TOP-kahvitarjous

Philips Senseo kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Philips Senseo -kahvikoneesta

Philips Senseo -kahvikoneet tulivat markkinoille vuonna 2001 ja nousivat heti suureksi ilmiöksi. Nykyään näitä kahvikoneita käytetään kaikkialla Euroopassa, ja niillä on arvostettu asema kahvilaitemarkkinoilla. Philips Senseo -kahvikone on ekologinen valinta alhaisemman energiankulutuksen ja laitteessa käytetyn vähäisen muovimäärän ansiosta – nämä laitteet ovatkin paitsi innovatiivisia, myös ympäristöystävällisiä.

Senseo-kahvinkeitin – ominaisuudet

Vaikka Philips Senseo original -kahvikoneet tunnetaan pääasiassa helppokäyttöisyydestään, niissä on myös paljon muita ominaisuuksia, jotka takaavat että kahvi valmistuu nopeasti ja maistuu herkulliselta. Tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat mm:

Laaja makuvalikoima ja samettinen crema

Crema Plus -teknologia tuottaa upean silkkisen crema-kerroksen, joka kruunaa kahvin. Senseo-kahvityynyt ovat saatavilla monena erilaisena versiona, joten pääset tutustumaan uusiin makuihin omaa suosikkiasi etsiessäsi.

Näppärä käynnistys ja sammutus

Direct Start -ominaisuus varmistaa, että kahvikone on nopeasti käyttövalmis – heti kun Senseo-kahvinkeitin on lämmennyt. Automaattinen sammutustoiminto säästää energiaa ja lisää turvallisuutta.

Nopea uutto

Philips Senseo -kahvinkeitin voi valmistaa 1 tai 2 kupillista kahvia alle minuutissa! Aamun ensimmäinen kupillinen herkullisen aromikasta kahvia on valmiina ennen kuin huomaatkaan.

Täydellistä puhtautta

Oletko siivousintoilija, jonka keittiö on aina tahraton? Silloin tämä kahvikone on täydellinen valinta! Senseo coffee maker takaa huolettoman kahvinvalmistuksen, sillä sen avulla voit heittää hyvästit pöydälle varisseille kahvinporoille tai karkaamaan päässeille kahvipavuille. Philips Senseo -järjestelmässä avainasemassa ovat paperiset kahvityynyt, joihin kahvi on pakattu valmiiksi. Sinun tehtäväksesi jää heittää käytetty kahvityyny roskiin!

Testattua laatua ja kestävyyttä

Jokainen Senseo coffee maker käy läpi tiukan, jopa 10 000 annoksen testausprosessin, jossa tarkistetaan laitteen laatu ja kestävyys. Nämä laitteet on tehty kestämään ja siksi ne toimivat täydellisesti päivittäisessä käytössä.

Kannattaa huomioida, että Philips-kahvikoneet kattavat kahvityynyillä toimivien laitteiden lisäksi myös automaattiset kahvikoneet ja suodatinkahvinkeittimet. Tutustu koko valikoimaan!

Philips Senseo – puhdistus

Philips Senseo -kahvikone tarvitsee huolenpitoa, jotta virheetön suorituskyky pysyy yllä ja voit nauttia korkealaatuisesta kahvista päivästä toiseen.

Ajan myötä vedessä olevat mineraalisaostumat voivat kerääntyä kahvinkeittimen sisälle, mikä voi vaikuttaa laitteen toimintaan ja kahvin makuun. Onneksi säännöllinen kalkinpoisto Senseo-laitteellesi auttaa! Käytä kalkinpoistoon erityistä kalkinpoistoainetta tai yleiskäyttöön tarkoitettua kalkinpoistoliuosta, jota löydät omalta Coffee Friend -merkiltämme. Säännöllinen kalkinpoisto auttaa parantamaan koneesi tehokkuutta ja kahvisi makua.

Myös laitteen irrotettavat osat, kuten kahvityynyn pidike ja vesisäiliö, on puhdistettava säännöllisesti kahvi- ja öljyjäämien kertymisen estämiseksi. Kun Senseo-kahvinkeitin puhdistetaan säännöllisesti kalkista ja muista epäpuhtauksista, sen käyttöikä pidentyy ja kahvin maku pysyy laadukkaana.

Voimmeko olla avuksi?

Philips Senseo -kahvikone on kahvimaailman todellinen innovaatio, joka palvelee erilaisia kahvimieltymyksiä vaivatta. Jos kahvityynykoneet ja niiden kompakti koko, helppokäyttöisyys ja innovatiiviset ominaisuudet tuntuvat kutsuvilta, Philips Senseo -kahvityynykoneet ovat taatusti tutustumisen arvoisia ja voivat tarjota enemmän kuin osasit odottaakaan.

Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat mielellään juuri omiin tarpeisiisi sopivan kahvikoneen valinnassa. Ota reippaasti yhteyttä ja kysy neuvoa!

Lue lisää