11+ vuotta kokemusta | > 1 milj. iloista asiakasta | Asiakasarvio 9.29/10

Suklaa

Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Ohjaustyyppi
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Papusäiliön koko
Terän halkaisija
Tarjoukset
Tarjoukset
Suodattaa  
Lajittele
Suodattaa  

Näytetään 1-24 tulosta 86 tuloksesta

Suklaalla on harmahtava väri – tarkoittaako se sitä, että suklaa on pilaantunut?

Laatusuklaa on erittäin herkkä lämpötilan muutoksille. Kun 18°C tai korkeampi…
Lue lisää

Laatusuklaa on erittäin herkkä lämpötilan muutoksille. Kun 18°C tai korkeampi lämpötila saavutetaan, alkaa suklaa sulamaan ja tämä aiheuttaa kaakaovoin kristallien muodostumisen. Tämän luonnollisen prosessin takia suklaa kattautuu harmaanväristen jäännösten alle, siitä huolimatta sen laatua pidetään silti hyvänä ja se ei vaikuta suklaan makuun. Mitä suuremmat lämpötilan muutokset on, sitä todennäköisemmin suklaa muuttaa väriään.Tämä on erittäin näkyvää kesällä, kun ilmastointiulaitteet on päällä sisätiloissa tai kun suklaata säilytetään jääkaapissa sulamisen estämiseksi ja sitten otetaan huoneenlämpöön.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mikä ero on tumman suklaan, maitosuklaan ja valkosuklaan ainesosilla?

Tumma suklaa (ilman mitään lisäaineita) on tehty kaakaomassasta, kaakaovoista, sokerista…
Lue lisää

Tumma suklaa (ilman mitään lisäaineita) on tehty kaakaomassasta, kaakaovoista, sokerista ja emulgointiaineista. Rasvaton maitojauhe ja maitorasva lisätään maitosuklaaseen. Samalla taas valkosuklaassa ei ole lainkaan kaakaota. Se on valmistettu sokerista, kaakaovoista, rasvattomasta maitojaueesta ja emulgointiaineesta.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mikä tekee Galler suklaasta erikoisen?

Galler suklaata on valmistettu vuodesta 1976 saakka ja se tiedetään…
Lue lisää

Galler suklaata on valmistettu vuodesta 1976 saakka ja se tiedetään Belgian parhaimpana suklaana. Tämän suklaan menestys Belgiassa ja ympäri maailmaa tulee sen laadukkaista aineksista, eksklusiivisista resepteistä ja vastuullisesta liiketoimintamallista. Kaikki Galler suklaan ainekset on ostettu Reilun kaupan standardien mukaan - kilpailukykyisellä hinnalla ja niiltä kaakaotiloilta, jotka arvostavat ihmisoikeuksia.

Galler suklaa reseptit erottuvat joukosta poikkeuksellisilla yhdistelmillä, ne eivät sisällä palmuöljyä, ja sokerin määrä on viety minimiin, mitä tarvitsee koostumuksen ylläpitoon. Valikoima on huolellisesti valittu ja on jo löytänyt tiensä asiakkaiden sydämmiin. Jokapäiväiseksi jälkiruoaksi - suklaapatukat erilaisilla täytteillä ( pistaasit, pähkinät, yms.), kolleegojen kanssa kahvitauolle . suklaalevyt (75 - 85% tummaa suklaata, lime ja tumma suklaa tai yhdistelmät vadelmasta ja valkosuklaasta). Syntymäpäiviin, jouluun, ystävänpäivään tai muuten vain lahjaksi ilman mitään erikoista tapahtumaa - kaikkien aikojen lempi Galler-kokoelmat. Me ollaan huomattu Galler suklaiden ainutlaatuinen ominaisuus - asiakkaat tulevat aina takaisin ostamaan sitä uudelleen...

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Miten määritellä onko suklaa hyvälaatuista?

Laadukkaalla suklaalla on aina vähän kiiltoa. Ertyisesti mikä koskee tummaa…
Lue lisää

Laadukkaalla suklaalla on aina vähän kiiltoa. Ertyisesti mikä koskee tummaa suklaata. Mitä himmeämpi suklaa on, sitä enemmän sokeria siinä on. Toinen tapa määritellä laadukas suklaa sitä maistamatta, on murtaa siitä palanen pois. Jos ostit tai sait lahjaksi laadukasta suklaata, sen pitäisi murtua isoiksi paloiksi eikä mureta melkein ollenkaan.

Toinen laatusuklaan ominaisuus on liukoisuus. Sisältämien luonnollisten öljyen ansiosta suklaa sulaa käsissä nopeasti, mutta suussa siitä tulee viskoosisempaa ja jättää rikkaat pitkäänkestävät jälkimaut.Sinun ei pitäisi tuntea paljon makeutta tai katkeruutta suklaata maistaessa. Näiden makujen pitäisi olla tasapoinosia yhdessä. Mikä tulee tummaan suklaasee - sen laadun voi määritellä katkeruuden, makeuden ja hennon hedelmäisyyden sekoituksena suuhun laittaessa.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän