Lyhyesti KahviKaverista - Kahvikaveri
Maku josta kaikki pitävät - “Caprissimo Fragrante” kahvipavut 40% alennuksella

Hei Kahvikaveri!

Hienoa, että KahviKaverin tarina kiinnostaa sinua! Ehkä tiedätkin jo, että tärkein työntekijämme Suomessa on Maarit. Hän vastaa puheluihisi, käsittelee tilauksesi ja neuvoo sinua aina tarvittaessa. Tutustu myös toisiin ryhmämme jäseniin alempana!

PS. Suomessa meidät tunnetaan nimellä KahviKaveri, Virossa olemme KohviSemu, Latviassa Kafijas Draugs, Liettuassa Kavos Draugas ja Puolassa Przyjaciele Kawy, mutta nimien merkitys on kaikkialla sama.

Mikä on Kahvikaverin tehtävä?

Syy on hyvin yksinkertainen – jumaloimme hyvää kahvia. Sen vuoksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja valmistaa herkullista kahvia ja haluamme jakaa intoamme ja tietojamme sinun kanssasi! Tärkein syy on se, että rakastamme kahvia. Siis todella rakastamme. Pääkonttorissa juomme päivittäin yli 50 kuppia espressoa ja myymälöissä kuluu lisäksi yli 100 kupillista joka päivä. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin satoja latteja, cappuccinoja sekä mustaa kahvia. Asiantuntemuksemme kahvilajeista, koneista ja muusta aiheeseen liittyvästä on niin laaja juuri koska olemme jatkuvasti tekemisissä kahvin kanssa. Tiedolla ei kuitenkaan ole arvoa, jos sitä ei jaeta, ja siksi haluammekin kertoa asiakkaillemme hyviä vinkkejä, jotta saisit mahdollisimman paljon irti siitä ajasta, jonka vietät kahvin seurassa.

Miten toimimme?

Tärkein toimintamme motivaatio on hymyilevä asiakas – esimerkiksi sinä, kaverisi tai tuttavasi. Ainoa ja tärkein tehtävämme on huolehtia asiakkaistamme sekä kaikista kahvikavereistamme! Tähtäämme erinomaiseen asiakaspalveluun, jotta asiakas voisi tuntea aitoa iloa kahvikonetta valitessaan.

Mitä olemme saavuttaneet?

Kaikki alkoi kauan sitten kahden henkilön ideasta. Mukautuessamme asiakkaiden vaatimuksiin ja oletuksiin olemme sittemmin kasvaneet ja muuttuneet. Tällä hetkellä tuotevalikoimassamme on yli 200 erilaista kahvikonetta ja jopa yli 50 kahvilaatua. Kolmen Baltian maissa ja Suomessa sijaitsevien myymälöiden lisäksi meillä on verkkokauppa Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Valko-Venäjällä. Ja me uskomme, että tämä on vasta alkua!

Joten – milloin tulet pistäytymään maistuvalle kahville?

preloader