2+2

Integroitavat kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa integroiduista kahvikoneista
Integroitavien kahvikoneiden suosio on kasvanut hurjasti viimeaikoina. Suurin syys siihen on, ett√§ integroitavat kodinkoneet ovat muutenkin nyt suositut niiden seassa, jotka haluavat tehd√§ kodistaan tyylikk√§√§n. Integroitavien laitteiden ominaisuudet ovat samat kuin ty√∂tason koneissa, mutta ne tekev√§t keitti√∂st√§ ‚ÄĚpuhtaamman‚ÄĚ ‚Äď ne ovat tavallaan piilossa, mutta niihin p√§√§see silti helposti k√§siksi.

Mikäli suunnittelet integroitavan kahvikoneen asentamista keittiöösi, integroitavan kahvikoneen hankkiminen on ilmeisesti käynyt mielessä. Mikä kahvikone on parempi: integroitava vai työtasolla oleva? Jos päätät ottaa ensimmäisen, miten valitset sinun tarpeillesi sopivan integroitavan kahvikoneen? Mihin laitteiden puoliin tulisi kiinnittää erityistä huomiota? Koetamme vastata näihin kysymyksiin tässä.

Integroitavat kahvikoneet vs. työtason kahvikoneet

T√§√§ll√§ KahviKaverissa asiakkaamme kysyv√§t usein neuvoa integroitavan ja ty√∂tason kahvikoneen v√§lill√§ valitessa. Totuus on, ett√§ se valinta on t√§ysin sinun ‚Äď mutta tehd√§ksesi oikea valinta, sinun tulee tiet√§√§ molempien vaihtoehtojen hyv√§t ja huonot puolet.

Tällä hetkellä markkinoilla on huomattavasti enemmän työtason kahvikoneita kuin integroitavia. Sen lisäksi ensimmäiset voivat maksaa ainoastaan parisataa euroa, joten ne ovat täydellisiä budjetilla kahvin ystäville. Integroitava kahvikone taaskin vaatii vähintään 1000 euron investointia.

Työtason kahvikoneet ovat yleensä hyvin kompakteja, joten jos keittiösi on pieni, tämä kone on paras vaihtoehtosi. Kannattaa mainita myös, että integroitavan kahvikoneen vaihtaminen voi olla tulevaisuudessa hieman hankalaa: sinun täytyy löytää samantyylinen kone juuri samoilla mitoilla ja sinun täytyy sovittaa kahvikone jo olemassa olevaan sisustukseen tavalla tai toisella.

Jos keittiössäsi on jo integroitavia laitteita (ja jos se on tarpeeksi tilava), integroitava kahvikone on mahtava valinta. Se sopii loistavasti kaikkiin sisustustyyleihin. Eikä sinun tarvitse vaivata päätä miettimällä, missä koneesi näyttäisi parhaalta. Lopulta, integroitavat kahvikoneet ovat yleensä premium laitteita, joten niissä on ilmeisesti innovatiivisin teknologia ja ominaisuudet.

Mitä sinun tulisi harkita kun valitset integroitavaa kahvikonetta?

Mikäli mietit työtason tai integroitavan kahvikoneen hankintaa, pääominaisuudet, mitä tulisi harkita, ovat samat. Katsotaanpas, mitkä ne ovat!

Integroitavan kahvikoneen valmistamat juomat 

On totta, ett√§ suurin osa integroitavista kahvikoneista pystyy valmistamaan maitopohjaisia juomia sek√§ muita tunnettuja juomia perinteisten reseptien, kuten espresso ja musta kahvi ‚Äď voit kuitenkin varmistaa, ett√§ haluamasi kone pystyy valmistamaan lempijuomaasi (tai ainakin antaa mahdollisuuden valmistaa se itse), olkoot se sitten ristretto, latte macchiato tai flat white.

Integroitavan kahvikoneen maitojärjestelmä

Harkitse varmasti valitsemasi integroitavan kahvikoneen maitoj√§rjestelm√§√§ ‚Äď sen pit√§isi olla mahdollisimman k√§tev√§. Joissakin integroitavissa kahvikoneissa on sis√§√§nrakennettu h√∂yrysauva, jolla pystyt vaahdottamaan itse maitoa, mutta se ei valmista automaattisesti maitovaahtoa. T√§llainen kone on t√§ydellinen niille, jotka pit√§v√§t mustista kahvijuomista, mutta haluavat ajoittain nauttia maitopohjaisia juomia. Mik√§li olet kuitenkin maitovaahdon yst√§v√§ ja haluat tarjota my√∂s vieraillesi mahtavia maitopohjaisia juomia, automaattisella maitoj√§rjestelm√§ll√§ kahvikone olisi parempi valinta sinulle.

Integroitavissa kahvikoneissa on kahdenlaisia maitojärjestelmiä: yksi perustuu maitosäiliöön kun taas toisessa on maitoletku. Ensimmäisessä on koneen ulkopuolella säiliö, jonka voi yhdistää koneeseen. Kun säiliötä ei käytetä, sitä voi säilyttää jääkaapissa. Toisessa tapauksessa letku yhdistetään laitteeseen: voit upottaa sen säiliöön, joka tulee laitteen mukana tai laittaa sen suoraan maitotölkkiin (tämä on erittäin kätevää, sillä jälkeenpäin ei tarvitse tiskata!). Nämä letkut ovat piilotettu koneen sisälle, joten ne eivät näy ulospäin. Niitäkin pitää säilyttää jääkaapissa, kun ne eivät ole käytössä.

