2+2

Integroitavat kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa integroiduista kahvikoneista

Integroitavat kahvikoneet ovat kasvattaneet suosiotaan viime aikoina, mikä selittyy kasvavalla trendillä modernisoida kodin sisustusta omaan tyyliin sopivilla kodinkoneilla. Jos pidät minimalistisesta ilmeestä ja kahvista, integroitu kahvikone voisi olla myös sinulle sopiva valinta!

Integroitava kahvikone vs. perinteinen kahvikone

Integroitavat kahvinkeittimet eroavat perinteisemmist√§ kahvikoneista monin tavoin. Keitti√∂n ty√∂tasolle asetettavat laitteet ovat kooltaan pienempi√§ ja saatavilla hieman edullisemmin, noin muutamalla sadalla eurolla. Verkkokauppamme kahviautomaatit-kategoriasta l√∂yd√§t esimerkkej√§ t√§ysautomaattisista kahvikoneista ja niiden hinnoittelusta. Integroitu kahviautomaatti voi maksaa reilusti enemm√§n ‚Äď yleens√§ hinnat alkavat 1400 eurosta.

Kun kahvinkeitin täytyy syystä tai toisesta vaihtaa, perinteisen kahvinkeittimen vaihto sujuu helposti. Sisäänrakennettu kahvinkeitin voi aiheuttaa enemmän haasteita, jos tilalle ei saada täsmälleen saman kokoista laitetta. Integroitavat kahvikoneet tarjoavat kuitenkin monia edistyksellisiä ominaisuuksia, jonka vuoksi ne ovat asennukseen liittyvistä haasteistaan huolimatta suosittuja. Esimerkiksi kahvin vahvuutta, veden lämpötilaa ja uuton kestoa voi mukauttaa omaan makuun sopivaksi.

Löydä itsellesi paras integroitu kahvinkeitin

Onko täydellinen kahvikone integroitu vai ei? Tämän tekstin luettuasi tiedät, miten asia on! Opastamme sinut markkinoiden parhaiden laitteiden pariin ja kerromme hyödyistä, joita integroitava kahvikone voi arkeesi tuoda. Integroitavat kahvikoneet sisältävät yleensä vähintään alla luetellut ominaisuudet.

Kahvimylly

Kahvi alkaa menettää makuaan ja aromiaan pian jauhamisen jälkeen. Kun käytössäsi on kahvimyllyllä varustettu kahvikone, voit jauhaa pavut juuri ennen kahvin valmistusta, jolloin kahvi on mahdollisimman tuoretta. Jotkut  integroitavat kahvinkeittimet, kuten Siemensin ja Boschin laitteet, on varustettu poikkeuksellisen hiljaisesti toimivalla kahvimyllyllä, jossa on kestävät keraamiset terät. Jotkin mallit, kuten Smegin integroitu kahvikone, mahdollistavat jauhatuskarkeuden säätämisen. Smegin laitteissa jauhatusasetuksia on peräti 13.

Maitojärjestelmä

Kun hankintalistallasi on integroitava kahvinkeitin, kiinnitä huomiota maitojärjestelmän käytännöllisyyteen. Valikoimastamme löydät kahvikoneita, joiden maitojärjestelmä toimii maitoletkun tai maitosäiliön avulla, tai joissa on suutin maidon vaahdottamista varten. Integroiduissa malleissa on useimmiten maitosäiliö, joka on piilotettu koneen runkoon. Säiliö liitetään kahvikoneeseen letkun avulla ja sitä säilytetään jääkaapissa silloin, kun se ei ole käytössä. Maitoletkun voi upottaa myös suoraan maitotölkkiin. Esimerkiksi Boschin integroitava kahvikone toimii maitosäiliön avulla. Smegin integroitava kahvikone taas sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun termosmaitosäiliön.

Joissakin malleissa on mahdollisuus valmistaa maitovaahtoa kahdella tavalla. Esimerkiksi Electroluxin integroitavat kahvikoneet on varustettu höyrysauvalla, jonka avulla voit vaahdottaa maidon itse. Vaihtoehtoisesti voit liittää laitteeseen maitosäiliön, jolloin kone vaahdottaa maidon puolestasi. Laitetta valitessa kannattaa pohtia, millainen maitojärjestelmä palvelee parhaiten omia tarpeita.

