Kahvikone Philips "Series 2200 EP2230/10" - Kahvikaveri
Sinun lahjaopas. Alennukset jopa -30%

Kahvikone Philips “Series 2200 EP2230/10”

Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus

Reseptimäärä

Cappuccino Espresso Kuuma vesi Musta kahvi
Pyydä tarjous

Tekniset tuotetiedot

Tyyppi

Automaatti

Valmistaja

Philips

Takuu

24 kuukautta

Käyttää

Jauhettu kahvi, Kahvipavut

Kahvikoneen näyttö

Kosketusnäyttö

Vesisäiliö

1.8 l

Papusäiliön koko

275 g

Maidonvaahdottimen tyyppi

Integroitu säiliö

Kahvimyllyn tyyppi

Keraaminen

Mustien kahvien määrä, joka voidaan valmistaa kerralla

2

Maitokahvien määrä, joka voidaan valmistaa kerralla

1

Säädettävä annos/kuppi koko

Kyllä

Saako koneesta kuumaa vettä?

Kyllä

Säädettävä kahvin vahvuus

Kyllä

Suurin kupin korkeus

150 mm

Jauhetun kahvin säiliön tilavuus (kuppia)

12

Voimakkuus

1850 W

Syvyys

366 mm

Korkeus

434 mm

Leveys

247 mm

Alkuperämaa

Romania

EAN

8710103886037

Paino

8.1 kg

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tuotekuvaus

Herkullista ja kahvinystävien vaatimusten mukaisesti valmistettua kahvia vasta jauhetuista pavuista – tämän saat Philips:n “Series 2200 EP2230/10” kahvikoneella.

Ainoastaan painallus ja saat espresson, tavallisen kahvin tai cappuccinon. “LatteGo” maitojärjestelmä takaa maitopohjaisten kuorruttamisen silkkisen pehmeällä vaahdolla.

Intuitiivinen kosketusnäyttö tekee kaikkien koneen toiminnoista hyvin yksinkertaisia käyttää. Kuvakkeet helpottavat juomien valitsemista. “My Coffee Choice” -toiminnon avulla voit säätää juomien vahvuutta ja kokoa.

UUDEN DESIGNIN MAITOSÄILIÖ

“LatteGo” -maitosäiliö on helppo ja kätevä säilyttää jääkaapissa tai kiinni koneessa. Nopea vaahdotuskammio, jossa 2 osaa, putketon-maitojärjestelmä. 2 osainen maitojärjestelmä ei sisällä putkia tai piilotettuja osia, ja se voidaan puhdistaa 15 sekunissa!

“LatteGo” vaahdotin sekoittaa maitoa ja ilmaa suurella nopeudella, pyöreässä vaahdotuskammiossa, tämä takaa jokaiseen kahviisi silkkisen ja sileän maitovaahtokerroksen.

KERAAMINEN MYLLY

100% keraaminen mylly jauhaa kahvipavut tarkasti – jotta voit nauttia tuoreesta ja aromaattisesta kahvista joka päivä. Pystyt valitsemaan jauhatuskarkeuden 12 jauhatusasetuksesta – erittäin hienosta karkeaan. Vahva mylly kestää pitkään ja jauhaa sinulle kahvia 20 000 kupillista varten.

YKSINKERTAINEN HUOLTO

Uutinyksikön katsotaan olevan yksi automaattisen kahvikoneen tärkeimmistä osista, joka on vastuussa valmistettasta juomasta laadusta ja siksi se on puhdistettava säännöllisesti. Jotta vältettäisiin yksikön puhdistuksen liittyvät vaikeudet, osa on helposti irrotettavissa avaamalla kahvikoneen sivussa oleva luukku. Huuhtele uutinyksikkö säännöllisesti puhtaalla juoksevalla vedellä.

Tässä kahvikoneessa käytössä, patentoitu, Philips “AquaClean” -vedensuodatin suojaamassa kahvinvalmistusjärjestelmää kalkin muodostumiselta. Vaihda suodatin säännöllisesti kahvikoneen pyynnön mukaisesti ja voit valmistaa jopa 5000 kupillista kahvia ennen seuraavaa vaadittua kalkinpoisto-ohjelman läpiajoa.

Lue lisää
Näytä vähemmän

Kysymykset ja keskustelu

Onko sinulla kokemuksia tästä tuotteesta? Jätä arvostelu