KUUKAUDEN TARJOUS
VIIKON TARJOUS
VIIKON TARJOUS
Ilmainen toimitus

alkaen 59€ tilauksesta

9,3/10 asiakasarvio

palvelun ja laadun vuoksi

1 milj.+ tyytyväisiä asiakkaita

ympäri maailmaa

Liike Helsingissä

laajalla valikoimalla

Kahvikapselit

Suodattimet

Näytetään 1-23 tulosta 98 tuloksesta

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Ohjaustyyppi
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Papusäiliön koko
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Tarjoukset

Kahvikapselit ovat täydellisiä kiireisille, mutta niille jotka haluavat myös maukkaan tuloksen. Yksi yksinkertaisimmista ja nopeimmista kahvin valmistusmenetelmistä: lisää kahvikapseli kapselikoneeseen, paina yhtä painiketta ja muutaman sekunnin kuluttua kuppisi on täynnä herkullista kahvia! Tämä kahvin valmistustapa ei ole ainoastaan kovin nopea, mutta myös mukava – kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain heittää käytetty kapseli pois. Päivittäinen huolto ei myöskään vaadi suurta huomiota, joten se on täydellinen tapa valmistaa erityistä ja herkullista kahvia tässä ja nyt sekä keskittää huomiosi muihin aktiviteetteihin. Kahvikapseleiden käytännöllisyys ei ole vain yksinkertaisuudessa, vaan myös pitkäkestoisessa tuoreudessa, valikoimassa ja mauissa: vadelmaa, suklaata, kukkia, omenaa, marsipaania tai taatelia sekä muita epätavallisia makuelämykset, jotka yllättävät jopa tarkemmatkin kahvinjuojat.

Miksi kahvikapseleiden hinnat riippuu eri valmistajista?/Kannattaako etsiä halvempia vaihtoehtoja kapseleille?

Kahvikapseleiden hinnat riippuu monesta tekijästä. Ensinnäkin -kahvin tyyppi ja sen…
Lue lisää

Kahvikapseleiden hinnat riippuu monesta tekijästä. Ensinnäkin -kahvin tyyppi ja sen laatu. Mitä korkeampi laatu, mitä harvinaisempi, sitä korkeampi hinta. Myäs kannattaa kiinnittää huomiota kapseleiden laatuun ja siihen, mistä ne on tehty. Juuri nyt, kalliimmat kahvikapselit on ne, mitkä on tehty biohajoavasta muovista ("ovat luonnonystävälliset"). Keskimmäisessä hintaluokassa löydät kahvikapselit mitkä ovat "aikatestatut" ja asiakkaiden suosimat, hinta-laatusuhteen vuoksi.

Tietenkin on markkinoilla erittäin hapoja vaihtoehtoja. Siitä huolimatta joskus ne voivat ajota kahvin vamistamisen aikana. Tämä ei vaikuta ainoastaan kahvin makuun, mutta myös kahvikoneen toimivuuteen. Jälkeen jäävät kahvikapselin palaset voivat aiheuttaa vakavaa vahinkoa. Ikävä kyllä, tässä tapauksessa takuu huollon ehdot eivät päde.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Onko kahvikapseleissa pikakahvi?

Mikäli kahvikapseleissa on pikakahvia tai ei, riippuu valmistajasta ja juomasta.…
Lue lisää

Mikäli kahvikapseleissa on pikakahvia tai ei, riippuu valmistajasta ja juomasta. Ylensä sitä ei käytetä mustaa kahvia varten, juomat maidon kanssa taas saattavat sisältää pikakahvia.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mitkä kahvikapselit sopivat minun kahvikoneeseen?

Ennen kahvikapseleiden stamista on tärkeää tietää millasessa kahvikoneessa niitä käytetään.…
Lue lisää

Ennen kahvikapseleiden stamista on tärkeää tietää millasessa kahvikoneessa niitä käytetään. Me tarjotaan kahdentapaisia kahvikapseleita - Dolce Gusto ja Nespresso. Tarkalleen nämä nimet kertovat kapselin muodon. Tämän tiedon lõytää verkkosivuiltamme jokaisen kahvikapselin kuvauksesta.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän