Kahvikapselit

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Miksi kahvikapseleiden hinnat riippuu eri valmistajista?/Kannattaako etsiä halvempia vaihtoehtoja kapseleille?

Kahvikapseleiden hinnat riippuu monesta tekijästä. Ensinnäkin -kahvin tyyppi ja sen laatu. Mitä korkeampi laatu, mitä harvinaisempi, sitä korkeampi hinta. Myäs kannattaa kiinnittää huomiota kapseleiden laatuun ja siihen, mistä ne on tehty. Juuri nyt, kalliimmat kahvikapselit on ne, mitkä on tehty biohajoavasta muovista ("ovat luonnonystävälliset"). Keskimmäisessä hintaluokassa löydät kahvikapselit mitkä ovat "aikatestatut" ja asiakkaiden suosimat, hinta-laatusuhteen vuoksi.

Tietenkin on markkinoilla erittäin hapoja vaihtoehtoja. Siitä huolimatta joskus ne voivat ajota kahvin vamistamisen aikana. Tämä ei vaikuta ainoastaan kahvin makuun, mutta myös kahvikoneen toimivuuteen. Jälkeen jäävät kahvikapselin palaset voivat aiheuttaa vakavaa vahinkoa. Ikävä kyllä, tässä tapauksessa takuu huollon ehdot eivät päde.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Onko kahvikapseleissa pikakahvi?

Mikäli kahvikapseleissa on pikakahvia tai ei, riippuu valmistajasta ja juomasta. Ylensä sitä ei käytetä mustaa kahvia varten, juomat maidon kanssa taas saattavat sisältää pikakahvia.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Mitkä kahvikapselit sopivat minun kahvikoneeseen?

Ennen kahvikapseleiden stamista on tärkeää tietää millasessa kahvikoneessa niitä käytetään. Me tarjotaan kahdentapaisia kahvikapseleita - Dolce Gusto ja Nespresso. Tarkalleen nämä nimet kertovat kapselin muodon. Tämän tiedon lõytää verkkosivuiltamme jokaisen kahvikapselin kuvauksesta.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Tietoa kahvikapseleista

Tyhjiökapselit vastajauhetulla kahvilla ovat hengenpelastajaa niille, joilla on aina kiire, mutta haluavat silti nauttia maukkaita ja laadukkaita juomia. Se on yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista keittää kahvia: laita kapseli kapselikoneeseen, paina nappia ja nauti kupillisesta erittäin tuoksuvaa kahvia! Siten ei tule yllätyksenä, että kapselit ovat nykyään yksi suosituimmista menetelmistä kahvin valmistamiseen.

Tämä tapa ei säästä ainoastaan aikaa, mutta se on myös erittäin siisti ja kätevä. Kahvipuruja ei tarvitse siivota koneestasi tai kupistasi: kaikki pysyy kapselin sisällä. Kapselikonetta ei tarvitse myöskään huoltaa päivittäin, sinun täytyy vain täyttää se vedellä ja heittää pois käytetyt kapselit. Kahvikoneen vieressä seisomisesta säästetyn ajan voit käyttää jonkun mieluisan tekemiseen!

Kapselit antavat kahvin ystäville myös mahdollisuuden nauttia useista eri juomista, olkoot se sitten kermainen espresso, tuoksuva musta kahvi, maukas maitopohjainen juoma tai jopa hellä kaakao tai kuuma suklaa. Saatavilla olevien makujen ja aromien määrää huomioiden, löydät varmasti jotain itsellesi sopivaa.  

Parhaat kahvikapselit juuri sinulle: miten valita ne oikeat?

Kahvikapselimaailmassa on lukuisia eri valmistusmenetelmiä, merkkejä ja kapselityylejä. Oikeiden kapseleiden valinta voi olla aika haastavaa, joten keskustellaan parista asiasta, joihin tulisi kiinnittää huomiota.

Mitä kapselijärjestelmää käytät? Riippuen käyttämästäsi järjestelmästä tarvitset tietynlaisia kapseleita. Tämä johtuu siitä, että eri kapselikoneet käyttävät eri järjestelmiä – joten tämän menetelmän tapauksessa ei ole yhtä universaalista kapselia, joka sopisi kaikkialle. Nykyään näkee useimmiten kahdenlaisia järjestelmiä: Nescafé Dolce Gusto ja Nespresso.

Nescafé Dolce Gusto kahvikoneet ovat leikkisän näköisiä, ja niillä voi valmistaa erilaisia juomia. Dolce Gusto kapselit antavat sinun nauttia aika lailla kaikkia juomia, mitä keksit, perinteisestä espressosta ja mustasta kahvista cappuccinoon, caramel latte macchiatoon tai jopa kaakaoon saakka. 

Nespresso kahvikoneet ovat mahtava valinta espresson ja mustan kahvin ystäville. Maitojuomien ystäviäkään ei ole unohdettu: heille on saatavilla erilaisia maitojärjestelmällä koneita. Nespresso kapselit ovat suosittuja koko maailmassa, joten yhä useammat valmistajat lisäävät niitä omaan tuotevalikoimaansa. KahviKaveri tarjoaa lukuisia kapseleita molemmille järjestelmille. Lue aina paketilla olevat tiedot, ettet vahingossa osta kapseleita, jotka eivät sovikaan sinun koneeseesi!

Musta, maustettu vai maitopohjainen? Joidenkin kapseleiden ainesosat voivat erota muista. Samalla kun suurimmassa osassa on vain vastajauhettua kahvia, muut ovat maustettu antaakseen valmiille juomalle lisämakua. Maitojuomien ystäviä miellyttävät varmasti maitojauheella kahvikapselit. Muista kuitenkin, että vaikka joissakin kapseleissa on maitojauheen ja jauhetun kahvin sekoitus, toiset tarjoavat kaksi eri kapselia. Mikäli ostat jälkimmäisen, sinun täytyy valmistaa juomasi kahdessa vaiheessa- ensin valmistat kahvin ja sitten lisäät maidon toisesta kapselista.

Arabica vai robusta? Makumieltymyksillesi sopivan kahvin valinnassa on hyvin tärkeää myös kapseleissa käytetty kahvilajike. Nykyään kahvimaailmassa dominoivat kaksi lajiketta: arabica ja robusta. Arabicalle on ominaista lukuisat alalajikkeet ja herkemmät, eloisammat, hienovaraisemmat ja hedelmäisemmät maut kuin robustalla. Tässä lajikkeessa on myös vähemmän kofeiinia. Robusta taaskin on miellyttävän kitkerä, täyteläinen ja siinä on kaksi kertaa enemmän kofeiinia kuin arabicassa. Loppujen lopuksi, mustan kahvin ja vaikuttavien makujen ystävät voisivat valita arabica kahvikapselit, kun taas niitä, jotka etsivät erittäin tasapainoisia makuja, missä arabican luonnolliselle hedelmäisyydelle olisi kaveriksi robustalle ominaiset kitkerät vivahteet, voisivat miellyttää arabica ja robusta sekoitukset. Jälkimmäinen on vahvan makuinen, täyteläisempi ja täten se sopii oikein hyvin maidon kanssa juotavaksi. 

Espresso, americano, cappuccino…? Suurimmassa osassa kahvikapseleiden paketeissa näkyy niistä valmistettavaksi tarkoitetun juoman resepti. Parhaan maun saamiseksi tarvittava veden määrä on myös yleensä kerrottu. Kaikki ei riipu kuitenkaan annoksen koosta: tärkeää on myös kapselissa käytetty kahvi. Riippuen reseptistä, jolle kapselit ovat tarkoitettu, niissä on todennäköisesti eri kahvilajikkeita, eri alueilta peräisin olevista pavuista ja eri kahvimääriä. Esimerkiksi, espressokapseleissa on yleensä hienoksi jauhettu kahvi, tämä auttaa tuomaan esiin espresson perinteisen maun. Muille resepteille sopii paremmin karkea jauhatus: näihin kuuluu tavallinen musta kahvi ja lungo. 

