Café Liégeois “Venezia Corsato” kahvipavut -40%

Kahvikone Philips “Series 2200 EP2230/10”

Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus
Saat 1 kg Caprissimo Espressoa lahjana kun hankit kahvikoneen. Lahja lisätään tilaukselle automaattisesti. Kampanjoita ja alennuksia ei voi yhdistellä. Rajoitettu erä. Kampanja voimassa 31.08.2020 asti.

Reseptimäärä

Musta kahvi
449.00
  • Leverans tar 1 - 3 arbetsdagar

Suosittelemme lisäämään myös nämä

Yhteensä: 353.98

Säästä

Tekniset tuotetiedot

Weight8 kg
Dimensions36.6 × 24.7 × 43.4 cm
TyyppiAutomaatti
ValmistajaPhilips
Takuu24 kuukautta
KäyttääJauhettu kahvi
Näyttö
Vesisäiliö1.8 l
Papusäiliön koko275 g
Maidonvaahdottimen tyyppiIntegroitu säiliö
Kahvimyllyn tyyppiKeraaminen
Annoksen mustalle kahville2
Annoksen säätö maitokahville
Säädettävä annos/kuppi kokoKyllä
Saako koneesta kuumaa vettä?
Säädettävä kahvin vahvuusKyllä
Korkeus-säädettävä kahvisuutin150 mm
Porosäiliö (annokset)12
Voimakkuus1850 W
Syvyys36.6 cm
Korkeus43.4 cm
Leveys24.7 cm
AlkuperämaaRomania
EAN8710103886044
Paino8 kg
Lue lisää
Näytä vähemmän

Tuotekuvaus

Herkullista ja kahvinystävien vaatimusten mukaisesti valmistettua kahvia vasta jauhetuista pavuista – tämän saat Philips:n “Series 2200 EP2230/10” kahvikoneella.

Ainoastaan painallus ja saat espresson, tavallisen kahvin tai cappuccinon. “LatteGo” maitojärjestelmä takaa maitopohjaisten kuorruttamisen silkkisen pehmeällä vaahdolla.

Intuitiivinen kosketusnäyttö tekee kaikkien koneen toiminnoista hyvin yksinkertaisia käyttää. Kuvakkeet helpottavat juomien valitsemista. “My Coffee Choice” -toiminnon avulla voit säätää juomien vahvuutta ja kokoa.

UUDEN DESIGNIN MAITOSÄILIÖ

“LatteGo” -maitosäiliö on helppo ja kätevä säilyttää jääkaapissa tai kiinni koneessa. Nopea vaahdotuskammio, jossa 2 osaa, putketon-maitojärjestelmä. 2 osainen maitojärjestelmä ei sisällä putkia tai piilotettuja osia, ja se voidaan puhdistaa 15 sekunissa!

“LatteGo” vaahdotin sekoittaa maitoa ja ilmaa suurella nopeudella, pyöreässä vaahdotuskammiossa, tämä takaa jokaiseen kahviisi silkkisen ja sileän maitovaahtokerroksen.

KERAAMINEN MYLLY

100% keraaminen mylly jauhaa kahvipavut tarkasti – jotta voit nauttia tuoreesta ja aromaattisesta kahvista joka päivä. Pystyt valitsemaan jauhatuskarkeuden 12 jauhatusasetuksesta – erittäin hienosta karkeaan. Vahva mylly kestää pitkään ja jauhaa sinulle kahvia 20 000 kupillista varten.

YKSINKERTAINEN HUOLTO

Uutinyksikön katsotaan olevan yksi automaattisen kahvikoneen tärkeimmistä osista, joka on vastuussa valmistettasta juomasta laadusta ja siksi se on puhdistettava säännöllisesti. Jotta vältettäisiin yksikön puhdistuksen liittyvät vaikeudet, osa on helposti irrotettavissa avaamalla kahvikoneen sivussa oleva luukku. Huuhtele uutinyksikkö säännöllisesti puhtaalla juoksevalla vedellä.

Tässä kahvikoneessa käytössä, patentoitu, Philips “AquaClean” -vedensuodatin suojaamassa kahvinvalmistusjärjestelmää kalkin muodostumiselta. Vaihda suodatin säännöllisesti kahvikoneen pyynnön mukaisesti ja voit valmistaa jopa 5000 kupillista kahvia ennen seuraavaa vaadittua kalkinpoisto-ohjelman läpiajoa.

Lue lisää
Näytä vähemmän

Kysymykset ja keskustelu

Arviot (0)
Onko sinulla kokemuksia tästä tuotteesta? Jätä arvostelu