11+ vuotta kokemusta | > 1 milj. iloista asiakasta | Asiakasarvio 9.29/10

Integroitavat kahvikoneet

Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Ohjaustyyppi
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Papusäiliön koko
Terän halkaisija
Tarjoukset
Tarjoukset
Suodattaa  
Lajittele
Suodattaa  

Näytetään kaikki 8 tulokset

Integroitavat kahvikoneet

Integroitavien kahvikoneiden suosio on kasvanut hurjasti viimeaikoina. Suurin syys siihen on, että integroitavat kodinkoneet ovat muutenkin nyt suositut niiden seassa, jotka haluavat tehdä kodistaan tyylikkään. Integroitavien laitteiden ominaisuudet ovat samat kuin työtason koneissa, mutta ne tekevät keittiöstä ”puhtaamman” – ne ovat tavallaan piilossa, mutta niihin pääsee silti helposti käsiksi.

Mikäli suunnittelet integroitavan kahvikoneen asentamista keittiöösi, integroitavan kahvikoneen hankkiminen on ilmeisesti käynyt mielessä. Mikä kahvikone on parempi: integroitava vai työtasolla oleva? Jos päätät ottaa ensimmäisen, miten valitset sinun tarpeillesi sopivan integroitavan kahvikoneen? Mihin laitteiden puoliin tulisi kiinnittää erityistä huomiota? Koetamme vastata näihin kysymyksiin tässä.

Integroitavat kahvikoneet vs. työtason kahvikoneet

Täällä KahviKaverissa asiakkaamme kysyvät usein neuvoa integroitavan ja työtason kahvikoneen välillä valitessa. Totuus on, että se valinta on täysin sinun – mutta tehdäksesi oikea valinta, sinun tulee tietää molempien vaihtoehtojen hyvät ja huonot puolet.

Tällä hetkellä markkinoilla on huomattavasti enemmän työtason kahvikoneita kuin integroitavia. Sen lisäksi ensimmäiset voivat maksaa ainoastaan parisataa euroa, joten ne ovat täydellisiä budjetilla kahvin ystäville. Integroitava kahvikone taaskin vaatii vähintään 1000 euron investointia.

Työtason kahvikoneet ovat yleensä hyvin kompakteja, joten jos keittiösi on pieni, tämä kone on paras vaihtoehtosi. Kannattaa mainita myös, että integroitavan kahvikoneen vaihtaminen voi olla tulevaisuudessa hieman hankalaa: sinun täytyy löytää samantyylinen kone juuri samoilla mitoilla ja sinun täytyy sovittaa kahvikone jo olemassa olevaan sisustukseen tavalla tai toisella.

Jos keittiössäsi on jo integroitavia laitteita (ja jos se on tarpeeksi tilava), integroitava kahvikone on mahtava valinta. Se sopii loistavasti kaikkiin sisustustyyleihin. Eikä sinun tarvitse vaivata päätä miettimällä, missä koneesi näyttäisi parhaalta. Lopulta, integroitavat kahvikoneet ovat yleensä premium laitteita, joten niissä on ilmeisesti innovatiivisin teknologia ja ominaisuudet.

Mitä sinun tulisi harkita kun valitset integroitavaa kahvikonetta?

Mikäli mietit työtason tai integroitavan kahvikoneen hankintaa, pääominaisuudet, mitä tulisi harkita, ovat samat. Katsotaanpas, mitkä ne ovat!

Integroitavan kahvikoneen valmistamat juomat 

On totta, että suurin osa integroitavista kahvikoneista pystyy valmistamaan maitopohjaisia juomia sekä muita tunnettuja juomia perinteisten reseptien, kuten espresso ja musta kahvi – voit kuitenkin varmistaa, että haluamasi kone pystyy valmistamaan lempijuomaasi (tai ainakin antaa mahdollisuuden valmistaa se itse), olkoot se sitten ristretto, latte macchiato tai flat white. 

Integroitavan kahvikoneen maitojärjestelmä

Harkitse varmasti valitsemasi integroitavan kahvikoneen maitojärjestelmää – sen pitäisi olla mahdollisimman kätevä. Joissakin integroitavissa kahvikoneissa on sisäänrakennettu höyrysauva, jolla pystyt vaahdottamaan itse maitoa, mutta se ei valmista automaattisesti maitovaahtoa. Tällainen kone on täydellinen niille, jotka pitävät mustista kahvijuomista, mutta haluavat ajoittain nauttia maitopohjaisia juomia. Mikäli olet kuitenkin maitovaahdon ystävä ja haluat tarjota myös vieraillesi mahtavia maitopohjaisia juomia, automaattisella maitojärjestelmällä kahvikone olisi parempi valinta sinulle. 

