C. Liégeois “Venezia Corsato” kahvipavut -40%! Tutustu

Kahvikone Philips “Series 2200 EP 2231/40”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Tämä tuote on loppunut varastosta, mutta voit ottaa yhteyttä selvittääksesi, milloin se on taas saatavilla, tai saadaksesi tarjous samantapaisesta tuotteesta.

Tuotekuvaus

Täysin automaattinen kahvikone Philips “Series 2200 EP2231/40” valmistaa suosituimmat kahvit, mukaan lukien espresso, musta kahvi ja cappuccino, yhdellä napin painalluksella. Jokainen juoma voidaan valmistaa kunkin kahvin ystävän mieltymysten mukaan – nauti mahdollisuudesta säätää jokaisen kahvijuoman vahvuutta (valitse 3 eri tasosta) ja annoskokoa (pieni, keskikoko tai suuri). Maitopohjaisen kahvin ystävät voivat nauttia Philipsin innovatiivisesta “LatteGo” -maitojärjestelmästä, joka vaahdottaa maidon täydellisesti ja on erityisen helppo puhdistaa. Kahvikonetta on helppo hallita ja ylläpitää intuitiivisen kosketusnäytön ja integroitujen, automaattisten huolto-ohjelmien ansiosta.

“LatteGo” UNIIKKI AUTOMAATTINEN MAITOJÄRJESTELMÄ

Philips “LatteGo” järjestelmä tekee samettisen kermaista maitovaahtoa. Se sekoittaa maitoa ja ilmaa suurella nopeudella ja valuttaa vaahdotetun maidon suoraan kuppiin (ilman roiskeita!). “LatteGo” maitosäiliö voidaan puhdistaa helposti ja nopeasti: vain kaksi osaa (ilman putkia tai piilotettuja osia), se voidaan helposti purkaa ja puhdistaa vain 15 sekunnissa hanan alla tai astianpesukoneessa.

TÄYDELLINEN MAKU

100% keraaminen mylly ei ole vain pitkäikäinen (valmistettu kestämään vähintään 20 000 kupillista), vaan se myös jauhaa kahvipavut täydellisesti jokaista kahvikupillista varten. Voit valita jopa 12 karkeusasetuksesta: hienoimmasta karkeimpaan. “My Coffee” toiminnolla on helppo säätää kahvin voimakkuutta ja annoskokoa (kolmesta tasoa).

INTUITIIVINEN HALLINTA JA YKSINKERTAINEN HUOLTO

Intuitiivinen kosketusnäyttö helposti tunnistettavilla kuvakkeilla mahdollistaa haluamasi juoman valitsemisen helposti, sekä muistuttaa myös siitä, milloin on aika vaihtaa vedensuodatin tai tehdä kalkinpoisto. Käyttämällä Philipsin “AquaClean” vesisuodatinta ja vaihtamalla sitä kahvinkeittimen pyyntöjen mukaan, voit valmistaa jopa 5000 kuppia kahvia ennen kuin sinun on suoritettava kalkinpoisto-ohjelma. Lisäksi irrotettava ja helposti puhdistettava uutinyksikkö (yksi kahvinkeittimen tärkeimmistä osista) varmistaa järjestelmän täydellisen hygienian.

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

+ tuote(tta):

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Automaatti
Valmistaja Philips
Käyttää Jauhettu kahvi, Kahvipavut
Näyttö Kosketusnäyttö
Maidonvaahdottimen tyyppi Automaattinen vaahdotus
Kahvimyllyn tyyppi Keraaminen
Saako koneesta kuumaa vettä? Kyllä
Voimakkuus 1500 W
Vesipumpun paine 15 BAR
Alkuperämaa Romania
EAN 8710103886068

Kapasiteetit

Vesisäiliö 1.8 l
Papusäiliön koko 275 g
Porosäiliö (annokset) 12

Asetukset

Annoksen mustalle kahville 1
Annoksen säätö maitokahville 1
Säädettävä annos/kuppi koko Kyllä
Säädettävä kahvin vahvuus Kyllä

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelma Kyllä
Puhdistusohjelma Kyllä
Automaattinen huuhtelu Kyllä

Mitat ja paino

Syvyys 43.4 cm
Korkeus 36.6 cm
Leveys 24.7 cm
Paino 8 kg

Pakkaus sisältää

Pakkaus sisältää Kahvilusikka, Maitosäiliö, Uutinyksikön rasva, Vedenkovuuden mittausliuska, Vedensuodatin

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

+ tuote(tta):

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(t)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Philips “Series 2200 EP 2231/40””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Tried this product? Leave review