Suklaa

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Suklaalla on harmahtava väri Рtarkoittaako se sitä, että suklaa on pilaantunut?

Laatusuklaa on eritt√§in herkk√§ l√§mp√∂tilan muutoksille. Kun 18¬įC tai korkeampi l√§mp√∂tila saavutetaan, alkaa suklaa sulamaan ja t√§m√§ aiheuttaa kaakaovoin kristallien muodostumisen. T√§m√§n luonnollisen prosessin takia suklaa kattautuu harmaanv√§risten j√§√§nn√∂sten alle, siit√§ huolimatta sen laatua pidet√§√§n silti hyv√§n√§ ja se ei vaikuta suklaan makuun. Mit√§ suuremmat l√§mp√∂tilan muutokset on, sit√§ todenn√§k√∂isemmin suklaa muuttaa v√§ri√§√§n.T√§m√§ on eritt√§in n√§kyv√§√§ kes√§ll√§, kun ilmastointiulaitteet on p√§√§ll√§ sis√§tiloissa tai kun suklaata s√§ilytet√§√§n j√§√§kaapissa sulamisen est√§miseksi ja sitten otetaan huoneenl√§mp√∂√∂n.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä ero on tumman suklaan, maitosuklaan ja valkosuklaan ainesosilla?

Tumma suklaa (ilman mitään lisäaineita) on tehty kaakaomassasta, kaakaovoista, sokerista ja emulgointiaineista. Rasvaton maitojauhe ja maitorasva lisätään maitosuklaaseen. Samalla taas valkosuklaassa ei ole lainkaan kaakaota. Se on valmistettu sokerista, kaakaovoista, rasvattomasta maitojaueesta ja emulgointiaineesta.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mikä tekee Galler suklaasta erikoisen?

Galler suklaata on valmistettu vuodesta 1976 saakka ja se tiedetään Belgian parhaimpana suklaana. Tämän suklaan menestys Belgiassa ja ympäri maailmaa tulee sen laadukkaista aineksista, eksklusiivisista resepteistä ja vastuullisesta liiketoimintamallista. Kaikki Galler suklaan ainekset on ostettu Reilun kaupan standardien mukaan - kilpailukykyisellä hinnalla ja niiltä kaakaotiloilta, jotka arvostavat ihmisoikeuksia.

Galler suklaa reseptit erottuvat joukosta poikkeuksellisilla yhdistelmillä, ne eivät sisällä palmuöljyä, ja sokerin määrä on viety minimiin, mitä tarvitsee koostumuksen ylläpitoon. Valikoima on huolellisesti valittu ja on jo löytänyt tiensä asiakkaiden sydämmiin. Jokapäiväiseksi jälkiruoaksi - suklaapatukat erilaisilla täytteillä ( pistaasit, pähkinät, yms.), kolleegojen kanssa kahvitauolle . suklaalevyt (75 - 85% tummaa suklaata, lime ja tumma suklaa tai yhdistelmät vadelmasta ja valkosuklaasta). Syntymäpäiviin, jouluun, ystävänpäivään tai muuten vain lahjaksi ilman mitään erikoista tapahtumaa - kaikkien aikojen lempi Galler-kokoelmat. Me ollaan huomattu Galler suklaiden ainutlaatuinen ominaisuus - asiakkaat tulevat aina takaisin ostamaan sitä uudelleen...

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miten määritellä onko suklaa hyvälaatuista?

Laadukkaalla suklaalla on aina vähän kiiltoa. Ertyisesti mikä koskee tummaa suklaata. Mitä himmeämpi suklaa on, sitä enemmän sokeria siinä on. Toinen tapa määritellä laadukas suklaa sitä maistamatta, on murtaa siitä palanen pois. Jos ostit tai sait lahjaksi laadukasta suklaata, sen pitäisi murtua isoiksi paloiksi eikä mureta melkein ollenkaan.

Toinen laatusuklaan ominaisuus on liukoisuus. Sisältämien luonnollisten öljyen ansiosta suklaa sulaa käsissä nopeasti, mutta suussa siitä tulee viskoosisempaa ja jättää rikkaat pitkäänkestävät jälkimaut.Sinun ei pitäisi tuntea paljon makeutta tai katkeruutta suklaata maistaessa. Näiden makujen pitäisi olla tasapoinosia yhdessä. Mikä tulee tummaan suklaasee - sen laadun voi määritellä katkeruuden, makeuden ja hennon hedelmäisyyden sekoituksena suuhun laittaessa.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän