T.
Min.
Sek.
Etiopia ja Uganda ovat todellisia kahviparatiiseja, joissa tuotetaan poikkeuksellisen laadukasta kahvia. Näillä alueilla viljelty Black Crow White Pigeon -kahvi tarjoaa ainutlaatuisia kahvielämyksiä – nauti mehevän hedelmäisestä ja kukkaisesta makuprofiilista sekä teetä ja viiniä muistuttavista vivahteista!
Aasialainen kahvi on nyt suositumpaa kuin koskaan, ja Myanmarin ja Vietnamin kaltaisten maiden kahvimarkkinat ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosina, kun Aasiassa on keskitytty erityisesti korkealaatuisten kahvien viljelyyn. Tältä alueelta peräisin olevat Black Crow White Pigeon -erikoiskahvit tunnetaan omaleimaisesta maustaan, jota kuvaillaan usein karvaaksi, ja jossa on mausteisuutta sekä suklaan, tupakan, punaviinin ja puun vivahteita.
Eteläamerikkalainen specialty coffee -kahvi tarjoaa herkullisia makunautintoja – jos olet kokeilemassa specialty-kahveja ensimmäistä kertaa, aloita Etelä-Amerikasta! Suosittelemme tutustumaan etenkin brasilialaisiin ja kolumbialaisiin kahveihin, jotka hurmaavat tasapainoisilla mauillaan, luontaisella makeudellaan ja herkullisilla suklaan, pähkinöiden ja hedelmien vivahteillaan. Etelä-Amerikasta peräisin olevat Black Crow White Pigeon -kahvit ovat yleisesti ottaen vähemmän hapokkaita kuin afrikkalaiset, ja miedompia kuin aasialaiset kahvit.
Nauti herkullisista kahveista: keskiamerikkalaiset kahvit Guatemalasta Nicaraguaan ovat maultaan monipuolisia, ja voivat sisältää niin trooppisen hedelmäisiä kuin pähkinäisiäkin makuvivahteita. Yhteistä kaikille Keski-Amerikan kahveille on niiden ainutlaatuinen makuprofiili ja omaleimainen luonne.
Tiukat laatuvaatimukset. Kahvialan ammattilaiset tekevät kovasti töitä tuotannon jokaisessa vaiheessa taatakseen kahvin parhaan mahdollisen laadun. Kahvinviljelijät keräävät, käsittelevät ja lajittelevat pavut huolellisesti, ja paahtimot hyödyntävät asiantuntemustaan saadakseen kunkin kahvin ainutlaatuiset ominaisuudet esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Lopputuloksena on täydellisen maukas kahvi!
Paahdettu parhaissa paahtimoissa. Caprisette-kahvit paahdetaan Euroopan parhaissa paahtimoissa Italiassa, Belgiassa, Alankomaissa ja Liettuassa. Eri maissa paahdetuilla kahveilla on omat ainutlaatuiset vivahteensa ja makuprofiilinsa, jotka juontavat juurensa erilaisiin kahviin liittyviin paikallisiin perinteisiin.
Täydellisen tuoretta. Caprisette-kahvipavut paahdetaan pienissä erissä maksimaalisen tuoreuden varmistamiseksi ja paahtoprosessin valvonnan helpottamiseksi. Lopputuloksena on täydellisen tuore kahvi, jonka hienovaraiset, luonnolliset maut saadaan esiin vain täsmälleen oikeanlaisella paahdolla.
Sopii kaikille valmistusmenetelmille ja kaikkien kahvijuomien valmistukseen. Caprisette-kahvi on aina herkullista, nautitpa sitä sitten mustana tai vaikkapa maidolla. Olemme valinneet huolellisesti kaikkein parhaat lajikkeet ja hienosäätäneet paahtoprosessia varmistaaksemme, että saat nauttia maukkaasta kahvista, valmistitpa sen sitten esimerkiksi täysautomaattisella kahvikoneella, suodatinkahvinkeittimellä, pressopannulla, mutteripannulla tai jollain muulla menetelmällä!
Caprisette Fragrante on keskitumma brasilialaisten papujen sekoitus (80 % arabicaa ja 20 % robustaa), joka miellyttää perinteisten kahvimakujen ystäviä. Tuoksussa on aavistus maapähkinävoita ja maussa maitosuklaan vivahteita. Tämä Caprisette-kahvi hemmottelee makupalettia hienovaraisen saksanpähkinäisellä jälkimaullaan, joka viipyilee suussa pitkään.
Tämä brasilialaisen ja hondurasilaisen kahvin sekoitus (80 % arabicaa ja 20 % robustaa) sopii perinteikkäiden makujen ystäville. Nämä Caprisette-pavut ovat voimakkaan aromikkaita ja rungoltaan täyteläisiä, ja tämän paahdoltaan keskivaalean kahvin jälkimaussa voi havaita tumman suklaan ja karamellin makeita vivahteita.
Tässä brasilialaisen ja ugandalaisen kahvin sekoituksessa on sekä keskipaahtoista arabicaa (80 %) että robustaa (20 %). Nauti karamellin, karvaan tumman suklaan ja herkullisten pähkinöiden vivahteista! Caprisette Crema sopii täydellisesti cappuccinon tai latten valmistukseen, joskaan maidon lisääminen ei ole välttämätöntä – tämä kahvi paljastaa makeat vivahteensa myös mustana!
Tässä brasilialaisten, meksikolaisten, ugandalaisten ja intialaisten kahvien sekoituksessa on keskipaahtoisia arabica- (80 %) ja robusta-papuja (20 %). Maussa on makean täyteläistä suklaisuutta, kuivattujen hedelmien vivahteita ja kevyttä marjaisuutta – koe ainutlaatuinen makuelämys!
Tämä Italiassa paahdettu Caprisette-kahvi on 100-prosenttinen arabica-sekoitus keskipaahtoisia brasilialaisia, meksikolaisia, intialaisia ja etiopialaisia papuja, jotka on poimittu huolellisesti käsin. Hemmottele aistejasi makean karamellin, liköörin ja täyteläisen kaakaon vivahteilla.
Näiden käsin poimittujen makeiden brasilialaisten kahvipapujen keskipaahto korostaa niiden luontaista makeutta. Tätä 100-prosenttista arabicaa siemaillessasi saat nauttia maitosuklaan, karamellin ja mantelin makuvivahteista.
Tämä 100-prosenttinen arabica-kahvi brasilialaisista ja hondurasilaisista pavuista sopii hienovaraisten makujen ystäville. Keskivaalea paahto tuo kahvin makean marjaisat ja karamellimaiset makuvivahteet esiin, ja mukana on myös hienovaraisia tumman suklaan vivahteita.
Tämä keskipaahtoinen brasilialaisten ja vietnamilaisten kahvien sekoitus sisältää sekä arabicaa (45 %) että robustaa (jopa 55 %!) – täydellinen valinta, kun kaipaat lisää energiaa! Nämä Caprisette-kahvipavut ovat erityisen maukkaita: mukana on vivahteita tummasta suklaasta ja paahdetuista pähkinöistä, ja hento mausteisuus saa haaveilemaan santsikupillisesta.
Tämä paahdoltaan keskitumma Caprisette kofeiiniton kahvi on valmistettu parhaista brasilialaisista, guatemalalaisista ja intialaisista arabica- ja robusta-pavuista. Erityisen pehmeässä maussa voi havaita cashewpähkinän, kaakaon ja puun vivahteita.
Nämä CHiATO-kahvikapselit sopivat annoskooltaan pienten ja mauiltaan voimakkaiden kahvien valmistukseen (voimakkuus 8/10). Kapseleissa on arabican ja robustan sekoitusta, jonka maussa voi havaita hienovaraisia tumman suklaan, pähkinöiden ja luumujen vivahteita. Jälkimaussa on miellyttävää makeutta.
Jos nautit kahvia mieluummin hieman suuremman annoksen kerralla, kokeile CHiATO Lungoa (voimakkuus 6/10). Tässä runsasaromisessa ja tasapainoisessa kahvissa on jämäkkä crema-kerros.
Tämä CHiATO-kahvikapseli on yhdistelmä täyteläistä espressoa ja pehmeää, makeaa maitovaahtoa. Täydellinen valinta heille, jotka rakastavat klassista italialaista cappuccinoa. Makea, kermainen juoma valmistetaan kahdesta kapselista. Kahvikapseli sisältää arabican ja robustan sekoitusta ja maitokapseli rasvatonta maitoa ja sokeria.
Tämä CHiATO-kahvi on tasapainoinen sekoitus voimakasta kahvia ja pehmeää maitovaahtoa. Kokeile tätä kahvikapselia, jos arvostat hieman erityislaatuisempia maitopohjaisia kahvijuomia. CHiATO Café au Lait on pakattu yhteen kapseliin, josta löytyy sekä kahvi että maito. Lopputuloksena on koostumukseltaan miellyttävä kahvijuoma, jota haluat nauttia kupillisen toisensa perään!
Kinuskinen, kermainen, täyteläinen ja sopivasti makea... tätä kahvia on mahdoton vastustaa! Nauti suolaisen karamellin, täyteläisen kahvin ja makean maidon yhdistelmästä.
Tämä samettisen pehmeä ja täyteläinen kaakao sopii kaikille, jotka rakastavat makeita herkkuja – niin lapsille kuin aikuisillekin. Täydellinen juoma viileisiin iltoihin, sunnuntaiaamiaisille tai niihin hetkiin, kun makeanhimo yllättää!
Kupillinen aromikasta kahvia ja loraus kermalikööriä… Voiko parempaa ollakaan? Itse asiassa voi – kermaliköörille maistuva CHiATOn jauhettu kahvi on täydellisen kermainen, pehmeä ja viettelevä!
Maistuisiko kahvi, jossa on mukana hasselpähkinöiden makeita makuvivahteita? Valitse CHiATO Hazelnut -jauhettu kahvi ja nauti ainutlaatuisesta kahvielämyksestä – aivan kuin aromaattisen kahvin ja upean, hasselpähkinäkermalla täytetyn leivonnaisen maut olisi yhdistetty samaan kuppiin!
CHiATO Caramel tuo mieleen tuoreen kinuskileivonnaisen – tämä kahvi on maustettu makeilla kermatoffeen ja sulatetun sokerin aromeilla! Nauti miellyttävän makeasta, täyteläisestä ja aromaattisesta kahvista.
CHiATO Amaretto tuo kahvikuppiisi amaretto-liköörin pähkinäisen makeat maut. Nauti makujen juhlasta – amaretton maut (manteli, aprikoosin kivet ja vanilja) sopivat täydellisesti yhteen korkealaatuisen kahvin kanssa.
Kermainen, täyteläinen ja miellyttävän makea CHiATO Crème Brûlée on yhdistelmä aromaattista kahvia ja klassisen ranskalaisen crème brûlée -jälkiruoan makuja. Nauti sellaisenaan tai valmista uniikki kahvijuoma: lisää suosikkimaitoasi, ja käsissäsi on crème brûlée latte macchiato!
Nämä Parallel-kahvipavut ovat peräisin Etiopiasta ja Tansaniasta. Makuvivahteiltaan monitahoiset afrikkalaiset arabica-pavut tuovat kahviin keveyttä ja trooppisen marjaisia, hedelmäisiä ja kukkaisia sekä teetä muistuttavia sävyjä, joihin yhdistyy myös hienovaraisia viinin vivahteita.
Tutustu intialaisista ja papua-uusiguinealaisista arabica-pavuista valmistettuun kahvisekoitukseen! Tämä maukas Parallel-erikoiskahvi on omaleimaisen makuinen – mukana on makeita kaakaon, neilikoiden ja kuivattujen hedelmien vivahteita.
Parallel 36 on herkullinen sekoitus väli- ja eteläamerikkalaisia arabica-papuja El Salvadorista ja Brasiliasta! Tässä kahvissa voi havaita upean suklaisia, maapähkinäisiä ja kukkaisia vivahteita, sekä puun sävyjä!
Italialainen kahvi – joillekin meistä se on osa arjen päivittäisiä rutiineja, joillekin se on erityislaatuisiin tilanteisiin sopiva juhlava herkku ja joillekin jotain näiden kahden väliltä. Oli miten oli, italialaisen kahvin valmistukseen on olemassa yksi valmistusväline, joka on ylitse muiden: mutteripannu.
Mutteripannukahvi (tai mokkapannukahvi) on olennainen osa italialaista kahvikulttuuria, jota arvostetaan nykyään kaikkialla maailmassa. Mokkapannukahvi tunnetaan intensiivisistä mauistaan, voimakkaasta rungostaan ja täyteläisyydestään, joka tuo mieleen laadukkaan espresson. Saat mutteripannulla aikaan kaikkein parhaat tulokset, kun opettelet valitsemaan tälle valmistustavalle parhaat kahvit. Lue lisää alta!
