ystäville. Keskivaalea paahto tuo kahvin makean marjaisat ja karamellimaiset makuvivahteet esiin, ja mukana on myös hienovaraisia tumman suklaan vivahteita.
Tämä keskipaahtoinen brasilialaisten ja vietnamilaisten kahvien sekoitus sisältää sekä arabicaa (45 %) että robustaa (jopa 55 %!) – täydellinen valinta, kun kaipaat lisää energiaa! Nämä Caprisette-kahvipavut ovat erityisen maukkaita: mukana on vivahteita tummasta suklaasta ja paahdetuista pähkinöistä, ja hento mausteisuus saa haaveilemaan santsikupillisesta.
Tämä paahdoltaan keskitumma Caprisette kofeiiniton kahvi on valmistettu parhaista brasilialaisista, guatemalalaisista ja intialaisista arabica- ja robusta-pavuista. Erityisen pehmeässä maussa voi havaita cashewpähkinän, kaakaon ja puun vivahteita.
Nämä CHiATO-kahvikapselit sopivat annoskooltaan pienten ja mauiltaan voimakkaiden kahvien valmistukseen (voimakkuus 8/10). Kapseleissa on arabican ja robustan sekoitusta, jonka maussa voi havaita hienovaraisia tumman suklaan, pähkinöiden ja luumujen vivahteita. Jälkimaussa on miellyttävää makeutta.
Jos nautit kahvia mieluummin hieman suuremman annoksen kerralla, kokeile CHiATO Lungoa (voimakkuus 6/10). Tässä runsasaromisessa ja tasapainoisessa kahvissa on jämäkkä crema-kerros.
Tämä CHiATO-kahvikapseli on yhdistelmä täyteläistä espressoa ja pehmeää, makeaa maitovaahtoa. Täydellinen valinta heille, jotka rakastavat klassista italialaista cappuccinoa. Makea, kermainen juoma valmistetaan kahdesta kapselista. Kahvikapseli sisältää arabican ja robustan sekoitusta ja maitokapseli rasvatonta maitoa ja sokeria.
Tämä CHiATO-kahvi on tasapainoinen sekoitus voimakasta kahvia ja pehmeää maitovaahtoa. Kokeile tätä kahvikapselia, jos arvostat hieman erityislaatuisempia maitopohjaisia kahvijuomia. CHiATO Café au Lait on pakattu yhteen kapseliin, josta löytyy sekä kahvi että maito. Lopputuloksena on koostumukseltaan miellyttävä kahvijuoma, jota haluat nauttia kupillisen toisensa perään!
Kinuskinen, kermainen, täyteläinen ja sopivasti makea... tätä kahvia on mahdoton vastustaa! Nauti suolaisen karamellin, täyteläisen kahvin ja makean maidon yhdistelmästä.
Tämä samettisen pehmeä ja täyteläinen kaakao sopii kaikille, jotka rakastavat makeita herkkuja – niin lapsille kuin aikuisillekin. Täydellinen juoma viileisiin iltoihin, sunnuntaiaamiaisille tai niihin hetkiin, kun makeanhimo yllättää!
Kupillinen aromikasta kahvia ja loraus kermalikööriä… Voiko parempaa ollakaan? Itse asiassa voi – kermaliköörille maistuva CHiATOn jauhettu kahvi on täydellisen kermainen, pehmeä ja viettelevä!
Maistuisiko kahvi, jossa on mukana hasselpähkinöiden makeita makuvivahteita? Valitse CHiATO Hazelnut -jauhettu kahvi ja nauti ainutlaatuisesta kahvielämyksestä – aivan kuin aromaattisen kahvin ja upean, hasselpähkinäkermalla täytetyn leivonnaisen maut olisi yhdistetty samaan kuppiin!
CHiATO Caramel tuo mieleen tuoreen kinuskileivonnaisen – tämä kahvi on maustettu makeilla kermatoffeen ja sulatetun sokerin aromeilla! Nauti miellyttävän makeasta, täyteläisestä ja aromaattisesta kahvista.
CHiATO Amaretto tuo kahvikuppiisi amaretto-liköörin pähkinäisen makeat maut. Nauti makujen juhlasta – amaretton maut (manteli, aprikoosin kivet ja vanilja) sopivat täydellisesti yhteen korkealaatuisen kahvin kanssa.
Kermainen, täyteläinen ja miellyttävän makea CHiATO Crème Brûlée on yhdistelmä aromaattista kahvia ja klassisen ranskalaisen crème brûlée -jälkiruoan makuja. Nauti sellaisenaan tai valmista uniikki kahvijuoma: lisää suosikkimaitoasi, ja käsissäsi on crème brûlée latte macchiato!
Nämä Parallel-kahvipavut ovat peräisin Etiopiasta ja Tansaniasta. Makuvivahteiltaan monitahoiset afrikkalaiset arabica-pavut tuovat kahviin keveyttä ja trooppisen marjaisia, hedelmäisiä ja kukkaisia sekä teetä muistuttavia sävyjä, joihin yhdistyy myös hienovaraisia viinin vivahteita.