Integroitavan kahvikoneen hallinta

√Ąl√§ unohda ottaa huomioon, miten valittua integroitavaa kahvikonetta hallitaan. T√§m√§ tarkoittaa n√§ytt√∂√§ ja sen hallintaa. Koneessasi saattaa olla musta-valkoinen tekstin√§ytt√∂ tai v√§rin√§ytt√∂, jossa on sek√§ kuvakkeet ett√§ teksti. Konetta voidaan hallita my√∂s n√§pp√§imien tai kosketusherk√§n paneelin avulla. Varmista vain, ett√§ koneen hallinta on mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Joitakin integroitavia kahvikoneita voi hallita älysovelluksen kautta suoraan älylaitteeltasi. Tämä on erittäin kätevää erityisesti asetusten muuttamisessa ja huolto-ohjelmien suorittamisessa. Mikäli haluat maksimaalista kätevyyttä, kannattaa valita älysovelluksella malli.

Integroitavan kahvikoneen maun säätämisen mahdollisuudet

Kahvinvalmistuksen säätämisen mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin mahdollisuuksia säätää juomiesi makua. Harkitse jauhatuksia, lämpötilaa, vahvuutta ja maitovaahdon määrää, josta voit valita. Sen avulla voit päättää, mikäli valittu integroitava kahvikoneesi pystyy valmistamaan kahvi juuri sellaisena kuin siitä tykkäät.

Käyttäjäprofiilit ja mahdollisuus luoda reseptejä

Etsiessäsi täydellistä integroitavaa kahvikonetta, kysy itseltäsi pitäisikö laitteessasi olla mahdollisuus luoda ja tallentaa henkilökohtaisia reseptejä.

Erilliset käyttäjäprofiilit ovat hyödyllisiä, mikäli perheenjäsenillä on erilaiset makumieltymykset. Läheisesi tulevat arvostamaan mahdollisuutta luoda omia profiileja ja tallentaa haluttuja reseptejä.

Eri käyttäjäprofiilien sijasta jotkut kahvikoneet antavat käyttäjien luoda tietyn määrän reseptejä, joten voit perheenjäseniesi kanssa tallentaa uudet löytämänne reseptit.

Lisäominaisuudet

Joissakin integroitavissa kahvikoneissa on ainutlaatuiset ominaisuudet. Harkitse niitä vertaillessa eri kahvikoneita, sillä juuri nämä ominaisuudet voivat tehdä päätöksen puolestasi.

Esimerkiksi, jos olet vahvan kahvin ystävä, tykkäät varmasti Aroma Double Shot toiminnosta, joka antaa sinun valmistaa kupillisen erittäin vahvaa, ei kitkerää, kahvia vain napinkosketuksella. Kahvisi valmistetaan kahdessa jaksossa, molempien alussa jauhetaan iso määrä kahvia.

Mik√§li haluaisit nauttia isoa m√§√§r√§√§ kahvia perheen tai yst√§vien seurassa, etsi pannutoimintoa ‚Äď se antaa sinun valmistaa ison m√§√§r√§n kahvia kerralla. Unohda koneen edess√§ seisominen ja kuppi kupillisen j√§lkeen kahvin keitt√§minen: laita vain kannu suuttimien alle, paina nappia ja katso, miten kannu t√§yttyy.

Mikäli pidät eri papulajikkeista, saatat haluta kahvikoneen monella säiliöllä. Tällaisella mallilla ei tarvitse tapella läheisiesi kanssa, mitä papuja käyttää. Tämä ominaisuus antaa käyttää myös eri papuja eri reseptejä varten. Ei ole salaisuus, että jotkut pavut sopivat paremmin espressoon ja toiset maitopohjaisiin juomiin.

Nykyaikaiset teknologiat vain edistyv√§t ‚Äď ja juuri siksi kannattaa harkita niit√§ ja muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, kun valitset itsellesi t√§ydellist√§ integroitavaa kahvikonetta.

Integroitavan kahvikoneen design

Viimeisen√§, integroitavan kahvikoneesi design. Valitse sellainen, joka sopii yhteen keitti√∂si sisustuksen kanssa ‚Äď se voi olla nykyaikainen, perinteinen tai vintage. √Ąl√§ unohda, ett√§ samaa mallia voi olla eriv√§risen√§; ehk√§ perinteinen musta sopii keitti√∂√∂si parhaiten tai ehk√§ paras on hopeinen tai jopa valkoinen malli.

Mikäli olet selannut jo KahviKaverin integroitavien kahvikoneiden valikoiman läpi, mutta sinulla on edelleen kysymyksiä tai epäilyksiä, ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme: he ovat aina valmiita auttamaan sinua valitsemaan täydellisen laitteen, jolla keittää kahvit!

Lue lisää