Melitta kahvinkeittimet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Melitta-kahvinkeittimistä

Melitta-kahvinkeitin hurmaa ihanalla vastakeitetyn kahvin tuoksulla, joka täyttää koko kodin. Nämä laitteet täyttävät suodatinkahvin valmistukseen vaadittavat korkeimmat laatuvaatimukset ja näyttävät tyylikkäiltä. Saat siis paitsi katsetta kestävän kahvinkeittimen, myös aromikasta ja ensiluokkaisen hyvää suodatinkahvia, joka päivä.

Melitta-kahvinkeitin ‚Äď suosituimmat mallit

Melitta-kahvikoneet tunnetaan laadustaan ja innovatiivisesta suunnittelustaan. Melitta-kahvinkeittimet taas ovat suosittuja, koska ne valmistavat kahvia, jossa on hienovarainen, hapoton maku. Kahvinkeittimien etuna on myös se, että niillä voi valmistaa kahvia useamman annoksen samalla kertaa, esimerkiksi 10 hengen kaveriporukan tarpeisiin. Jos taas pieni Melitta kahvinkeitin on enemmän mieleesi, tuotemerkin pour-over-mallit ovat tutustumisen arvoisia.

Alla tarkemmassa esittelyssä muutama Melitta-kahvinkeitin:

Melitta AromaFresh -kahvinkeitin

Melitta AromaFresh on monipuolinen kahvinkeitin. Siinä on integroitu kahvimylly, jonka avulla voit jauhaa kahvipavut juuri ennen kahvin valmistusta. Jauhatuskarkeutta voi säätää, mikä takaa kahvin aromien optimaalisen uuttumisen. (Psst! Melitta-tuotemerkillä on valikoimissaan myös muita kahvinkeittimet myllyllä -malleja). Tämä Melitta-kahvinkeitin tarjoaa myllyn ja jauhatuskarkeuden lisäksi paljon muutakin, kuten esimerkiksi mahdollisuuden säätää kahvin vahvuutta. Aroma Control- toiminnon avulla pääset hallitsemaan kahvin valmistusta täydellisesti.

Löydät meiltä myös Melitta AromaFresh Grind & Brew Therm -mallin. Klassiseen Melitta AromaFresh -malliin verrattuna Therm-mallissa on lämpölevyn sijaan termoskannu ja irrotettava 1,25 litran vesisäiliö. Termoskahvinkeitin tarjoaa käytännöllisyyttä ja säilyttää kahvin maukkaana, mikä tekee siitä viisaan investoinnin kahvin ystäville, jotka arvostavat sitä, että kahvinkeitin pitää kahvin aromikkaana ja kuumana.

Melitta Look -kahvinkeitin

Melitta Look tarjoaa tyylikästä ja eleganttia muotoilua sekä useita erilaisia toimintoja ja ominaisuuksia. Tämä Melitta suodatinkahvinkeitin eristetyllä kannulla takaa täydellisen kahvinautinnon. Irrotettava vesisäiliö ja astianpesukoneessa pestävät osat tekevät huollosta helppoa.

Melitta Aroma Elegance -kahvinkeitin

Melitta Aroma Elegance tuo yhteen hienostuneisuuden ja suorituskyvyn. Tämä kahvinkeitin hyödyntää Melittan patentoitua Aroma Control -teknologiaa, joka takaa täyteläisen kahvin maun myös pienempiä määriä keitettäessä. Tämä Melitta-kahvinkeitin mahdollistaa myös kahvin vahvuuden säätämisen ja sisältää kalkinpoistoilmaisimen, joka tekee huoltamisesta vaivatonta.

Melittalla on ymmärretty, että aika on arvokasta. Siksi Melitta Aroma Elegance Therm DeLuxekahvinkeitin on varustettu ajastimella. Voit asettaa sen valmiiksi edellisenä iltana ja herätä vastakeitetyn kahvin huumaavaan tuoksuun. Tämä kahvinkeitin on kuin oma henkilökohtainen baristasi, joka on valmiina tarjoilemaan sinulle herkullisen kupillisen kahvia juuri silloin, kun haluat.

Tutustu koko valikoimaan ja katso kaikki kahvinkeittimet ajastimella.

Melitta-kahvinkeitin ‚Äď kalkinpoisto

Kalkinpoisto on tärkeä puhdistustoimenpide, jota ei pidä laiminlyödä. Melitta-kahvinkeitin ei voi toimia optimaalisesti silloin, kun kalkkikertymät hidastavat veden virtausta ja hankaloittavat veden tasaista lämmitystä. Lopputuloksena on tällöin laadultaan heikentynyt kahvi, jonka lämpötila on liian alhainen. Onneksi Melitta-kahvinkeittimet osaavat itse kertoa, milloin ne tarvitsevat kalkinpoistoa.

Kun edessä on Melitta-kalkinpoisto, valmistele ensin pitoisuudeltaan sopiva annos nestemäistä kalkinpoistoainetta ja kaada se sitten vesisäiliöön. Paina CALC-painiketta, kunnes punainen LED-valo alkaa vilkkua. Kalkinpoistoprosessi kestää kokonaisuudessaan noin 25 minuuttia ja etenee automaattisesti. Prosessi on päättynyt, kun LED-valo sammuu. Jäljellä on enää kalkinpoistoainejäämien puhdistaminen säiliöstä. Jos kahvinkeittimessäsi on irrotettava vesisäiliö, voit huuhdella sen juoksevan veden alla. Jos taas säiliö on kiinteä, täytä se vedellä (10 kupin merkkiin asti), paina jauhetun kahvin painiketta ja käynnistä keitin. Kun prosessi on valmis, Melitta pour-over-kahvinkeitin on taas valmis keittämään kahvia. Huomaatko, kuinka helppohoitoisia Melitta-kahvinkeittimet ovat!

Voimmeko olla avuksi?

Kaikki Melitta-kahvinkeittimet on suunniteltu luomaan ikimuistoisia kahvihetkiä, olipa suosikkihetkesi sitten aamuisin nautittu kupillinen tai ystävien ja perheen kanssa vietetyt kahvihetket. Vaikka kahvinkeittimet mielletään usein melko perinteisiksi kahvinvalmistuslaitteiksi, niissä voi olla myös innovatiivisia toimintoja. Jos et osaa päättää olisiko kahvinkeitin oikea valinta juuri sinulle, ota reippaasti yhteyttä ammattilaisiimme ja kysy neuvoa!

Lue lisää