Italialaistyylisen kahvin ystävät tietävät, että laadukkaiden kahvinautintojen perässä ei aina tarvitse matkustaa Italiaan asti. Herkullisen aromaattista kahvia voi valmistaa helposti myös kotona – kunhan keittiöstäsi löytyy käytännöllisyydestään, kompakteista mitoistaan ja tyylikkäästä ulkomuodostaan tunnettu mutteripannu! Mutteri- eli espressopannut vaativat kuitenkin tietynlaista kahvia, jotta lopputuloksena on mahdollisimman maukas ja aromikas kupillinen kahvia. Millainen sitten on täydellisesti mutteripannuun sopiva kahvi? Vastaus riippuu siitä, millaisia makuja etsit, sillä mutteripannuun sopii useampi eri vaihtoehto.
Moni kahvin ystävä on sitä mieltä, että mutteripannut sopivat kaikkein parhaiten italialaistyylisille kahvisekoituksille, jotka ovat yleensä tummapaahtoisia, melko hienoksi jauhettuja ja koostuvat 100-prosenttisesta arabicasta tai arabican ja robustan sekoituksesta. Tällaisesta kahvista valmistettu mutteripannukahvi on mauiltaan erottuvaa, intensiivistä ja hieman karvasta. Uusin trendi kannustaa kuitenkin päinvastaiseen valintaan – kokeile valmistaa kahvi mutteripannulla keskikarkeaksi tai karkeaksi jauhetuista vaalea- tai keskipaahtoisista pavuista, jolloin kahvista tulee miedompaa, hienovaraisempaa ja vähemmän karvasta.
Espressopannut sopivat siis mainiosti sekä perinteisen italialaisen kahvin että muuntyyppisten kahvien valmistukseen, ja mokkapannukahvi on mahdollista valmistaa esimerkiksi vastajauhetuista pavuista, voimakkaasta espressotyylisestä kahvista, valmiiksi jauhetusta kahvista, specialty-kahvista, kofeiinittomasta kahvista tai paikallisesti paahdetusta kahvista.
Herkullisin kahvi syntyy aina vastajauhetuista pavuista. Valitse siis laadukkaat kahvipavut ja jauha ne juuri ennen kahvin valmistusta. Entä miten valita parhaat kahvipavut mutteripannulla valmistettavaan kahviin? Pohdi millaisista mauista pidät ja valitse pavut sen mukaan:
Tummapaahtoiset kahvipavut tuovat kahviin karvautta, erottuvia makuja ja intensiivisyyttä. Pavut kannattaa jauhaa karkeaksi ja kahvin valmistuksessa kannattaa käyttää vähemmän vettä kuin tavallisesti, jotta kahvipapujen maut ja aromit vapautuvat kahviin paremmin.
Jos käytät vaalea- tai keskipaahtoisia kahvipapuja, kahvista tulee hienovaraisempaa ja makuvivahteiltaan monipuolisempaa. Muista kuitenkin, että vaaleapaahtoiset pavut vapauttavat makujaan hitaammin, joten ne kannattaa jauhaa hienommaksi, ja mutteripannun pohjakammio kannattaa täyttää vedellä varoventtiiliin asti.
Täyteläisen makeita makuvivahteita etsivien kannattaa kokeilla KahviKaverin oman Caprisette-tuotemerkin kahveja. Ne ovat luontaisesti makeita ja sopivat siksi hyvin mutteripannukahvin valmistukseen. Uniikkien, eläväisten makujen ystävien taas kannattaa tutustua Black Crow White Pigeon -tuotemerkkimme specialty-kahveihin (valitse espresson valmistukseen sopivat kahvit). Niiden intensiiviset maut sopivat hyvin perinteisiin italialaistyylisiin kahvijuomiin.
Mutteripannut ja espressopannut tarkoittavat samaa asiaa, ja termejä käytetään usein iloisesti sekaisin. Termi “espressopannu” juontaa juurensa mutteripannukahvin valmistusprosessiin ja valmistettavaan juomaan: mutteripannuissa käytetään espresso-juomista tuttua kahvin ja veden suhdetta, ja tuloksena on täyteläinen, voimakas, espresso-tyyppinen kahvi. Huomioi kuitenkin, että aidon espresson keittäminen mutteripannulla ei ole mahdollista. Mokkapannukahvi on aina hieman erilaista kuin espresso, johtuen alhaisemmasta uuttopaineesta. Mutteripannukahvissa ja espressossa on kuitenkin paljon samaa, ja siksi paras kahvi mutteripannuun löytyykin espressomenetelmälle soveltuvien kahvien hyllystä.