Minkälaisesta kahvista tykkäät? Olisi ollut ihan kuin eilen kun kapselikahvista ei oltu mitään mieltä. Sitä myötä, kun kahvikulttuuri jatkoi leviämistä maailmalla ja laadukkaiden specialty kahvien suosio kasvoi, odotettiin, että kaikki valmistusmenetelmät lähtisivät mukaan, myös kapselit. Laadukkaan kahvin tunnistamiseksi etsi maksimaalista jäljitettävyyttä ja mahdollisimman yksityiskohtaista tietoa kahvipaketilta. Tarkan alkuperämaan tietäminen voi kertoa sinulle jopa kahvin maun! Etelä- ja Keski-Amerikan kahveissa tuntuu perinteisiä suklaan, pähkinöiden ja karamellin vivahteita, joten mikäli tykkäät perinteisistä mauista, kokeile kapseleita, joissa on lajikkeita Brasiliasta, Kolumbiasta tai Meksikosta. Hedelmäisten, virkistävien kahvien ystävät tulevat rakastumaan Afrikasta peräisin oleviin kahveihin. Hedelmäiset, marjaiset vivahteet, ihanat aromit ja kevyt teemäinen luonne, jota näkee Etiopian ja Kongon DR kahveissa, eivät voi olla tekemättä vaikutusta. Nauttiaksesi tummemmista, syvemmistä musteiden mauista katsele Kaakkois-Aasian kahveja. Kapselit, joissa on kahvia Indonesiasta miellyttävät sinua maanläheisillä, täyteläisillä mauilla, odottamattomilla vivahteilla ja ainutlaatuisilla aromeilla. 

Paahtoasteeseen kannattaa myös kiinnittää huomiota. Hienovaraisempia, pehmeämpiä makuja varten valitse kapselit, joissa on vaaleampipaahtoinen jauhettu kahvi. Täyteläisemmän, kitkerämmän ja voimakkaan kahvin ystävät voisivat kokeilla keski- tai tummaa paahtoa. Keskipaahtoisella kahvilla saa erittäin tasapainoisen juoman.

Erikoisominaisuudet. Saatat haluta harkita myös joitakin erikoisominaisuuksia. Otetaan esimerkiksi kofeiinittomat kapselit. Jotkut ihmiset joutuvat luopumaan kofeiinista kokonaan joistakin terveyssyistä, fysiologisten ongelmien tai yliherkkyyden takia. Se ei tarkoita kuitenkaan, että joutuisi luopumaan kahvista! Meidän tuotevalikoimassamme on lukuisia kofeiinittomia kahvikapseleita. Niistä on poistettu kofeiini täysin luonnollisilla menetelmillä käyttämättä mitään vaarallisia kemikaaleja, joten voit nauttia kofeiinittomia kapseleita rauhallisin mielin. 

Valitsemasi kahvin kasvatustapa on myös tärkeää. Meidän valikoimassamme on luomu kapseleita, joissa käytetty kahvi on kasvatettu vastuutuntoisesti, käyttämättä lannoitteita ja huomioiden erityisesti kahvitiloja ympyröivän luonnon säilyttämistä. 

Löydät myös Reilu Kauppa merkinnällä kapseleita. Sellaiset tuotteet ovat osa maailmanlaajuista liikettä, joka taistelee työntekijöiden hyväksikäyttöä vastaan ja pyrkii takaamaan kaupankäynnin läpinäkyvyyden. Tämä auttaa parantamaan kehitysmaissa työskentelevien ihmisten elämää ja nostamaan niiden palkkaa. Reilun Kaupan säännöt määräävät, että maanviljelijöille tulee taata reilu palkka työstä ja ihmisoikeuksia arvostavat työolosuhteet. 

Mikä tulee kestävään kulutukseen, Rainforest Alliance sertifikaatilla on tärkeä rooli. Etiketillä on vihreä sammakko, joka kuvaa tervettä ekosysteemiä. Joidenkin pakkausten etiketissä sanotaan, että tuote on valmistettu tarkkojen sertifikaatin standardien mukaan, jotka keskittyvät pitkäaikaisen luonnon, sosiaalisen elämän ja taloudellisen pyrkimyksen harmonian luomiseen. Sertifioidut maatilat ovat vastuussa luonnon monimuotoisuuden edistämisestä, luonnonvarojen säästämisestä ja työntekijöilleen reilun palkan maksamisesta. Tutustu meillä saatavilla oleviin Rainforest Alliance-sertifioituihin kahvikapseleihin.

Eksklusiiviset kahvikapselitarjoukset. Jotta jokainen pääsisi nauttimaan lempikahvistaan päivittäin, KahkviKaverilla on aina alennuksia ja eksklusiivisia tarjouksia. Meidän kapselitarjouksemme antavat sinun aloittaa jokainen päivä maukkaalla kahvilla ilman että pitäisi lähteä pankinryöstöön. Sen lisäksi, jos olet kahvikapseliystävien perheestä (tai jos pelkäät, että kapselit pääsevät yllättäen loppumaan), voit vilkaista myös meidän kapselisettejämme. Kahvikapselisetit ovat mahtava tapa säästää. 

