Hyvää Kansainvälistä Kahvipäivää! Kaikki kahvit jopa -30%

Kahvipavut ”Parallel 12”, 1 kg

  • -30%
Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus
Quantity
29.00  20.30  Säästä 8.70 
  • Leverans tar 1 - 5 arbetsdagar

Tuotekuvaus

Koe Afrikan eksoottiset maut kahvikupissasi! “Parallel 12” on sekoitus arabica-papuja, kasvatettu Etiopian ja Tansanian alueilla. Näiltä alueilta peräisin oleva kahvi on kepeää, jossa marjojen, hedelmien, kukkien ja hivenen viinintuoksuisen trooppiset aromit.

“Parallel” kahvipavut valmistetaan specialty kahvipavuista, jotka sekoitetaan siten, että ne säilyttävät saman upean maun joka kerta. Ei lisättyjä makuja.

Pohjoisen ja etelän trooppisten maiden välistä vaakasuoraa kaistaletta kutsutaan Kahvi- tai Papuvyöksi. 25 ° N: n ja 25 ° S: n välissä sijaitseva Kahvivyö ympäröi päiväntasaajaa ja kulkee Keski- ja Etelä-Amerikan, Aasian ja Afrikan läpi.

Alueen maille on ominaista ihanteellinen valmius kahviplantaaseille. Tästä syystä olemme luoneet specialty pavuista sekoitetun Parallel sekoituksen, jotta saisit aina täydellisen makuisen kahvin.

Maanosasta riippuen, vähensimme keskenään vyön korkeimman pohjoisen osan ja alimman eteläisen osan ja saimme tulokseksi Parallel:t – 12 Etiopia ja Tansania, 17 Intia ja Papua-Uusi-Guinea sekä 36 El Salvador ja Brasilia.

Tekniset tuotetiedot

Yleiset ominaisuudet

KahvityyppiKaffebönor, Kahvipavut
KahvityyppiBlandning, Seokset
ValmistajaKahviKaveri, KahviKaveri
Alkuperä kahvialueAfrikka
PaahtotasoKeskipaahto, Medel
AlkuperämaaLiettua, Litauen
EAN646847409295
Kahvityyppi100% Arabica

Mitat ja paino

Paino1 kg, 1 kg

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä kysymyksesi

Arviot
(0)
Facebook-kommentit
()
0
0 arvostelu(t)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)