Tutustu intialaisista ja papua-uusiguinealaisista arabica-pavuista valmistettuun kahvisekoitukseen! Nämä maukkaat Parallel-erikoiskahvisekoitukset ovat omaleimaisen makuisia – mukana on makeita kaakaon, neilikoiden ja kuivattujen hedelmien vivahteita.
Parallel 36 on herkullinen sekoitus väli- ja eteläamerikkalaisia arabica-papuja El Salvadorista ja Brasiliasta! Tässä kahvissa voi havaita upean suklaisia, maapähkinäisiä ja kukkaisia vivahteita, sekä puun sävyjä!
Aeropress-kahvi hurmaa todennäköisesti jo ensisiemauksella – ja sen jälkeen haluatkin valmistaa jokaisen kahvikupillisen trendikkäällä ja monikäyttöisellä Aeropress-keittimellä! Tämä käsikäyttöinen kahvinkeitin tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin, täysin ainutlaatuisiin makuihin: nauti esimerkiksi kevyttä espressoa tai virkistävää kylmää kahvia. Ennen kuin aloitat Aeropress-matkasi, tarvitset kuitenkin vielä jotakin – Aeropress-keittimelle sopivaa kahvia. Tämän tekstin luettuasi tiedät, millainen on paras kahvi Aeropress-kahvin valmistukseen!
Aeropress-kahvinkeitin yhdistää piirteitä kahdesta suositusta kahvinvalmistustavasta: suodatinkahvin valmistuksesta ja espresson uuttamisesta. Aeropress-keittimessä on paperinen suodatin, ja kahvi on pitkähkön aikaa kosketuksissa veden kanssa (kuten suodatinkahvin valmistuksessa), ennen kuin uutto viimeistellään painamalla keittimen mäntä alas (mäntä luo uuttoon paineen, johon myös espresson uuttaminen perustuu). Tämän kaksivaiheisen prosessin tuloksena syntyvä Aeropress-kahvi on täyteläistä, juuri sopivan hapokasta ja mauiltaan herkkää mutta intensiivistä – ja valmistuu vain muutamassa minuutissa!
Vaikka kyseessä onkin perinteisestä suodatinkahvista poikkeava valmistustapa, laadukas suodatinkahvi on silti paras valinta Aeropress-kahvin valmistukseen. Vaihtoehtoja on useita: valitse erilaisista paahdoista sellainen, joka sopii parhaiten omiin makumieltymyksiisi – muista, että tummapaahtoinen kahvi on mauiltaan intensiivistä ja erottuvaa, vaaleapaahtoinen kahvi taas hedelmäisempää ja makumaailmaltaan raikkaampaa. Aeropress-keittimeen käy lähes minkä tyyppinen suodatinkahvi tahansa: valitse kokonaiset kahvipavut, specialty-kahvi, valmiiksi jauhettu kahvi, kofeiiniton kahvi tai paikallisesti paahdettu kahvi.
Kaikki Aeropress-kahvin ystävät tietävät, että mitä tuoreempi kahvi, sitä herkullisempi lopputulos. Suosittelemmekin valitsemaan aina kokonaiset kahvipavut ja jauhamaan ne tuoreeltaan jokaista kupillista varten: vain siten saat luotua kahviin kaikkein hienoimmat maut ja täyteläisimmät aromit. Kun etsit kahvipapuja Aeropressiä varten, huomioi papujen paahtoaste, sillä se vaikuttaa merkittävällä tavalla valmiin juoman makuun. Kuten yllä jo mainitsimmekin, vaaleapaahtoiset pavut tuovat Aeropress-kahviin hedelmäisyyttä ja ihastuttavaa hapokkuutta. Keskipaahtoinen Aeropress-kahvi taas on vähemmän hapokasta ja vivahteiltaan makeampaa. Tummapaahtoiset pavut sen sijaan luovat kahviin rohkeita, eläväisiä ja voimakkaampia makuja.
Aeropress-kahvinkeitin soveltuu hyvin sekä specialty-kahveille että kahvisekoituksille. Jos etsit mahdollisimman mielenkiintoisia makuelämyksiä, kokeile specialty-kahveja, jos taas pidät miedommasta ja tasapainoisemmasta kahvista, valitse kahvisekoitukset.
Aeropress-kahvi voi tarjota todella ainutlaatuisia makuelämyksiä, sillä Aeropress-keittimen avulla on mahdollista uuttaa kahvista esiin kaikkein monivivahteisimmat makuvivahteet ja täyteläisimmät aromit. Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa suosittelemme kokeilemaan specialty-kahveja. Specialty- eli erikoiskahvit tarjoavat hyvin eläväisiä ja eksoottisiakin makuja: kahvista voi löytyä esimerkiksi mansikan, mustikan, vadelman, appelsiinin, päärynän, sitruunan ja jopa suklaan, viinin tai puun vivahteita.
Paras (specialty-) kahvi Aeropress-kahvinkeittimille on sellainen, joka sopii omiin makumieltymyksiisi. Muista kuitenkin tarkistaa, että kahvi soveltuu Aeropress-keittimelle – suositeltu valmistusmenetelmä on usein ilmoitettu tuotepakkauksessa tai verkkokaupan tuotekuvauksessa. Jos haluat päästä helpommalla, valitse specialty-kahvi, joka käy kaikille valmistustavoille.