Espressokahvi on yleensä tummapaahtoista kahvia, joka vapauttaa makunsa nopeasti ja mahdollistaa täyteläisen ja sopivasti karvaan kahvin valmistuksen. Siksi se on hyvä valinta myös silloin, kun tavoitteenasi on espresson valmistus mutteripannulla. Kuten yllä totesimme, aidon espresson valmistus ei mutteripannulla onnistu, mutta pääset silti nauttimaan vaikuttavan intensiivisistä mauista, jotka tuovat mieleen perinteisen italialaistyylisen kahvin!
Paras italialaistyylinen mutteripannukahvi valmistuu tummapaahtoisesta espressokahvista. Viime aikoina vallalla on kuitenkin ollut uusi nouseva trendi, jonka myötä kahviharrastajat ovat alkaneet valmistaa mutteripannukahvia myös specialty-kahveista ja vaaleapaahtoisista pavuista, erinomaisin tuloksin. Mutteripannuun sopiva kahvi voi ilman muuta olla myös specialty-kahvia – tällöin lopputulos on mauiltaan yleensä hienovaraisempi, herkempi, tuoksuvampi, monipuolisempi ja vähemmän karvas, ja valitsemistasi kahvipavuista riippuen valmis kahvi voi olla myös hedelmäistä ja upean hapokasta. Jos kahvin keittäminen mutteripannulla on tarkoitus suorittaa vaaleapaahtoisten papujen avulla, ne kannattaa jauhaa hienommaksi ja mutteripannun pohjakammioon kannattaa lisätä enemmän vettä. Näillä ohjeilla vaaleapaahtoisten papujen makuvivahteet ja aromit pääsevät parhaiten esiin.
Black Crow White Pigeon -tuotesarjamme erikoiskahvit sopivat täydellisesti uniikkien ja eksoottistenkin kahvimakujen ystäville. Valitse kahvi, joka sopii espresson valmistukseen ja valmistaudu nauttimaan ainutlaatuisista mauista ja unohtumattomista aromeista!
Espressopannut vaativat toimiakseen jauhettua kahvia ja pavut kannattaa jauhaa aina juuri ennen kahvin valmistusta. Jos arkesi on kiireistä tai kotoa ei löydy kahvimyllyä, voit kuitenkin käyttää myös valmiiksi jauhettua kahvia, kunhan varmistat, että se soveltuu mutteripannukahvin valmistukseen.
Mutteripannujauhatus on keskikarkea tai karkea – tällöin kahvista tulee täyteläistä, kermaista ja mauiltaan intensiivistä. Jos kahvi jauhetaan liian hienoksi, mokkapannukahvi on karvasta, sillä hieno jauhatus hidastaa veden virtausta.
Jos olet kiinnostunut valmiiksi jauhetuista kahveista, tutustu Caprisette-tuotesarjaan ja Black Crow White Pigeon -tuotemerkin specialty-kahvien valikoimaan. Myös Bialettin valmiiksi jauhetut kahvit ansaitsevat erillisen maininnan: nämä kahvisekoitukset on kehitetty mutteripannuja ajatellen, joten niiden jauhatuskarkeus on taatusti juuri oikeanlainen.
Mutteripannulla on mahdollista valmistaa kotona myös kofeiinitonta italialaistyylistä kahvia! Valikoimistamme löydät erilaiset korkealaatuiset kofeiinittomat kahvit – valitse kofeiinittomat kahvipavut ja jauha pavut juuri ennen kahvin valmistusta, tai tutustu valmiiksi jauhettujen kahvien valikoimaan. Muista huomioida myös kahvin paahtoaste: tummapaahtoinen kofeiiniton kahvi mahdollistaa voimakkaan makuiset perinteiset italialaistyyliset kahvinautinnot, kun taas vaaleampi paahto tekee kofeiinittomasta kahvista hienovaraisemman makuista ja tuoksuvampaa.
