C. Liégeois “Venezia Corsato” kahvipavut -40%! Tutustu

Kahvikone Philips “Grind & Brew HD7769/00”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
189.00 
 • Toimitus 1-5 työpäivää

Tuotekuvaus

Uuden sukupolven Philips “Grind & Brew”- kahvikoneen avulla voit nauttia hyvää kahvia kahvijauheesta ja samalla tuoreista kahvipavuista uuden integroidun kahvimyllyn ansiosta.

MOITTEETON MAKU “AROMA” TIIVISTEELLÄ

“Aroma” -tiivisteen ansiosta kahvipavut pysyvät tuoreina pidempään. Kahvimyllyn sisällä on suutin, joka säilyttää rikkaan aromin viimeiseen kahvikuppiin asti. Säätämällä lämmönkestoaikaa voit valita, kuinka kauan kahvi (10 minuutista 2 tuntiin) pysyy kuumana.

Lisäksi, kiitos integroidun “Double Bean” -säiliön (kukin 125 g), tämä kahvikone on loistava perheille, joissa pidetään erilaisista kahveista. Eli voit valita kahdesta eri kahvipapulajikkeesta maun mukaan.

HELPPO KAHVIN VAHVUUDEN SÄÄDIN

Kahvin vahvuuden vaihtotoiminnon avulla, voit valita mietoa tai vahvaa kahvin makua. Käytettäessä myllytyökalu-toimintoa, voit valita 9 erilaisesta jauhatusasteesta.

KAHVIN VALMISTUSASETUKSET

Kahvin valmistuspainikkeen avulla, voit valita erikseen kahvin valmistusasetuksiin kahvin vahvuuden ja kahvikuppien määrän. Kahvin valumisen pysäytystoiminnon ansiosta, voit kaataa itsellesi kahvia aina kun haluat, myös kahvinvalmistuksen aikana.

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

+ tuote(tta):

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Suodatinkahvinkeittimet
Valmistaja Philips
Takuu 24 kuukautta
Käyttää Jauhettu kahvi, Kahvipavut
Näyttö Musta/Valkoinen
Kahvimyllyn tyyppi Keraaminen
Voimakkuus 1000 W
Alkuperämaa Kiina
EAN 8710103882909

Kapasiteetit

Vesisäiliö 1.2 l
Papusäiliön koko 250 g

Mitat ja paino

Syvyys 277 mm
Korkeus 440 mm
Leveys 212 mm
Paino 4.6 kg

Usein kysytyt kysymykset

Miten puhdistan tämän kahvikoneen, saan pelkkää kuumaa vettä läpi (jauhamatta papuja) ja käytän valmiiksi jauhettua kahvia kahvin valmistamiseen? Tällä hetkellä pystyn käyttämään vain kahvipapuja.

Jos haluat valmistaa juoman käyttämällä valmiiksi jauhettua kahvia, sinun täytyy: 1. Kaataa vettä vesisäiliöön; 2. Kaataa kahvia kertakäyttöiseen tai uudelleenkäytettävään suodattimeen ja sulje suodatinosion luukut; 3. Laita kahvikone päälle; 4. Paina kahvin vahvuuden säätämisen nappia ja valitse nuppia käyttäämällä jauhetun kahvin kuvake (kauha, jonka yläpuolella on 6 pistettä); 5. Vahvista valinta painamalla nupin keskiosaa; 6. Paina napin keskiosaa uudelleen. Kahvikone aloittaa kahvin valmistamisen.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 1
Kuinka paljon tämä kuppi painaa ja mitkä ovat sen mitat?

Tämä kuppi painaa noin 500 g. Sen korkeus on ~10 cm, ja sen halkaisija on myös ~10 cm.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0
Onko tämä malli varustettu ajastimella?

Kyllä, tämä kahvinkeitin on varustettu ajastimella, joten voit asettaa kahvinvalmistusprosessin alkamisen ajan.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 1 0
Onko kahvikoneella "Philips Grind & Brew HD7769" ajastin?

Kyllä on. Käyttämällä ajastinta voit ohjelmoida kahvinvalmituksen alkamisajan.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 1 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
4.50
14 arvostelu(t)
64%
21%
14%
0%
0%
 • Juhani Jäppinen
  7 kesäkuun, 2021

  Ostettiin vuodenvaihteessa ko. keitin ja välittömästi tykästyimme siihen. Itse jauhetun kahvin tuoksu on jo itsessään sellainen asia, että mieli jo siitä virkistyy puhumattakaan kahvin mausta. On se ihan oma juttunsa jauhaa kahvi juuri ennen kahvin valmistamista. Säädöt kahvin jauhatukselle on hyvät ja vielä kaksi säiliötä eri pavuille joko erikseen käyttöön tai yhdessä tekevät tästä mainion ”kahvikaverin”. Ostimme samanlaisen kakkosasunnolle. Onhan se vähän kova ääninen jauhaessa, mutta ei haittaa, kun vastapainona on hyvät kaffet 🙂

 • Torborg Åbacka
  27 toukokuun, 2021

  Jauhotus vähän huono. Jää aika karkeaksi vaikka on hienommalla. Ohjeet vähän puuttelliset. Alussa vähän vaikea saada pannu paikoilleen, piti omin käsin vähän korjata. Putsauspensseli naurettavan pieni ja lyhyt. Otettiin oma pensseli käyttöön😁Mutta ollaan kuitenkin tyytyväisiä ostokseen😀

 • Samuli Salojärvi
  26 helmikuun, 2021

  Tämä kone tekee erinomaista kahvia. Vähennän yhden tähden siksi, että veden mittarista ei näe onko se esimerkiksi juuri ja juuri kuusi kuppia vai ihan vähän vajaa seitsemän. Mutta jos vakioi (tai mittaa) veden määrän, ja sopeuttaa kohtuullisen monipuoliset asetukset aina tiettyyn määrään vettä niin saa kyllä erinomaista kahvia. Lisäksi aika kolho ja muovinen, mutta tämä on ennemmin makuasia.

  Ajastus ja kaksi papusäiliötä (toinen vaikka kofeiinittomalle) asettavat tämän keittimen omaan luokkaansa.

 • Petri
  15 tammikuun, 2021

  Ohjekirja suomeksi!!!!!

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Tried this product? Leave review