Monipuolinen juomavalikoima

Useimmat integroitavat kahvinkeittimet valmistavat erilaisia maitopohjaisia juomia ja mustaa kahvia, kuten esimerkiksi espressoa. Ennen ostopäätöstä on silti hyvä varmistaa, että valitsemasi integroitu kahviautomaatti tarjoaa varmasti mahdollisuuden omien suosikkijuomien valmistukseen. Esimerkiksi Smegin integroitavat kahvikoneet tarjoavat laajan juomavalikoiman mustasta kahvista espressoon, cappuccinoon ja caffè latteen. Boschin ja Siemensin laitteet taas valmistavat sekä perinteisiä kahveja että useita muita kahvijuomia, jotka ovat käytettävissä laitteille luotujen sovellusten kautta.

Lisäominaisuudet

Integroitavat kahvinkeittimet sis√§lt√§v√§t usein erilaisia ominaisuuksia mallista riippuen. Itselle sopivaa laitetta etsiess√§ kannattaa huomioida, ett√§ teknologia kehittyy jatkuvasti ‚Äď tutustu siis tarjontaan huolellisesti ja seuraa alan uutisia! Jos esimerkiksi pid√§t vahvasta kahvista, Siemensin integroitu kahvikone sis√§lt√§√§ Aroma Double Shot -toiminnon, jonka avulla valmistat yhdell√§ napin painalluksella erityisen vahvaa kahvia ilman kitker√§√§ sivumakua. Jos taas haluat k√§ytt√§√§ kahvikonetta mieluiten sovelluksen kautta, integroitavat kahvikoneet esimerkiksi Siemensin ja Boschin valikoimista ovat tutustumisen arvoisia. Smegin integroitava kahvinkeitin taas mahdollistaa kahvin valmistuksen sek√§ kahvipavuista ett√§ jauhetusta kahvista.

Muotoilu

Integroitu kahvikone voi ilahduttaa paitsi toiminnoillaan, myös muotoilullaan. Valitse malli, joka sopii omaan sisustustyyliisi ja muista kartoittaa kaikki saatavilla olevat värivaihtoehdot. Esimerkiksi Smegin integroitavat kahvinkeittimet ovat saatavilla useissa eri väreissä tumman- tai vaaleanharmaasta beigeen messinkisin yksityiskohdin. Klassinen musta taas on takuuvarma valinta!

Integroitu kahvikone ‚Äď huolto

Integroitu kahvinkeitin on tärkeää puhdistaa säännöllisesti, jotta laite säilyttää suorituskykynsä ja valmistaa maukasta kahvia päivästä toiseen. Tippakaukalo, kahvinporosäiliö ja muut irrotettavat osat kannattaa puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Useimmat integroitavat kahvikoneet mahdollistavat irrotettavien osien pesun astianpesukoneessa, mikä tekee huollosta helppoa. Jos integroitava kahvikone sisältää irrotettavan uutinyksikön, muista huuhdella se lämpimän veden alla säännöllisin väliajoin. Myös vesisäiliö kannattaa tyhjentää ja puhdistaa säännöllisesti lämpimällä saippuavedellä bakteerikasvun estämiseksi.

P.S. Jos haluat päästä mahdollisimman helpolla, jotkin integroitavat kahvikoneet sisältävät automaattisia kalkinpoisto-, puhdistus- ja huuhteluohjelmia. Esimerkiksi integroitu Smeg-kahvikone käynnistää automaattisen huuhtelun aina, kun kytket laitteen päälle tai pois päältä, ja laitteessa on myös automaattinen kalkinpoistotoiminto.

Voimmeko olla avuksi?

Jos olet jo tutustunut KahviKaverin kahvikoneet-kategoriaan, mutta itselle sopivimman laitteen valinta tuntuu vaikealta, ota reippaasti yhteytt√§ ‚Äď asiantuntevat ammattilaisemme auttavat mielell√§√§n!

Lue lisää