Integroitavissa kahvikoneissa on kahdenlaisia maitojärjestelmiä: yksi perustuu maitosäiliöön kun taas toisessa on maitoletku. Ensimmäisessä on koneen ulkopuolella säiliö, jonka voi yhdistää koneeseen. Kun säiliötä ei käytetä, sitä voi säilyttää jääkaapissa. Toisessa tapauksessa letku yhdistetään laitteeseen: voit upottaa sen säiliöön, joka tulee laitteen mukana tai laittaa sen suoraan maitotölkkiin (tämä on erittäin kätevää, sillä jälkeenpäin ei tarvitse tiskata!). Nämä letkut ovat piilotettu koneen sisälle, joten ne eivät näy ulospäin. Niitäkin pitää säilyttää jääkaapissa, kun ne eivät ole käytössä.

Integroitavan kahvikoneen hallinta

Älä unohda ottaa huomioon, miten valittua integroitavaa kahvikonetta hallitaan. Tämä tarkoittaa näyttöä ja sen hallintaa. Koneessasi saattaa olla musta-valkoinen tekstinäyttö tai värinäyttö, jossa on sekä kuvakkeet että teksti. Konetta voidaan hallita myös näppäimien tai kosketusherkän paneelin avulla. Varmista vain, että koneen hallinta on mahdollisimman helppoa ja mukavaa. 

Joitakin integroitavia kahvikoneita voi hallita älysovelluksen kautta suoraan älylaitteeltasi. Tämä on erittäin kätevää erityisesti asetusten muuttamisessa ja huolto-ohjelmien suorittamisessa. Mikäli haluat maksimaalista kätevyyttä, kannattaa valita älysovelluksella malli.

Integroitavan kahvikoneen maun säätämisen mahdollisuudet

Kahvinvalmistuksen säätämisen mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin mahdollisuuksia säätää juomiesi makua. Harkitse jauhatuksia, lämpötilaa, vahvuutta ja maitovaahdon määrää, josta voit valita. Sen avulla voit päättää, mikäli valittu integroitava kahvikoneesi pystyy valmistamaan kahvi juuri sellaisena kuin siitä tykkäät.

Käyttäjäprofiilit ja mahdollisuus luoda reseptejä

Etsiessäsi täydellistä integroitavaa kahvikonetta, kysy itseltäsi pitäisikö laitteessasi olla mahdollisuus luoda ja tallentaa henkilökohtaisia reseptejä.

Erilliset käyttäjäprofiilit ovat hyödyllisiä, mikäli perheenjäsenillä on erilaiset makumieltymykset. Läheisesi tulevat arvostamaan mahdollisuutta luoda omia profiileja ja tallentaa haluttuja reseptejä.

Eri käyttäjäprofiilien sijasta jotkut kahvikoneet antavat käyttäjien luoda tietyn määrän reseptejä, joten voit perheenjäseniesi kanssa tallentaa uudet löytämänne reseptit.

Lisäominaisuudet

Joissakin integroitavissa kahvikoneissa on ainutlaatuiset ominaisuudet. Harkitse niitä vertaillessa eri kahvikoneita, sillä juuri nämä ominaisuudet voivat tehdä päätöksen puolestasi.

Esimerkiksi, jos olet vahvan kahvin ystävä, tykkäät varmasti Aroma Double Shot toiminnosta, joka antaa sinun valmistaa kupillisen erittäin vahvaa, ei kitkerää, kahvia vain napinkosketuksella. Kahvisi valmistetaan kahdessa jaksossa, molempien alussa jauhetaan iso määrä kahvia.

Mikäli haluaisit nauttia isoa määrää kahvia perheen tai ystävien seurassa, etsi pannutoimintoa – se antaa sinun valmistaa ison määrän kahvia kerralla. Unohda koneen edessä seisominen ja kuppi kupillisen jälkeen kahvin keittäminen: laita vain kannu suuttimien alle, paina nappia ja katso, miten kannu täyttyy.

Mikäli pidät eri papulajikkeista, saatat haluta kahvikoneen monella säiliöllä. Tällaisella mallilla ei tarvitse tapella läheisiesi kanssa, mitä papuja käyttää. Tämä ominaisuus antaa käyttää myös eri papuja eri reseptejä varten. Ei ole salaisuus, että jotkut pavut sopivat paremmin espressoon ja toiset maitopohjaisiin juomiin.

Nykyaikaiset teknologiat vain edistyvät – ja juuri siksi kannattaa harkita niitä ja muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, kun valitset itsellesi täydellistä integroitavaa kahvikonetta.

Integroitavan kahvikoneen design

Viimeisenä, integroitavan kahvikoneesi design. Valitse sellainen, joka sopii yhteen keittiösi sisustuksen kanssa – se voi olla nykyaikainen, perinteinen tai vintage. Älä unohda, että samaa mallia voi olla erivärisenä; ehkä perinteinen musta sopii keittiöösi parhaiten tai ehkä paras on hopeinen tai jopa valkoinen malli.

Mikäli olet selannut jo KahviKaverin integroitavien kahvikoneiden valikoiman läpi, mutta sinulla on edelleen kysymyksiä tai epäilyksiä, ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme: he ovat aina valmiita auttamaan sinua valitsemaan täydellisen laitteen, jolla keittää kahvit!