Voit valmistaa maistuvan Aeropress-kahvin myös valmiiksi jauhetusta kahvista. Varmistaaksesi optimaalisen maun, valitse Aeropress-jauhatus huolellisesti. Suosittelemme valitsemaan laadukasta kahvia, jonka jauhatus on keskikarkea tai hieno. Paras vaihtoehto löytyy omiin makumieltymyksiin nojaten. Nyrkkisääntönä: mitä karkeampi jauhatus, sitä miedompi ja herkempi kahvi.
Jos juot mieluiten kofeiinitonta kahvia, ilahdut taatusti tästä tiedosta: Aeropress-keittimellä valmistettu kofeiiniton kahvi on täsmälleen yhtä herkullista ja tuoksuvaa kuin tavallinenkin kahvi! Voit valmistaa kofeiinittoman Aeropress-kahvin kahvipavuista tai valmiiksi jauhetusta kahvista – muista kiinnittää kahvin valinnassa huomiota paahtoasteeseen ja jauhatuskarkeuteen.
Kaipaatko vinkkejä hyvistä kofeiinittomista kahveista? Kokeile Caprisette Lullaby Decaf -kahvisekoitusta tai Black Crow White Pigeon -tuotesarjan Colombia Decaf -specialty-kahvia! Molemmat sopivat erinomaisesti Aeropress-keittimelle – ja tarjoavat upeita makuelämyksiä.
Yksi Aeropress-keittimen parhaista puolista on, että se mahdollistaa monipuoliset makukokeilut. Kun tavoitteenasi on löytää kahvi Aeropressiä varten, suosittelemme tutustumaan kahvilajitelmiin, jotka sisältävät useita eri kahveja. Lajitelmien avulla pääset kokemaan kahvin makujen koko kirjon! Muista lajitelmaa valitessasi kiinnittää huomiota paahtoasteeseen ja jauhatuskarkeuteen, jotta löydät parhaat kahvit Aeropress-kahvinkeittimeen.
”Onko arabica vai robusta parempi valinta Aeropress-kahvin valmistukseen?” Tämän kysymyksen kuulemme usein, ja vastaus siihen on yksinkertainen: kaikki riippuu siitä, millaisia makuja kahviisi toivot. Arabica-kahvipavut mahdollistavat kevyemmän, hienovaraisemman ja hedelmäisemmän Aeropress-kahvin valmistuksen. Joillekin 100-prosenttisille arabica-lajikkeille on ominaista voimakas hapokkuus: jos se on mieleesi, valitse kahvi, jossa on hedelmäisiä tai marjaisia vivahteita. Kahvi Aeropressiä varten voi olla myös vähemmän hapokasta: etsi tällöin lajikkeita, joissa on karamellin tai suklaan vivahteita.
Robusta-kahvi sopii voimakkaiden makujen ystäville. Tämä kahvilajike on melko karvas ja sen kofeiinipitoisuus on korkeampi. Siksi se on täydellinen valinta voimakkaan Aeropress-kahvin ystäville. 100-prosenttinen robusta on kuitenkin harvinaista – yleensä robustaa löytää arabica-robusta-kahvisekoituksista, joihin se tuo voimakkaampaa makua. Tällaiset sekoitukset sopivat yleensä mainiosti maitopohjaisten kahvien, kuten latten, cappuccinon ym., valmistukseen.
Voimmeko olla avuksi?
Pohditko vielä, mikä kahvi olisi paras valinta Aeropress-keittimeen, tai oletko ehkä kiinnostunut muista kahvityypeistä? Ota reippaasti yhteyttä – ammattilaisemme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Olet myös tervetullut käymään myymälässämme: saat hyödyllisiä vinkkejä ja tarjoamme samalla kupillisen herkullista kahvia!
Muista, että hyvä kahvi on vasta ensimmäinen askel – sinun on myös osattava valmistaa se oikein! Tutustu oppaaseemme, jossa kerromme, miten kahvi valmistetaan Aeropressillä.
Voit valita, mitä evästeitä haluat meidän käyttävän. Osa niistä ovat välttämättömiä, eikä niitä siksi voi kytkeä pois päältä.
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustomme toimisi oikein, eikä niitä voi kytkeä pois päältä. Ne eivät kerää käyttäjän tunnistetietoja.
Näiden evästeiden avulla voimme optimoida verkkosivustoamme ja nähdä sivuston liikenteen lähteet. Käytämme tähän tarkoitukseen Google Analytics -alustaa. Kerätyistä tiedoista ei voi tunnistaa sinua, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Näiden evästeiden salliminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää live chat -toimintoa ja vastaanottaa siten apua konsulteiltamme.
Kukaan ei pidä mainoksista internetissä – varsinkaan täysin epäolennaisista mainoksista. Näiden evästeiden avulla pystymme tunnistamaan tarpeesi ja tuomaan esille vain olennaisimmat tarjoukset. Näet mainoksia, vaikka et ottaisi näitä evästeitä käyttöön, mutta silloin niitä ei ole räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.