Hyvää kahvia kotonasi

Me tiedämme: hyvä kahvi kotona - on ilon hetki.Joskus se on kaikki mitä tarvitset.Huolehdimme siitä, että kahvisi on aina täydellistä. Tuoretta ja aromaattista.

Siksi etsimme aina tietoa kahvityypeistä ja erilaisista kahvinvalmistus menetelmistä. Tiedämme, miten valmistetaan erinomainen kuppi kahvia. Emme puhu käyttöohjeiden kieltä - olemme täällä ystävällistä keskustelua varten: yksinkertaista, tarkkaa ja mukavaa. Autamme sinua valitsemaan kaiken, mitä tarvitset, jotta sinulla on aina kuppi hyvää kahvia kotona.

”” ””
Tavoitteemme
Tavoitteenamme on maustaa elämäsi parhaimmat hetket tuoreella ja laadukkaalla kahvilla
Visiomme
Vetovoimaisin ja kiinnostavin jälleenmyyjä Euroopan kahvimarkkinoilla
Intohimosta vintillä jauhettuun kahviin
KahviKaveri on osa kansainvälistä, monikanavaista kahvin ja kahvikoneiden jälleenmyyjäketjua, jonka toiminta on laajaa Euroopan alueella, paikallisille tutuilla nimillä. Tavoitteemme on luoda kokonaisvaltainen, asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelukokemus asiakkaillemme.

Menestystarinamme alkoi vuonna 2010 Liettuassa, missä kaksi kaverusta päättivät toteuttaa unelmansa kahvin parissa. Kahvikaveri-piiri koki räjähdysmäisen kasvun ja intohimo kahviin nousi uudelle tasolle - tänä päivänä, "Business research center group - Yritysten liiketoiminnan tutkimusryhmän" analyysin mukaan, olemme yksi johtavista kahvin ja kahvikoneiden jälleenmyyjistä Baltian maissa. Tämä ei kuitenkaan riitä vielä meille - unelmamme on jakaa hyvä kahvi koko maailman kanssa.
””
””
Suomi, Liettua, Latvia, Viro, Puola, Iso-Britannia, Saksa ja Itävalta, Alankomaat, Ranska
””
””
””
Yhteensä 16 myymälää LT, LV, EE, PL, FI, DE
””
Yli 200 kahvikaveria 10 maassa - kasvumme jatkuu!
””
Verkkokaupat LT, LV, EE, PL, FI, UK, DE, AT, NL, EU, FR, SE
Arvomme
Ystävällisyys
Yksi tärkeimmistä arvoistamme on ystävällisyys. Tavoitteenamme on luoda avoin ja reilu kaverisuhde jokaisen asiakkaan, kollegan ja yhteistyökumppanin kanssa. Olemme erittäin huomioonottavia, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan parhaat ratkaisut jokaiselle kaverille
Pätevyys
Olemme ammattilaisia alallamme ja tiedämme ensimmäisinä kahvialan uusista tuulista. Kehitymme ja opimme jatkuvasti, ja haluamme jakaa tietomme kahvista ja kahvikoneista kaikkien kanssa.
Intohimona kahvi
Meille kahvi ei ole ainoastaan juoma - se on kulttuuri, elämäntyyli, parhaat hetket kavereiden kanssa sekä loputtomia makuja ja vivahteita yhdistettynä uusiin kokemuksiin. Kahvi on elämämme.
Yksinkertaisuus
Olemme suoraviivaisia, luonnollisia ja vilpittömiä. Tämä auttaa meitä keskittymään tärkeisiin asioihin ja eliminoimaan turhat.