Laadukas kofeiiniton mokkapannukahvi valmistuu esimerkiksi Caprisette Lullaby Decaf -kahvista tai Black Crow White Pigeon -tuotesarjan Colombia Decaf -specialty-kahvista. Kokeile kumpaa tahansa – et varmasti pety!
Kokeiletko mielelläsi uusia makuja ja erilaisia kahveja? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan kahvin monipakkauksiin, jotka sisältävät useamman pakkauksen samaa kahvia tai lajitelman erilaisia kahveja. Tätä tekstiä luettuasi tiedätkin jo, kuinka monikäyttöinen mutteripannu on, joten kolmea tai neljää erilaista kahvia sisältävät kahvilajitelmat mahdollistavat monipuoliset makuelämykset. Valikoimistamme löytyy ratkaisu myös heille, jotka ovat jo löytäneet oman suosikkikahvinsa – mokkapannukahvi on saatavilla monipakkauksina, joka voi sisältää jopa kahdeksan pakkausta omaa suosikkikahviasi. P.S. Muista pitää paahtoastetta ja jauhatuskarkeutta koskevat neuvomme mielessäsi monipakkausta valitessasi!
100-prosenttinen arabica, 100-prosenttinen robusta, vai kenties sekoitus molempia – mikä on paras vaihtoehto mutteripannukahvin valmistukseen? Jos nautit perinteisistä italialaistyylisistä mauista, valitse hienoksi jauhettu tummapaahtoinen 100-prosenttinen arabica. Arabica-kahvipavut ovat yleensä voimakkaan hedelmäisiä, joskin hapokkaampiakin vaihtoehtoja löytyy (etsi silloin marjaisia makuvivahteita sisältävä kahvi). Jos liiallinen hapokkuus ei ole mieleesi, valmista mokkakahvi pavuista, joiden makuvivahteet ovat makeampia.
Markkinoilla on harvoin tarjolla 100-prosenttista robustaa – omalaatuisen makunsa ja korkean kofeiinipitoisuutensa vuoksi sitä käytetään yleensä sekoitettuna yhdessä arabican kanssa. Näin kahviin saadaan erityisen tasapainoinen makumaailma, joka sopii erinomaisesti italialaistyyliseen kahviin. Arabica-robusta-kahvisekoitus tuo kahviin voimakkaamman rungon, täyteläisyyttä ja upean intensiivisen maun. Laadukkaasta sekoituksesta valmistettu mutteripannukahvi tuo Italian luoksesi!
Voimmeko olla avuksi?
Toivottavasti vastasimme tässä tekstissä kattavasti kysymykseen “mitä kahvia mutteripannuun”. Jos haluat kysyä lisätietoja muista kahveista ja saatavilla olevista vaihtoehdoista, ota reippaasti yhteyttä – ammattilaisemme ovat mielellään avuksi. Olet myös tervetullut piipahtamaan myymälässämme, jossa pääset maistelemaan erilaisia kahveja. Jaamme samalla hyödyllisiä vinkkejä ja autamme sinua löytämään täydellisesti omaan makuusi sopivan kahvin!
Jos haluat saada kahvistasi irti täyden maun, lue ehdottomasti oppaamme mutteripannulla kahvin valmistuksesta. Sieltä löydät yksityiskohtaisia tietoja ja vinkkejä.
Voit valita, mitä evästeitä haluat meidän käyttävän. Osa niistä ovat välttämättömiä, eikä niitä siksi voi kytkeä pois päältä.
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustomme toimisi oikein, eikä niitä voi kytkeä pois päältä. Ne eivät kerää käyttäjän tunnistetietoja.
Näiden evästeiden avulla voimme optimoida verkkosivustoamme ja nähdä sivuston liikenteen lähteet. Käytämme tähän tarkoitukseen Google Analytics -alustaa. Kerätyistä tiedoista ei voi tunnistaa sinua, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Näiden evästeiden salliminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää live chat -toimintoa ja vastaanottaa siten apua konsulteiltamme.
Kukaan ei pidä mainoksista internetissä – varsinkaan täysin epäolennaisista mainoksista. Näiden evästeiden avulla pystymme tunnistamaan tarpeesi ja tuomaan esille vain olennaisimmat tarjoukset. Näet mainoksia, vaikka et ottaisi näitä evästeitä käyttöön, mutta silloin niitä ei ole räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.