Suosituimmat ja parhailla arvosteluilla kapselit. Mikäli sinulla on edelleen hankaluuksia valita oikeita kapseleita, luota kahvin ystävien yhteisöön: suodata kahvit sen mukaan mikä on parhaillaan suosituin tai parhailla arvosteluilla

Jotkut tunnetuimmista kapselimerkeistä KahviKaverin valikoimassa

Me teemme aina lisäyksiä kapselivalikoimaamme ja laajennamme makujen valikoimaa. Löydät sekä tunnustettuja, maailmanlaajuisesti tunnettuja merkkejä ja ainutlaatuisia uusitulokkaita täältä KahviKaverista. Tutustutaanpas vähän paremmin näihin kapseleiden valmistajiin:

KahviKaveri: Caprisette – valikoima KahviKaverin omia kahvisekoituksia, joihin lukuisat kahvin ystävät ovat rakastuneet – se on meidän ilon ja ylpeyden aihe. Se on monien vuosien työn ja vaivan tulos. Nämä erimakuiset kahvit ovat luotu maukasta arjen kahvikupillista varten. Papujen ja jauhetun kahvin lisäksi tarjoamme nyt Nespresso koneille sopivia Caprisette kahvikapseleita. 

Charles Liégeois: meidän luotettavat yhteistyökumppanit ja yksi isoimmista paahtimoista Belgiassa, Charles Liégeois tarjoaa laajan valikoiman kapseleita sekä Nescafé Dolce Gusto järjestelmälle että Nespresso koneille. Nauti maukkaita espressoja ja mustaa kahvia tai palkitse itsesi maitopohjaisella juomalla. 

Nescafé Dolce Gusto: tätä merkkiä hallitsee Nestlé, yksi maailman isoimmista ruokien ja juomien tuottajista. Niiden tarjoama kapseleiden määrän ei pitäisi olla täten yllättävää: voit nautiskella mitä tahansa ristrettosta, espressosta ja lungosta cappuccinoon, flat whiteen, kuumaan suklaaseen tai jopa kaakaoon. Tämä merkin erikoiskahvien valikoima ansaitsee myös maininnan: se on luotu todellisia asiantuntijoita varten ja siitä löytyy kahveja Meksikosta ja Kolumbiasta. Saatavilla on myös laktoosittomia vaihtoehtoja erilaisilla kasvismaidoilla: kokeile mantelimaidolla, kauramaidolla tai kookosmaidolla kapseleita.

Starbucks: voit nyt nauttia ainutlaatuisista juomista, jotka maistuvat yhtä hyviltä kuin paikallisessa kahvilassa tarjoamat juomat! Tutustu meidän Starbucks kapseleiden valikoimaan.

Verum: tämä todellisten kahvi-intoilijoiden perustama yhtiö täydentää maukkaita kofeiinittomia kapseleita superruualla ja vitamiineilla. Verum’n ainutlaatuisia kauneus- ja energiakapseleita (molemmat ovat yhteensopivat Nespresso kahvikoneiden kanssa) kannattaa kokeilla. 

Barzini: tämä saksalainen valmistaja tuottaa erinomaisia Italia-tyylisiä kahvipapuja ja kapseleita, sen lisäksi sillä on Rainforest Alliance merkintä. Barzini kahvikapselit ovat yhteensopivia Nespresso koneiden kanssa.

Sealpod: maailman ensimmäiset uudelleenkäytettävät kahvikapselit! Nämä kapselit antavat kahvin ystävien sukeltaa lukuisien eri makujen joukkoon suojellen samalla maapalloa. Valitse Nescafé Dolce Gusto tai Nespresso koneiden kanssa yhteensopivat Sealpod kapselit.

Lisävarusteet

KahviKaverin tuotevalikoimaan kuuluu joitakin ainutlaatuisia kapseleiden lisävarusteita. Meillä on elegantteja telineitä, jotka varmasti kaunistavat keittiötäsi. Nämä kapselitelineet eivät ainoastaan näytä mahtavalta, vaan ne auttavat myös säästämään tilaa ja antavat säilyttää kaikki kapselit siististi ja kätevästi. Valitse erikokoisista ja -muotoisista, joihin sopivat Dolce Gusto kapselit tai Nespresso kapselit.

Yhteenvetona…

Toivottavasti pystyimme antamaan suuntaa uusia lempikapseleitasi päin! Mikäli sinulla on kuitenkin edelleen hankaluuksia valita, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä KahviKaverin tiimiin, joka mielellään neuvoo sinua.

Lue lisää